Mesečni horoskop za marec 2015.

ovanOven

Delo

V mesecu marcu bo vaše poslovno področje precej slabo. Karkoli boste poskušali in ne glede na to, kako se boste trudili, ta mesec ni namenjen uspehom. Ne moremo reči, da boste sprejeli veliko napačnih odločitev, vendar ne boste sprejeli niti veliko dobrih. Najbolj neugoden čas za poslovne odločite, bo v drugi polovici marca, zato pazite, da takrat ne sprejemate nobenih pomembnih odločitev. Če iščete novo službo, potem niti slučajno ne zapuščajte svoje stare službe ob koncu meseca. Če imate izpite ali obveznosti, bi bilo najbolje, da se v tem obdobju pripravite čim bolje, ker se boste tako lahko izognili slabim rezultatom in ocenam.
Finance prav tako ne bodo cvetele v mesecu marcu, tako da pazite da ne porabite preveč denarja ter se izognite nepotrebnim stroškom.
Proti koncu meseca prihajate iz poslovno slabega obdobja in lahko končno pričnete razmišljati o novih poslovnih potezah ter upati na poplačan trud ter napredovanje. Zdržite do takrat.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Pred vami je ok. 30 dni (ali celo malo več), ki bo obdobje ljubezni, medsebojnega razumevanja in čudovitih odnosov. Moški pripadniki tega znaka, bi lahko večkrat v mesecu poskrbeli za svoje partnerice in ne le samo za 8. marec, zagotovo bodo darilca, organizirani romantični izleti in sprehodi, prinesla v vaše razmerje ljubezensko energijo, ki bo še dolgo časa vidna na vaši dami. Ženskam, rojenim v tem znamenju, svetujemo, da vrnejo poljub za poljub, objem za objem in ljubezen za ljubezen. Bodite do svojih partnerjev takšne, kot so oni do vas.
Če želimo v tem mesecu na vašem ljubezenskem področju najti kaj slabega, nam to enostavno ne uspeva. Uživajte.

Če ste samski
Za samske Ovne bo ta mesec precej dober, če ne celo nepozaben. V tem mesecu boste prišli  v stik z več ljudmi, za katere se boste pričeli resno zanimati in s katerimi bi lahko prišlo, v naslednjih nekaj mesecih, tudi do kakšne zveze. Pozorni bodite na vse, s katerimi ste v stiku,  pa naj gre za posel, klepet preko interneta ali pa se samo  srečujete na nekem izmed javnih prevozov… Zagotovo boste našli nekoga, ki bo vreden vaše pozornosti. Vi ste tisti, ki boste morali narediti korak. Dame pa se sprostite, v  obdobju okoli mednarodnega dneva žena,  bodo moški imeli največ poguma za pristop in spoznavanje. Dekleta, gremo ven, kolikor je to mogoče, pravi je nekje v bližini in proti vam prihaja počasi, vendar zagotovo!

Zdravje

Marec je magnet za viruse, razstrupite se z uporabo naravnih zdravil – sokov, čajev, zelenjave, sadja. Če imate slabši imunski sistem, bi bilo dobro obiskati zdravnika, da bi vam predpisal vitamine ali dodatke za izboljšanje imunosti. To bo preprečilo prehlade, viruse, vročino ali vsaj ublažilo njihovo intenzivnost.
Poleg virusov, ta mesec posebej opozarjamo vse tiste, ki ste v preteklosti imeli težave z ledvičnimi kamni, saj se lahko zopet pojavijo in to vsekakor ni dobrodošlo.

Srečne številke

3, 8, 12, 13, 29

bikBik

Delo

Marec bo miren mesec za tiste Bike, ki so v zadnjih mesecih doživeli nekaj več burnih dogodkov, pričkanj s sodelavci in direktorji, ki so naleteli na nerazumevanje za svoje ideje in predloge ter ki so bili žrtve ljubosumnih sodelavcev. Sedaj je pravi čas, da se sprostite na delu, da ne razmišljate o stvareh, za katere sedaj ni čas in da se osredotočite le na tisto, od česar živite. Potrudite se, da bo marec šele začetek dobrega poslovnega obdobja, takšnega, ki ga že dolgo čakate in ki vam bi prišel še kako prav.
Kar zadeva financ, boste v normali, torej nekaj takega kakor je bilo vse do sedaj. Ne boste dobili nič dodatnega denarja, ne bo nobenih prikritih stroškov…
Mesec marec bo boljši v tem pogledu za vse tiste, ki nimajo svoje firme ali ki niso na vodilnih položajih. Lastniki in menedžerji lahko pričakujejo nekoliko slabše rezultate.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
To bi lahko bil zelo razburljiv mesec, ko se boste lahko znašli v nekih zapletenih situacijah, ki jih ne bo mogoče tako zlahka rešiti. Za vse je kriva Venera, ki bo v tem mesecu delovala in izžarevala malo bolj negativno. Morali se boste odločiti glede zapletenih zadev, ki so povezane z vašim odnosom in vami samimi. Zaradi teh odločitev, bi lahko prišlo do poslabšanja odnosa s partnerjem in z nekaterimi vašimi prijatelji.
Bili ste opozorjeni in ko boste prišli v položaj, ko boste morali sprejeti odločitev, razmislite večkrat , pretehtajte vse odločitve ali se boste odločili za tisto, kar je za vas dobro ali za tisto, kar je dobro za vašo zvezo. Razmislite tudi o tem, kako bi vaš partner reagiral na vaše odločitve in tudi to dajte na tehtnico ter pretehtajte, kaj bi bilo najbolje za oba. Vendar pa lahko rečemo, da bo to dober mesec, saj ne bo veliko težav… Zmagajte v boju z Venerino astralno negativnostjo.

