Mesečni horoskop za marec 2016.

Pripravili smo mesečni horoskop za mesec marec 2016.

Vabljeni, da preverite kaj se vam v tem mesecu obeta na področju ljubezni, zdravja in v okviru poslovnega delovanja ter kateri so vas srečni dnevi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovan

Oven

Posel:

Dragi Ovni,
vsa horoskopska znamenja lahko občutijo določen energijski vpad, prav tako tudi vi, neustrašni Ovni, kar je v zvezi z dvema mrkoma v marcu in to Sonca (9.marca) in Lune v tehtnici (23.marca). Čeprav mrk ne bo viden iz našega področja, se bo energijski vpliv občutil in zato je to obdobje, ko boste spontano zmanjšali hitrost in se deloma umirili.
Zavestni ste, da je bilo opravljenega dovolj posla v preteklem obdobju in da bi vam počitek prijal. Pod vplivom Marsa v Strelcu bi bilo dobro, da se usmerite na krajšo pot, izven meja in se tam osvežite. Pazite, da vam zaradi nepremišljenosti ne izda Moč in voljo za delo si boste popolnoma povrnili v zadnji dekadi marca, ko bo Sonce stopilo v vaše znamenje. To je hkrati odlično obdobje za tiste, ki iščejo posel, da bi se maksimalno aktivirali, ker je takrat velika verjetnost, da ga bodo našli.
Stare astrološke knjige govorijo, da se v obdobju Sončnega mrka ne pričenjajo novi posli, zato je najboljše, da počakate boljše planetarne priložnosti za večjo spremembo, ki kot potreba že dlje časa tli v vas. S tem se boste izognili razočaranju in si dali čas za vpogled vase, da boste potrdili tisto, kar resnično želite. Finančna situacija je odlična, ker prihajajo nepričakovana sredstva iz tujine.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zasedeni Ovni, še posebej poročeni, se bodo vrnili fizično, čustveno in duhovno, k svojemu toplemu zatočišču. To bodo storili na nek poseben način, kot da nikoli niso bili zares odsotni od družine, hiše ali svojega družinskega gnezda.
Ker je eventualni flirt iz preteklosti zbledel, zaradi nekih skrivnosti, komplikacij in vaših strahov, boste znova obnovili romantiko in vnesli svežino v vaš obstoječi ljubezenski odnos. Uporabite ves svoj šarm in privlačnost, ker je sedaj zelo pomembno, da uspete pravilno in všečno komunicirati, še posebej pri postavljanju novih zahtev in dogovorov. Vsak Sončni mrk ima vpliv na otroke, zato jim 9. marca zagotovite miren dan, da bodo zaščiteni od možne poškodbe.
To bo odlično obdobje, da se s skupnimi močmi spustite v spomladansko čiščenje stanovanja ali hiše, da bi se odstranile nepotrebne stvari, povezane s preteklostjo in vnesla nova, pozitivna energija.

Če ste samski:

Prvi teden v marcu, natančneje, do 6. marca, ko je vaš planet Mars še vedno v Škorpijonu, Venera, kraljica ljubezni pa v hiši skrivnosti, vas bodo privlačili prepovedani sadeži iz nedavnih kontaktov ali  bližnje preteklosti. A ker ta mesec pomeni za vas pomik naprej in opuščanje starih vzorcev, ki so do sedaj močno vplivali na vas, se boste aktivirali v drugi smeri. Neko potovanje v zadnjem tednu marca, ali vaša aktivnost na nekem tečaju ali v izobraževalni ustanovi, vam bo dala priložnost za novo ljubezen in zvezo. Zelo dobro ujemanje in prečudoviti trenutki, ki se jih boste spominjali. Vau,  kakšna barvita energija in sprememba.

Zdravje:

Zaradi oscilacij energije in blage nervoze se vam bo zdelo, da se počutite kot zaprt Lev v kletki, kar lahko vpliva na vaš krvni pritisk, glavobol in nespečnost. Da bi ublažili neprijetne simptome, vam bo pomagalo čim več gibanja na svežem zraku, začasna sprememba bivališča in dolgi sprehodi. Će imate priložnost, bi bilo najboljše, da si privoščite dopust z vašim srčnim izbrancem.
Glavobola se lahko rešite s pravilnim uživanjem tekočine, pravzaprav vode in naravnih sokov. Za umiritev napetosti in nespečnosti, se kot naravno zdravilo priporoča čaj od kamilice in šentjanževke.
Ženski del populacije lahko mnoga neprijetna stanja ublaži spremembo stila, zato obiščite frizerja, kozmetičarko ali modne prodajalne.

Srečne številke:

1, 8, 13, 27, 28

banner-astro

bikBik

Posel:

Dragi Biki,

Dragi Biki
Dobro poslovno obdobje se prične s 13. marcem, ko bo vaše poslovno področje in kariera pod zelo ugodnim vplivom dveh močnih planetov, Plutona in Jupitra. Njuna pozitivna energijska kombinacija vas bo delala karizmatične in sposobne in zares vam bo vse šlo dobro od rok v poslovnem smislu.
Priznali boste, da so za poslovni uspeh velike zasluge vašega partnerja, čeprav ste se tudi vi zelo potrudili, da ste sčasoma dosegli popularnost in postali vedno boljši. Občutite osebno zadovoljstvo in se pripravljate za velike spremembe, ki vas bodo brez dvoma povzdignile na višjo pozicijo.
Če se ukvarjate s politiko ali se pripravljate na javni nastop, bo to vaš vrhunec. Študenti bodo lahko uspešno diplomirali Preprosto ste čarobni. Čestitam!
Ko se bo Jupiter pomikal retrogradno, se vzdržite pretiravanja in pohlepa, ker se lahko denar zlahka stopi, zato je nasvet ta, da preložite investiranje na drugo obdobje.

Ljubezen:

Če ste v zvezi.

