Mesečni horoskop za november 2015.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovan

Oven

Delo:

Dragi Ovni, pred vami je en čuden mesec. V novembru se bo nekaterim zjasnilo, medtem ko se bo ostalim zameglilo pred očmi, vendar vam bomo poskušali pomagati, če slučajno ne boste tisti iz prve skupine. Težave v naslednjih 30 dneh, bi lahko bile povsem tehnične narave in namreč takšne, da bi se zaradi njih postavilo vse na glavo. Malenkosti kot so izgubljena papirologija, pozabljeni računi, pokvarjena tehnika, možno tudi računalniki in podobno, bi lahko bili krivci, za začetek nekih neljubih dogodkov, ki bi lahko zaznamovali tale mesec.
V vsakem poslu so sicer neke nevarnosti, ki se lahko pripetijo, peripetije, ki lahko zagrenijo delo, zato razmislite, kaj bi bilo tisto, kar bi lahko šlo narobe pri vas, pripravite back upe pomembnih podatkov, preverite, če ste plačali vse račune, enostavno premislite in ne dovolite, da se zgodi kaj nepričakovanega.
Tisti drugi, ki ne bodo imeli takšnih težav, lahko pričakujejo boljši mesec od predhodnega, posebaj tisti, ki bodo začeli nekaj novega, nekaj kar do sedaj niso delali in ki jim v preteklosti ni prinašalo dobička. Za finance ne skrbite, Merkur je tukaj in vas bo varoval in ne bo dovolil, da bi bilo to obdobje za vas slabo, seveda bodite racionalni, kar se tiče zapravljanja.
Slabo obdobje za tiste, ki niso zaposleni in iščejo delo. Ne verjamite preveč v lažne obljube, bodite pozorni, da vas kdo ne uvede v kakšne sumljive posle, ki nudijo hiter zaslužek, lahko bi vas prevarali!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Glede ljubezni je prvi del meseca malo manj stabilen, drugi bolj. Prvih 10-15 dni bodo možna pričkanja s partnerjem, nič sicer posebnega, pa vendar moramo to napovedati.  Možno je, da vas partner malo manj opazi, zaradi neke tretje osebe, vendar ne osebe, ki bi mu bila všeč ali s katero bi vas želel zamenjati, vendar bo to oseba, ki mu bo odprla oči, kar se tiče nekih situacij. Mogoče je to prijateljica, ki je blizu vašemu partnerju, bolj kakor vaš partner z vami, s katero preživi več časa skupaj… Pa vendar bi to lahko partnerju dajalo občutek, da je neljubljen ali pa bo dobil občutek šablonizacije vajine zveze, vendar bo to samo začasno. V vsakem primeru, pazite, da boste teh prvih 15 dni malo bolj na voljo svojemu partnerju, za tem pa sledi obdobje uživanja. Vreme je mrzlo, zato bo najboljše zdravilo in najbolj poceni peč za vas, delitev postelje s partnerjem, grejta se, ljubita se…

Če ste samski:
Nič specialnega se ne bo zgodilo v novembru, večina Ovnov ne bo imela nekakšnih večjih ljubezenskih uspehov. Če bi to zapisali matematično, potem manj kakor 5% Ovnov se bo resnično zaljubilo in našlo pravo ljubezen v naslednjih 30 dneh. Zaradi tega to obdobje izkoristite sebi v prid, tako da delate na sebi, sproščajte se, posvetite se delu, šoli, za ljubezen pa počakajte na obdobje, ki prihaja. Jupiter nima najboljše pozicije v Devici, zato lahko pričakujte veliko stresa na drugih področjih, so pa ob vas vedno dobri prijatelji in družina, ki vas bodo podpirali. Glavo gor in gremo naprej!

Zdravje:

V tekstu nad smo že omenili dozo stresa, s katerim se boste sami bombandirali, pa bo to tudi glavna težava v novembru glede zdravja. Stres, glavni razlog za mnoge moderne bolezni, verjeli ali ne, nekateri izmed vas bodo imeli slabšo krvno sliko kot ponavadi, ravno zaradi stresa. Tudi tisti, ki se zdravo prehranjujejo, ki so fizično aktivni, bi lahko imeli čudne rezultate – trigliceridi, holesterol… ravno zaradi stresa. Za začetek preverite krvno sliko, druga zadeva pa je, ki je prav tako pomembna – ne dovolite stresu, da bi vas razžiral. Če je potrebno, potem uporabite tudi kakšne naravne preprate za umirjanje, iz sebe vrzite vso nervozo s kakšnim sprehodom, objemom prijatelja ali partnerja in z ostalimi že preverjenimi domačimi zdravili.

Srečne številke:

3, 7, 14, 20, 22

banner-astro

bikBik

Delo:

Obstaja kar nekaj izrekov, ki krožijo po internetu in nekako govorijo o tem, da tudi če vam ne uspe, ne smete obupati! V to smer se nekako vrti filozofija Bikov v novembru. To je eden takšnih mesecev, za katerega ne moremo reči, da se ga boste spominjali po dobrem, pa so zato možni neki poslovni neuspehi (slabi poslovno-finančni rezultati, šolarji slabe ocene in padci pri izpitih), vendar to pišemo, da bi vam lahko pomagali in vam dali vedeti, kaj ne smete početi – nikar ne obupajte! Vsi uspešni ljudje so večkrat padli in se potem dvignili, kot da ni bilo nič in nadaljevali naprej, dokler niso prišli do cilja, zato se moramo tudi mi navadni smrtniki tako obnašati. Torej, karkoli bo šlo narobe, ne dovolite da bi vas deprimiralo, rajši vzamite to kakor napako, ki se je zgodila, iz tega se poskusite nekaj naučiti in potem pojdite naprej.
Nikar se ne pričkajte s kolegi, poslovnimi partnerji zaradi kakšnih slabših poslovnih potez, kot smo rekli, iz tega se nekaj naučite, vendar obvezno poslušajte tudi nasvete drugih, mogoče prejmete kakšen koristen nasvet, ki ste ga že od nekdaj potrebovali in če bi ga dobili že prej, ne bi naleteli na težave, ki jih imate sedaj. Poslušajte, opazite in si zapomnite!
Če ste nameravali začeti s kakšnimi novimi poslovnimi zadevami, je mogoče bolje, da jih še enkrat načrtujete, zaključite stare zadeve in nove pričnete šele v decembru? Če vam ne gori pod petami, potem pustite to za kasneje in dovolite tudi zvezdam, da vam pomagajo. V času tega meseca imate aspekt Merkurja v Škorpijonu, kar lahko kaže na zapravljanje tujega denarja, zato je možno, da bi lahko nekdo investiral v vas.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Poslovne težave bi lahko vplivale na vaše ljubezensko življenje, zato se poskušajte, če je potrebno, zjokati na delovnem mestu, domov pa pridite z nasmehom na obrazu. Bolje, da imate eno težavo, namesto dveh.
V prvi polovici meseca je možno, da opazite pri partnerju novo obnašanje. Mogoče se bodo odnosi malo ohladili, partner bi lahko bil malo bolj rezerviran, bolj mističen kakor ponavadi. Zaradi česar bi lahko nastal problem, to boste lahko izvedeli samo če greste v partnerjevo glavo, če boste hoteli iz njega zadeve izvleči v pogovoru – vam verjetno ne bo uspelo. OK, kakor je, tako je, pustite, da gre to mimo in potem čez 10 dni preverite, če resnično obstajajo kakšne težave in če so resnične, razmislite o njihovi rešitvi. Druga polovica meseca, bi morala biti bolja, če se seveda s partnerjem v prvi ne skregata. Vsi, ki so v daljših zvezah, se lahko sprostijo in pričenjajo z načrtovanjem glede tega, kako bi zvezo dvignili na višji nivo. Tisti ki so v zakonu, pa lahko uživajo v mirnem in sproščenem obdobju. Zopet moramo ponoviti, če se v prvih 10 dni ne zgodi nič nepričakovanega. Potrudite se, da se ne bi!