Če ste samski:
Ravno tako ne preveč ugoden  mesec. Tudi na vas bo delovala Venera s svojo negativno energijo, tako da vam ta mesec ne bo teklo vse tako kot boste želeli. Torej kaj narediti? Po dežju vedno posije tudi sonce. Naš nasvet je, da poskusite biti sproščeni, umaknite se žalosti in depresiji.  Ta mesec se poskusite pač zamotiti, družite se s prijatelji,  poglejte dober film, ukvarjajte se športom… No, kmalu bo konec tega slabega obdobje, nato pa se bomo skupaj veselili boljšemu!

Zdravje

Za razliko od drugih stvari v tem obdobju, ne bi smelo priti do nobenih zdravstvenih težav. Možno je, da vas »zagrabi« kakšna sezonska bolezen, vendar to ni nekaj, za kar bi vas moralo skrbeti. Poskusite vnesti v vaš sistem čim več vitaminov in bodite čim bolj fizično aktivni. Možno je sicer, da boste imeli v sredini poletja neko malo slabše obdobje, zato bi bilo dobro da naredite en splošen zdravniški pregled, toliko da se prepričate, da je stanje dobro in da vam ni treba skrbeti za prihodnost.

Srečne številke

8, 16, 19, 25, 29

blizanciDvojčka

Delo

Odsotni ste in ne morete se koncentrirati. Ne veste točno, zakaj ne. Preverite pri sodelavcih, kakšna klima prevladuje v delovnem okolju, saj je možno, da ste preobremenjeni in da ste morali prevzeti tudi delo drugih oseb. Vi ste sicer povsem pravičen timski igralec in na splošno ste vedno pripravljeni pomagati drugim,  ampak tukaj gre za izkoriščanje. Finančni položaj ni slab, lahko pa bi bilo bolje. Za projekte in dela, ki jih lahko delate “ob strani” morate biti pozorni, da jih boste delali popolnoma zakonito, saj je možno, da bi prišlo do  nekih uradnih preverjanj, zato bodite pozorni in ne spuščajte se v nič nezakonitega.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Ljubezensko področje je dobro. Predvsem zaradi ljubljene osebe, ki je tako vztrajna v poskusih, da bi bila zveza uspešna. Če ne bi bilo nje, bi zaradi vaše neaktivnosti, vajina zveza preprosto zamrla. Pravzaprav vas je  oseba, ki je trenutno v vašem življenju, razvadila in če bi vas vprašali, če ste zaljubljeni, ne bi vedeli odgovoriti ali pa bi si za odgovor vzeli čas. Zaljubljeni naredijo za svoje ljubljene in za zvezo marsikaj. Recimo da ste tokrat imeli srečo in  sčasoma boste spoznali, če je to to. Že konec marca bo vse jasno.

Če ste samski:
Hodite okoli po raznih barih, ne zamudite nobenega srečanja, vendar ne morete najti sorodne duše. Ste komunikativni in odprti, ampak vseeno kar nimate sreče. Vse to je, na srečo, le kratkotrajno obdobje. Počakati bo sicer potrebno še nekaj časa, še naprej se  družite z  ljudmi, zgolj zaradi  komunikacije in druženja, potem pa sledi lepo obdobje, ko boste  imeli možnost izbire, saj v vaše življenje vstopijo zanimive osebe nasprotnega spola. Karkoli se boste odločili, se boste imeli čudovito v družbi teh ljudi. Nekatere izmed njih poznate že od prej.  V vaših očeh bodo zasijali v povsem drugačni luči.

Zdravje

Nekako ste apatični, vaša energija se  je spustila  na nevarno nizko raven. Zanemarjate  zdrave navade, jeste pa popolnoma nepremišljeno in nezdravo. Na kakršne koli vitaminske preparate ste seveda tudi popolnoma pozabili.  Gripa še vedno razsaja okoli in marec je zelo muhast mesec, tako da se bo pojavilo še več virusov in vsi bodo agresivni in odporni. V kolikor vaše telo ne bo dovolj močno za takšne udarce,  se lahko pojavi veliko težav, ki bi se jim lahko pravočasno izognili. Zato naravnost v lekarno!

