Mesečni horoskop za september 2015.

zvezdeovan

Oven

Delo:

Dragi Ovni,
Kadar delamo analizo za mesečni horoskop, iz meseca v mesec upamo, da bodo Ovni končno doživeli uspehe na finančno-poslovnem področju. Tako tudi tokrat to upamo…
In ja, pred vami je končno resnično dober mesec, kar se tiče poslov in denarja. Težav s sodelavci, partnerji, prijatelji… ne bi smelo biti, in mirna glava pri delu je že več kot 50% uspeha. Ta mesec vam ne bi smel nihče dihati za ovratnik. Nadrejeni vas bodo verjetno pustili pri miru, da boste lahko delali tisto kar morate in kaj veste, tako da je to odlična priložnost za to, da daste vse od sebe in da greste v akcijo. Pričakujte tudi neko nagrado, mogoče že v času tega meseca, vendar vsekakor v obdobju, ki je pred vami. Nagrado boste prejeli ravno zaradi vseh dosežkov v mesecu septembru. Konec meseca se boste počutili zelo dobro, tako da ta čas izkoristite za to, da naredite vse kar že dolgo časa načrtujete.
Ta mesec ni preveč ugoden za sklepanje partnerskih poslov, nekdo bi se lahko malo poigral z vami in z vašim zaupanjem, tako da počnite, kar ste počeli do sedaj, za nove projekte, je še vedno dovolj časa. Delo + delo = Nagrada!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Prva dekada meseca bo standardna, ne bo večjih nesoglasij z ljubljeno osebo, razcvet pa prihaja od 10. dneva meseca, ko se bo v vas nekaj odprlo in točno to bo privlačilo vašega partnerja, kot ga je tudi takrat, v vajinih najbolj srečnih dnevih. To lepo izkoristite in uživajte v ljubezni.
To obdobje je odlično za flirtanje, tako da vas naj ne preseneti, če se znajdete v situaciji, ko se boste nasmehnili osebi, s katero govorite (pa ne gre za vašega partnerja) in tudi če sredi noči pomislite na tisto osebo. Mogoče bo v vaše misli prišel nekdo tretji, vendar če ste dovolj močni, in morali bi biti, bo prav tako kakor je uletel v vaše misli, iz njih tudi izletel. Nikar se ne spuščajte v kakšne bolj resne igrice, kajti to bi vam lahko povzročilo mnogo težav.
Edina težava, ki bi se lahko pojavila v tem mesecu, je partnerjevo negodovanje zaradi tega, ker od vas ne prejema dovolj pozornosti. Razložite partnerju, zakaj se toliko časa posvečate drugim stvarem in se z njim pogovorite ter tako vaši sreči ne bo konca!

Če ste samski:
Prebudili se bodo hormoni in vas bodo prislili, da postanete to, kar sploh niste. Bližja bo jesen, bolj boste svobodni, komunikativni in privlačni za nasprotni spol. Dekleta rojena v znamenju Ovna, lahko pričakujo več zanimivih srečanj, poznanstev, tako da bi bilo priporočljivo da se od 20. Septembra povežejo z nekom, saj bi po tem lahko prišlo do različnih težav v komunikaciji z nasprotnim spolom. Moški ne bodo imeli teh istih težav, zato ni potrebe da gledajo na koledar, temveč naj samo uživajo.
Iskoristite lepo vreme, pojdite čim več ven med ljudi, med tiste ki jih že poznate, kakor tudi med neznance. Zagotovo obstaja neka oseba, ki vam bo padla v oči, in ko boste spregovorili – bo očarana…

Zdravje:

Zdravje je v življenju na prvem mestu, zato bodite veseli, srečni, sa je September  predispozicioniran za to, da uživate in dihate s polnimi pljuči. Ne bi smelo priti do nikakršnih generalnih težav. Poletno obdobje je dobro vplivalo na vaš imunski sistem in sedaj ste mirni. Tisti, ki so v malce “poznih” letih, karkoli naj bi to pomenilo, morajo še naprej  paziti na prehrano in zdrav način življenja. Ovni, ki jemljejo zdravila, se morajo držati navodil zdravnika in vse bo dobro. In če niste v teh poznih letih, pa četudi jih imate 100, odlično, pomembno je, da imate mlad duh, vaše telo pa bo temu sledilo!

Srečne številke:

3, 14, 18, 21, 29

banner-astro

bikBik

Delo:

Veste za tisti občutek, ko se vam nič ne da, najraje bi ostali doma ali pa bi šli na brezciljen sprehod, vse samo da vam ni treba delati? No, to je na kratko opis poslovnega horoskopa za september za večji del Bikov.
Možno je, da je pri vas prišlo do izčrpanosti, da vas je vročina predhodnih mesecev, vrnitev na delo ali neprekinjeno delo, toliko izmučilo, da boste morali ta mesec resetirati možgane. Nič strašnega, vsem se to zgodi nekajkrat letno, tako da sploh ni razloga za paniko.

