Mesečni horoskop za maj 2016.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec maj 2016.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovan

Oven

Posel:

Dragi Ovni,
prisotnost Sonca in Venere v vašem drugem polju denarja, v maju, predvideva izredno finančno situacijo in možnost največjega ustvarjenega dobička v tem letu. Vaše dosedanje poslovno prizadevanje se sedaj vrača skozi denar in plačila in pričakujte povečane prilive v prvih dveh tednih maja. Osredotočajte se na opravljanje rutinskega in zaostalega dela, dokler se bo vaš osebni planet Mars gibal retrogradno. Mesec maj ni primeren za investicije in vlaganja energije v nove projekte in poteze.
Mnogi zaposleni Ovni imajo boljšo atmosfero v službi in večji obseg dela od 9. maja, ko se Jupiter v vašem področju dela, obrne direktno. A zaradi retrogradnega gibanja vaših planetov komunikacije, posla in kariere, so možna napake in zavlačevanje v procesu dela. Zaposleni v procesu izobraževanja, pravosodja in tujih poslovnih združenj in podjetij, imajo sijajno priložnost, da se dokažejo v svojem poslu v zadnji dekadi maja.
Nezaposleni Ovni lahko dobijo v drugi dekadi maja priložnost za zaposlitev in študentje bodo zlahka opravljali izpite in si preko študentskih izmenjav organizirali kakšno potovanje.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Ovni, ki so poročeni ali v dolgotrajnejših zvezah, bodo tokrat poudarjene dokaze ljubezni, doživljali na bolj materialistični način, bodisi, da boste želeli od partnerja večjo pozornost skozi darila, večerje v restavracijah, skupno potovanje ali si boste želeli kupiti nov avtomobil, pohištvo, zamenjati ali obnoviti vašo in otroško garderobo. Možni so manjši prepiri in nezadovoljstvo, ki se nanaša na porabo denarja in slabo komunikacijo. Vse do 22. maja, ko se planet Merkur giblje retrogradno, boste težko dosegli razumevanje s partnerjem. Bodite modrejši  in počakajte do konca maja in vse se bo uredilo tako, kot si želite. Potrebna je veščina in kompromis!

Če ste samski:

Oba planeta, ki sta pomembna za vaše ljubezenske občutke (Sonce in Venera), se sedaj nahajata na vašem področju denarja. Sigurno je, da ga boste imeli in da ga boste trošili zase in za druge. Vi v glavnem nimate problema glede sigurnosti vase, a denar vam bo dal dodaten stimulans , tako da ga boste izkoristili za ustvarjanje pričakovanega razkošja in gibanje v t.i. visoki družbi. Tu vas lahko pritegne galanten Škorpijon, Tehtnica, Dvojček ali Lev. Da bi osvojili srce nekoga, bodite diplomatski v komunikaciji in ne izražajte trmasto svojo voljo, ker lahko s toleranco, konec meseca pričakujete začetek zveze, ki bo vaš izziv.
Čisto mladi predstavniki Ovnov, se bodo noro zabavali s prijatelji na zabavah. Povsod , kamor vas bodo povabili, boste dobrodošel gost. Okoli obdobja mlaja, 7. maja ali okoli 23. maja, se lahko na neki zabavi zaljubite in pričnete romantično zvezo.

Zdravje:

Tekom maja, vaše počutje zahteva nego in preventivo, da se ne bi ponovile znane stare težave.
Občutljivi predstavniki znamenja, lahko v prvi dekadi maja občutijo utrujenost, živčno napetost in izčrpanost. Regulirajte to na naraven način s sprehodom, zadostnim spanjem in rekreacijo v naravi. Priporočljivo je, da pred spanjem pijete čaje za pomirjanje, kot je kamilica, meta ali materina dušica. Prehrano dopolnite s predpisanimi količinami vitamina C in B.
Starejši predstavniki Ovnov naj preverijo vratna vretenca, cirkulacijo in nagnjenost h krvnim strdkom, še posebej glave, ker je to lahko vzrok vrtoglavice ali glavobola.
Ko se planet Jupiter obrne direktno, od 9. maja, obrnite pozornost na prehrano, ker se vam bo povečala potreba za uživanje v hrani in pijači in nebi bilo dobro, da pred poletjem pridobite preveč kilogramov.

Srečne številke:

4, 6, 15, 23, 27.

banner-astro

bikBik

Posel:

Dragi Biki,
želim vam vse najboljše za rojstni dan in polno zdravja, ljubezni in uspeha v prihajajočem solarnem letu.
Vi ste pod sijajnem, pozitivnem vplivu nebesne konfiguracije velikega zemeljskega trigona, treh pomembnih planetov za vas ( Venere, Merkurja in Plutona). Njihove združene energije vam bodo prinesle poslovno spretnost, moč in kreativnost.
Odgovarjalo bi vam, da sledite svoj tempo pri delu in težite k usmeritvi na reševanje praktičnih vprašanj in izdelavo planov za dolgoročni razvoj vašega biznisa.
V poslednji dekadi maja, ko se vaš planet Merkur, vladar vašega področja denarja, obrne direktno, se bo vse, kar ste odlagali, uredilo in zaključna finančna bilanca bo odlična.
Sedaj je čas za mlade podjetnike, da pogumno odprejo svoje podjetje ali agencijo.
Predstavniki znamenja, ki delajo v podjetjih, bodo delali na praktičnih nalogah ali usklajevali zaostale materiale. Bodite previdni pri izračunavanju , uporabi računalnika in v prepisovanju, ker se lahko prikradejo napake. Držite se vašega tempa in poiščite miren kotiček za delo. Ne skrbite. Pri šefih ste dobro zapisani!
Mnogi nezaposleni Biki bodo v maju pričeli z delom.

