Mesečni horoskop za junij 2019.

Junij bo prinesel dobre spremembe. Malo več izzivov boste imeli ovni, device in dvojčki, pri tem vedite, da se samo postavljate na pravo mesto in da ni potreben upor. 19 in 20 junija previdneje na cesti in v odnosih, saj se lahko notranji stres, agresivnost pokaže navzven pri vseh.

Kako vam kaže glede na vaš horoskopski znak?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven 21.03. – 20.4.

Ovni ste v juniju precej čustveni in močno vznemirjeni v vseh spremembah, ki se vam dogajajo. Bodite pozorni na svoje besede in dejanja v obdobju od 17. junija do 20 junija. Takrat namreč lahko prehitro odreagirate s preveliko jezo in se odpre globlja notranja agresija, ki jo bodo vaši domači začutili že prej in se na srečo hitro odmaknili. Če imate otroke, bodite v tem obdobju bolj strpni do njih, saj ne bodo zmogli sprejeti te vaše globoke notranje moči, ki bo privrela na plano. Junij je tako čas, da opazujete, sodelujete, nikakor pa ne uveljavljajte svoje moči in volje, da ne boste po nepotrebnem razdrli nekaj, kar lepo uspeva v vašem življenju.

banner-astro

Bik 21.4. – 20.5.

Biki boste v juniju čustveno precej nihali, kar pa vam bo odprlo globlje notranje strasti, ki ste jih v preteklosti nekam potlačili. Odmakniti se morate od svojega privzgojenega koncepta življenja in se vprašati, kaj vas zares osreči. Sledite notranjemu počutju. Kako se boste počutili 5. junija, ko bosta povezali luna in venera, vam naj bo merilo: če boste srečni, zadovoljni, ste na pravi poti. Če pa 5.junija ne bo vaš najboljši dan, so potrebne spremembe. Od 9. junija dalje preide venera v znamenje dvojčkov, kar bo podprlo vašo komunikacijo. Bodite pozorni na svoje besede, da ne z njimi ne boste pokvarili tistega, kar vam je najbolj pri srcu.

0907786

Dvojčka 21.5. – 21.6.

Dvojčki boste od 4. junija naprej rahlo čustveni, a sočasno boste uspeli skomunicirati stvari, ki ste si jih prej bali ali odlagali. Bodite pozorni na darila usode 7. junija, ko je pomembno, da ste odprti kljub notranji ranljivosti, torej se ne zapirajte in ne umikajte, ne glede na vse, kar se bo dogajalo. 16. junij vas bo podprl pri novostih, kot da se boste lahko odtrgali od preteklih vzorcev in sprejeli priložnosti, ki vam jih bo dalo življenje. Dober dan za kakršnokoli delo na sebi, saj so možnosti za večje preboje. 17. in 18. junija boste imeli veliko moči in volje, ki jo uporabite zase in za dobre korake za življenje. Tako da bo junij za vas predvem deloven, spremembe na osebnem področju, odnosih pa lahko pričekujete od 27. junija naprej, ko bo merkur prešel v znamenje leva.

.

Rak 23.6. – 22.7.

Raki se boste v juniju končno lahko izrazili iz svojih pravih čustev in realnosti. Dvognil se vam bo ugled in posledično močno izboljšal vaš posel / služba, kjer je možno napredovanje. Od mlaja naprej, 3. junija boste zmogli ostati v svoji sreči, ki vas bo obiskala 5., 6. in 16. junija. Ostale dni boste krepko delali, sprejemali spremembe v svoje življenje in sodelovali z vsem, kar bo prineslo življenje. Srečni boste, saj boste začutili, da imate stabilne temelje in da si ustvarjate novo življenje. Sestavljanka življenja se bo dobro sestavljala in marsikaj se bo dobro izteklo brez, da bi bili na to pozorni. 21. junija pride sonce v vaše življenje: VSE NAJBOLJŠE! Prihaja dobro obdobje za vas.

Lev 23.7. – 23.8.

Za leve bo junij zanimiv in precej sprememb boste vnesli v življenje spontano, brez truda. Malo pozornosti imejte 9. junija, ko ne boste najbolj vedeli, kaj se dogaja in zato na ta dan ne sprejmite dogovorov, kjer ne bo vse popolnoma jasno. 10. junij bo vaš srečni dan, ki vam bo dal nove energije za vse, kar si želite. 13. junija bodite pozorni, kam usmerjate svojo moč. Po 21. juniju, ko pride sonce v znamenje raka, boste precej čustveni in sočasno odprti za dobre spremembe v osebnem življenju. 26. junija so možne nenadne spremembe, ki pa jih sprejemajte samo, če vas bodo osrečile, sicer jih pustite, da gredo mimo vas.

ljubezenski-horoskop-banner

Devica 24.8. – 23.9.