Srečne številke

2, 11, 24, 26, 27

rakRak

Delo

Marec je mesec, ko bo prišlo do velikih sprememb in dobili boste bodisi manj ali več obveznosti, vse je odvisno od vašega nadrejenega in kadrovske službe. Kolektiv je zelo spodbujajoč, vendar so spremembe vsekakor dobrodošle. Možno je, da se vam bo na začetku zdelo morda bolj težko, ampak sčasoma se boste navadili. V vsakem primeru bo za vas bolje. Finance so trenutno zamrznjene in ne trošite preveč, razen osnovnih stroškov. Zato ne čutite krize in tistega neprijetnega krča v trebuhu. Sicer pa niste eden od tistih, ki so nespametni pri ravnanju z denarjem. Pomembno vam je, da se počutite mirno in imate miren spanec.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Romantik kakršen ste vi, si želi ob sebi nekoga, pa tudi če mora za to plačati visoko ceno.  Vaša nenasitna potreba po bližini, lahko ustvari iz zveze, ki na videz  nima prihodnosti,  nekaj kar lahko postane trajno in vam prinese ugodje in zadovoljstvo, vsaj za nekaj časa.  Nikoli ne gledate na zvezo kot na površen odnos med dvema osebama. Vsemu se predajate brez zadržkov. Upanje  je vaš vodnik. Trenutno vaše razmerje sicer zgleda malo napeto, kajti kakor da vi vlečete vse niti, medtem ko druga stran čaka in uživa v vaši pozornosti. Morala se bosta  pogovoriti, saj se boste kmalu naveličali enostranske pozornosti.

Če ste samski:
Vam svoboda zgleda kakor suženjstvo, vse možnosti so splavale po vodi in zaradi tega ste žalostni, pozabili ste nase, nas svoj izgled…  Po ulici hodite tako, da se skrijete za očali ali pa s spuščeno glavo. Najrajši pa preživljate čas doma. Vendar pa se ne boste tako obnašali v nedogled, kajti zelo kmalu vam bo postalo neprijetno, saj se vas bodo  začeli izogibati najbližji prijatelji. Potem ko se boste vi odločili, da izstopite ven iz tega mračnega obdobja, bo vse bolje. Torej, vse je odvisno od vas!

Zdravje

V ospredje prihaja depresija, ki vam bo porabila vse rezerve in postali boste prava tarča virusov, ki trenutno pustoši naokoli. Če se ne prebudite in kmalu začnete delati na sebi, od zunaj in od znotraj, boste izpostavljeni najrazličnejšim tegobam, ki vas bodo položile v posteljo. Tega si vsi najmanj želimo. Zato se boste z delom na sebi,  izognili mnogim težavam. Po marcu bo lažje. Do takrat pa se poskusite ojačiti.

Srečne številke

1, 12, 18, 26, 31

lavLev

Delo

Mesec marec je zelo ugoden mesec za finance, na vaši strani je večina kolektiva in  zelo ste priljubljeni, zato to izkoristite za predstavitev nekaj idej, ki se vam podijo po glavi že nekaj časa.  Bodite odprti tudi  za dobronamerne kritike. Če ste v poslovnem svetu, vam mesec marec prinaša tudi dober zaslužek, vendar pa so bili že boljši časi.  V vsakem drugem poklicu je dotok denarja sedaj bolj pomemben, kot kdajkoli prej. Ne tvegajte z nečistimi posli, prinesli vam bodo samo težave in glavobol.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Vaši dominantni osebnosti je všeč podrejenost, vsekakor pa na tihem hrepenite po nekom, ki vam bo podoben. Čeprav gre za ubijalsko kombinacijo, bi bilo vseeno dobro, če bi jo izkusili. Trenutno ste v razmerju, kjer teče vse gladko in počutite se dobro. Ampak, vi veste, da to ni to. In to ni vaša krivda. Vi preprosto potrebujete nekaj drugega. In ne bolje, ker z osebo, s katero ste trenutno v zvezi,  ni popolnoma nič narobe, ampak je preprosto drugačen tip osebnosti. Potrebujete nekoga, ki vas navdihuje in motivira in to na vseh področjih življenja. Ta mesec se ne bo zgodilo sicer nič pomembnega, razen čustvenega trenutka, ko bo vaš partner povprašal za obete za prihodnost. Poskrbite, da ga ne  prizadenete, ampak tudi  ne pretiravajte z lažmi Bodite nežni.

Če ste samski:
Ljudje bi rekli “Saj uživaš v svobodi” … in res je tako. Po dolgem napornem obdobju nejasnih signalov, ste preprosto utrujeni in zvezde vam določajo, da je sedaj čas, da si odpočijete. Odgovarjala vam bo samota. Človeški glasovi vas bodo samo razburjali. Zvok telefona, uh! Ne boste želeli srečevati niti družinskim članov. Resnično boste potrebovali ta čas zase in to bo čas ko ne boste razmišljali o popolnoma ničemer. Zadnje čase so vas namreč prevečkrat narobe razumeli in vsa vaša prizadevanja, da bi vas razumeli niso padla na plodna tla. Dejstvo je, da vam je postalo res vseeno, kaj si drugi mislijo. Uživajte v svojem miru.