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Biki, ki so poročeni ali v resni zvezi, se nahajajo še vedno v fazi harmonizacije odnosa s partnerjem. Vi se počutite izredno dobro, polni ste energije in ljubezenskega žara in sedaj intenzivno iščete pozornost partnerja in definiranje vajinega odnosa. Vaš partner je preobremenjen sam s seboj  in s svojimi problemi in vas ni sposoben razumeti. Vendar, ni še prišel čas za drastično spremembo, ker vas ne podpira energija retrogradnega gibanja večine planetov in zato je najmodrejše, da obdržite stanje takšno, kot je. V zvezi z vašim seksualnim življenjem se bodo stvari počasi menjale na boljše, a v poslednji dekadi maja boste vzpostavili tudi pravo komunikacijo. Potrpežljivost rešuje!

Če ste samski:

Na majskem soncu je vse videti lepše in in vi, mladi Biki, boste še posebej zablesteli. S svojim novim stilom boste osvajali in kradli poželjive poglede nasprotnega spola. Uživali boste s polnimi pljuči v lepoti trenutka, v avanturi ali kakšni kratki zvezi. Pritegnili boste pozornost nekega Bika, Kozoroga, Tehtnice ali Škorpijona.
V prvih desetih dneh maja, se vam bodo občasno pojavljala nostalgična čustva pretekle ljubezni. Imate priložnost, da izbirate in presenečeni boste, da se niste napačno odločili, če izberete novega partnerja. V zadnjem tednu maja boste že zaljubljeni in deležni objemov. Sijajno!

Zdravje:

Večina mladih Bikov se je že pripravila na lepo vreme in lahkotnejšo garderobo. Videti ste odlično in ste v top formi.
Še celo starejše generacije se ne morejo resneje pritoževati, ker se jim je vrnila vitalnost in moč. Obrnite samo pozornost na težo in izberite kakšno dieto, za katero veste, da deluje na vas. Preverite ravnovesje spolnih hormonov.
Starejši Biki naj preživijo čim več časa na sprehodih in v naravi. Izpostavite se brez ovir soncu, da bi sprožili proizvodnjo vitamina D, ki je potreben za vašo kožo, kosti in dobro razpoloženje.

Srečne številke:

6, 14, 15, 27, 31.

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Dragi Dvojčki,
poslovni Dvojčki imajo maja priložnost, da stabilizirajo in konkretizirajo svoje pozitivne planetarne konfiguracije velikega zemeljskega trigona, v katerem se nahaja tudi vaš vladar, planet Merkur.
V prvi dekadi maja, bi vam koristilo, da energijo vlagate v raziskovanje tržišča in marketing, a od 22. maja, ko se planet Merkur obrne direktno, plasirajte svoje nove ideje ali produkte na tržišče. Pridobili boste nove kliente med katerimi bodo tudi tuja podjetja. Možno je poslovno sodelovanje. Za konec meseca so odlične prognoze, ko lahko dosežete želeni uspeh in finančni dobiček.
Zaposleni Dvojčki morajo biti previdni, da bodo preprečili z večjo pozornostjo napake v prepisih in komunikaciji tekom prvih dveh dekad maja. Trudite se, da se ne zamerite šefu in nadrejenim, ker retrogradno gibanje večine planetov vam sedaj ne gre na roko. Upočasnite tok dela, ker boste s tem pridobili čas za razvoj sijajne ideje, povezane s hitrostjo procesa dela. Vaš izum obelodanite konec meseca, ko boste imeli podporo energij Sonca iz vaše prve hiše. To je poln zadetek za vašo nadaljnjo pozicijo v službi. Kreativno!
Mesec maj je prav tako dober za nadgradnjo znanja, zato z veselje sprejmite tečaj ali dodatno usposabljanje , če vam ga ponudijo v službi, ker se vam bo to v prihodnosti večkratno povrnilo.
Študentje in dijaki imajo podporo planetov, da uspešno opravijo potrebne izpite in da se odločijo, v kateri smeri bodo nadaljevali šolanje. Odgovarjajo vam poklici iz področja marketinga, trgovine, novinarstva in tujih jezikov.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

V tem obdobju bodo ti Dvojčki težko izražali svoja čustva, želje in namere. Še se počutite skrčeno, ujeti v skrbeh okoli vašega odnosa s partnerjem in tako sami s seboj komunicirate, analizirate in se prepirate. Partnerju se boste lahko zdeli čudni s številnim spremembam razpoloženja in zato bi bilo najboljše za vas, da se odprete partnerju in se iskreno pogovorite. Vzdržite se do 9. maja, ker boste takrat dobili podporo planeta Jupiter in vaš partner bo bolj razpoložen, da vas bo poslušal. Situacija se bo lahko postopoma popravila, in v poslednji dekadi maja, celo zablesti. Kar naenkrat boste pripravljeni, da osvežite in popravite odnose in mnogi pari bodo pričeli planirati datum poroke. Vau!

Če ste samski:

Mesec maj vam bo prinesel prekršek v ljubezni, brez obzira na previdnost, nezainteresiranost in zavzetost z drugimi stvarmi. Iz trenutne zadržanosti, vas lahko predrami neka stara ljubezen ali vas lahko vznemiri prepovedan sadež. Prepustite se ljubezni, a diskretno in daleč od pogleda radovedne javnosti. To razpoloženje vas bo spremljalo vse do 20. maja, oz. do trenutka, ko Sonce vstopi v vaše znamenje in ko boste pod vplivom te pozitivne energije obrnili ploščo in si zaželeli, da ste ponovno v prvem planu. Veseli se boste spet vrnili v družbo in javno pokazali svojega partnerja.
Mladi Dvojčki bodo večere v glavnem preživljali v družbi. V zadnji dekadi maja se bodo zaljubili v nekega Strelca, Tehtnico, Leva in Ovna. Srečno!