Če ste samski:
Poiščite novo ljubezen v službi, posebaj vi starejši Biki. Biki nasploh imajo ta mesec odlične priložnosti za to, da se zbližajo z nekom iz bližnje okolice, v kateri okolici pa preživljamo največ časa, če ne ravno v službi. Podarite srce nekomu, ki si to najbolj zasluži in ravno vaše srce bo prepoznalo osebo, o kateri teče beseda. Tisti, ki so nezaposleni in nimajo priložnosti, da bi nekoga spoznali v službi, naj iščejo partnerja v bližnji okolici – med prijatelji, sosedi…
Mogoče gre za nekoga, ki ga že poznate, mogoče je to nekdo, ki potrebuje pomoč, nekdo komur je Saturn v Strelcu zameglil vid, pa je potrebno samo to, da se prikažete vi in mu osvetlite pot… To je sicer malo spesnjeno, pa vseeno upamo, da ste razumeli, kaj vam hočemo povedati!

Zdravje:

Pazite se fizičnih poškodb, padcev, ta mesec se boste lahko poškodovali in sedaj bi to najmanj potrebovali. Kar lahko nekatere Bike malo spotakne, je slabše razpoloženje, za nekatere samo na trenutke, za ostale pa na žalost konstantno. Zaradi situacije okoli vas in pa zaradi Saturna v zanmenju Strelca, je možno da boste malo manj optimistični, kakor ponavadi, kar lahko rezultira v tem, da vas nekatere stvari, ki vas ponavadi ne bi, spravijo v slabo voljo. Bili boste v obdobju, ko ne boste hoteli poslušati nikogar… Vendar, Venera je v znamenju Tehtnice, ki vas bo potegnila ven iz kakšnega globljega nivoja depresije. Zato, če se boste ujeli v negativno razmišljanje, se samo spomnite na to, kar smo napisali in vedite, da bo vse v redu, mogoče je, da težave okoli vas ne bodo kar izginile, vendar pa vaša slaba volja bo.

Srečne številke:

9, 14, 21, 22, 28

0907786

blizanciDvojčka

Delo:

Čudovite je, da po analizi za Ovne in Bike, lahko pri poslovnem delu lahko napišemo nekaj lepega. Lep mesec je pred vami dame in gospodje. Na poslovnem področju bo približno enako kot ponavadi, samo za odetenek bolje, kar pa je že pozitivno znamenje, saj ko gre nekaj na bolje, je to že razlog za nasmeh na obrazu. To je obdobje, ko bi lahko napredovali, v katerem koli smislu, od tistih ne tako pomembnih pohval, do spremembe dela, napredovanja, do bonusov in nagrad. Saturn v znamenju Strelca vas bo pri tem varoval in vam dajal moč in modrost med sklepanjem novih poslov, kadar pa boste morali nekaj zaračunati, potem bo, dal vse od sebe ter vam pri tem pomagal. Sredina meseca je glede financ, malo boljša, vendar pa tudi prva polovica ne bo slaba. Če ste v prejšnjem mesecu storili kakšne poslovne napake, nikar ne skrbite, saj boste do sredine tega meseca lahko vse to popravili, pa tudi zelo hitro se bo na vse te zadeve pozabilo, posledic pa tudi ne bo.
Dobro obdobje je predvsem za tiste Dvojčke, katerih delo se nanaša predvsem na delu z ljudmi, komunikacija bo na nivoju in vsi bodo izredno zadovoljni z vami, tako klienti kakor tudi vaši nadrejeni.
Dobro obdobje je tudi za začetek novih projektov, nezaposleni pa kar začnite z iskanjem dela, bodite vztrajni, komunikativni in če je treba tudi nadležni!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
To kar bi vas lahko vrglo iz tira, je nezmožnost pogovora s partnerjem, zato bosta prišla navzkriž saj se enostavno ne boste mogla dogovoriti okoli nekih malenkosti. Pametni popusti? Vendar tega sedaj ne moremo reči, saj boste večkrat imeli prav vi in če boste vedno samo popuščali, boste lahko izgubili imaginaren boj, ki pa vas lahko v prihodnosti drago stane. Pazite, da ne boste ignorirali partnerjevih zahtev, vendar pa prav tako ne ignorirajte svojih, vse poskusite argumentirati, saj bo partner potreboval dokaze, da imate vi prav, kajti le tako bo to lahko sprejel. Ne dovolite, da bi se zadeve rešile samo do polovice in da bi se karkoli pometlo pod preprogo, vse kar morate rešiti, to tudi storite in s partnerjem vama bo obema veliko lažje.

Če ste samski:
Dvojčki, ki so postali samski šele pred kratkim, bi se morali vprašati, zakaj so pravzaprav sami? Zakaj je zveza razpadla, kaj bi morali spremeniti pri sebi, da se zadeve ne bi tako razpletle, če ni ničesar takega, potem naj se vprašajo, zakaj so bili v zvezi z osebo, ki je takšna kakršna je. Kaj želite od svojega partnerja, da bi bil idealen? Ali pa je vsak partner dober, samo vi ne? Tako, nekaj tem za razmišljanje in ko pridete do the odgovorov, vstopite v edcember pripravljeni, saj boste takrat imeli več priložnosti kakor sedaj teh 30 dni v novembru. Sorodno dušo lahko najdete v zadnjih 10 dni novembra, vsaj spoznajte nekoga, opazite nekoga, potem pa gremo naprej.