Zdravje

Niste preveč fit. Pritožujete se nad bolečinami v spodnjem delu hrbtenice, ki trpi zaradi predolgega sedenja.  Okrepiti bi morali spodnji del mišic, ki podpirajo hrbtenico. Zagotovo bo pripomogla tudi dobra masaža in počutili se boste  kot prerojeni. Poiščite masažo za celotno telo. Kratkotrajne masaže ne bodo dobre, vi potrebujete vsaj enourno, ki vam bo osvežila čute in pognala krvni obtok.

Srečne številke

12, 12, 13, 19, 29

devicaDevica

Delo

Če ste šopoholik, in mnogi med vami to zagotovo so, zlasti kadar gre za osebne nakupe, bi se morali ta mesec vzdržati teh navad,  saj mesec marec  ne bo preveč obetaven. Planeti so se postavili tako, da vas bodo  naučili malo ponižnosti. Ne boste prejeli niti  povišice, niti bonusov ali kakšnih koli drugih ugodnosti in to sicer še kar nekaj časa. Ta mesec bo na finančnem planu vladalo zatišje. Šele naslednji mesec vam bomo poročali, kdaj lahko pričakujete kakšen denarni priliv. Svetujemo vam previdnost na delovnem mestu. Lahko bi se poškodovali povsem naključno in bi morali na bolniško, z močno zmanjšanim osebnim dohodkom. Ženske pripadnice tega znaka se izogibajte pretirano visokim petam.

Ljubeze

Če ste v razmerju:
Egoistični ste in preveč ste pomembni.  Partner z vami izgublja potrpljenje. Preganjate ga in mu sledite na vsakem koraku. Vaše nezadovoljstvo leži globoko v vas, na skrivaj ste namreč zaljubljeni v vam bližnjo osebo. Vse to ni v skladu z vašimi pogledi in nazori, vendar  v vas se prebujajo čustva in vam ne dajo miru. Ta oseba je dvakrat mlajša ali starejša od vas. Kmalu se bosta srečala in vaš odnos do te osebe bo nekontroliran in zelo dobro viden prostemu očesu. Podaljšali boste poljub na lice, kot znak v slovo. Oseba, s katero ste v razmerju, ne bo opazila ničesar.

Če ste samski:
Ne prija vam ravno, da morate čakati in čakati,  da se v vašem življenju pojavi neka oseba. Zato ste se obrnili kar na internetne klepetalnice, tako se vsaj malo počutite bolje in ste bolj  samozavestni. Do neke realizacije in srečanja bo sicer prišlo, vendar bo do takrat  preteklo še kar nekaj časa, mogoče se ne bo zgodilo nič celo ves marec. To je samo priložnost, da izboljšate taktiko za pristop in komunikacijo. In potem, ko boste usposobili svoje taktike, se bodo iskrile zvezde. Kemija bo vidna s prostim očesom.

Zdravje

Trpite zaradi glavobolov, zaradi vremenskih razmer in nihanja v temperaturi, zato se pogosto zatekate h kofeinu, vendar je učinek ravno nasproten. Ne morete zaspati zaradi kofeina in ne zaradi glavobolov. Odidite na sprehod, svetujemo lahke obroke in zeliščne čaje za sprostitev živcev.

Srečne številke

7, 14, 24, 26, 30

vagaTehtnica

Delo

Tehtnicam se v mesecu marcu smehljata Mars v Ovnu in konec meseca Venera v Bikovi hiši, to bi moral biti dober znak za nove priložnosti na delovnem planu. Če ste na vodilnem položaju, je to lahko podpis nove pogodbe o zaposlitvi, oziroma začetek novega sodelovanja ali delo na novem projektu. Če pa ste podrejeni, potem boste v tem mesecu doživeli mirno obdobje, stabilno in brez večjih aktivnosti. V tem mesecu bi vaše delo moralo biti opaženo, s tem da bi lahko dobili priložnosti za povišico, bonus in podobne dodatke. Sedaj je čas, da izkoristite vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile, tudi tiste za katere mislite, da niso zelo zanimive. Vsaka priložnost, je dobrodošla in še tako majhni premiki bodo kmalu prerasli v velike. Enako velja za študente, sedaj se lahko začnete pripravljati za težje izpite, izpite pred katerimi se skrivate že dlje časa. Z malo truda bodo dobre ocene bodo vsekakor zagotovljene.
Kar se tiče financ – bodo ta mesec povprečne, pazite da se ne podajate v dolgoročne naložbe, kot so kupovanje na kredit, čeke, obroke…Vsaj do konca marca se izognite vsakršnim obveznostim takšne vrste.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Če ste načrtovali večje premike/korake v vašem odnosu, kot npr. sklenitev zakonske zveze ali razširitev družine, in če ste izdelali načrt, potem je sedaj pravi čas za to. Pari, ki še niso poročeni, pa so skupaj že dolgo časa,  naj v tem mesecu načrtujejo skupno prihodnost. Tisti, ki so že vse to dali skozi in so že poročeni, bodo lahko ta mesec uživali sadove ljubezni in ljubezenske užitke, saj veste kaj mislimo. Sprostite se in posvetite se malo več svojemu partnerju, ne dovolite, da vaše družinske ali poslovne obveznosti, vplivajo na vajin odnos. Pojdite na dolge sprehode, saj vam bodo izjemno prijali.