Zdravje:

Vaše telo kliče po aktivnosti in zdravim načinom življenja. Zato je v prvi polovici maja potrebno, da delate na revitalizaciji in izboljšanju splošnega psiho-fizičnega stanja vašega organizma. Mnogi Dvojčki intuitivno to občutijo in se bodo umaknili za nekaj tednov iz družbe, da bi se posvetili sebi. Detox aparati in čiščenje organizma, kot tudi rekreativni šport, so vedno uspešne in preverjene metode.
Situacija bo mnogo boljša v zadnji dekadi maja, ko Sonce (20. maja), vstopi v vaše znamenje in nato še Venera (24. maja). Računajte, da se boste spontano počutili bolje. Lepše boste videti in počutili se boste sveži in močni.

Srečne številke:

6, 10, 11, 25, 27.

rakRak

Posel:

Dragi Raki,
retrogradni Mars na vašem področju kariere, bo vplival na upočasnitev in spremenjen ritem poslovnih potez, kot tudi na določen nivo stagnacije v razvoju vaše firme. Zaradi tega vam ni potrebno pretirano skrbeti, ker vam bo kratkotrajna pavza koristila, da opravite cel kup nedokončanih, zapostavljenih poslovnih drobnarij. Povečana količina denarja bo prišla ob pravem času in plačali boste opomine in zadržali viške za kasnejša vlaganja. Denar lahko prihaja iz več področij, kot so določeni fondi, združenja ali boste dobili izplačan nek pretekli neplačan dolg.
Zaposlene Rake od 9. maja, ko se bo Jupiter v vašem področju posla obrnil direktno, čaka večji priliv delovnih obveznosti, ko boste pogosto opravljali več stvari naenkrat. Možna so poslovna potovanja in številni sestanki v okviru firme. Vaš odnos do posla je korekten, a vi še niste zadovoljni s tokom razvoja vaše kariere. Ni potrebe, da se držite nazaj, niti da debatirate in izražate nezadovoljstvo. Še vedno se niso ustvarili planetarni pogoji za odprte razgovore z nadrejenimi. Bodite potrpežljivi!
Nezaposleni Raki, še posebej tisti, ki prvič iščejo zaposlitev, imajo sijajno podporo Jupitra in velike priložnosti, da se izkažejo na zaposlitvenem intervjuju in dobijo službo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Večina planetov se se premestila iz zahodne strani in se skoncentrirala na vzhodu in delujejo s svojimi energijami na vas stimulativno, v smislu osebne spremembe. Več mesecev ste se trudili, da zgodite in zadovoljite drugim, a sedaj je prišel čas, da se posvetite sebi in si izborite lastno srečo.  Počasi se obračate k sebi in k svojim potrebam, a ta novonastala situacija bo vedno bolj vidna in lahko se izpostavi kot ovira zakonski harmoniji  in partnerskem odnosu.  Partner vas bo poskušal  na različne znane načine vrniti v predhodno pozicijo, a v tem ne bo uspel. Mala igra moči ne bo občutno spremenila odnosov. Vaš vsakdan bo veliko srečnejši in vaše družabno življenje bolj intenzivno. Krepite samozavest!

Če ste samski:

Pred vami je lep mesec, izpolnjen z dogodki in čustvi. Daje vam priložnost, da v družbi, v kateri se gibljete, spoznate zanimivo osebo. Privlači vas nek Bik, Škorpijon, Riba ali Devica. Izrazito boste romantični in izražali svoja čustva skozi številna sms sporočila. Potrudite se, da boste bolj jasni in konkretni, da ne bo prihajalo do nesporazumov. Zelo je verjetno, da boste ostali praznih rok, če boste zavlačevali in ljubezensko življenje omejili samo na kakšno avanturo. Izkoristite majski mlaj 7. maja in hrabro naredite prvi korak k osebi, ki vam je všeč.
Tisto Raki, ki so se nedavno zaljubili, bodo uživali na majskem soncu v objemu partnerja.

Zdravje:

Tekom maja, mladi predstavniki znamenja, če so se v predhodnem obdobju ukvarjali s svojim videzom in psiho-fizičnim zdravjem, ne bodo imeli zdravstvenih težav. Verjetno ste shujšali in razpoloženje se vam je izboljšalo.
Zaposleni Raki morajo, zaradi povečanega pritiska in stresnih situacij v službi, zaščititi svoje živce z uživanjem večje količine vitamina C in B, tekočine in magnezija, ki bi ublažil vpliv stresa in ojačal imunski sistem.
Starejše generacije lahko trpijo bolečine v kosteh, kolkih in nogah. Prevzemite odgovarjajoče fizioterapevtske mere in pričnite redno v svoj program ozdravitve uvajati masažo in telesno vadbo. Vsakodnevno odhajajte na sprehod in se izpostavljajte soncu.

Srečne številke:

4, 12, 14, 21, 24.

lavLev

Posel:

Dragi Levi,
poslovni Levi se bodo lahko v popolnosti ponašali s svojim poslovnim vzponom. V tem trenutku imate podporo planeta Venere in Sonca, ki pozitivno vplivata vašo 10. hišo, področje kariere in vam dajeta dodatno moč, voljo in kreativnost. V praktičnem in finančnem smislu, vas podpira tudi pojav velikega zemeljskega trigona, ki vas bo prizemljil in vam dal moč, da ideje spravite v realnost. Bodite samo previdni z dokumentacijo, podpisi in pismi in ne sekirajte se, če se stvari ne odvijajo tako hitro, kot pričakujete.
Večje denarne prilive pričakujte v začetku meseca in v obdobju od 22. do 25. maja. Odlično!
Enako skladen in energetski planetarni vpliv , bodo občutili tudi zaposleni predstavniki znamenja. Možno je, da vas že dlje časa ovira rutina a ne vstopajte v diskusije z nadrejenimi. Imate podporo ženskega dela kolektiva, tako boste v zadnjem tednu podprti na način, značilen za vaše podjetje. Levi, ki se ukvarjajo z umetnostjo in mediji, bodo pokazali javnosti vrhunsko kvaliteto. Uspeh čaka tudi politike. Pripravite se za aplavze!