Zdravje:

Zdravje bomo prepustili doktorju Soncu, ki se nahaja v znamenju Škorpijona, ki bo zagotovo pazil na vas. Seveda pa, če občutite kakršne koli zdravstvene težave, pomeni da je padec imunskega sistema premagal dr. Sonce, zato se oglasite pri svojem zdravniku in dovolite mu, da vam pomaga. Na splošno, zdravje bi v tem mesecu moralo biti dobro, če ne omenjamo klasičnih prehladov. Vsi tisti, ki so fizično bolj aktivni,  bi lahko imeli težave z bolečinami v mišicah, klasične športne bolečine (ne bomo rekli poškodbe). Uživajte in dihajte s polnimi pljuči!

Srečne številke:

9, 16, 23, 25, 30

rakRak

Delo:

Stabilen mesec za vse Rake in glede na to, kaj smo napovedali drugim znamenjem, potem vas lahko ta novice razveseli. Seveda tudi Raki bodo imeli manjše poslovne težave, vendar so te težave v primerjavi s tistimi starimi, tistimi, ki ste jih že dali skozi, mizerne in jih ne boste niti občutili. Možno je, da boste preveč zaposleni z delom, da vam tudi 24h ne bo dovolj, da bi zaključili vse obveznosti, ki jih imate, vendar pa je bolje tako, kakor pa da ste brez dela in se sprašujete ali boste jutri prejeli plačo. Delajte najbolje kakor zmorete, vam pa svetujemo, da se čim bolje organizirate, tudi sami s seboj in seveda z vsemi ostalimi iz vašega poslovnega procesa. Upajmo, da bo nekdo opazil vaš trud in pristop k delu, to pa bi moralo slej ko prej prinesti tako pričakovano nagrado.
Čudovito bi bilo, če bi lahko rekli, da bodo zadeve bolje tudi na finančnem področju, pa vendar ne bodo, ampak ne bodo niti slabše. Saturn v Strelcu bo varoval vaše finance (hmm, mogoče jih bi lahko tudi komu zakompliciral) vendar ta aspekt govori, da do denarja pride, ko se zaključijo stvari, ki ste jih pričeli. Če načrtujete kakšne stroške, jih načrtujte za drugo polovico meseca. Pazite s kom delate in sodelujete, saj so okoli vas lisice, ki si želijo uspeha tujih rok, prepoznajte jih in se jim elegantno izognite.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Možne težave… Obstaja oseba s katero ste predhodno sodelovali, delali in ki je trenutno nezadovoljna s statusom v zvezi, v svojem zakonu. To osebo partner ne opazi, kakor včasih in ne izpolnjuje svojih zakonskih dolžnosti. Možno je, da bi ta oseba stopila v stik z vami in da bi prav vi, nekako sicer neobvezno, izpolnili vse te skrite želje. Sonce je na področju vaše ljubezni, možno je,da bodo vaša čustva povdarjena bolj kakor ponavadi, zato je možno, da se strinjate s tem, vendar vseeno dobro premislite preden se odločite. Ne dovolite, da vam karkoli pokvari vašo zvezo, nikakršen flirt, seks na hitro ali kaj tretjega.  Možno je, da boste v začetku meseca vstopili v kar nekaj konfliktov s svojim partnerjem, kar bi vas lahko še bolj obrnilo v smer prešuštvovanja. Vendar pa, če boste potrpeli samo malo, boste po tem obdobju s partnerjem doživeli blagostanje. Partner bo namreč izpolnil vsako vašo zahtevo.

Če ste samski:
Tudi vi bi lahko padli v kakšna razmerja z zasedenimi osebami, lahko bo šlo za kratkotrajne zveze, ki vas bodo samo vrnile nazaj, nikakor pa ne boste šli s takšnim izborom naprej. Ne dovolite si, da vas zavedejo takšne osebe, s katerimi nimate prihodnosti, za katere definitivno veste, da niso vaš nivo, da so pod vami, v bistvu pa sebe smatrajo kakor božanstvo. Naš splošen nasvet bi bil, da počakajte na boljše obdobje, potem pa začnete z izlivi ljubezni, kakor so sposobni sami Raki.

Zdravje:

Pred vami je mesec odgovornosti za lastno zdravje. Tako da bomo pričeli z naštevanjem: pazite pri pretiranem vnosu hrane, nepotrebnih maščob, sladkorja, pazite se možnih poškodb, toplo se oblecite in seveda – pazite se prepiha.
Če se boste sedaj zapustili, bi se lahko vaše zdravje iz odličnega, prelevilo v slabo. Vse kar vam je sumljivo, vsak kašelj, vsaka sprememba na koži, glavobol, za vse pojdite na pregled k zdravniku in ta mesec ne dovolite, da karkoli spregledate. Vse se lahko pozdravi na začetku, če se postavi dobra dijagnoza.

Srečne številke:

5, 17, 25, 28, 30

lavLev

Delo

Bravo Levi, čudovit mesec je pred vami. Jupiter je v znamenju Device, Mars in Venera sta ob vas, zato pričakujemo čudovito obdobje, obdobje, ki si gaa boste zagotovo zapomnili. Sonce, vladar vašega znamenja, je ob vas, tako da v kolikor bo v vaši okolici kaj negativne energije, vi tega enostavno ne boste niti občutili, boste pa jo pretvorili v pozitivno in jo boste izkoristili za nove delovne in finančne zmage. Definitivno odlično obdobje za vse, ki se ukvarjajo z nekimi osebnimi deli ali vsaj dodatnimi osebnimi posli, zato pričakujte, da bodo finance na vaši strani in tudi nagrade, za vsako delo, ki ga boste opravili. Ključ za ta mesec je pametna komunikacija in izmenjava informacij, vse kar slišite dobro analizirajte, zagotovo boste lahko izvlekli ven dober nauk, ki ga boste dobro izkoristili. Še boljše obdobje je proti koncu meseca, to bo samo močan konec po dobrem začetku. Da pa ne bi bilo vse tako perfektno, lahko napovemo, da imajo lahko malo slabši mesec tisti, ki so iz vrst menedžerjev, saj njim ne bo šlo vse po načrtih, vendar imajo verjetno višje načrte od ostalih, kar bodo lahko hitro popravili po relativno slabem mesecu. Uživajte, ustvarjajte in profitirajte.