Če ste samski:
Ta mesec bi morali najti potencialnega partnerja nekje v odprtih prostorih, npr. nekje na sprehodu,  baru,  klubu… Tukaj je vaša največja priložnost za spoznavanje.  Če ste med tistimi, ki sedijo na spletnih dating straneh, vedite da zapravljate čas.  Izklopite računalnik, pojdite ven in spoznali boste nekoga, ki mu bo uspelo,  da bo zaigralo vaše srce. Konec računalnikov, te ne bodo imeli nobenih uspehov ta mesec.  Preživite več časa s prijatelji, obstaja možnost, da spoznate osebo, ki jo iščete že vse življenje.

Zdravje

Če ste depresivni že od začetka tega leta, če ste nenehno slabe volje, bo ob koncu tega meseca dober čas za zdravljenje z najboljšimi zdravili – sprehodi v naravi, v bližini vode, in če imate več časa, potem tudi  nekaj dnevni počitek v gorah, to vas bo popolnoma prerodilo. Preživeti morate dlje časa na svežem zraku in soncu, naravi, kar vam bo odgovarjalo tako fizično kot psihično. Če imate kakršne koli težave z glavoboli, pa ste se zatekli k zdravilom,  potem priporočamo, da obiščete svojega zdravnika in se pogovorite z njim o zdravstvenih težavah. Morda imate težave za katere sploh ne veste in usposobljena oseba, bo takoj našla zdravilo proti tegobi. Pazite se poškodb na zgornjih okončinah.

Srečne številke

8, 14, 19, 21, 29

skorpijaŠkorpijon

Delo

Malo je čudno pričeti z vašim poslovnim horoskopom, ali imate sploh kakšne hobije? Ali veste s čim bi se lahko ukvarjali, da bi se lahko sprostili in napolnili s potrebno energije, ki jo potrebujete za nove delovne zmage? Po nekaterih študijah, so ljudje, ki vsaj pol ure dnevno namenijo svojim konjičkom, veliko bolj motivirani od drugih. Tako da sedaj kar premislite, kaj je tisto, kar vas veseli in za kaj bi porabili eno uro dnevno, če bi dan trajal 25 ur.
Seveda traja malo dlje, da najdete nekaj kar vam je všeč. Hobi omenjamo zato, da bi našli nekaj s čimer bi »izpraznili« svoje možgančke in jih napolnili z energijo potrebno za to, da vas odpelje v smer vaših ciljev. Saturn je v vaši hiši, to nam govori o tem, da potrebujete dober načrt, ki vodi v smer vaših ciljev in da morate držati v rokah vse niti, da bi zadeve stekle tako, kot ste si jih zastavili. Če vam nekdo dolguje denar, se boste morali malo bolje potruditi, ker vas druga stran ne bo poklicala, da želi poravnati dolgove. Takšna so časi, žal.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Če ste v dolgotrajnem razmerju ali ste poročeni,  se boste ta mesec počutili, kakor da  vam vaš partner daje in nudi več nežnosti, kot kdajkoli prej.  Lahko vam samo čestitamo in vam želimo, da bi  ljubezenska idila trajala večno.  Seveda, ne morete pa dovoliti, da bi vaš partner ostal brez nagrade za takšno vedenje, zato se tudi vi potrudite bolj kot kdajkoli prej. Če je partner kdaj imel  želje ali kakšne fantazije, je sedaj čas, da mu to izpolnite. Tisti, ki so v kratkotrajnem razmerju, bi morali delati na kakovosti zveze in izražanju  nežnosti do partnerja.  To bo na partnerja naredilo precejšen vtis in vajino zaupanje se bo samo še okrepilo, s tem pa tudi vajina sreča. Uživajte, dragi Škorpijon.

Če ste samski:
Obstaja velika verjetnost, da se bodo ta mesec pojavila neka čustva, ki jih boste pričeli gojiti do osebe, katero poznate že dlje časa. To je mogoče oseba s katero delate, hodite v šolo, se družite… Zamikalo vas bo,  da bi tvegali prijateljstvo, ne glede na to, da ne veste ali ta oseba čuti podobno kakor vi. Tukaj vam lahko svetujemo samo to, da poslušate svoje srce.  Seveda, če vas zavrne,  to ne bo katastrofa ali konec sveta, obrnite celotno zadevo na šalo in se nasmejte na svoj račun. Če boste to storili, vam ne moremo reči nič drugega, kot samo to, da vam čestitamo za pogum.