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Od polovice maja, lahko Levi, ki so poročeni ali v dolgotrajnih zvezah, pričakujejo postopno umirjanje napete situacije, nastale v preteklih mesecih. Računajte, da so se dvignile bele zastave in da je zavladalo premirje. Pri tem je veliko pomagal, denar, ki je prišel v hišo in uspeh ob tem, ki je prinesel dobro razpoloženje. Optimizem in prijetni trenutki z družino in otroki, vas bodo ponovno zbližali. V zadnjem tednu maja se bodo vrnile stare strasti v vašo posteljo in končno se bo izboljšalo tudi vaše seksualno življenje.

Če ste samski:

Prosti Levi si boso zapomnili ta mesec po norih zabavah, zanimivih ljudeh in številnih osvajanjih, flirtih in avanturah. Ta vrsta zabave se bo umirila v zadnjih dveh dekadah maja, ko se vam lahko zgodi, da se iz nekega, za vas nepomembnega seksa , razplamtijo neverjetne strasti. Za to bo zaslužna zelo izobražena in dobro situirana oseba iz skupine Levov, Ovnov, Tehtnic, Vodnarjev in Strelcev. Ali boste izgubili tla pod nogami?
Mladi Levi bodo s svojo energijo in šarmom osvajali primat v družbi in postajali popularni in zanimivi svojim vrstnikom. To je ravno to, kar vas hrani in daje polet in smelost, da odprto pristopite k tistemu, ki vam je všeč.

Zdravje:

Še vedno je v tem mesecu vaše zdravje alarmantno, ker je zapostavljeno iz vaše strani. Čas je, da resno in odgovorno obrnete pozornost na signale, ki vam jih pošilja vaš organizem. Po priporočilu opravite eno vrsto sistematičnega pregleda in s tem postanite sigurni, da je vse v redu.
Razen medicinskih preiskav, izkoristite tisto, kar vam nudi narava in vse pomladanske ugodnosti. Dajte pozornost na prehrano in vnesite večje količine zelenjave in sadja v obroke in vsakodnevno prosti čas izkoristite ta fizično aktivnost in gibanje na prostem
starejše generacije bi morale bolj kontrolirati krvni pritisk, krvno sliko in srce in možni so problemi s hrbtenico in blago depresijo. Vložite maksimum, da bi ohranili svoje zdravje. Poleg zdravnika, lahko obiščete terapevta alternativnega načina zdravljenja. Bodite čim večkrat na soncu.

Srečne številke:

4, 6, 14, 26, 27.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Drage Device,
prvi dve dekadi maja zahtevata veliko marljivosti, opreznosti in praktičnosti, ker kot da vas planetarna energija spontano usmerja v to in vleče v sam vrh letnega uspeha na področju kariere in financ. Poslovni vsakdan ne bo potekal tekoče in brez zapletov, a vi imate kontrolo in način, da vse postopno razrešite. Dinamika poslov vas bo odvedla na pot in seminarje, kjer boste imeli priložnost, da spoznate nekaj novega in dragocenega. Rezultati vašega truda bodo jasni v zadnji dekadi maja, ker Sonce 20. maja in Venera, 24. maja, vstopita v vaše polje kariere, Popolna skladnost uspeha in finančne dobrobiti. Izredno!
Zaposlene Device v nestabilni in neprijetni atmosferi popolno plavajo. Celo se ne more reči, da ste nervozni, ker kot da občutite pozitiven razplet situacij, ki se bo zgodila ob koncu tega meseca. Imate podporo velikega trigona v zemeljskih znamenjih. Device, katerih posel je povezan s potovanji, bodo pogosto na poslovni poti. Jupiter vam bo prinesel mnogo sreče od 9. maja in zadovoljstvo s samim seboj v poslu. Mojstrsko!
Device, ki se ukvarjajo s politiko, bodo konec meseca zagrabile svojo priložnost.
Študentje in dijaki bodo zaključili večino priprav za izpite in večji del bodo opravili v zadnji dekadi maja. V kolikor razmišljate, na katero fakulteto bi se vpisali….vam odgovarja matematika, informatika, veterina, stomatologija, medicina in alternativna znanost.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tekom maja se boste posvečali problemom v službi in imeli malo časa za partnerja, zato bo imel vso pravico, da se bo vznemiril. Najbolj modro je, da razčistite vse nejasnosti takoj, da se ne prikradejo nesporazumi, ki bi privlekli obojestranske dvome v vrednost vajinega odnosa. Končno tudi vi potrebujete predah in sprostitev in zato, kjerkoli je mogoče, povabite partnerja na prijetno kosilo, večerjo ali pa si skupaj oglejta gledališko predstavo ali film. Družinski izlet v naravo je prav tako ena od rešitev. S temi dejanji boste umirili partnerja in sebe in zadovoljstvo in mir v hiši je zagotovljen. Sprostite se!

Če ste samski:

Proste Device lahko presenetijo težave s sredstvi za telekomunikacijo ( telefon in računalnik), kar je za vas na nek način rešitev, ker se morate izvleči iz hiše in obveznosti in poiskati družbo zunaj. Svež zrak in izmenjava misli z drugimi, vam bo prijala. Ker so za vas čustva zelo pomembna, a iščete partnerja, ki vas bo intelektualno dohiteval, boste ljubezen našli v službi, potovanju, na fakulteti. To bo oseba istih načel in zanimanj iz skupine Bikov, Tehtnic, Rakov in Dvojčkov. V zadnji dekadi maja so večje možnosti, da se zbližate z osebo, ki vam je všeč.
Povsem mlade Device bodo našle prvo ljubezen v šoli, na neki aktivnosti ali tečaju. Zanosno!