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Poleg dobrega odnosa s partnerjem, vas v novembru čaka še odnos s prijatelji in družino. Kaj je lahko lepše od tega?! Ne boste imeli težav, zato se lahko koncentrirate na poglobitev odnosev s partnerjem. Majhna presenečenja, nenapovedani izlivi ljubezni, zabavno druženje kakršne koli vrste… Vse to vam bo prijalo, posebaj pa vašemu partnerju. Ali je kaj lepšega kot to, da partner zaspi in se zbudi z nasmehom na obrazu. To je tudi obdobje, ko boste s partnerjem razrešili vse konfliktne situacije, ki sta jih imela v predhodnem obdobju. Nikar ne dovolite, da bi se zadeve sicer še bolj zakomplicirale, priznajte če ste česar koli krivi, predlagajte rešitev, četudi ne bo v vašo korist in enkrat za vse čase to zaključite in recite temu je konec!
Uživajte v lepem mesecu, ljubite se in dvignite kvaliteto vaše zveze na en višji nivo!

Če ste samski:
Našteli smo že številne planete, ki vam bodo pošiljali pozitivno energijo, tako da ta mesec lahko pričakujete, da boste potencialnim partnerjem še bolj privlačni kakor ponavadi. Govorili boste 100 na uro, vaše zgodbe bodo zanimive in izredno boste šarmantni. Imate odlične možnosti, vendar pa jih morate vi izkoristiti, ljubezen vam ne bo padla z neba. Potrudite se za to, da vas opazi oseba, ki vam je všeč in ko boste enkrat pri tem uspešni, bo šlo vse naprej z lahkoto. Če ste slučajno iz tistih vrst, ki so bolj sramežljivi, potem se malo sprostite in stopite prvi do potencialnega partnerja, zakaj bi bilo s tem karkoli narobe? Sploh pa to velja za dame, saj živimo v modernih časih in nič ni narobe, če vi naredite prvi korak. Moški pa, vam pa niti ni treba govoriti, kaj in kako se morate s tem soočiti.
Torej, dobro obdobje je, vse je na vaši strani, igra je v vaših rokah, samo morate jo zavrteti!

Zdravje

Če ste eden izmed tistih, ki nekatere zadeve zdravi s cigaretami in alkoholom, je sedaj čas, da to navado odvržete in se z drugimi sredstvi obranite vseh težav in situacij, v katerih ste se znašli.
Levi, ki ste v prethodnem obdobju imeli težave s čiri, bi lahko tudi ta mesec imeli bolečine, na žalost, tudi tisti, ki so jih kdaj koli pestili hemeroidi. Veste tudi sami, kaj vam odgovarja in kaj ne, zato se tega tudi držite.
Če niste eden izmed tistih, potem vas čaka dobro obdobje, zato sedaj samo pazite na zdravje in delajte na imunskem sistemu. V času mrzle jeseni se potrudite, da vnesete vase več toplih napitkov in ne dovolite si, da bi samo posedali pred pečjo, pogosto se sprehajajte in porabite vse odvečne kalorije, ki ste jih vnesli. Poskusite tudi bolj redno spati, vsak dan si vzemite nekaj časa za odmor in to vam bo precej koristilo.

Srečne številke

2, 7, 17, 20, 22

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Delo:

V tem mesecu so možni neki neuspehi, slabši poslovni rezultati, za nekatere pa celo izguba dela. Na žalost, začnimo s tistimi, ki imajo bolj kritično obdobje, torej možne so izgube dela, posebaj tisti, katerih delo že nekaj časa stoji na nestabilnih tleh in tisti, ki samo še čakajo, da pride do nekih večjih sprememb. Na žalost situacija je takšna kakršna je, torej če še ni vse prišlo do konca, potem premislite o alternativi, da vas ne bi usoda prehitela.
Tisti, ki delajo sami ali pa delajo na malo bolj stabilnih področjih, bi lahko pričakovali slabši mesec, v času katerega, bo samo majhen del zadev stekel tako kot bi moral. Vendar, pa boste preživeli in boste šli naprej. Seveda, vsi delamo napake in človeško se je motiti, zato nikar ne dovolite, da bi vas te napake pokopale, rajši se iz njih naučite pomembne nauke, ki jih boste lahko že v bodoče pametno izkoristili. Prvi del meseca je težji od drugega, že v sredini meseca, se zadeve izboljšajo, tako da se bo kmalu lahko stanje stabiliziralo in se bo povrnilo na prejšnje stanje. Če bo prišlo do nekih nesporazumov s sodelavci ali partnerji, jih boste ravno takrat zgladili, tako da boste lahko vstopili v December veseli in boste konec leta zaključili triumfalno.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Tudi vam ne bo na ljubezenskem področju vse teklo kakor po maslu. Možnih je namreč več konfliktov, ki jih boste imeli s partnerjem. Aspekt Saturna v Strelcu vam ne odgovarja najbolje, pa vendar je sedaj prišel njegov čas, tako da poskusite biti sproščeni, karizmatični in kar je najbolj pomembno izkušeni na področju diplomacije. Ljubezen je mešanica večih veščin, diplomacija pa je ena izmed njih. Mogoče ne izrecite nečesa kar bi izrekli ponavadi, predlagajte nekaj, kar vam ni nikoli padlo na pamet. Vse zaradi tega, da ohranite zvezo, za katero vam je mar.
Vztrajajte, saj po prvih 15-20 dnevih meseca pride do preporoda. In vse to, kar boste do takrat vložili, se vam bo povrnilo trikratno. Pomirili boste vse konflikte in vaša ladja bo iz nemirnega morja priplila v mirne vode. Potem pa uživajte v plodovih ljubezni in pokažite partnerju koliko ste se zanj žrtvovali. Če bo razumel, potem čudovito, če ne… vseeno uživajte, saj ste si zaslužili.

Če ste samski:
Nemir vas bo prežemal v času tega meseca. Mars v znamenju Tehtnice (in tudi Venera) bosta delovala nemirno in lahko, da boste imeli tudi obdobje depresije, vse to skupaj, vas ne bo prikazovalo preveč privlačne in zanimive vsem potencialnim partnerjem. Tako, da vam svetujemo, da se v tem mesecu poskušate skriti pred osebami, ki so vam všeč, s katerimi bi lahko bilo kaj več, saj bi jih lahko ta vaša trenutna in nerealna slika odvrnila in vam uničila vse možnosti za prihodnost. V tem času si dovolite druge aktivnosti, s katerimi se boste pozabavali in se sprostili. Družite se z drugimi ljudmi, delajte na sebi, naredite vse, da boste v naslednji mesec vkorakali mirni in sproščeni.

