Mesečni horoskop za marec 2017.

Horoskop z nasveti o počutju – marec 2017.

Marec bo okrepil poslovne odnose in sodelovanje navzven na način, da bodo ljudje sami postali aktivni v iskanju dobrih poslovnih sodelavcev. Veliko bo priložnosti za službe in podpora bo za izjemne priložnosti, če ste pomirjeni s svojo preteklostjo. Odnosi bodo na tapeti, vzpostavljale se bodo nove relacije in novi temelji, ki bodo prinesli popolnoma novo dinamiko v vaše življenje. Čas je za spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovan

Oven

Osredotočeni boste na svoje uspešno poslovno sodelovanje in ne bo vam težko porabiti prav vsakega prijatelja, da ga povedete v svoj posel, povežete s tem, kar delati in pri tem se ne boste prav nič spraševali, zakaj se vas ljudje nenadno izogibajo. Usmerjeni boste v dosežke in za vsako ceno boste želeli preboj, da prenehate biti zares prestrašeni v sebi. V tem mesecu je koristno, da popazite na svoje notranje organe, še posebej na mehur, želodec, saj odpiranje notranji moči aktivira tudi stare blokade, stare strahove, ki jih samo opustite – dajte pozornost drugam.

banner-astro

bikBik

Biki boste marec posvetili sodelovanju s prijatelji, potovanjem in druženjem s prijatelji in ne boste razumeli negodovanja družine, ki bo kazala željo po druženju z vami. Zdelo se vam bo, da se razdajate prav za vse ljudi in nikakor ne boste sprejeli očitkov, da delate točno tako, kot vi želite.  Zdravstveno boste manj zadovoljni, saj vaše telo potrebuje več pozornosti vsak dan, ne samo občasno. Vaša trma in nezadovoljstvo izhaja namreč iz otrdelega telesa. Zato si privoščite masaže, terapije ali sprostitev v bazenu.

0907786

blizanciDvojčka

Začetek leta je bil obetaven, a marec vas bo ponovno usmeril vase, ni še čas, da se popolnoma aktivirate, dokler si niste popolnoma na jasnem, kakšno je vaše stanje in kaj si zares želite. Bodite pozorni na obljube in  besede, ki vam včasih prehitro uidejo in potem imate težave vse uresničiti ali se izgovoriti iz situacije. »NE, hvala,« je besedna zveza, ki se jo morate letos navaditi izgovarjati in marec je ravno pravšnji za to. Počutje vam bo močno nihalo, odvisno od vaše prizemljenosti in sposobnosti sprejemanja pritiskov iz okolja. Ko v glavi čutite nemir, ne komunicirajte z okoljem, temveč se obrnite v meditacijo in se sprostite v naravi. Mir v glavi je vaša naloga za leto 2017.

rakRak

Marec bo čas, da se postavite tako, kot si želite živeti, saj vas odnosi odmikajo od sebe in je zadnji čas, da se pokažete svetu tako, kot ste zares. Ne dovolite, da vas  prijatelji in bližnji pokličejo le takrat, ko potrebujejo vašo pomoč, prav tako ni čas, da pomagate vsem, ki sami ne samo, da ne zmorejo, temveč že več let niso naredili nič zase. Razmislite in pomagajte drugim ravno toliko, kot oni pomagajo sebi. Planeti vas podpirajo pri novih začetkih in marec bo pravi za nove odločitve in telo vam bo sporočalo, če ste na pravi poti. Počutje namreč mora biti sončno, dobro, če slišite sebe pravi čas.

lavLev

Levi boste občutljivi na svoje poslovne dosežke, kot da je čas, da postanete ponosni na to, kar zares počnete dobro in vse ostalo spustite iz rok. Sonce vas bo podpiralo skozi celotno leto in pri tem je zelo pomembno, da upoštevate svoje notranje cilje in delate stvari, ki osrečijo vašo Dušo. Vse, kar boste počeli iz prave energije, bo prinašalo tudi materialne koristi za življenje. Vse ostalo bo prinašalo samo težave in vam jemalo energijo za boljše stvari. Zato se res osredotočite čisto sebično nase in na svoje poslovno udejstvovanje. Marec bo prelomen in bo pokazal vse vaše šibke točke. Če se boste okrepili v dobro, boste želi večje uspehe skozi celo leto.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Marec vas bo presenetil v količini komuniciranja, ki ga boste izvajali brez večjih težav ali priprav. Imeli boste močan fokus na stvari, ki jih morate urediti, da zaživite v skladu s svojimi cilji in željami, zato se boste veliko bolj sistematično lotili komuniciranja in izražanja svojih želja, kar bo prineslo večje uspehe, saj vas bodo v aprilu zasuli z delom in boste povsem usmerjeni v to, da si postavite stabilno materialno situacijo in da se uredijo čisto osnovne stvari, ki jih želite početi v vsakdanjem delu. Dobro vam bo šlo, saj boste jasni in usmerjeni v dobro zase in za druge ter sočasno slišali potrebe svojega telesa po počitku.