Zdravje:

Za večino Devic je značilno, da skrbijo za higieno in svoje zdravje in v svoji skrbi celo pretiravajo. Vendar obstajajo tudi Device, ki jim je služba pomembnejša in tako sčasoma zapostavljajo svoje zdravje. Vaš organizem je še vedno zelo občutljiv in možna virusna infekcija vas lahko opomni, da morate ravno sedaj, ko ste sredi največjih delovnih obveznosti, bolj poskrbeti za svoje zdravje. Poskusite uravnovesiti količino dela in počitka. Lažjo prehrano dopolnite z vitaminom A, C in B kompleksom in poiščite način, da skozi sproščanje in meditacijo odstranite živčno napetost. V teh dneh bi vam odgovarjala športna rekreacija, kot je ribarjenje in planinarjenje.
Otroci in starejši predstavniki znamenja se naj popazijo prehlada in trebušnih infekcij.

Srečne številke:

1, 6, 14, 25, 26.

vagaTehtnica

Posel:

Drage Tehtnice,
situacija na poslovnem področju je spremenljiva, ker denar ne prihaja redno. Za to je odgovorno retrogradno gibanje planeta Marsa in Plutona, ki sta vladarja vašega področja denarja in odlagata plačila. Po drugi strani, vam gre od roke manipulacija s tujim denarjem, zato izkoristite ta trenutek. Možno je, da vam bo partner priskočil na pomoč ali se boste odločili za izposojo denarja pri banki. Kljub temu ni nič alarmantnega, samo v tem obdobju ne gre vse gladko in po planu. Planetarne priložnosti so ugodne za kreativne vrste dejavnosti. Končan finančna bilanca bo povprečna.
Zaposlene Tehtnice imajo v maju mirno obdobje in z večjo kreativnostjo se bodo lotevale dela. Napeta atmosfera v podjetju se bo polegla, kajti sedaj poznate svojo smer in lahko ste bolj sproščeni. Ni potrebno, da toliko energije izgubljate v analizah in medosebnih odnosih v službi. Imate podporo šefov!
Tehtnice, ki se ukvarjajo z umetnostjo, bodo še posebej kreativne in navdihnjene v tem obdobju, zato je dobro, da ga izkoristijo za delo in priprave na večje posle.
Za študente je ugodna zadnja dekada maja za opravljanje izpitov. Nezaposlene Tehtnice lahko, če se ukvarjajo s kreativnim poslom, pričakujejo ponudbo za delo.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tehtnice, ki so poročene ali v daljših zvezah, bodo v maju lahko ustvarile skladnost s partnerjem in največ energije črpale iz tega področja. Ne glede na manjša nesoglasja v zvezi z vzgojo otrok in porabo denarja, imajo sedaj veliko podporo partnerja. On vam bo pomagal z nasveti, uslugami in denarjem. Ta pozitivna dejanja bodo sprožila seksualno privlačnost med vami in vašim partnerjem in bosta popolnoma osvežila vajin odnos.
Tehtnicam sta harmonija in ljubezen nujno potrebni, prav tako kot zrak, zato boste v teh pomladanskih mesecih kar frčali, se smejali in širili v okolico dobro razpoloženje. Z veliko zanosa!

Če ste samski:

Proste Tehtnice bodo izkoristile lepo vreme in aktivno nadaljevale z iskanjem ljubezni in zadovoljstva. Šarmantno in zlahka vstopate iz flirta v avanturo z osebami, ki vas privlačijo, a sedaj se vam lahko zgodi, da se zares zaljubite v osebo, ki vam v preteklem obdobju ni bila všeč. Življenje nam včasih postavi zanke in menja kriterije. Lahko, da se vam je zdela ta oseba do sedaj nadebudna in ne simpatična, a zgodi se lahko, da vas bo močno prevzela strast in da boste prekršili svoja pravila. Več dni ne boste šli iz skupne postelje. V igri bo lahko nek Lev, Strelec, Oven, Bik, vaše ogledalo Tehtnica ali Vodnar. Sladka vrtoglavica!

Zdravje:

Vaše zdravstveno stanje bo bolj solidno tekom maja in popolnoma se bo stabiliziralo v zadnji dekadi, ko bo Sonce vstopilo v znamenje Dvojčka in prijateljsko združilo energije.
Nerviranje zaradi finančne nestabilnosti lahko ublažite z rekreativnim športom, z vnosom več tekočine, vitaminov in mineralov v vaš organizem. Tehtnice so zagovornice meditacije, masaže, dišavnih olj in mnogih drugih alternativnih tehnik za sproščanje in izboljšanje zdravja, kot je joga, aroma terapija in meditacija.
Starejšim predstavnikom Tehtnice se bodo kronične tegobe umirile. Kljub temu nadaljujte s preventivnimi merami in terapijo. Opredelite se za lažjo hrano. Uporabite katero od alternativnih tehnik, ki bodo dvignile vašo energijo na višji nivo.

Srečne številke:

6, 14, 15, 21, 27.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

skorpijaŠkorpijon

Posel:

Dragi Škorpijoni,
za privatnike je značilno, da se bo v maju finančna situacija znatno izboljšala, zahvaljujoč planetu Jupitru, ki se od 9. maja obrne direktno in ugodno vpliva na področje denarja. Kadar gre za Jupitra, gre vedno za srečne okoliščine in večje količine, a ker je Jupiter v Devici, bo denar prihajal v več delih, 4.,5., 10. in 11. maja. To je ugodno obdobje, da začnete v praksi izvajati letne finančne plane.
Sredi meseca boste imeli priložnost, da vstopite v poslovno partnerstvo ali da sprejmete z drugim poslovnežem skupni posel, ki se vam bo izplačal. Zelo koristno!
Škorpijoni, ki delajo v podjetjih in so do sedaj pokazali lojalnost in profesionalnost v poslu, imajo priložnost, da postanejo desna roka direktorja in da osebno napredujejo. To se bo pokazalo tudi v povečanju plače in spremembi dogovora. Zaslužili ste si pohvalo, ker ste vložili v preteklem obdobju veliko truda in prizadevanja. Sedaj si lahko malo spočijete in delate z zmernim tempom. V manjših firmah, v kolikor uspeh ne bo tolikšen, boste v vsakem slučaju dobili povišico.
Predstavniki znamenja, ki se ukvarjajo s politiko, se bodo povzpeli in ojačali svoj vpliv.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zasedeni Škorpijoni lahko sedaj s polnimi pljuči vdihnejo ljubezen, ker se partner do vas obnaša zaščitniško, nežno in velikodušno. Doživeli boste najlepše trenutke ljubezni s partnerjem v tem letu. Družabno življenje bo prav tako bogato in dinamično. Celo manjši družinski problemi in odnosi s starejšimi v vaši hiši, bodo postali lažji ob takšni podpori partnerja. Prepustite se tem fantastičnem občutku in čarovniji ljubezni in strasti, ki traja!

Če ste samski:

Pomlad in majsko Sonce bo aktiviralo proste Škorpijone in intenzivirala se bo želja, da najdete romantično ljubezen. Imate veliko čustveno potrebo po pravem partnerju. Vaša samozavest se bo povečala zahvaljujoč denarju, ki bo prišel ob pravem času in v večjih količinah od pričakovanega. Povsod boste prisotni, na dogodkih in na družabnem omrežju, a partnerja, ki ga iščete, boste srečali na neki zabavi ali kulturni manifestaciji, koncertu ali v gledališču. To bo nekdo iz višjega kroga vaših znancev in pritegnila bi vas lahko neka Riba, Bik, Tehtnica ali Strelec. Tokrat iniciativo prepustite drugim.

Zdravje:

Še vedno je potrebno veliko pozornost posvetiti vašem splošnem zdravstvenem stanju.
Zaposleni Škorpijoni morajo najti ravnovesje med delom in počitkom. Občutili boste izčrpanost in vsakodnevno potrebujete dobršno mero zdravega spanca in kratke dnevne počitke. Zaradi retrogradnega gibanja Marsa na vašem področju zdravja, je možen kratkotrajni padec energije. Osvežila bi vas sprememba okolice, četudi samo za nekaj dni.
Starejše generacije bodo primanjkljaj energije težje prenašale in lahko se pojavijo kronične težave. Anemija, cirkulacija in hemeroidi, se lahko izpostavijo kot zdravstvena težava. Preverite količino železa v krvi. Varujte se padcev. Gibajte se čim več na Soncu in svežem zraku in uvedite energijsko bogato prehrano.

Srečne številke:

6, 14, 15, 22, 27.

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci,
v prvih desetih dneh maja, čaka poslovne Strelce počasnejši razvoj dogodkov in kakšen izgubljen klient, kar vas lahko premakne iz mesta in vznemiri. V tem obdobju ne morete prehitevati časa, ker vas pri tem ovira retrogradno gibanje Marsa in Saturna v vašem znamenju in retrogradno gibanje Merkurja v vašem področju kariere. Pametno bi bilo, da se stabilizirate in umirite, ker prehitre poslovne odločitve in nestrpnost v komunikaciji, vodijo v napačno smer. Že od 9. maja, s spremembo gibanja vašega planeta Jupitra, se bo situacija obrnila v pozitivno smer. Vpliv Jupitra vam bo prinesel sijajne možnosti za razširitev posla in pravo smer za uresničitev poslovnih ciljev. Izkoristite veliki zemeljski trigon za finančne transakcije.
Zaposlene Strelce bo ščitilo Sonce, oz. Avtoritete in jih bo ponesla Venera, ki navdihuje in krepi srčnost do zastavljenih delovnih obveznosti. Planetarne pozicije v tem mesecu vam ponujajo večplastne izbire in možnost prevzemanja želenih projektov, kjer se boste izkazali na najboljši način. To vam bo v zadnji dekadi maja omogočilo avansiranje v karieri. Potrebna je samo večja tolerantnost in fleksibilnost do sodelavcev v prvi dekadi maja in stvari se bodo same razpletle v vašo korist.
Nezaposleni Strelci bodo imeli priložnost, da dobijo posel v zadnji dekadi maja, študenti pa bodo uspešni pri izpitih in ustvarili pogoje, da bi lahko preko študentskih organizacij odšli na poletno delo v tujino.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tekom maja bodo zasedeni Strelci morali ohraniti hladno glavo, da jih malenkosti ne bodo nesmiselno vznemirile in pokvarile odnose.
Oborožite se s tolerantnostjo in razumevanjem za partnerja in ne spuščajte se v prazne diskusije. Sedaj je priložnost, da najdete skladnost v rutinskih stvareh, kot je skupno kuhanje, sprehod ali rekreacija. S partnerjem uživajte v malenkostih in malih radostih. Partner vam bo pokazal svojo hvaležnost in privrženost v zadnji dekadi maja. Ah, te drobnarije, ki pomenijo življenje!

Če ste samski:

Prosti Strelci v maju ne bodo imeli veliko energije za izhode in druženja. Bolj vam bo prijal hišni mir in okoliščine, kjer lahko kaj novega in lepega izveste. Gibali se boste po razstavah, gledališčih, koncertih ali prosti čas preživljali v kinu. V nekem čisto slučajnem srečanju ali razgovoru na ulic, vam bo nek Dvojček, Oven, Tehtnica ali Lev, lahko dal predlog, da se ponovno vidite. Stvari se bodo odvijale počasi, a konec meseca se bo situacija spremenila in takrat se boste že lahko znašli v objemu neke zanimive osebe. Sijajno!
Čisto mladi Strelci bodo na ekskurziji ali neki raziskovalni poti, lahko srečali malo starejšo osebo, ki jih bo neizmerno privlačila in s katero bodo lahko imeli prve ljubezenske izkušnje.