Zdravje:

Bodite pozorni na pritisk, tako na klasičen, kakor na očesni, saj bi lahko nekatere Device imele s tem težave. Prav tako, bi lahko tisti, ki imajo težave z vidom ali kakršne koli težave z očmi, sedaj imeli malo težje obdobje. Zato je sedaj dober čas, da odidete k okulistu in naredite vse potrebne raziskave. Če niste imeli takšnih težav, potem se pazite možnih poškodb, saj so oči v naslednjih 20. dneh vaša ahilova peta. Poleg oči, se poskušajte posvetiti tudi svoji duši. Ne dovolite si nenaspanosti, nervoze ali kakšnih drugih psiholoških stresov. Počivajte, spite, sproščajte se. vemo, da je to slišati skoraj neizvedljivo, vendar prav tako vemo, da je zdravje zelo pomembno in bolj pomembno od vsega ostalega. Razmislite o tem.

Srečne številke:

6, 7, 10, 13, 28

vagaTehtnica

Delo:

Mesec, v času katerega bodo vaši posli v skladu z vašim horoskopskim znamenjem – na tehtnici. Dva planeta vplivata na vaše poslovno življenje v novembru – Saturn, ki je tukaj zato, da vam poslabša zadeve in Venera, ki je tukaj zato, da vam pomaga in se bojuje proti Saturnu ter vam tako omogoči lepše življenje. Venera je od 9. Novembra ob vas, zato bodite posebaj pozorni prve 10 dni, dokler ona ne razširi svojo moč, pazite se vseh (na žalost, predvsem) ljudi iz vaše okolice, tistih, ki vam ne želijo dobro in pa tistih, ki o vas sploh ne razmišljajo in mislijo samo nase.To so tisti ljudje, ki so sposobni iti preko trupel, da bi prišli do svojega cilja. Na žalost, vse več je takšnih. Pazite se predvsem slabih odločitev ali klasičnih napak. Ko mine prva dekada in ko se bomo bližali koncu meseca, se bo vse obrnilo v vašo korist in kar naenkrat vam bo šlo vse dobro od rok. Ne bo prišlo do težav v odnosih, namernih in nenamernih napak… Če načrtujete vlaganje denarja, to storite v obdobju v sredini meseca, izkoristite obdobje, ko je Sonce na vašem področju financ, Venera pa na poslovnem področju.
Torej, obdobje proti koncu meseca bo bolj ugodno za vse, predvsem pa za tiste iz javnega sektorja. Torej, pazite se prvih 10 dni v mesecu, potem pa kar pojdite na vse ali nič. Tisti, ki iščejo delo, naj se prav tako usmerijo v iskanje le-tega ob koncu meseca in v kolikor je možno, ne preko pisanih dokumentov (življenjepisi) vendar osebno, iz oči v oči, pustili boste boljši vtis.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Za nekatere bo čuden mesec, za nekatere slab, vendar mi vseeno lahko napovemo, da bo ta mesec, glede ljubezni, dober. Vsem se dogajajo zadeve, ki so lahko slabše, ampak ob vas je ta mesec Jupiter v znamenju Device, ki vam bo dal potrebo dozo razuma, s katerim boste vse težave z lahkoto rešili. In to v svojo korist, če je to sploh pomembno. Mnoge bo obeležilo mnogo romantičnih trenutkov, imate vsaj dobre predispozicije za to, tako da boste lahko vi in vaš partner naredili neke dogodke, ki si jih boste zapomnili za vse življenje. Mesec bo precej dinamičen, tako da je to lep čas za kratka jesenska potovanja (izlete, daleč od znanih ljudi), dober čas je za intimne momente  in za ljubezensko eksperimentiranje, ljubezenske norosti. Sprostite se in ponudite partnerju nekar, kar niste še do sedaj, nekaj kar bi si partner želel, pa ni imel poguma predlagati. Tako, razmislite, kaj bi to lahko bilo!

Če ste samski:
Tudi za vas je dobro obdobje, imate dobre predispozicije, da neke priložnosti pretvorite v šanse. Nekatere Tehtnice bi lahko začele z neobvezno zvezo, mi vas pri tem podpiramo, saj dokler vam je lepo, nimate o tem kaj razmišljati. Nekatere se bodo zaljubile v dosti mlajše/starejše ali pa celo nedostopne partnerje, tudi to je ok, sprostite se in uživajte. Tisti, ki si želijo kaj bolj resnega, lahko to pričakujejo v drugi polovici meseca, kajti takrat bi lahko spoznali nekoga zelo zanimivega, nekoga s kom bi si tudi samo 10 dni skupaj, zapomnili za vse življenje. Mogoče to ne bo oseba, s katero boste do konca svojega življenja, vendar se boste s to osebo imeli lepo in kar boste zelo dolgo pomnili.

Zdravje:

Mars v zanmenju Tehtnice in vreme takšno kakršno je, bi vam lahko zakompliciralo zdravje, kar se tiče dihalnih organov. To je vaša bolna točka v tem mesecu, zato se pazite infekcij, virusov, prehladov… Karseda poskusite delati na imunskem sistemu. Če vam ne uspe tega samim, potem se obrnite po pomoč k zdravniku, ki vam bo pri tem lahko pomagal. Vse ostalo bi moralo biti brez težav, če ste imeli kakšne težave v prejšnjem mesecu, potem se usmerite v zdravljenje le-teh, da ne bi v naslednjem mesecu zopet morali zdraviti istih zadev.