Zdravje

Namesto zgodbic o zdravju, vam bomo predlagali, da v vašo prehrano vključite čim več rib, piščančjega fileja, beljakov, mandljev, lešnikov … slaščice poskusite ta mesec kar preskočiti. Zagotavljamo vam, da se boste spomladi veliko bolje počutili.
Če imate kakršne koli težave z dihanjem, pojdite na pregled do svojega zdravnike. Obstajajo lahko manjše težave z mišicami, vendar ni nič takega, vredno pa je omeniti.

Srečne številke

12, 23, 24, 28, 30

strelacStrelec

Delo

V mesecu marcu lahko nastanejo neke spremembe na poslovnem planu ali v službi. Vsekakor lahko pričakujete manj napetosti, živčnosti in  negativnih misli, ki so se vam pojavljale v prejšnjem obdobju. Pričakujete lahko, da se boste lahko sprostili in napolniti z energijo za naslednje obdobje, ki vas bo popeljalo do poslovnih zmag. Torej, ta mesec, ne pričakujte nobenih  koristi ali dobičkov na poslovnem planu, prav tako vam ni treba skrbeti, da bi bilo slabše, kot je bilo do sedaj. Vendar pa vsekakor pride do pomiritve, ki jo nujno potrebujete. Če ste imeli težave pri komuniciranju s poslovnimi partnerji, sodelavci ali celo družinskimi člani, boste ta mesec pomirili vse strasti in pogovorili se boste o vseh težavah, ki so pri tem nastale. Če ste študent ali študentka, potem se boste pomirili v sredini marca in rešili težave, ki vas pestijo, z nekim posvetom. Če pride do nepričakovanih stroškov, potem dajte vse od sebe, da jih pokrijete v mesecu aprilu ali maju, v marcu si ne posojajte denarja in ne jemljite kredita.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Burno obdobje bo predvsem v začetku tega meseca, lahko bi se zapletlo v odnosu s partnerjem, kar je mogoče povezati s tretjo osebo ali dogodkom, ki bo neposredno povezan z vašo zvezo. Par krepkih, ki jih boste vi ali vaš partner  rekli prijateljem, družini ali na nekem pomembnem dogodku (za partnerja) se lahko razvijejo v hudo nevihto, veliko nestrinjanje, privede pa lahko do  disfunkcionalnih odnosov. Torej, ta mesec ne kritizirajte ničesar od naštetega,  kar se tiče vašega partnerja. Če pa bo partner tisti,  ki bo kaj kritiziral – potem poskušajte na miren način zgladiti zadeve do konca, dokler se zadeva ne razjasni in pomiri.  Poudarjamo, da stvari rešite do konca, ne smete pustite zadeve neizrečene in nerešene, to bi vas lahko v prihodnosti namreč drago stalo. Druga polovica meseca bo veliko mirnejša!

Če ste samski:
Na podlagi trenutnega stanja sedaj ni dober čas za samske Strelce. Počakajte na  pomlad in  toplejše dni, ko bo več priložnosti za srečanja. Sicer se bo pojavila neka priložnost že v sredini tega meseca in to ne pomeni, da morate čakati na toplo vreme, da bi jo lahko zgrabili. Če ste prišli v stik z nekom, ki je pred kratkim končal daljšo zvezo, potem je možno, da bo ta oseba našla v vas neko obliko podpore in utehe. Možno je, da boste kasneje s to osebo zaplavali v ljubezenske vode. Obstaja možnost, da konec tega meseca začnete avanturico z Devico ali Škorpijonom. Ali gre za nekaj kratkega ali pač daljšo zvezo, bo povedal čas…

Zdravje

Tisti, ki so v preteklosti imeli slabšo krvno sliko, boste morali  narediti pregled in če bodo rezultati zopet slabši, potem morate nujno obiskati svojega zdravnika ter poiskati strokovno pomoč. Ne pustite, da bi vam karkoli pokvarilo zdravje v prihodnosti, preverite kri, preverite, če vas kje kaj boli. Bodite pozorni na količino stresa, ki vas bombardira, ne dovolite da bi karkoli vplivalo na vaše zdravje.

