Mesečni horoskop za maj 2017.

V maju bodo večji premiki v filozofiji, načinu življenja in mnogi si boste želeli spremebe življenjske poti, ki bo zajemala seveda več Ljubezni do sebe. Odnosi ne bodo več nudili utehe, čas bo za individualne odločitve in sledenje notranji intuiciji. Največjo podporo za to bodo imeli levi in biki, saj jih bo sonce vodilo v njihovo pravo smer. Vodnarji in dvojčki boste želeli svobodo, ki vam jo prinesejo potovanja, tehtnice pa se bodo oklepale sanj in načrtovanja pravega doma, kar bo sčasoma prineslo rezultate.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovan

Oven

Ovni boste v maju potovali ali si želeli večje spremembe v svojem bivališču. Moč optimizma bo pri vas nadvse velika in ne boste slišali besede NE, ki vam jo bo marsikdo povedal. Iskali boste rešitve in ideje in zagnanost vas lahko vodi do izgube prenekaterega prijatelja.  Osredotočite se nase in na svojo življenjsko filozofijo, ki naj ne bo samo delo in tekmovanje na tem podpročju, tem več je koristno, da vanjo vključite sprostitev v srcu, Duši in se povežete v sodelovanje z drugimi ljudmi na drugačen način kot do sedaj. Iskrenost do sebe je pogoj.

banner-astro

bikBik

Bikom vam bo v maju pomemben posel in poslovni uspeh, ki bo viden navzven. Sonce v vašem znamenju bo podprlo vašo samozavest in vam dalo optimizem za projekte, ki so vam do sedaj delali preglavice. Imeli boste polno podporo vaše zavetnice Venere za večje poslovne in osebne dogovore. Optimistično boste sledili svojim idejam in lahko, da se vam bodo nekateri večji načrti že začeli uresničevati. Ne bodite lažno skromni in ne zavračajte priložnosti zato, da bi se komu zasmilili, saj takšnih ugodnih pogojev za poslovne preboje ne boste imeli kmalu.

0907786

blizanciDvojčka

Dvojčki boste maja aktivni in vleklo vas bo v projekte, kjer se boste lahko dokazali in ustvarili še več priložnosti za delo, ki bo vidno navzven v širši javnosti in pri tem vas bodo podpirali prijatelji, lahko da boste preko tega udejstvovanja spoznali veliko novih, pozitivnih ljudi. Spreminjali boste svoje misli in ideje vam bodo dnevno letele, zato boste težko pri miru, še manj boste na voljo ljudem, ki so na vas navajeni iz preteklosti. Izkoristitite dober vpliv na transformacijo svojega uma, saj ima na vas najpomembnejšo vlogo, zato ga oblikujte v svoje dobro. Naj vaše življenje postane dogodivščina in vaš um poligon za dobre ideje in bujno domišljijo.

rakRak

Maja boste raki pozabili na svoje obljube, da boste se bolj posvetili sebi. Skrb za druge vas bo ponovno vodila v pomoč prijateljem, družini in znancem. Kjub temu, da bo vaše delo čakalo, boste zadovoljni, saj boste sprejemali hvaležnost drugih, ki bodo tokrat res cenili vse, kar boste naredili za njih. Če ste samski, opazite nasprotni spol, ki bo iskal stik z vami, če ste v vezi, pa bodo velike priložnosti za flirtanje ali še kaj več, zato je dobro, da razmislite, kaj so vaše prioritete, da se ne boste znašli v ljubezenski drami, ki je zares niste želeli. Moč misli vam bo koristila, zato trenirajte pozitivne ideje in prepričanja o svojem življenju in prihodnosti. Podpora ta mesec bo za to velika.

lavLev

Levom se bo dogajala sprememba celotnga življenja s poudarkom na poslu, ki bo v maju nadvse stabilen in vzpostavili se bodo novi temelji za dober razvoj v prihodnosti. Vaša celotna življenjska energija se bo okrepila in vsa področja življenja bodo okrepljena. V odnosih boste instiktivno ustvarili red, pri tem boste zelo iskreni in vizionarski, saj ne želite več s sabo nositi bremen drugih. Kreativnost bo povečana, prav tako možnosti za flirtanje, vsekakor se bodo pokazale čustvene razpoke v odnosih, ki ste jih pozabili zalivati z ljubeznijo. Potrebno bo jasno pogledati v sedanjost in iz nje videti prihodnost ter ukrepati. V odnosih ste vi glavni in brez vaših odločitev ne bo nič.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Maja boste device delovno in fizično aktivne in pri tem žele velike uspehe. Jasno vam bo, kaj si želite in to boste znale pravočasno razmisliti in tudi izraziti. Imeli boste številne ideje za napredovanje tako osebno kot poslovno, a sočasno boste razumele, da je potreben notranji red, da se vse postavi v življenje na način, ki si ga želite. Večje spoznanje bo, da s hitenjem ne pridobite ničesar, najmanj pa čas, ki ga imate vedno premalo, ravno zaradi hitenja. Dovolite, da vam življenje pokaže možnosti izboljšav, ki se jih sami ne bi spomnili. Maj vas bo presenetil v več pogledih, bodite pozorni, da sprejemate tisto, kar želite in ne razmišljate preveč o tem, kar ne želite.