Planetno nebo vam pošilja resne signale, da morate obnoviti ljubezen in strast v vašem stalnem partnerskem odnosu.
Lepo se boste povezali s partnerjem, če se prepustite skupnemu planiranju družinskih investicij ali poslovnim podvigom, a osvežitev boste našli v skupni zabavi in skozi skupna druženja z znanci in prijatelji. Potrebno bo veliko časa in potrpljenja, da se ponovno ogrejete za skupno posteljo in možno je, da da se boste še vedno na tem področju počutili prikrajšane. Za seksualno nezadovoljstvo je odgovorna prisotnost Saturna v vaši 8. hiši, hiši strastne ljubezni.
Mlajše zveze bodo nazadovale ali se bodo iz nejasnega vzroka našle zanke seksualne zadržanosti. Kot posledica vsega tega, so možna resna odtujevanja ali prekinitve partnerske zveze.

Če ste samski:

Samski Biki boste imeli izraženo potrebo, da se na nekoga navežete in zato boste veliko časa preživeli izven doma, v družbi. Iz vaše družine vas lahko izvlečejo romantične oči neke Ribe, ali nekdo, ki je zelo mlad, ampak se bo vse to končalo pri pogledih in dobri zabavi. Neko staro prijateljstvo bi lahko bilo prekinjeno in to boste sprejeli zelo čustveno.
Glede na to, da se zadnja leta ukvarjate več s seboj in s svojo izobrazbo, vas lahko ogrejejo profesorji, osebni trenerji in verski učitelji. Zanos in občutek, da je to tisto pravo, vas v zadnji dekadi marca lahko popusti, ker boste dojeli, da so tisto, s čemer ste podžigali vašo domišljijo, samo sanje o neki skriti erotični priložnosti in da pri tem ne obstaja objektivna osnova, da upate na kaj več. Kljub temu so izjema mlade generacije študentov, ki imajo priložnost, da se resno zaljubijo. Tako je tudi prav!

Zdravje:

Vaše fizično zdravje bo na zavidljivem nivoju v tem mesecu. Kljub temu se zaradi prevelike občutljivosti in prevelikih pričakovanj, lahko pojavijo spremembe razpoloženja in tiha žalost, oziroma rahla depresija. Pričnite, če že niste, s fizičnimi vadbami , ki v tem obdobju najbolje uravnavajo vaše duhovno stanje. Vitaminska prehrana je prav tako odličen način, da se organizem osveži in izboljša razpoloženje.

Srečne številke:

3, 4. 6, 12, 28.

0907786

blizanciDvojčka

Posel:

Dragi Dvojčki,
Planetarno nebo se je za vas v mesecu marcu razrušilo in pripravlja vihar na poslu, zato je zelo pomembno, da ste nanj pripravljeni, da boste čim manj ogroženi in prizadeti. Vaša prednost je vaš vladajoč planet Merkur, ki je dobro postavljen v marcu, ker hitro prehaja skozi tri znamenja (Vodnarja, Ribi in Ovna) in skoraj tri astrološke hiše, ter tako pokriva več področij in zahteva, da s premišljeno komunikacijo, z vašo izostreno inteligenco in previdnostjo, veliko naredite in popravite. Sončev mrk 9. marca se bo odvijal ravno v vašem 10. polju, področju kariere in kot potres pretresel vašo sigurnost in situacijo v sami firmi. Računajte na neko neprijetno čistko v okviru podjetja ali celo celotni industriji in na spremembo hierarhije. Dramatični dogodki se bodo na srečo končali v vašo korist. Da bi se izognili sekiranju nekaj dni prej in nekaj dni po mrku, se izolirajte od vseh negativnosti, kolikor najbolj morete. Pozitivne rezultate lahko pričakujete že po 13. marcu in od takrat bo situacija šla samo še navzgor. V teh okoliščinah, vas bo prijetno presenetila velika pomoč prijatelja iz ženskega dela kolektiva. Finančna situacija bo v fazi izboljšanja.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Verjetno se pod težo dogodkov na poslu, ne zmorete dovolj sprostiti in tako prenašate nervozo domov in v družinske odnose. Ne ustvarjajte teže in zadušljiv zrak v hiši, temveč nasprotno. Izkoristite dom kot prijazno oazo za užitek in počitek. Skupni sprehodi v naravo so zelo koristni v tej situaciji. Koliko boste v tem uspeli, je v marsičem odvisno od tega, koliko ste se sposobni kontrolirati in koliko ste v predhodnem obdobju uspeli izgraditi dobre temelje za takšne viharje.
Novo ustvarjene zveze so na veliki preizkušnji, testu, a vi niste tisti, ki bi lahko molčali in je cela situacija spremenljiva, oziroma toplo-hladna, tekom celega meseca. Bodite pozorni na starše, ker gredo tudi oni skozi neugodno obdobje.

Če ste samski:

Prosti Dvojčki bodo v drugi dekadi marca lahko spoznali zanimivo osebo in vstopili v zvezo. V kolikor ste zaposleni, vas bo lahko pritegnila oseba iz poslovnega področja ali nekega zanimivega projekta. Tisti, ki niso v delovnem razmerju, bodo imeli priložnost, da srečajo zanimivo osebo iz sosedskega okolja, preko prijateljev ali preko družabnih omrežij.  Na poti ste, da se močno zaljubite, zato boste uporabili ves svoj šarm in gostobesednost, da določeno osebo osvojite. To bo dober izbor in vzpodbudil vam bo strasti do te mere, da boste sami sebe fascinirali. Fantastično!

Zdravje:

Tekom marca, bo vaše zdravje solidno, a za kronične bolnike, stabilno. Edino za poslovne Dvojčke bi stres lahko povečal nervozo in nemir in povzročil slabo spanje. Poskušajte ublažiti to stanje s preparati za pomirjanje na naravi osnovi, da vas v prihodnosti nervoza ne bi toliko stala. Prav tako čim več počivajte tekom dneva in med tednom, ker vam bo to v veliki meri pomagalo, da se hitreje regenerirate. A ker so pljuča organ vašega znamenja, pojdite v naravo, kadarkoli boste lahko in se nadihajte svežega zraka.
Zadnja dekada marca, zaradi kvadrata med planetom Saturnom in retrogradnim Jupitrom na vašem področju zdravja, lahko prinese probleme s kostmi in sklepi. Starejša populacija in kronični bolniki lahko občutijo bolečine v predelu kolkov, kolen in ledvenega predela hrbtenice. Obiščite zdravnika in prevzemite potrebne ukrepe.