Srečne številke

1, 3, 9, 16, 19

jaracKozorog

Delo

Ta mesec boste morali delati  na kakovosti vaših komunikacijski veščin, kakovosti izražanja, o tem kaj mislite ali kaj bi radi naredili. Ali se vam včasih zdi, da  vas nihče ne razume, kaj želite storiti in kaj ste si zamislili in kako bi to izvedli? Če se vam je to že kdaj zgodilo, boste morali ta mesec izvleči iz sebe še zadnji atom energije in na preprost a celovit način, razložiti vse, kar drugi ne razumejo. Definitivno dober mesec za vse tiste, ki se ukvarjajo z kakršnokoli obliko “komunikacije«, za vse tiste, ki delajo v trženju, oglaševanju, prodaji … V sredini ali na koncu meseca, je možno, da storite neke poslovne napake, ne skrbite, to se lahko zgodi vsakomur, saj ljudje delajo napake, vendar jih takoj priznajte in za njih ne krivite drugih ljudi. Kar se tiče financ, bo prva polovica meseca boljša od druge, tako da varčujte, sicer pa je to nekaj na kar ste že navajeni. Stres – žal brez njega nobeno delo ne obstaja, bo prisoten predvsem v prvi polovici meseca. Druga polovica bo veliko mirnejša.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
V prvi polovici meseca bo burno, kar je mogoče čisto v redu, saj se boste v prvih 10-15 dneh izpraznili, potem boste mirnejši. Možno je, da  boste naleteli na pomanjkanje razumevanja, na nekatere stare nerešene stvari iz preteklosti, ki se bodo zopet  dvignile na površje. Zato je sedaj čas za reševanje vseh nesoglasij, ki jih imata s partnerjem že daljše obdobje.  Te stvari se bodo zgodile v prvi polovici meseca, ko bosta šla skozi težavnejše obdobje, potem pa se bodo zadeve pomirile in zaplavala boste v obdobje, ko boste želeli, da bi samo trajalo in trajalo…  Če boste lahko, pojdita s partnerjem na začetku pomladi na počitnice. Preverite ponudbe in rezervirajte svoje sanjske počitnice, pa četudi bo to samo nekakšna poceni sobica nekje na plaži, vseeno boste izbrali najboljše mesto za vaju.

Če ste samski:
Samski Kozorogi bodite pozorni na ljudi iz svoje bližine, rojene v znamenju Ovna, Bika in Vodnarja. Ta mesec boste imeli dobre aspekte za avanturice, zvezice in razmerja.  Samska dekleta, ki pripadaju temu znaku, ne potrebujejo narediti prav ničesar,  samo pokazati se morajo v svoji najboljši luči in brez težav bodo dobile partnerja. Moški pripadniki tega znaka bi lahko delali na lovskih sposobnostih, da bodo ta mesec ulovili sorodno dušo. Komunikacija je tisto,  s čim morate narediti vtis na osebo, ki vam je všeč, ja .. komunicirajte!

Zdravje

Morate se boriti proti vsem vrstam stresa, ki ga občutite. Ni važno ali je to stres zaradi odnosov v družini,  prijatelji, težave pri delu ali zaradi prazne denarnice. Morali boste razumeti, da če ste sitni in nemirni, ne boste dosegli prav ničesar, samo škodovali boste samim sebi in ne boste se mogli spopasti s težavami, ki jih imate. Pomirite se, ko ste napeti ali nervozni se odpravite ven, stran od štirih sten in to vas bo sprostilo.  Poleg stresa bodite pozorni še na kakovost in količino zaužite hrane, kajti ne bi bilo dobro, da se v telesu kopičijo maščobe, saj bi vas kasneje lahko drago stale!

Srečne številke

3, 7, 21, 22, 30

vodolijaVodnar

Delo

V mesecu marcu bi morala Neptun in Saturn poskrbeti za vaše poslovanje in finančno varnost, zato se ta mesec lahko malo spočijete. Težave, ki ste jih imeli v povezavi z delom, predvsem nerazumevanje s sodelavci in nadrejenimi, slabši medosebni odnosi, itd… bi se morale ta mesec stabilizirati, morda ne bodo rešene za večno, ampak vsaj skozi ta mesec boste krmarili brez njih.
Če želite napredovati, naredite nekaj, kjer že pričakujete dobre rezultate, in sicer to storite v prvih 15 dneh meseca marca, ker vam bo takrat pomagalo Sonce, ki se bo nahajalo na področju financ. Prav tako je to dobro obdobje za sklenitev pogodb, za učenje in za pogovore s poslovnimi partnerji.
Pazite, da ne bi imeli nepotrebnih stroškov, še zlasti zadnji dan v mesecu, kajti naslednji mesec bi lahko bilo še slabše, vsekakor vanj ne bi smeli vstopiti z dolgom.
Kakorkoli mesec marec bo za vas dober mesec na poslovnem področju in dajte vse od sebe da ga izkoristite na najboljši možni način.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
V mesecu marcu, natančneje v prvi polovici meseca, bo Saturn v opoziciji, poslal vašo ljubezen na preizkušnjo.  In seveda boste morali opraviti preizkušnjo, če želite obdržati  partnerja ali vaše razmerje. Preizkušnja je lahko malenkost: izbira kraja za izlet, izbira filmov za gledanje ali pa bo šlo za kakšne bolj pomembne stvari v življenju. V vsakem primeru, ta mesec, vam predlagamo, da spremenite način komunikacije. V kolikor boste videli, da je partner nervozen, potem preprečite spore tako, da ne odgovarjate nazaj in se ne pričkate. Umirite se in poslušajte, kaj vam želi partner sporočiti. Vsi spori bodo ta mesec lahko prešli v resne spore z dolgoročnimi posledicami. Vse vlaganje v vaš odnos, bo zagotovo pokazalo posledice v prihodnjih nekaj mesecih. Zato pogoltnite svoj ponos, razmislite o nekih prepričanjih, ki jih imate in poskusite prenesti trmo partnerja in seveda preživeti Saturnove igrice!