vagaTehtnica

Tehtnice boste marca posvečene svojemu domu in vsako pot ven boste naredile z namenom, da izboljšate svoje temelje za dom, ki si ga želite. Venera vas bo usmerjala v lepe in kreativne ideje o izboljšavah, tudi glede svoje službe in posla, da se preko sistematičnega dela in izboljšav pridete do izpolnitve želja glede doma. Zvezde so vam naklonjene, kreativnih idej je veliko, na vas pa je, da odmaknete pretirane vplive iz okolja, ki vas preusmerijo, da pozabite nase in na svoje cilje. Čas je, da postanete bolj egoistični in poskrbite zase, saj boste s tem lahko še bolj koristili svetu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.skorpijaŠkorpijon

Škorpijoni boste nihali med skritimi in javnimi odnosi z nasprotnim spolom. Želeli si boste, da so vaši odnosi bolj preprosti, sprejeti s strani okolice, a po drugi strani jih boste sami zapletali, saj si ne boste želeli, da se potencialni partnerji preveč »nalepijo« na vas in postanejo del prostora, v katerem dnevno bivate ali delate. Zato bo v marcu precej pestro in ob vsem tem si boste zadali nalogo, da se stabilizirate na način, da ste ljubeči in brez sodb. Bodite pa iskreni do sebe, da ne padete v pasti in se znajdete pred matičarjem preden boste resnično za to. Vse srečo!

strelacStrelec

Strelci boste imeli vso podporo v marcu, da uredite svoje delo, poslanstvo ali svoje dobro počutje. Poglejte na to področje temeljito, podrobno in se naučite sistematično lotiti vsege naloge, da bodo prišli tudi smiselni cilji do izvedbe in ne samo obilica dela. Zato si določite na vseh področjih, kjer se udejstvujete, kaj je za vas končni cilj oz. kaj želite doseči tam. Tako se bodo vaše energije okrepile in ne bo prihajalo do zdravstvenih zapletov. Red in jasnost vam bosta okrepila podporo energij in življenje se lahko začne na novo, zato ne podlezite lenobi in udobju ter napuhu, saj vas odmikajo od vaše prave poti.

jaracKozorog

Kozorogi boste marca nihali med tem, da boste dajali prednost odnosom in šele potem svojemu pravemu poslanstvu, ki ga že nekaj časa iščete, razvijate. Po nekaterih razočaranjih v prijateljstvu in ljubezni, se boste upirali postaviti meje oz. resnično izraziti svoje želje, zato marca ne boste najbolj zadovoljni, saj se bo v vas ves čas nekaj »kuhalo«. Stabilizirajte se na način, da sodelujte s sabo, opazujte svoje misli in čustva ter bodite ljubeči, a iskreni do svojih napak in do svojih talentov. Samo tako se boste lahko resnično prebudili v svoje pravo življenje.

0907786

vodolijaVodnar

Vodnarji boste končno prišli do svoje prave energije in se sprostili v sprejemanju življenja in sočasno pri vodenju stvari, v katerih najbolj uživate. Egoizem, ki vam ga bodo že prej vsi očitali, boste končno začeli uveljavljati v svoje življenje in tako bodo ne samo očitki pojenjali, temveč se bo veliko več stvari postavilo na svoje mesto. Počutje se vam bo izboljšalo z vsako stvarjo, ki jo boste spravili v red, zato bodite zelo precizni v tem, kaj je vaš delo in kaj ne. Posvetite se naravi, vrtu in svoji fizični podobi, da okrepite svoje življenjske energije in pričakate pomlad pripravljeni na sprejemanje.

ribeRibi

Ribe boste v marcu imele vizijo druge realnosti, prevelike obremenjenosti s preteklostjo, zato vas bodo odnosi reševali na način, da vas bodo drugi opominjali, da je preteklost že mimo in da mogoče ni več potrebe po trpljenju glede stvari ali ljudi, ki jih ni več ob vas, temveč je čas, da se sprostite in začnete živeti prav tako, kot si želi vaše srce. Možnosti boste imeli za večje premike, selitve, večja potovanja in okrepitve bivanja po svojih željah, filozofiji. Naučite se opazivati in videti sedanjosti in veliko lepša bo postala pomlad. Ne podcenjujte svojih čustev, ki so večkrat močnejša kot vaš um, pa čeprav mislite drugače.

Pripravila – Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.