Srečne številke:

4, 14, 16, 21, 22.

rakRak

Posel:

Dragi Raki.
Zaposleni Raki bodo zelo aktivno začeli z mesecem, ker bodo poleg redne službe opravljali še številna druga dela v hiši in reševali ostale obveznosti. Čas je, da se opravijo vsa zapostavljena dela, ki so se vlekla leta, mesece in dni. Vsakdan postaja naporen, zato se počasi v vas ponovno kaže želja po spremembi. Sanjarite, da ste našli drugo vrsto posla, da se izpopolnite na novem področju, da odidete iz vašega kraja in celo, da zamenjate državo. Vaša želja ni zaman, a ni še pravi trenutek, da se preobrnejo stvari. Je pa pravi trenutek, da naredite čimbolj realen plan in ga finančno opravičite. Potem ne bo razloga za strah in neodločnost. Finančna situacija se popravlja in to še posebej po 20. marcu. To, kar lahko vi uspešno opravite v tem mesecu, so dejavnosti v zvezi s starinami, restavratorstvom in zbirateljstvom. Prav tako lahko uspešno zaključite sodne procese. Študentje bi po 9. marcu in Sončnim mrkom, morali imeti večji uspeh glede izpitnih rezultatov, ker je ostanek marca optimalno obdobje za to. Sonce na področju izobraževanja podpira vse tiste, ki želijo vpisati študij jezikov ali zaključujejo tečaj slikanja, rezbarjenja in finančnega poslovanja in celo omogoča izpopolnjevanje na katerem koli področju vašega zanimanja in afinitet.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Marčevski vetrovi lahko v dobršni meri nepovratno odnesejo sanje o idili in harmoniji v vašem domu. Kot da je je bil potreben samo en močan veter, da raznese upanje, da se stvari lahko popravijo. Vaš poročni partner vam je postal dolžnost in tukaj ni ničesar drugega. Zakonska ali partnerska kriza bo dosegla vrh v obdobju okoli 23. marca, ko se bo pripravljal Lunin mrk, ki najbolj ponazarja naša čustva, ki so takrat postala motna in temna. Tam, kjer ni ljubezni, ni tudi doma, kajne?
Ste pod pritiski širših družinskih problemov, otroci pa s starševskim odnosom. Sami ste v vsem. Čas je, da obrnete ploščo in naj bo to tudi v neznani smeri.
Raki, ki so v daljših zvezah in ne živijo skupaj, nimajo teh težav. Nasprotno. Njihova ljubezen cveti in je ojačana z romantičnimi trenutki in izlivi nežnosti in pozornosti. Situacija je takšna, da se pri njih lahko planirajo tudi jesenske poroke. Popolno!

Če ste samski:

Prosti Raki so še pod vplivom planeta ljubezni, Venere, ki v vas neprestano budi prezgodnji pomladanski nemir. Sedaj boste imeli povečano potrebo, da maksimalno uredite, da se gibljete v zanimivi družbi ali da obiščete gledališče ali kino. Tako urejeni boste zračili posebno energijo in privlačili mnoge poglede. Vse to pomeni, da ste pripravljeni za ljubezen. Pritegnile vas bodo lepe oči neke Ribe ali lepa postava in posebna drža neke Škorpijonke. Fatalna kombinacija za vas! Ta stik za vas ne bo samo avantura, ampak resna naveza z veliko močnih čustev.
Čisto mladi predstavniki Rakov se bodo zaljubili v obdobju okoli 20. marca. Kakšna romantika in nežnost!

Zdravje:

Vaša preobčutljivost na družinska in poslovna dogajanja bo vplivala na vaše razpoloženje in pogosto boste pripravljeni potočiti kakšno solzo. V tem obdobju bodo celo pozitivna čustva lahko delovala na vas stresno. Mnogi predstavniki vašega znamenja bodo občutili kronično utrujenost, trebušne probleme in splošni vpad energije. Pomoč poiščite v sproščenih trenutkih v naravi, ali v svojem kotičku s knjigo v roki ali gledanju televizije. Pomagajo lahko tudi pomirjevalni čaji iz žajblja in kamilice. Prav tako se lahko pojavijo težave s kostmi, sklepi in z zobmi. Ne šalite se! Vzemite kakršne koli spremembe zdravstvenega stanja tokrat resno, ker planet težav Saturn prehaja vaše področje zdravja in lahko kaznuje tiste, ki se neodgovorno obnašajo do svojega zdravja. Zato se skrajno disciplinirajte in vsakodnevno uvedite režim za izboljšanje vašega zdravja po navodilu zdravnika ali homeopata.
Edino mladi, zaljubljeni Raki, ne boso imeli nobenih težav, ker ljubezen ne pozna bolezen!

Srečne številke:

3, 4, 20, 29, 31.

lavLev

Posel:

Dragi Levi,
v marcu so se planeti skoncentrirali v vašem 8. polju in kar se poslov tiče, v kolikor nameravate vstopiti v nove investicije, je ugodno obdobje za bančne kredite. Izogibajte se edino datumov okoli 9. marca, ker bo takrat vaše Sonce pod vplivom mrka. Dobro bi bilo, da dobršen del tega meseca, energijo vlagate v kreiranje finančnih konstrukcij. Rešite se dolgov in pazljivo planirajte vlaganja.
Moram vas opomniti, da bo vas Leve, najbolj od vseh znamenj, prizadel Sončni mrk, ki se bo zgodil 9. marca. Tega dne in nekaj dni prej in kasneje, se izogibajte pretiranemu delovnemu udejstvovanju ali ustanavljanju podjetja. V kolikor razmišljate o poslovnem partnerstvu, marec ni slab mesec za združevanje, denar tujih vlagateljev in administrativne posle. Zato v to vlagajte energijo.
Z študente je boljša druga dekada meseca marca za opravljanje izpitov.
Nezaposleni Levi bi se morali aktivirati v iskanju posla, ker so velike možnosti, da ga dobijo. Tekom marca imate veliko podporo avtoritet, uglednih ljudi in ljudi na položaju.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zelo harmonično obdobje za poročene Leve in tiste, v dolgih, stabilnih zvezah. Obnovili boste romantične trenutke in strast s partnerjem. Lepa glasba, večerja, sveče…..Uživali boste v ponovnem zbližanju in ljubezen vam bo dala dodatno moč, da boste razrešili vse ostale probleme. Enostavno, ne želim vas motiti pri tem. Prave besede spijo, ker ste se vi premaknili v izven zemeljske dimenzije. Prepustite se!