Če ste samski:
Počakajte prve dni pomladi. Uradno pomlad. Potem pa izkoristite  priložnost, ki bo prišla do vas preko zvezd in spoznali boste osebo, ki vam na prvi pogled ne bo všeč, vendar pa na drugi pogled zadeve postanejo popolnoma drugačne. Osebo boste začeli gledati drugače in na tretji pogled boste že totalno zaljubljeni. Oseba, ki jo boste spoznali zagotovo ni tisto, kar si predstavljate kot vašega  idealnega partnerja, ampak sedaj boste začeli razmišljati o tem, da so mogoče vaša merila narobe zastavljena. Torej, v zadnjih 10 dneh marca na široko odprite oči  in spoznati boste osebo, ki bo v vašem življenju naredila velik pečat na ljubezenskem področju.

Zdravje

Še samo ta mesec in potem se ni treba več bati napadov virusov. Še posebej bodite previdni, da ne zbolite za nekaterimi želodčnimi virusi, ki se pomikajo okoli po naši deželi. Trenutno ste zanje najbolj dovzetni prav vi.  Ne rabimo vas poučevati o čistoči, vendar je higiena bistvenega pomena, zdrava prehrana takoj za tem. Ne bi bilo slabo, da bi na koncu meseca postali malo bolj fizično aktivni.  Na začetku pomladi si privoščite več hoje v naravi in tako boste  okrepili svoj imunski sistem.

Srečne številke

10, 14, 19, 25, 26

ribeRibe

Delo

Drage Ribe,
Imeli boste dobre priložnosti za to, da bi vam v tem mesecu šlo precej dobro, predvsem na poslovnem področju in področju financ. Nekaj čudovitih in nepozabnih dogodkov, bi se lahko zgodilo v tem mesecu, še posebej tistim, ki imajo svoja zasebna podjetja, saj bodo dobili priložnost da gredo s svojim poslom korak naprej in ga zasnujejo na višjo raven. Če nimate te sreče in nimate svojega podjetja, potem boste dobili priložnost za napredovanje ter za to, da se pokažete v pravi luči. Torej, ta mesec boste imeli priložnost, da spremenite svoje življenje na bolje, če ne že v tem mesecu, potem lahko zagotovo začnete nekaj, česar rezultati bodo vidni že spomladi. Ne dvomite v svoje cilje, dosledno jim sledite. Ne morem, dvomim, da lahko, in podobni izgovori, naj vam ta mesec ne pridejo niti na misel! Tudi vse nasvete, ki jih boste slišali od vaših bližnjih, sprejmite z odprtimi rokami, saj imajo lahko velik vpliv na vaše poslovanje in finančne rezultate!

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Zaljubljene Ribice se v mesecu marcu lahko sprostite, uživate svojo ljubezen in vržete iz glave vse nepotrebne sume. Možno je, da se bo v vašem odnosu zgodila manjša sprememba! Vendar ta sprememba ne bo slaba, ne boste zamenjali partnerja ali kaj podobnega. Torej gre za neko manjšo spremembo, vsakodnevne rutine, malenkosti v odnosu in komunikaciji z vašim partnerjem. Ne bojte se spremembe kajti, zvezde želijo dodati v vajin odnos malo dinamike in rezultat bo na vas deloval pozitivno.
Fantazirajte, ne dovolite, da vas karkoli omeji, kar se tiče ljubezni in vse kar je z njo povezano!

Če ste samski:
Če ste samski, potem tale mesec ni najboljši za iskanje duše dvojčice,  raje se osredotočite na vaše tesne prijatelje in družino, ki so vaša podpora. Možno je sicer, da  v tem  mesecu pride do nenavadnega dogodka,  ki bi lahko imel  “posledice” spomladi. Možno je, da spoznate nekoga, ki vam bo kasneje predstavil osebo s katero boste vstopili v razmerje. Kakorkoli, v mesecu marcu ne bo puhtelo od ljubezni, vendar to ne bi smel biti vzrok za zaskrbljenost.  Uživajte s prijatelji in počnite stvari, ki jih imate radi.

Zdravje

Marec vam prinaša precej dobro zdravje, tako da v tem mesecu, ne bi smeli imeti večjih zdravstvenih težav. Eno manjših težav, ki bi se lahko pojavila, boste hitro in učinkovito rešiti.
Če trpite za nespečnostjo, glavoboli, bolečinami v mišicah,… Stres je glavni razlog za to!
Zdravniki vam sicer lahko predpišejo zdravila, vendar pa naredite sami nekaj za to – naredite nekaj za svojo dušo, poslušajte dobro glasbo, glejte dober film, razmišljajte o lepih stvareh in uživajte!.

Srečne številke

6, 9, 14, 18, 22

The following two tabs change content below.