Junij bo za device predvsem deloven. Dober dan – 4. junij vam bo prinesel podporo in dal veselje za nadaljevanje začetega v maju. Od 6. junija boste čustveno občutljive, a vseeno predane delu. Dobri delovni dnevi: 8., 9. in 10. junij. 16. junija bo priložnost za harmonične spremembe v sebi in v okolju, če boste le zbrale dovolj poguma za iskreno sodelovanje. 17. in 19. junija se izognite prepirom. Samske device se lahko v tem mesecu zaljubite in ljubezen boste sprejele z odprtim srcem in se sočasno učile komunicirati z mehkobo in sproščenostjo.

Tehtnica 24.9. – 23.10.

Tehtnice boste v začetu junija srečne in zadovoljne brez pravega razloga. Mlaj 3. junija vam bo prinesel novo voljo za stvari, ki jih imate v načrtu. Bodite odprte za rešitve in usmerjene v svoje življenje, v svoje cilje in želje. Od 9. junija naprej, ko pride venera v znamenje dvojčkov, boste bolj razigrane in komunikativne. Samske tehtnice boste bolj odprte za flirtanje in lahko, da boste v tem mesecu srečale ljubezen življenja. Priznajte si svoja čustva in iskreno sledite dogajanju brez, da poslušate nasvete in mnjenja drugih, ki vas zares ne poznajo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Škorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijonom bo v juniju aktivirana strast in intimno življenje bo postalo pomembno. 13. junija bodite pozorni na vse, kar se bo dogajalo. Možni so osebni in poslovni preboji. Najmočnejši dnevi za vas bodo od 17. do 27. junija, ko lahko realizirate vse, kar se boste odločili. Bodite pa pozorni, da vas motnje iz okolja ne paralizirajo in da ne boste izgubljali energija za tiste, ki vas želijo pomanjšati, vam nadeti oznako povprečnosti, ki pa vam nikakor ne pristaja. Ne zamudite priložnosti, da postavite svoje želje na plano in jih aktivirate na polno.

Strelec 23.11. – 21.12.

Strelce v juniju čaka kar nekaj priložnosti, ki jih lahko obrnete v veliko korist za življenje, če boste pripravljeni sodelovati polno in iskreno. 6., 10., 14. junija boste imeli priložnost ustvarjati nekaj velikega, dobrega zase in za druge. Najboljša dneva v mesecu: 16. in 17. juniju uporabite za resnico in ljubezen. 17. in 22. junija pa bodite pozorni, da ne zamenjate občutkov za jasnost in si ne pokvarite vsega, v kar ste vlagali toliko časa in energije. 23. junij vam lahko prinese največjo srečo v življenju in ljubezni. Če ste samski, je to dober dan za zmenke.

Kozorog 22.12. – 20.01.

Kozorogi boste imeli v juniju lepe priložnosti pokazati pretekla znanja in notranje dosežke, za kar vam bo življenje samo dalo nagrado. Začetek junija bo zelo poživljajoč, imeli boste dovolj energije in veselja, da boste optimistično začeli ustvarjati nove korake. Harmonija in sreča vam bo sledila okoli 10. junija in 13. boste imeli moč in voljo, da presežete svoje pretekle omejitve. 14. junija bodite pozorni na izzive iz okolja, ki vas bodo želeli vrniti na stara pota, zato se jih ali izognite, ali pa izrazite svojo novo resnico, novo stanje. 16. junija bodite pozorni na komunikacijo in od 17. do 21. junija na vso dogajanje. Bodite zbrani in srčni, pa boste dosegli vse, kar ste si želeli že celo leto.

0907786

Vodnar 21.1. – 20.2.

Vodnarji boste v juniju precej delovni in v začetku meseca se ne boste znašli najbolje. Pritiski okolja vas bodo nevidno obkrožali in šele po 7. juniju boste lahko začutili svoj notranji mir in sproščenost. Srečna dneva boste 20-. in 21. junija, medtem ko boste iskali nove in nove rešitve za vsa področja življenja, kjer že slutite, da vas čakajo spremembe. Osebni preboj se lahko zgodi 26.junija, ko se vam lahko zgodijo nenadne spremembe, ki vas postavijo v novo dimenzijo. Ne boste čutili strahu, temveč samo voljo in adrenalin, da se je končno začelo dogajati življenje, ki ste ga pričakovali ali želeli.

Ribi 21.2. – 20.3.

Ribe lahko v juniju naredite resnično veliko. Usmerite se v delovanje in se izognite primerjanju z drugimi. Odločen začetek meesca bo 6., 9. in 10. junija, ko boste doživele pretiran ponosi in boste lahko zaradi tega izgubile zveste prijatelje. 13. in 14. junija boste nemogoče, pretiravale boste v vse smeri in le redkokdo vas bo lahko prenašal brez pritožb, na kar se seveda ne boste ozirale. Preprosto srečne boste v sebi. 16. junija je čas, da preverite, kje ste in kako je okolica povezana z vami, saj je čas za odločitve. Pomembni dnevi za vas: 17., 22. in 23. junij. 26. junija se boste počutile prenovljene in koristne, če boste le sledile svoji notranji resnici.

Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)