Če ste samski:

Samske Leve bodo tekom marca razganjale strasti in potreba za partnerjem, a kot da se počutite, da imate zvezane roke in niste fleksibilni, kot bi si želeli. Pravzaprav vas magično privlači nekdo iz službe ali iz področja vsakodnevnih dejavnosti. Vendar tu obstajajo določene prepreke in omejitve. Lahko, da samo v vaši glavi ali celo objektivno, kdo ve, a možno je, da je določena oseba že zasedena. Poleg tega zavlačujete in ne komunicirate na pravi način, temveč samo gledate, kontrolirate, opazujete, se umikate in vračate nazaj.
To je zelo megleno in za vas neznano stanje, kajti sedaj boste morda prvič imeli izkušnjo z nekim zadržanim Kozorogom, barbarsko močnim Škorpijonom ali celo z nekim izgubljencem v vašem okolju, z umetniško naravnano Ribo.
Ker ne prenašate nejasne situacije, boste zaskrbljeni in živčni verjetno posegli po starih preverjenih variantah in tako zadovoljili svoj ego in potešili svojo čustveno-seksualno lakoto. Opravičeno!

Zdravje:

Če ste skrbeli kaj zase v preteklem obdobju, v kar ne sumim, se počutite zelo močni in sveži.
Zmedena so edino čustva in to v obdobju Luninega in Sončnega mrka, torej okoli 9. in 23. marca.
Lahko vas bodo oblegale misli o življenju in smrti in boste v tem obdobju resnično imeli stik s smrtnimi slučaji, a ne skrbite. Ne gre za vas ali za vaše družinske člane. Prav tako v dneh mrka, posvetite večjo pozornost otrokom in jih maksimalno zaščitite od zunanjih faktorjev in pretiranega izčrpavanja.
Starejši predstavniki tega znamenja lahko občutijo bolečine v predelu hrbtenice in poslabšanje v zvezi s pritiskom. Obrnite se na zdravnika in kontrolirajte vaše splošno stanje. Več počivajte!

Srečne številke:

1, 2, 16, 18, 29.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Posel:

Drage Device,
vaše že ustaljeno, spremenljivo stanje na področju posla, se stabilizira v drugi dekadi marca. Lahko si boste oddahnili in pobrali plodove vašega dela. Okoli vas se ustvarja harmonična in prijateljska atmosfera vse do 23. marca in okoli Luninega mrka, ko vas bodo spet lahko čustveno vznemirile nepričakovane situacije. Pod pritiskom ste in zato zadnji teden v marcu, ne obračajte pozornosti na detajle, temveč se osredotočite samo na pomembne stvari, da bi obveznosti pravočasno zaključili.
Pričakujte večje izdatke glede računov, obresti in vlaganj v hišo ali stanovanje, tako, da bo končna marčevska bilanca bolj na tesno.
Kljub temu se bo po 10.marcu pokazala odlična priložnost za samostojne podjetnike in poslovneže, ker prihajajo na mizo pogajanja o ustvarjanju korporacij, preučevanje poslovnih sporazumov in podpisi pomembnih dogovorov za sodelovanje. Samo naprej!
Po drugi strani pa bo za mlade predstavnike Device slika planetarnega neba in ustvarjene energije takšna, da vas bo potisnila naprej, da bi naredili premik in vstopili v izobraževalni sistem in se dodatno izobraževali. Kmalu boste ugotovili, da je vsako izpopolnjevanje in širjenje obsega vašega znanja, edina prava in najbolj sigurna investicija za vašo poslovno bodočnost.
Nezaposleni imajo krajše obdobje v marcu (od 11. do 23.), ko se boso ustvarili pogoji in priložnosti, da boste našli službo in zaposlitev.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

V marcu se bo mnogo planetov strnilo v vašo 7. hišo, področje poroke in partnerstva, a planet Saturn, že dlje časa gnezdi na vašem področju doma in tu gospodari. To pomeni, da je poudarek na tem področju vašega življenja in sedaj se bos s tem potrebno ukvarjati.
Kaže, da je prišel čas, ko se je dobro pričeti osvobajati preteklega obdobja v zvezi z zakonom. V pomoč so vam vaše izkušnje in vsa leta, ki ste jih porabili za osebno duhovno rast, a metoda je enostavna za izreči, kajti to ni ničesar drugega, kot oprostiti sebi in drugim. Hm, obdobje zrelosti!
Prišel je čas, ko se bo potrebno nehati igrati skrivalnice in bloditi v temi in ko je potrebno zadeve definirati in jih na pravi način poimenovati. Evo, to je priložnost, da odstranite mnoge sence iz vašega odnosa in odstranite stare prašne prepreke.
Če boste uspeli premostiti sitnarjenje, konfliktni nivo komunikacije v kriznih trenutkih in negativne misli, vedite, da je to prvi znak, da ste se osvobodili bremena in, da je sedaj čas, da postavite nove temelje za skupno, zdravo prihodnost.
Mladi pari niso padli v to zanko in lahko preživijo prijetne skupne trenutke. Na datume mrkov, lahko negativni tokovi pihajo samo iz strani prijateljev ali daljnih sorodnikov, zato se takrat izolirajte in posvetite drug drugemu pozornost.