Zdravje:

Vaše počutje se v maju stabilizira in sedaj nimate potrebe, da ste toliko okupirani z njim. Zaposleni Strelci bi edino morali vzdrževati ustaljen rekreativni tempo in izkoristiti vsak sončen dan za sprehod ali vožnjo s kolesom. Uvedite lažjo prehrano in pripravite vaše telo za prihajajoče poletne mesece.
Starejši predstavniki znamenja, bodo lahko imeli kronične težave in nizko stopnjo vitalne energije. Aktivirali se boste v drugi polovici meseca in pozitivno bi bilo, da si vsakodnevno organizirate redne terapevtske in rekreativne fizične vaje. Masirajte ramena, grlo in vratne dele hrbtenice. Vnašanje mineralov in vitaminov v organizem preko prehranskih dopolnil, je prav tako priporočljivo.

Srečne številke:

5, 6, 15, 24, 25.

jaracKozorog

Posel:

Dragi Kozorogi,
ob vaši vrojeni sposobnosti in veščini, da privlačite poslovne poteze s podporo razporejene energije na nebu, kjer se je formiral veliki trigon, vam je zagotovljen razvoj in napredek tem mesecu. Imate odprto pot, da realizirate ideje in da najdete njihovo praktično uporabo. Ni vas potrebno skrbeti, da se je proces odvijanja dogodkov upočasnil, ker je to posledica planetarnih pogojev, kjer se 50% planetov giblje retrogradno. Finančna situacija je nestabilna, ker denar prihaja upočasnjeno.
Zaposleni predstavniki znamenja, boso v službi, vse do 22. maja, lahko imeli težave v komunikaciji in z napravami za komunikacijo. Ne boste zlahka opravljali dve nalogi ob istem času, niti ne boste enostavno našli skupni jezik z ostalimi člani kolektiva. V zadnji dekadi maja, bodo nadrejeni stopili na vašo stran, ker se bodo strinjali z vami, da se stvari zavlačujejo in nekvalitetno opravljajo delovne naloge.
Mladi Kozorogi bodo ob koncu meseca imeli več možnosti za zaposlitev.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Tekom maja, bi zasedeni Kozorogi, morali pustiti službene probleme na hišnem pragu, da ne bi s pritiskom izzvali nepotrebne konflikte in prepire s člani družine. Vaš ljubezenski odnos s partnerjem  je čuden in spremenljiv , ker vaše misli uhajajo in niso usmerjene na partnerja. Nesloga v hiši in v službi, vam bo najverjetneje izzvala povečano nervozo, a da bi potegnili jezno masko iz lica, bi vam najbolj prijalo, da se sprostite na zabavah in v družbi. Obogatite svoje skupno zabavno življenje, ker podpora planetov nakazuje na odlično razumevanje s partnerjem v tem smislu. Prav tako se osredotočite na konkretne in praktične stvari, ki jih od vas zahteva družina in dom.

Če ste samski:

Mnogi predstavniki Kozorogov običajno niso pretirano romantični in neradi izkazujejo svoje navdušenje, a ta mesec boste odkrili nekaj drugega v sebi in dojeli, kako dolgo ste potiskali svoje občutke. Na neki zabavi, rojstnem dnevu ali praznovanju, boste opazili prelepe oči neke Tehtnice, Ribe ali Bika in lahko se vam pripeti ljubezen na prvi pogled. Zaljubili se boste do ušes in z malo potrpljenja bo to obojestransko. Imate priložnost da odkrijete v sebi romantično bitje, ki bo tokrat počelo norosti, ki vam niso lastne. Čarobno!

Zdravje:

Delovni Kozorogi lahko imajo razen nervoze tudi težave z dihalnimi organi in eventualnimi bolečinami in poškodbami roke. Obrnite se pravočasno na zdravnika. Za blažitev nervoze in stresa bi vam odgovarjali tudi tradicionalni čaji in zeliščni preparati za umiritev.
Velika verjetnost je, da se starejši generaciji Kozorogov, vrnejo znane težave, kot je revma, bolečine v kosteh in hrbtenici. Možni so tudi nevrološki in respiratorni problemi. Veliko boljša situacija bo po 22. maju, ko se bo vaš planet zdravja, Merkur, obrnil v direktno smer.

Srečne številke:

5, 6, 14, 26, 27.

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Dragi Vodnarji,
v maju bo retrogradno gibanje Plutona in Marsa na vašem področju kariere in poslovnih odnosov, lahko do neke mere upočasnilo planirani razvoj podjetja. Bodite pozorni, da ne izpustite ugodne priložnosti zaradi zakasnitve in nesmotrnosti. Začetek meseca namenite za preučevanje novih okoliščin na trgu in novih opcij, ki so se pojavile. To vam bo dalo smernice za prihodnje posle. Od 20. maja, ko dobite podporo Sonca iz kompatibilnega znamenja Dvojčkov, se bodo ustvarjali boljši pogoji za širjenje poslov ali samega poslovnega prostora. Zadnja dekada maja, se vam bo znatno popravilo povprečje zaslužka za ta mesec.
Vodnarji, ki so zaposleni v podjetjih, lahko pričakujejo povečan obseg dela, zaradi česar bodo višek obveznosti opravili doma. Ta dodatni posel bo dobro plačan, tako da boste povečali prihodke v hiši. Ambiciozni Vodnarji, ki že daljši čas želijo boljšo pozicijo, novo pogodbo, končno odločitev in pozitivno rešitev, lahko to pričakujejo v zadnji dekadi maja.
V maju bodo imeli študentje in dijaki zelo delovno obdobje in od 20. maja podporo planetov za uspešno opravljanje izpitov.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vodnarji, ki so poročeni ali v daljših zvezah, bodo v tem mesecu veliko časa preživeli doma, kjer bodo našli svoj mir, ljubezen in podporo. Topli družinski odnosi so tokrat izvor vaše energije. Celo nerazumevanje s partnerjem glede prevzemanja večje moči avtoritete, bo ublaženo z družinsko harmonijo in ljubeznijo. Manjše obnove stanovanja ali hiše, skupna kosila in družinska srečanja, vas bodo izpolnila z veliko radostjo.
Mnogi mladi pari bodo želeli osnovati družino in določiti datum poroke. Božansko!