Srečne številke:

6, 9, 14, 22, 26

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

skorpijaŠkorpijon

Delo:

Večjem delu Škorpijonov predhodno obdobje ni bilo najbolj naklonjeno, sedaj pa je čas, da tudi vam posije sonce. In zares, ta mesec bo energija Sonca obsijala vaše ozvezdje in nasmehnila se vam bo sreča, zato boste lahko končno začeli z realizacijo nekih načrtov, ki jih imate v glavi. Bodite sproščeni, imate podporo od zgoraj, samo morate iti v smer proti vašim ciljem. Imeli boste dovolj koncentracije in moči, sreča pa se vam bo nasmehnila, ko bo to potrebno, zato se boste lahko dovolj posvetili temu kar delate, to pa bi morali prinesti samo pozitivne rezultate. Tisti, ki bodo morali biti ob vas, tudi bodo, tako da lahko pričakujete pomoč in nasvete, tudi finančno pomoč, če jo boste potrebovali, čeprav to ponavadi ne radi priporočamo. Če imate konkurenco, boste definitivno v premoči nad njimi, zato to izkoristite na najboljši način. Pazite, da si ne zadate preveč obveznosti, katere ne boste mogli privesti do konca. Nikar ne obljubljajte in ne vstopajte v nič, za kar niste prepričani, da boste lahko spoštovali roke in kvaliteto, ki je potrebna.
Srečno, zvezde so z vami!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Glede ljubezni vas čaka dobro obdobje, v vsakem primeru ne bo vam dolgčas. Čustva vam bodo delala 24 ur dnevno, v glavnem bodo to pozitivna čustva, tiste negativne boste kmalu pretvorili v pozitivne, Možni so sicer neki konflikti v zvezi s tretjimi osebami, vendar ne bo šlo za ljubosumne zadeve, temveč bodo to bolj konflikti v smislu, koliko pozornosti se daje prijateljem, družini in koliko partnerju. To še posebaj velja za tiste, ki so skupaj dlje časa. Nikar se ne odrekajte prijateljem ali družini, pazite pa da več časa posvetite partnerju in da se partner ne počuti osamljeno zaradi vaših odnosov s prijatelji in družino. Četudi pride do konfliktov, potem jih uredite na kulturen način, s pogovorom, z argumenti in nikakor drugače. Razen teh težav z pomanjkanjem pozornosti (ki pride iz strani partnerja) bi vse ostalo moralo biti dobro. Uživajte in pokažite partnerju, katero mesto zaseda v vašem življenju.

Če ste samski:
Mesec je predvsem ugoden za tiste, ki si želijo flirta in ne želijo resne zveze. Imeli boste več priložnosti in če želite samo flit, jih lahko brez težav izkoristite. Vsi tisti, ki si želijo zvezo z nekom do konca svojega življenja, bodo imeli malo manj priložnosti, vendar pa, ne bo da jih ne bo. Nasvet za tiste, ki bodo šli v flirte je, da se pazijo in določijo meje teh svojih izletov in pazijo na čustva duge osebe, kajti lahko se zgodi da jo prizadanejo, to pa bi lahko imelo slab vpliv na prihodnost. Zopet se vračamo na tiste, kateri se želijo resno zaljubiti, tako da če bo partner iz znamenja ali podznamenja Ovna, Raka, tudi Strelca ali Rib, potem lahko iz tega nekaj tudi nastane. Če ne, potem počakajte da takšne osebe pridejo mimo vas.

Zdravje:

KKdorkoli je imel težave s srcem, povišanim krvnim pritiskom, glavoboli, bi ta mesec moral paziti in se za vse težave obrniti na svojega zdravika. Nikakor se po nasvete na obračajte na internet ali pa tako, da težave odmislite, temveč odidite do zdravnika in preveriti pri njem, kaj se dogaja. Ni dobro obdobje za kronične bolnike, za vse tiste, ki imajo takšne težave, zato se nikar ne igrajte z zdravjem, ne samo ta mesec, temveč tudi v naslednjih nekaj mesecih.
Tisti, ki so bolj zdravi, imajo lahko težave z virusi in vročinami, to sicer lahko omenimo kot sezonske bolezni, tako da bo tudi to ob različnih predpisanih zdravilih hitro in z lahkoto minilo.

Srečne številke:

13, 16, 19, 22, 26

strelacStrelec

Delo:

Pred vami sta dve različni obdobji glede poslovnih aktivnosti v tem mesecu. Prva polovica meseca, ko boste popolnoma izgubljeni, ne boste zaključili niti najbolj enostavne zadeve, ki se bo od vas pričakovala, kaj šele kaj bolj pomembnega. Na vas bo v tem obdobju deloval Mars in Venera, zaradi njiju pa boste tako zmedeni. Potrudite se, da boste v prvih 10.-15. dnevih tega meseca delali manj pomembne zadeve, vse kar boste počeli preverite večkrat, zato da ne storite kakšne pomembne napake, zaradi katere boste kasneje v skrbeh ali pa boste posledice le-teh morali odstranjevati daljše obdobje. Drugi del meseca pa pride izboljšanje na poslovnem področju, lahko se boste spustili v poslovne izzive, katerim boste pristopali strpno, organizirano in disciplinirano. V tem obdobju boste lahko prepoznali nevarnosti, ki so okoli vas in lahko se jim boste izognili. Imate odlično priložnost konec meseca za to, da razmislite o načrtu za prihodnost.
Vse te spremembe bodo vplivale predvsem na vse tiste, ki delajo pod pritiskom (kdo pa to ni?), kot vse tiste, katerih posel je povezan z nekimi modernimi tehnikami. V prvem delu meseca bodite previdni, potem pa se v drugem kar sprostite.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Za razliko od dela, ki bo sicer variralo, bo ljubezen na precej mirnem nivoju. Če ste v preteklem obdobju imeli kakšne nesporazume ali težave s svojim partnerjem, potem je sedaj čas da jih za vedno razrešite, ter se tako rešite bremena, ki ga nosite, vašega in partnerjevega. Ker ste velik sanjač, je sedaj čas, da pričnete, če ne drugega vsaj sanjariti o zimskem dopustu, pričetku novega leta s partnerjem, če je možno pričnite tudi varčevati denar, da boste lahko realizirali vaše in partnerjeve želje.
Več časa preživite s partnerjem in skupnimi prijatelji, naj vsi vidijo kako uživate v harmoniji in naj se ostali zgledujejo pa vaju. Uživajte, ljubljeni ste, kaj več potrebujete od tega.

Če ste samski:

Samski Strelci, kot tudi vsi tisti, ki so v nestabilnih zvezah, bi lahko imeli zelo dobro obdobje. Če ste v razmerju, ki se neprestano prekinja in pričenja znova, je sedaj čas, da razmislite o popolnem koncu in prekinitivni trpljenja in obrnite nov list. Osebe, ki jih spoznate dobro analizirajte in preverite, nikar ne prihajajte do hitrih zaključkov. V tem mesecu boste imeli notranjo moč, notranjo privlačnost, zato bi prav ta vaša notranja stabilnost, lahko privabila pozornost nekoga, ki se bo zraven vas počutil zaščiteno.
Potrudite se, da se dosti gibate med ljudmi, da spoznavate nove ljudi, razširite krog prijateljev in zanesljivo bo iz tega kroga prišel nekdo, ki vas bo očaral.Torej, aspekti so odlični, vi pa jih izkoristite, zaupajte vase in zaljubite se!