Če ste samski:

Proste Device se boso končno aktivirale na ljubezenskem področju, ker se tudi one ne morejo izogniti in umakniti provokacijam, ki se rojevajo iz energetsko razburkanega neba. Cisto na začetku marca, zaposlene Device čaka presenetljivo srečanje in osvajanje v okviru poslovnega okolja. Avantura lahko hitro preraste v ljubezensko zvezo in v kolikor se prepustite, bi to lahko bilo več od avanture. V kolikor boste nefleksibilni, bo ostalo samo pri zanosu in boste poiskali spet staro ljubezen, če drugega ne, vsaj zaradi seksa.
Čisto mladi predstavniki znamenja se bodo zabavali na družabnih omrežjih in širili krog poznanstev. Nek nepredvidljiv Vodnar, prijatelj iz interneta, vas lahko prične zanimati in nato zavesti v ljubezensko avanturo. Če se boste izognili vmešavanju staršev in prijateljev v to, bi lahko trajalo in bilo zabavno.

Zdravje:

Ali ste se med zimo zredili? Polagajte pozornost na svojo težo, ker vse dokler bo planet Jupiter v vašem znamenju, obstaja možnost, da se boste redili, a sprememba bo lahko celo za nekaj konfekcijskih številk, glede na lanskoletno obdobje. Torej, izberite dieto in začnite živeti zdravo. Nek adrenalinski šport bi vam odgovarjal in pomagal, da bi izgubili kakšen kilogram. Umirite napete živce in s tem preprečite pojav psihosomatskih bolezni. Pazite se nenadnih prehladov prehladov in gripe.
Starejši predstavniki znamenja se naj posvetujejo glede terapije za izboljšanje cirkupacije in ohranjanja hrustanca v sklepih.

Srečne številke:

3, 15, 17, 28, 29.

vagaTehtnica

Posel:

Drage Tehtnice,
za razliko od preteklega meseca, poslovne Tehtnice v marcu prehajajo skozi izmuzljivo, krizno obdobje, ki ga je potrebno hrabro prestati. Nahajanje Sonca v vaši 6. hiši, področju zdravja in posla, planeta Neptuna, ki dela opozicijo z retrogradnim Jupitrom iz 12. hiše, hiše skrivnosti in dejstva da se dogaja Sončev mrk 9. marca, daje slabo planetarno sliko in nakazuje na neprijetno situacijo v službi. Lahko se dogajajo nesoglasja z avtoritetami, sovražna sprenevedanja in zakonski problemi in kot posledica, se lahko spremeni smer kariere ali pa se lahko zgodi začasna prekinitev dela. Ne delajte panike in drame, temveč prikličite na pomoč vse vaše diplomatske moči, da ta izpad maksimalno ublažite. Končno je morda najboljše, da se umaknete za nekaj časa, da greste na dopust in se posvetite sebi. Pozitivno je to, da se od 21. marca kaže konec težav in situacija v službi se bo zbistrila.
Podjetniki bodo prav tako šli skozi krizno obdobje, ki se bo manifestiralo kot zmanjšan obseg posla.
Finančna situacija ni kritična, kljub plačevanju dolgov, obresti in zakonskih obveznosti, a vi ste se na to pravi čas pripravili.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Poročene Tehtnice bodo prinašale svojo poslovno situacijo domov in če se bo vse omejilo samo na dajanje nasvetov v zvezi s poslom, bodo družinske zadeve neobremenjene. Lahko dobite partnerjevo podporo. Važno je, da se zberete, ker vas 23. marca čaka še en udarni val neprijetnosti, ki jih boste zelo čustveno sprejeli. Astrološki nasvet bi bil, da vzemite dopust nekaj pred tem datumom, da bi se sami s seboj pogovorili, sprostili in pozdravili.
Podobna situacija velja tudi za tiste, ki so v dolgotrajnejši zvezi. Zaradi vašega oteženega vsakdana in želje, da vas vsi pustijo pri miru, se bodo lahko dogajali nesporazumi.
Krajše zveze bodo razpadale. Umaknite se, sprostite in spočijte, nekje, kjer boste imeli mir in si boste lahko povrnili energijo in ravnovesje.

Če ste samski:

Proste Tehtnice bodo veliko časa porabile na internetu, v družbi in vstopanjem v prehodne avanture, brez razmišljanja in namere za resno zvezo. Dajte si duška in se zabavajte!
Za tiste zelo mlade je to povsem razumljivo, ker se tako izognejo realnosti, teži vsakdana in družinskim neprijetnostim. Prav tako bo tudi pri bolj zrelih osebah potreba za beg iz realnosti. Izogibajte se samo pretiravanju z alkoholom in vseh opojnih substanc. Razumite te obdobje kot neravnotežje, ki mu sledi ponovna harmonija.

Zdravje:

Če ste prebrali predhodni tekst o vas, vam je verjetno vse jasno. Na udaru je vaše splošno zdravstveno stanje, kot posledica utrujenosti organizma, po vseh težavah in stresu, ki ste jih preživeli. Torej, zagotovite si aktiven in pasiven dopust, preidite na prehrano z dovolj zelenjave in sadja, spijte najmanj 2l vode na dan, odstranite strupe iz organizma z očiščevalnimi terapijami in vsakodnevno popijte večjo količino vitamina C in Magnezija. Ponavljam, vsakodnevno!
Problem s kostmi, nogami in hrbtenico boste rešili s fizioterapevtskimi vajami, masažami, kopelmi v spa centru in jemanjem preparata, ki vsebuje t.i. ribje olje. Boste kot novi!

Srečne številke:

6, 7, 27, 28, 29.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

skorpijaŠkorpijon

Posel:

Dragi Škorpijoni,
poslovni Škorpijoni se v marcu, še posebej v prvi dekadi, pripravljajo za velike spremembe v okviru poslovanja. Vaša močna energija je prebila led in s Sončnim mrkom, 9. marca, boste menjali način poslovanja in celo sam posel, ker vas bodo pritegnile nove ideje in tehnologije, preverjene v tujini. Te odločitve so aktivirane s spremembo Marsove energije, ki se bo najprej zadrževal v vašem znamenju, do 6. marca in zbiral informacije. Po tem bo spremenil znamenje in energijo, z vstopom v Strelca, ki bo prevzel odgovornost za vaše svobodnejše odločitve. Zato je to ugodno obdobje za kontakte s tujino in razmišljanje o možnosti skupnih vlaganj v okviru panoge. Lahko vložite del denarja v takšne projekte, a ne razširjajte jih preveč. Še vedno imate omejena sredstva za velike poslovne poteze. Zato počasi in previdno. Ne tvegajte!
Za vse zaposlene bo to zelo aktivno in delovno obdobje. Nezaposleni lahko najdejo začasno službo in dela.
Povprečna finančna situacija je omejujoča in nestabilna.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Za Škorpijone, ki so poročeni, bo mesec marec in obstoječa planetarna energija koncentrirana na področju vaših otrok, kreativnosti in zabave. Veliko energije boste porabili pri reševanju družinskih problemov v zvezi z otroci, še posebej, če so najstniki. Mlajšim otrokom je nujno potrebna vaša pomoč okoli učenja in okoli problemov z vrstniki. Oba s partnerjem se bost morala potruditi okoli tega. Ko je nemir v hiši, ostane malo časa za romantične trenutke in najverjetneje je, da jih sploh ne bo.
Tisti, ki so v daljših zvezah, se bodo za nekaj časa izolirali od družbe ali se bosta s partnerjem redkeje videvala. Opravičevala se bosta s poslovnimi obveznostmi, utrujenostjo in drugim, kar seveda ni res. Resnica je, da ste v čustvenem vpadanju in da ste se utrudili od zveze in o tem veliko razmišljate, ko ste sami. Možno je, da boste prinesli dobre odločitve, ki so ugodne za vas.
Novo ustvarjene zveze so na meji obstanka, ovite v skrivnost in obojestransko oddaljenostjo.

Če ste samski:

Tekom marca bodo prosti Škorpijoni v nekakšnem uspavanem zanosu, brez velike iniciative in motivacije, da bi se spustili v avanturo ali zvezo. Enostavno, težišče energij je usmerjeno na drugo področje, najverjetneje k denarju.
V takšnem razpoloženju, se boste obrnili k stari praksi, po potrebi se videti z njo, iz čisto seksualne pobude. Avanturo lahko eventualno doživite s predstavnikom Dvojčkov, ki bo vse lahko razumel in hitro z vami prešel na prijateljstvo. Globlje čustvene pretrese in nerazpoloženost lahko občutite v obdobju mrkov. Sam 9. marec, ko je Sončev mrk v Ribah, vas lahko resnično globoko pretrese. Previdno!

Zdravje:

Vaše fizično zdravstveno stanje bo solidno tekom tega meseca. Muči vas lahko edino čustvena neurejenost in padci razpoloženja, kot tudi črne misli, vezane na smrt. Lahko vas tudi pogosteje mučita glavobol in nervoza.
Najboljše zdravilo v tem trenutku je fizična aktivnost in ukvarjanje s športom. Prevetrite se na prostem ali v družbi, ob kakšnem kozarčku. Bodite zbrani v prometu.
Starejši Škorpijoni bi konec meseca lahko imeli probleme s sečili in izločanjem. Naredite nekaj za to. Svetujem čaj iz uve, peteršilja ali kakšna zdravila na naravni osnovi.
Mladi predstavniki znamenja naj se pazijo padcev in poškodb glave.

Srečne številke:

7, 12, 16, 28, 29

strelacStrelec

Posel:

Dragi Strelci,
z vstopom planeta Saturna v vaše znamenje boste odrasli, se zresnili in postali zreli ljudje, celo navzven. Da, to je dejstvo, a glavna lekcija Saturna na tem mestu je, da vas nauči odgovornosti do sebe. To je vedno proces, ki traja okoli 3 leta. Želim vam pravzaprav reči, da ste zreli, da se v poslovnem smislu osamosvojite in stopite na svojo pot. Mrki lahko trenutno zmanjšajo energijo, a vedno so potrebni vzvodi za spremembo. Zato, če razmišljate o samostojnem poslu, to upoštevajte. Tisti, ki so že v tem, si lahko manejo roke, ker se polni blagajna iz dneva v dan in gre za velik zaslužek. Vau!
Generalno je za zaposlene Strelce situacija na poslu stabilna, dobra in sigurna. Vaš trud in prizadevnost sta dobro nagrajena. Imate priložnost, da znatno izboljšate vaše finančno stanje v tem obdobju.
Nezaposleni lahko dobijo službo v drugi dekadi meseca, celo nekje blizu vašega doma. Ne glede na to, ali vam bo kdo pri tem pomagal, ste si vse zaslužili. Srečneži!
Za študente je boljše obdobje za polaganje izpitov v prvem tednu marca. Nezaposleni boso imeli priložnost, da dobijo posel v srednji dekadi marca.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Zakonski pari in tisti v daljših zvezah, bodo imeli zabavno, a nemirno obdobje za ljubezen. Možna je neusklajenost v zvezi z nakupom nepremičnine in če je vaš partner proti temu, ima prav. Nesporazumi lahko nastanejo tudi okoli nerazumevanja v komunikaciji in zato pazite, kako se izražate, še posebej okoli obdobja Sončnega in Luninega mrka ( 9. in 23. marca).
Po drugi strani, imate priložnost za krajša potovanja in izlete v naravo z družbo, kjer boste spet našli skupni jezik.
Morda, se vam bo potikalo po glavi vprašanje v smislu, koliko sta vidva resnično drug za drugega. Vaš odnos zahteva spremembo in osvežitev. Malo več pozornosti, malo več seksa, vse se lahko popravi. Saj ste razumeli.

Če ste samski:

Marec 2016, si boste verjetno zapomnili po ne ravno pravem obdobju za ljubezen. Pomlad je na dosegu, a vam se nič resnega ne dogaja. Mnogi Strelci se s tem ne bodo ukvarjali vsaj neko obdobje, po razočaranjih in napačnih ocenah ali prevelikih pričakovanjih, ki so razpršile iluzijo v prvi dekadi marca okoli Sončnega mrka.
Nič ni tragično. Enostavno imate hišne in družinske probleme in to je sedaj primarno. Že pred koncem marca, z vstopom Sonca v znamenje Ovna, se situacija menja in postopno se bo vrnila energija in elan za ljubezenske zgode in prigode.