Če ste samski:

Prosti Vodnarji bodo razpoloženi za organizacijo hišne zabave, a pričeli bodo s proslavo 1. maja, nato bo skoraj vsak vikend priložnost, da pripeljejo družbo v hišo ali vikend. Vse to bo popolno organizirano, z veliko hrane, žara in pijače. V domači atmosferi in sproščenosti, boste pritegnili nekega Leva, tehtnico, Ribi ali Devico. Iz prijateljskih odnosov bo lahko nastala kakšna avantura, a v zadnji dekadi maja imate veliko možnosti, da se zaljubite in stopite z neko znano osebo v resno zvezo. Vau!

Zdravje:

Vodnarji bodo tekom maja imeli nihanje v počutju.
V prvi dekadi maja boste lahko imeli lažje trebušne in revmatske težave, kot večjo živčno napetost. Držite se predpisane medicinske terapije in uživajte čaje za blažitev trebušnih težav, kot so kamilica, žajbelj in meta. Pri krepitvi zdravja vam bo zelo pomagala uporaba homeopatskih pripravkov na bazi cvetnih izvlečkov, pitje večjih količin vode in tekočin, masaža in vitaminska terapija.
Postopno se bo vaše zdravje vedno bolj krepilo, a od 20. maja se boste popolnoma prerodili in zablesteli v elegantni garderobi in z novim videzom.

Srečne številke:

1, 8, 15, 22, 23.

ribeRibi

Posel:

Drage Ribe,
ker se 50% planetov giblje retrogradno in upočasnjuje normalne tokove poslovanja, je priporočljivo, da v prvi dekadi maja vzdržujete poslovanje na istem nivoju, kot je bil v preteklem mesecu. Za vas se bo situacija pomembno spremenila od 9. maja, ko se bo vaš planet kariere, Jupiter, obrnil direktno in vam omogočil, da se razširite in izkažete v službi. Finančna situacija je še nestabilna in prilivi denarja se zavlačujejo, ker ostaja vaš planet denarja, Mars, v retrogradnem gibanju skozi cel maj. Potrpite!
Zaposlene Ribe, ki delajo v medijih, se ukvarjajo z založništvom, pisanjem in menedžerskimi posli ali s politiko, lahko od 9. maja dosežejo uspeh in zasluge za svoje delo. Sam proces dela bo potekal upočasnjeno, a pričakujte tudi nenadne, obsežne, a urgentne posle, ki vas bodo vrgli v stresne situacije in kjer boste morali delati pod pritiskom.
Študentje bi se morali v prvih dveh dekadah maja pripravljati in učiti , ker imajo šele po 22. maju podporo planetov, da bodo uspešni na izpitih. Dijaki, ki se morajo opredeliti za bodočo fakulteto in se pripravljajo za sprejemne izpite, naj razmislijo o svojih naravnih talentih, kot je psihologija, umetnost in komunikacija.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poročene Ribe in tiste, ki so v daljših zvezah, bodo imele tekom maja spremenljivo situacijo. Zaradi zunanjih okoliščin bo vaš partner v težji situaciji in bo potreboval več vašega razumevanja in pozornosti. Posebej v prvi dekadi maja se boste ukvarjali z reševanjem finančnih problemov, doma in otrok. Kljub temu, da s partnerjem ne bosta imela dovolj časa drug za drugega, je pomembno, da se uskladita, enako angažirata in podpirata. Ta sit5uacija ni preveč romantična, a je harmonična in zbližala vaju bo na nek globlji način. Napetost ne bo trajala dolgo, ker se bo situacija spremenila že po 9. maju, ko se bo Jupiter iz vašega področja partnerskih odnosov, obrnil direktno in prinesel več sreče. Z izhodom iz težav, bosta imela več časa drug za drugega in volje za lepe trenutke in ljubezen. V težavah spoznaš prijatelja!

Če ste samski:

Ribe, ki niso v zvezi, bodo svoj prosti čas pogosteje preživljale na zabavah in druženju v znani družbi.
Kratkotrajne avanture lahko doživite na kakšnem izletu ali potovanju, kjer boste pritegnili pozornost nekega Raka, Bika, Kozoroga, Vodnarja ali Tehtnice. Planetne pozicije in s tem okoliščine, se bodo menjale ob koncu maja, ko se bo Merkur, planet vaših ljubezenskih odnosov, obrnil direktno in vam omogočil, da se bolj zbližate z osebo, ki vam je všeč. Posebni dnevi za ljubezen bodo 22. in 25. maj.

Zdravje:

Vaše splošno zdravstveno stanje bo solidno v večjem delu maja, a planetarna situacija na nebu v zadnji dekadi maja zahteva, večjo previdnost in pripravo za povečano odpornost organizma.
Znano je, da Ribe, kot goba vpijajo zunanje vibracije, a v maju bodo negativni pritiski še posebej ogrožali Ribe v zrelejši in starejši dobi. Pomembno je, da uporabljate zaščitne mere proti stresu in slabim vplivom. Čim več relaksacije, bivanja v naravi ali še boljše, ob vodi, vam lahko pomaga, da vzpostavite ravnotežje v organizmu in ojačate imuniteto. Joga, meditacija, aroma terapija in cvetne esence so koristne izbire za vas.

Srečne številke:

5, 6, 15, 24, 25.

Vse najboljše!

zvezde

The following two tabs change content below.