Zdravje:

Tudi na tem področju vas ne bi smelo nič pestiti. Delo bo na vas v drugi polovici meseca delovalo pomirjajoče, v ljubezni bo tako, kot mora biti, zato bo nivo stresa zanemarljiv. Kadar pa ni stresa, se organizem lažje bori proti vsem potencialnim težavam.
Na kar pa morate biti pozorni, so možni trebušni virusi, driska, bruhanje, zato bodite pozorni pri izbiri in pripravi hrane. Če se slučajno zgodi kaj takšnega, potem se obrnite k narodni medicini in povečajte vnos tekočine. Če to ne bo pomagalo, potem se obrnite na svojega zdravnika.

Srečne številke:

4, 7, 16, 26, 28

jaracKozorog

Delo:

Mesec pred nami bi lahko bil pomemben za vse rojene v znamenju Kozoroga, pomemben v tem smislu, da boste delali več kot običajno, vse za to, da si zagotovite boljšo prihodnost. Dober čas je, da delate več kot bi morali, da bi lahko ta mesec, če ne drugo, vsaj začrtali neko pot, po kateri boste v prihodnosti lahko hodili. V tem mesecu ne bo nekega napredka, Saturn in deloma Mars bosta delovala na vas, vendar pa predvsem želja po napredku in delom, bosta premagali negativno energijo, ki je usmerjena v vas.
Ne dovolite si, da bi vas preveč dela in nedokončanih nalog, ustavili na poti k lepši prihodnosti, to je mesec, ko morate zaključiti vse, kajti če boste pustili kaj za drugo obdobje, potem boste težko prišli do konca. Torej, kljub temu, da boste vložili ves svoj trud, napredek pa ne bo viden, ne odnehajte, zaključite vse kar lahko in boljše obdobje za vas definitivno prihaja.
Glede financ bo vseeno malo bolje kot je ponavadi, naš nasvet pa je, da se malo posvetite varčevanju in v naslednji mesec vstopite z bolj mirno glavo. Delajte in zaključujte vse, kar je možno.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:

Kot tudi pri ostalih znamenjih, bo tudi pri vas mesec variral iz slabšega v prvem delu, do boljšega v drugem delu meseca. Prvi del bi lahko bil v znamenju prepirov, nesoglasij s partnerjem, zaradi nekih težav, ki jih nikakor ne moreta rešiti, čeprav so vam zelo pomembne. Posvetite se težavam, poskušajte v sodelovanju z nekom drugim, priti do rešitev, mogoče je rešitev tik pred vami, pa jo niti vi niti vaš partner ne vidita. Ta tretja ali peta oseba, bi lahko to videla in vas bi lahko zvlekla iz neprijetne situacije. Razmislite zakaj je prišlo v vajinem razmerju do težav in poskusite emilinirati vse, kar lahko vi spremenite, s tem boste naredili pol poti do perfektne zveze!
Drugi del meseca bo veliko bolj miren, tako da zadnjih 15 dni preživite več časa s skupnimi prijatelji, ven dajte iz sebe vse kar je negativnega in vse kar se je v vas nabralo. Sedaj boste lahko videli, kdo so vaši pravi prijatelji in kateri to niso. Cenite tiste, ki to so.

Če ste samski:

Tisti, ki so trenutno osamljeni imajo odlične aspekte za to, da najdejo svojo sorodno dušo. Vendar pa tudi vsi tisti, ki bi lahko našli svojega idealnega partnerja, se lahko soočijo s težavami, lahko bi bili prevarani, razočarani, izdani iz strani te osebe, to pa je nekaj kar najmanj potrebujete. Za začetek se zavedajte, da je bolje biti sam, kakor pa v slabi zvezi, zato nikar ne tecite iz ene zveze v drugo, iz prijateljstva v prijateljstvo. Če se zaljubite in ustvarite neko razmerje, se vseeno nikar ne dajajte 100% dokler niste prepričani, da je to prava zadeva, čas pa bo seveda najboljši sodnik in boste lahko videli ali je ali ni. Zvezi dajte priložnost vsaj par mesecev in vse bo kristalno jasno. Nikamor ne hitite, rajši čas preživite s prijatelji, družino, namesto da izgubite glavo zato, ker se želite zaljubiti.

Zdravje:

Do konca meseca in do konca tega leta, se pazite možnih poškodb, posebaj tistih, ki se pripetijo v času fizične aktivnosti. Seveda potrebujete fizično aktivnost, pa vendar se ne preforsirajte. Neke manjše poškodbe bi vas lahko popolnoma vrgle iz tira, tega pa sedaj ne potrebujete. Torej, bodite previdni.
Možne so manjše respiratorne težave, sezonske težave, ampak ne bo prišlo do večjih težav, ki bi vam zadale glavobol. Ko smo že pri glavobolu, pazite če bodo glavoboli bolj pogosti, takrat morate obiskati zdravnika in se posvetujte z njim, saj bi lahko manjši glavoboli prerasli v večje, teh pa se je težje znebiti…

Srečne številke:

3, 8, 15, 18, 28

0907786

vodolijaVodnar

Delo:

Poslovni horoskop za vse rojene v znamenju Vodnarja pišemo optimistično, saj so izredno dobri aspekti od prvega do zadnjega v mesecu. V tem mesecu bi lahko imeli največ priložnosti, temveč jih morate vi in samo vi, zgrabiti in izkoristiti. Planet Merkur bo nad vašim področjem kariere, imeli boste pa tudi odličnega zaveznika v Soncu, ki bo tukaj za to, da vas bo branil od vseh potencialnih težav. Vse naloge, ki so vam jih določili drugi, predvsem pa tiste, ki jih določite vi sami sebi, boste zaključili ob času in kvalitetno, zato ne bi bilo slabo, da si določite veliko nalog, da začnete delati še kaj dodatno, vse seveda zato, da bi si začrtali boljšo materialno pozicijo za svojo prihodnost. Če ste eden izmed tistih, ki delate za druge, potem si dovolite in zaprosite za neko vrsto nagrado za vse, kar ste naredili, naj bo to večja plača ali pa promocija na boljše delovno mesto.
Tisti, ki imajo načrte s tujino, imajo odlične priložnosti, da to tudi sprovedejo v akcijo, zatorej kar naprej in delajte, tako da boste lahko kmalu pobrali plodove svojega uspešnega dela. Nezaposleni lahko začnejo z iskanjem dela, predvsem tako, da se predstavite z nečim pomembnim, kar ste v preteklosti storili, saj bodo ta mesec vaša dejanja govorila več od vseh besed.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Težave, ki se lahko pojavijo ta mesec v vašem razmerju, bodo prišle iz strani partnerja, namreč partnerju se lahko zazdi, da mu ne nudite v življenju dovolj opore. Možno je, da sta v preteklosti imela kakšne primere, ko se vi niste najbolje obnašali, ko mu niste nudili oporo ali pa niste branili njegovih pogledov, pred drugimi ljudmi. To si je partner zelo dobro zapomnil, sedaj pa je prišlo tudi na površje. Mogoče ste krivi. Če ste, ne bo dovolj samo, da to priznate, temveč bo treba to popraviti, s postopki, s katerimi boste partnerju povrnili zaupanje, ki ga je nekoč imel. Ker bi lahko bil partner razočaran, vam ne preostane drugega, da se spremenite glede teh dejanj in tako očarate partnerja, da bo zopet vse tako kot mora biti.
Kar bi lahko bil največji problem, je to, da partner v sebi drži to zadevo in jo noče skomunicirati z vami. Torej, kakršna koli sprememba obnašanja naj bo alarm, ki vas bo napotil k temu, da spremenite svoje obnašanje.