Zdravje:

Zdravstveno stanje se vam skoraj v popolnosti popravi in stabilizira v marcu, pod pogojem, da ste v preteklem mesecu prevzeli odgovarjajoče mere. Zardi vloženega truda, lahko pred koncem meseca, dobite popolnoma nov izgled. Shujšali boste in telo se bo okrepilo in poravnalo. Nadaljujte z zdravim načinom življenja in se maksimalno disciplinirajte. Samo tako boste pokazali skrb o sebi, kar  je v obdobju prehoda Saturna skozi vaše znamenje, več kot potrebno. V tem obdobju bi bilo dobro, da se osvobodite razvade kajenja in ostalih slabih navad.

Srečne številke:

1, 2, 10, 28, 29.

jaracKozorog

Posel:

Dragi Kozorogi,
vsi vi, ki imate svoj posel, se boste v marcu odločili, da vas dosedanji način dela izpopolnite in modernizirate. Zato boste v marcu vlagali denar, a prihodki se bodo manifestirali kasneje. Cel mesec marec bo dinamičen in zelo deloven. Čakajo vas vsakodnevna potovanja na kratke razdalje, zato bodite pozorni v prometu. Če boste uporabljali svoj avtomobil, so možne nenadne vremenske nevšečnosti, prometni zastoji in celo kakšna kazen. Celo, če se boste odločili, da boste uporabili druga prevozna sredstva, se vam lahko pot zakomplicira in povzroči pritisk in nervozo, zaradi zamujanja. Vi ne želite zamujati, a ta mesec se bo dogajalo tudi to.
Vse vrste komunikacij bodo napete, zaradi prisotnosti več planetov v vašem tretjem astrološkem polju. Solarni mrk 9. marca, se bo še posebej dotaknil tega področja, zato dobro odprite oči in ne vstopajte v diskusije in nejasne situacije. Kakorkoli že , pričakujte, da boste imeli ta mesec povečane izdatke in malo tanjšo denarnico.
Zaposleni Kozorogi bodo še kar zadovoljni s svojim statusom in napredkom, a ker denarja ni nikoli dosti, se bodo rojevale ideje o še enem poslu v lastni režiji. Tretja dekada marca je najprimernejša za takšen začetek in to po 25. marcu.
Mnogi predstavniki vašega znamenja se bodo vrgli v politiko iz osebnih koristi, v okviru svoje občine ali krajevne skupnosti. Pazite, s kom se povezujete, da ne bi prišlo do političnih škandalov in bi se vaše ime pojavljalo v časopisu.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Vaša zakonska ali partnerska situacija je spremenljiva, ravno tako, kot marčevsko vreme. Kakorkoli sta oba tradicionalna in cenita družino, ste se v januarju nekaj ušteli in v partnerjevo Dušo se je zavleklo nezaupanje. Vrh nezadovoljstva se izrazito manifestira v obdobju od 23. marca, ko lahko neka vaša nepazljivost izzove kolaps, z dolgotrajnimi posledicami. Obrnite pozornost na partnerja, zabavajte ga, peljite ga na večerjo in vse to naredite za družino. Najverjetneje boste uspeli pomiriti in utišati situacijo.
Tisti, ki so v daljših zvezah, trpite od pomanjkanja časa drug za drugega, zato je prav tako potrebno poskrbeti za vzajemne občutke in čustva. Izogibajte se obrekovanj, ki nimajo podlage. Obrnite pozornost na brata ali sestro in se ne kregajte s sosedi. Pomagajte najmlajšem šolarju, ker lahko ima probleme z učenjem in učiteljem. Ne varčujte pri tem in mu organizirajte dodatne ure učenja.

Če ste samski:

Mladi in prosti Kozorogi, bodo že v začetku meseca imeli priložnost za avanturo. Prevzel vas bo zanos, simpatija, strastni trenutki, a nato se bo vse skupaj končalo po nekajkratnih srečanjih in vsak bo odšel brez posledic na svojo stran.
Podobna priložnost se bo pojavila sredi meseca iz nekega druženja, a vse bo kratko in iz seksualne pobude. Razbremenite se , a zmanjšajte morebitno količino alkohola, ali vsaj ne vozite, ko pijete.
V marcu se boste več družili s sosedi, brati in sestrami, a saj veste: s svojimi jej in pij, a ne trguj.

Zdravje:

Tekom marca boste morali več pozornosti posvetiti svojemu zdravju. Aktivni in mladi predstavniki znamenja se naj pazijo pljučnih infekcij in poškodb rok. Če ste kadilec, je najboljše, da prenehate kaditi.
Starejši Kozorogi lahko imate težave s hojo, zaradi problemov s kolkom ali kolenom. Obiščite oftalmologa in se podvrzite zdravljenju po njegovem nasvetu.

Srečne številke:

6, 7, 13, 21, 29.

0907786

vodolijaVodnar

Posel:

Kot se v tem mesecu vse vrti okoli dveh mrkov ( Sončev 9. marca, Lunin, 23. marca), a gre za pomračitev dveh Svetlob, izvorov našega življenja na zemlji, nikakor ne moremo zanemariti ta dogodek. Vsakemu od zodiakalnih znamenj se bo naredila senca nad enim področjem. Vaše zatemnjeno področje je področje financ, zaslužka, denarja in končno, svobode v tem materialnem svetu. V poslovnem smislu to pomeni, da bo dosti dela in manj denarja. Boljše obdobje lahko pričakujete od 12. do 20. marca.
Prestavili boste potovanje, kajti napaka v komunikaciji se bo lahko zgodila okoli datuma potovanja. Lahko se dogajajo tudi druge napake v komunikaciji, ali boste imeli probleme z avtomobilom in računalnikom. Uspeh se lahko doseže v kreativnih poslih, a boste morali čakati na denar. Nezaposleni lahko dobijo začasne službe, a za študente je najboljše obdobje za opravljanje izpitov v prvih dveh dekadah marca. Mnogi predstavniki vašega znamenja se bodo odločili za daljše izpopolnjevanje na interesnem področju.