vagaTehtnica

Tehtnice boste v maju optimistično kreirale svoje življene in seveda pretiravale v načrtih. Naučile se boste, da vključujete druge po njihovih zmožnostih in ne več po svojih predvidevanjih. Notranja moč se vam bo povečala, kar vas bo naredilo privlačne za nasprotni spol in možnosti za flirtanje ali še kaj več bodo velike. Čuteči boste in energije okolja vas ne bodo ogrožale. Nihale pa boste med tem, da urejujete dom in krepite svoje doživaljnje prostega časa in med tem, da se na polno vržete v posel in tokrat zares dokončate vse projekte in zamisli, ki jih imate. Seveda je ključ v harmoniji obeh podpročih, a to vam letos še ne bo uspelo, zato sledite dnevom, kar zahtevajo od vas in to naredite najboljše, kolikor zmorete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.skorpijaŠkorpijon

Škorpijoni boste v maju imeli magnetni privlak za vse, kar boste načrtovali v sebi. Vaša kreativna energija bo pritegnila obilico predstavnikov nasprotnega spola, ki bodo samo čutili dogajanje okoli vas, četudi bo usmerjeno v poslovne vode. Čutenje drugih vas tokrat ne bo ustavilo, sledili boste sebi, saj točno veste, kaj želite doseči. Malo vas bodo zmedle domače razmere, saj ne boste vedeli, kaj vas muči, a želeli boste spremembe. Mogoče je čas, da uredite okolico tako, kot si želite in ne čakate več drugih, da sodelujejo?

strelacStrelec

V maju  se posvetite fizičnemu telesu, ki bo potrebovalo vaš posluh in nego bolj, kot pričakujete. V maju boste imeli  tudi priložnost urediti svoje domače odnose, svoj dom in s kreativnostjo se boste odprli sodelovanju. Ljudje vas bodo videli krhke in ljubečo, zato vam bodo pripravljeni pomagati, vendar ne zlorabite njihovega zaupanja, saj se bodo prave energije v odnosih dokaj kmalu pokazale. Iskrenost brez notranjih pretiravanj je za vas izjemno pomembna. Prenehajte pa se upirati tistim, ki vam želijo dobro in zakopljite lenobo in izgovore daleč pod zemljo.

jaracKozorog

Kozorogi boste v maju polni kreativnost in želja po notranjem redu se vam bo okrepila in pokazale se bodo nove možnosti tako za spremembe v materialnem svetu, kot za skrb za telo. Možne so večje selitve in dobile boste večje, transformacijske ideje za svoje življenje. Bodite pogumni in sledite sebi in notranji moči, ki vas bo podprla pri vzpostavitvi novega sistema v svojem življenju. Dobro počutje se bo krepilo in optimizem vas bo počasi prevzel, pri tem bodite zmerni s pomočjo drugim, da zopet ne zapadete v stare vzorce.

0907786

vodolijaVodnar

Vodnarji boste v maju še sledili potrebam drugih ljudi, naredili vse, kar je potrebno, da izpolnete svoj delež v njihovo dobro. Točno boste vedeli, kaj kdo potrebuje in ljudje vam bodo jedli iz roke. Vaše fizično počutje se bo močno izboljšalo in vaš dober vpliv na okolje bo vse večji. Vse kreativne ideje boste postavili v red in sistem, da boste mirni in časovno usklajeni. Če imate več projetkov v obdelavi, boste našli dobro harmonijo med njimi. Ne boste pa imeli veliko potrpljenja za neumnost, izgovore in preživaljnje časa na način, ki vas utruja. Škoda vam bo vsake ure, ki jo boste preživeli v negativnih energijah. Spoznali boste umetnost odklopa in komuniciranja samo z ljudmi, ki so vam smiselni.

ribeRibi

V maju boste ribe povezane z naravo in na polno boste čutile podporo Vesolja za vašo kreativnost. Če ste povezani z ustvarjalnostjo, je to mesec, ki ga ne smete zamuditi za vsakdanje opravke, temveč se posvetite kreativnosti. Okolica bo pokazala veliko zanimanja za vašo umetnost, zato so možne selitve ali prodaja dela v tujino.  Maj vam bo prinesel tudi globlje razrešitve notranje enigme, karmične preteklosti, ki vas je preganjala nekaj let in spoznali boste, da ni več potrebno držati preteklosti v sebi, da je dovolj, da se res usmerite v sedanjost in to na polno.

Pripravila – Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.