Če ste samski:
Bodite pozorni na ljudi iz vaše okolice (služba, šola, sosedje…) kajti v tem mesecu bo oseba, ki vam je zelo blizu, gojila do vas prav posebne občutke.
Opazujte ljudi okoli sebe, komunicirajte z njimi, kakor ste komunicirali tudi do sedaj in počasi se vam lahko zbistri slika in se pokaže, kdo je ta oseba x in če vas bo zanimala, potem veste, kaj morate storiti.
Tisti, ki so pred kratkim zaključili zvezo, nepomembno ali je bila daljša ali krajša, bi se lahko v tem času malo spočili in posvetili čas sebi in svojim prijateljem, v naslednjem mesecu pa lahko zopet pričnejo z avanturami. Veliko sreče.

Zdravje:

Možno je, da se boste morali soočiti s tesnobami, tremo, ki ne bo izzvana z ničemer, strahom brez razloga, vendar bo to samo psihološko delovanje Marsa v znamenju Device, kar je idealno za stres, ki se kopiči v vas. Te težave se bodo rešile same od sebe, zato jim ne posvečajte preveč pomena, temveč se pazite težav s respiratornimi organi, ki vam bodo pretile ves mesec. Tisti, ki pa opazijo kakršne koli težave s kožo, naj se obrnejo na dermatologa. Vnašajte dovolj vitaminov, prehranjujte se zdravo, pripravite se na mrzle dni, ki prihajajo.

Srečne številke:

1, 4, 15, 24, 28

ribeRibi

Delo:

Posvem običajen mesec je pred vami, obdobje brez nekih pomembnih uspehov, vendar tudi obdobje brez večjih težav, kar je pa za začetek dober začetek! Čeprav ta mesec lahko definiramo kot mesec razmišljanja in načrtovanja, veliko časa namreč lahko porabite za razmišljanje o tem, kam in kako v prihodnosti. Mešanica Saturna in Venere bosta zelo pogosto vplivala na vas, tako da boste v enem trenutku brez želje po delu, že v naslednjem pa boste pokali od energije in z veliko naglico delali. V trenutkih, ko vam bo šlo slabše, potem zmanjšajte tempo, seveda pazite, da se ne boste grizli od znotraj, ko vam kaj ne bo šlo tako kot bi moralo, bolje je tudi, da nekaj rajši ne zaključite, kakor pa da naredite napako. Vsekakor, naj vas ne bo strah izzivov, ki so pred vami, enostavno sprejmite vse, bodite pogumni in nekdo nekoč bo vedel to ceniti. Finance ne bodo slabe, posebaj ne v drugi polovici meseca. Tisti, ki iščejo delo, je mogoče bolje, če počakajo na neko bolje, bolj mirno obdobje, v času katerega, bi lahko vaše kvalitete prišle bolj do izraza. Če imate kakršne koli sodne spore, se lahko aktualizirajo v novembru, zato bodite pripravljeni na to.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Lepo obdobje, posebaj drugi del meseca, v času katerega se bo Jupiter vmešal v vašo zvezo. V tem mesecu bi morali pozabiti na vse ostale in se posvetiti samo partnerju, osebi ki vam najbolj odgovarja in ob katerem se počutite najboljše. Nikar ne dovolite da vam kdorkoli ali karkoli pokvari to čudovito obdobje. Pojdita ven, zabavajta se, pojdita na kraje, katere bi vaš partner želel obiskati. Če boste lahko potovali, potem pojdite na krajša potovanja, pojdite do bližnjih mest, kjer niste bili še nikoli, če ne, potem načrtujte novoletno zabavo in dajte vse od sebe, da boste načrte tudi realizirali. Premislite kdaj ste nazadnje partnerju podarili kakšno majhno darilce ali pa ste ga povabili ven na večerjo? Vse te malenkosti bodo prepoznane kakor znamenje čudovite pozornosti, zakaj jih torej ne bi izkoristili?
Uživajte v vsakem dnevu v tem mesecu, ki je okovan z vašo srečo!

Če ste samski:

Zelo dobro obdobje za samske Ribe, predvsem za dame. Ta mesec boste zelo atraktivni, kakor na zunaj, tako tudi navznoter in mnogi bodo opazili pri vas pozitivno spremembo, na vašem razpoloženju, načinu komunikacije. Če ste na sebi želeli nekaj spremeniti, potem je to sedaj odlično obdobje za spremembo pričeske, garderobe, vse kar boste naredili, bo imelo pozitiven rezultat. Oseba, ki vam ne bo na prvi pogled všeč, vam bo lahko na drugi ali na tretji, postala precej simpatična, zato nikar ne vključite svoje obrambne mehanizme in jo ne preženite proč. Dobre aspekte imate, sprostite se in jih izkoristite na najboljši možen način.

Zdravje:

Ta mesec morate neprestano skrbeti za svoje zdravje. Možni so trebušni virusi, infekcije in podobno. Težave z dihalnimi organi in revmatskimi obolenji bodo v tem mesecu precej bolj aktualne. Zato bodite pripravljeni in se pred tem zaščitite. Toplo se oblecite in vnesite v sistem dovolj toplih napitkov, tako da boste dovolj ojačali svoj imunski sistem, tako vam prehladi, virusi in gripe ne bodo mogli priti do živega.

Srečne številke:

7, 14, 21, 22, 30

zvezde

The following two tabs change content below.