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Kar se tiče vašega zakonskega ali partnerskega odnosa, bo marec prinesel po določenih dramatičnih izkušnjah v začetku meseca umiritev in izboljšanje odnosa, Najverjetneje je, da vi niste vzrok te drame, temveč vaš partner, ki osebno prehaja skozi komplicirane situacije v življenju in nujno potrebuje vašo pomoč. Vsa sreča, da ste vi zbrani in boste imeli razumevanje in potrpežljivost zanj. Marčevski dnevi bodo sčasoma prinesli mir, stabilnost in izboljšanje odnosa.
Tisti, ki so v daljših zvezah, bodo našli več časa za druženje, zabavo in izhode. Vaša ljubezen se bo obnovila in vi boste zacveteli in se polepšali. Resnično.

Če ste samski:

Prosti Vodnarji se bodo radi družili z mlajšimi generacijami. S tem bodo obnovili svojo energijo in se prepustili zabavi. Neka Riba, Vodnar ali Dvojček, bodo prebudili vašo pozornost. Zaradi tega boste spremenili inidž, nakupovali garderobo, parfume, čevlje. Spremenili boste frizuro, dame tudi šminko.  Lepo. Edino kar se lahko dogodi je, da vam lahko finančno zaškripa in prosili boste Boga, da denar od nekod pride. A lepo je, da to počnete!

Zdravje:

V marcu vas lahko mučijo živčni in želodčni problemi. Ne mislim, da boste nervozni, morda samo blago vzhičeni, temveč, da se vam bo verjetno nek hrbtenični živec vnel ali ste ga stisnili. To je posledica prekomernega sedenja. Na žalost, se vam lahko zgodi skrčenost, tako, da boste lahko nekaj dni preležali doma. Obiščite zdravnika, fizioterapevta, maserja ali dobrega kiropraktika. Sigurno vam bo rekel, da morate pričeti z vadbami. Prijale bi vam tudi dihalne vaje, sprehodi in pogostejše nahajanje v naravi.
Starejši predstavniki znamenja lahko trpijo od več različnih kroničnih bolezni. Gre lahko za pomladansko utrujenost, zato uvedite vitaminsko prehrano v vsakdan. Izboljšajte cirkulacijo z zdravili in kremami. Ne vem, če ste že slišali za kvantno medicino. Pozanimajte se, ker nekatere terapije bi vas lahko vzdignile in izboljšale delovanje vašega organizma.

Srečne številke:

6, 7, 17, 27, 31.

ribeRibi

Posel:

Želim vam srečen rojstni dan in polno zdravja, ljubezni in uspeha v nastopajočem solarnem letu.
Vaš mesec marec, vas bo postavil v osebno dramo in postavil pod vprašaj vaše poslovne odločitve. Mnoge poslovne skrivnosti se bodo obelodanile prav tam, kjer ni potrebno. Izvrstno obvladate komunikacijo in govorništvo je vaša dobra stran, a izogibajte se javnim nastopom, sestankom s poslovnim partnerjem, seminarjem in razpravam v obdobju okoli 9. marca, ko je Sončev mrk v vašem znamenju.
Posebej delikatno je to obdobje za Ribe, ki so rojene 0d 8. do 12. marca. Edino psihologi, psihiatri in umetniki so lahko posebej navdahnjeni s planetarno energijo marca, in tako lahko dajo vse od sebe, z rezultati, ki jim jih lahko zavidamo. Kar se financ tiče, v marcu lahko dobite pričakovani priliv denarja iz tujine in situacija se bo stabilizirala.
Posamezne zaposlene Ribe lahko padejo v nemilost šefov in lahko se z njimi zapletejo v spot. Držite se svojega posla in ne vsiljujte svojega mnenja.
Za mlade obstaja priložnost za zaposlitev v drugi in tretji dekadi marca. Ponudila se jim bo tudi priložnost za odhod v tujino v tretji dekadi. Lepo!

Ljubezen:

Če ste v zvezi:

Če ste v zakonu ali daljši zvezi, se vam v tem nepredvidljivem obdobju lahko zgodi, da bo partner pokazal pozornost in razumevanje. Kljub temu ne bo razumel nereda v stanovanju ali hiši, dom brez kosila ali večerje, niti vaših blokad in žalosti. Čim prej se premaknite in opravite vsaj vsakodnevne obveznosti, da ne boste spet prizadeti, tokrat iz partnerjeve strani. Vse ima svoj prag tolerance, kajne? Sprememba v odnosu, ki se bo neizogibno zgodila, naj bo na bolje, a vse to je končno odvisno od vas osebno. Dvignite glavo!

Če ste samski:

Tekom prvih desetih dni v marcu, boste stalno koncentrirani na svoja čustva in oddajali brezvoljnost in apatijo za kakršnokoli ljubezensko iniciativo. A oddajali boste prefinjeno lepoto in samo kakšen tip rešitelja vam lahko pomaga.
Da bi to vašo difuzno energijo in zmedo, ki je sedaj ojačana z vašim planetom Neptunom, ki je v vašem znamenju, se osredotočite na eno osebo. Torej, iščite rešitelja. Če ga boste našli, je odvisno od vaše aktivnosti in gibanja med ljudmi. In takrat bo vse lažje. Nek Rak, Vodnar in celo Lev, bi lahko bili očarani nad vami. Prepustite se nekomu iz romantičnih vzgibov.

Zdravje:

Energetski padec že dlje časa traja. Veste, da to ni dobro in lahko prinese bolezen. Sedaj je najpomembnejše, da bolj skrbite zase.
Zato se čim prej aktivirajte. Sprehodi, plavanje, vadba, jogijske vaje…Vse to vas bo kmalu pozdravilo in okrepilo. Prav tako uživajte več tekočine in jejte bolj redno in zdravo. Zelo je pomembno, da izboljšate vaš imunski sistem, da se ne bi vsak virus prilepil na vas. Poskusite z žličko medu, zjutraj na tešče in s čaji od koprive.
Starejši predstavniki Rib lahko občutijo težave v rokah in nogah. Možni so problemi s cirkulacijo in ožiljem. Spontano izgubljajte kilograme. Bodite pozorni na vse in obiščite zdravnika.

Srečne številke:

8, 16, 21, 28, 29

Vse najboljše!

zvezde

The following two tabs change content below.