Večje težave bi lahko imeli privatniki, lastniki poslov, če ste vi eden izmed njih, potem napnite vse sile, da nihče ne opazi pomanjkanje vaše motivacije in želje po delu, trudite se kolikor lahko in vsaj izpolnjujte tisto, kar se od vas pričakuje. Malo boljše obdobje pride proti koncu meseca, do takrat pa se morate izboriti za svoj položaj, ne dovolite, da ga karkoli zamaje na kakršen koli način.
Glede financ ne bo nič slabše, bile bodo celo dobre, glede na količino potu, ki ga puščate pri delu.
Za vse tiste, ki se ukvarjate z nekim kreativnim delom, mesec bo dober, ne boste se rabili dosti truditi in vaša kreativna stran se bo pokazala bolj kakor ponavadi, vsaj vi dajte vse od sebe in naredite nekaj dobrega.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Prvi del tega meseca bi lahko obeležile težave na ljubezenskem področju, retrogradna Venera bo vašo zvezo občasno bombandirala z negativno energijo, med vama s partnerjem bo zato prihajalo do konfliktov, manjše ali večje intenzivnosti. Situacijo lahko ublažijo; toleranca, zamolčitev nekih zadev, ki bi lahko sprožile pričkanja, besede, ki jih izgovorite brez razmišljanja…
In tako boste lahko šli skozi to obdobje brez večjih posledic, brez kričanja in zmerjanj…
V zvezo bi lahko pršla tudi neka tretja oseba, ki bi vam lahko na kratko zakomplicirala življenje, ne gre za nekega ljubimca, vašega ali partnerjevega, temveč gre za člana družine, zaradi katerega bi lahko izgubili veliko časa in živcev, dokler se ga ne rešite. Če pride do tega, potem se znajdite kakor veste.
Konec meseca, začetek jeseni, bo takšen kot bi si samo želei. Partner vam bo dajal veliko pozornosti in zato v tem času nadomestita vse, kar sta izgubila v prvem delu meseca.

Če ste samski:
Teh 30 dni septembra ni preveč optimističnih glede nekih resnih ljubezenskih zvez. Enostavno vam zvezde niso preveč naklonjene in se ta mesec ne bodo ujemale z nikomer. Zato ne pričakujte resnih priložnosti, temveč samo kratkotrajna druženja in kratke avanturice. Flirtanj in spoznavanj bo kar nekaj, vendar prave zveze ne bo vse do jeseni, zato se sprostite in uživajte s polnimi pljuči, dokler za vas ne pride boljše obdobje.
Nepovezano z ljubeznijo, ali ste razmišljali o kakšen hobiju, ki bi se mu lahko posvetili in s tem porabili malo prostega časa? En način kako lahko razbremenite misli, bi vam vsekakor prišel prav in bi vas napolnil s prepotrebno energijo ter bi odvrgel ves pesimizem in depresijo, katerim bi lahko bili podložni…

Zdravje:

Vsi ki ste imeli kakršne koli težave s srcem, upoštevajte vsa navodila vašega zdravnika, pojdite pravočasno na preglede in če občutite kakršne koli tegobe, čeprav tudi tiste samo prividne, se takoj obrnite na specialista, ki vas bo pregledal od glave do pet. Ne dovolite si igranja s svojim življenjem, saj to obdobje ni najboljše za srčne bolnike.
Če srce vse življenje bije, kot bi moralo biti, živite počasi, ne hititi, posebaj ne s prevoznimi sredstvi, saj ne bi bilo dobro, da doživite kakršen koli stres, še posebaj pa ne nezgode v prometu.
Pazite se infekcij, vseh vrst, in si ne dovolite da pride do poškodbe, ki bi vas lahko inficirala.

Srečne številke:

1, 4, 9, 10, 16

0907786

blizanciDvojčka

Delo:

V tem mesecu vas bo zasipalo delo. Vi in vaši sodelavci ste bili na dopustu, uživali ste in si praznili glavo, delo pa se je kopičilo in sedaj je čas, da ga zaključite. Mogoče boste dočakali ta mesec nepripravljeni, lahko da se boste večkrat vprašali, kako bi lahko to končali, delali boste dokler vas bodo noge držale, vendar na žalost ne bo nikogar, ki bi to cenil.
Iz celotne situacije, ki vas bo dočakala, se naučite, da ne morete vedno narediti vse dobro, temveč morate razmisliti o nekih drugih rešitvah. Včasih je tudi poslovni poraz dober, če boste iz njega izvlekli dobre lekcije.
Trudite se, da ne začenjate novih poslov, lahko se samo nakopičijo in s tem si lahko ustvarite še več težav. Koncentrirajte se na vse, kar vam je še ostalo iz prejšnjega obdobja, in sicer čim prej, da boste lahko konec meseca dočakali precej neobremenjeno. Ne nervirajte se, če boste ta mesec preveč delali, to se vam finančno sicer ne izplača, pomembno je, da vse mirno predelate v teh 30. dneh, potem pa lahko začnete zopet od začetka, samo modro in organizirano.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Kar se tiče čustvenih odnosov, imate dobre aspekte na družinskem področju, torej vse težave, ki ste jih imeli s komerkoli iz družine, bi lahko rešili, saj se bodo vsi odnosi kristalizirali. Če ste skregani ali pa imate nekaj, kar držite v sebi, glede enega člana družine, je sedaj pravi čas, da se s tem soočite in da za vse čase prenehate z negativnimi mislimi, to pa bi kar dobro delo vašemu boljšemu psihičnemu stanju ter nasploh boljšemu razpoloženju.
Za razliko od družinskih, ljubezenski odnosi ne bodo najboljši. Retrogradni planeti bi vam lahko spremenili vse načrte in ideje, ki sta jih imela s partnerjem. Tako, da bi bilo najbolje, da vse, kar ste želeli predlagati partnerju, od malenkosti do bolj pomembnih zadev, pustite za naslednji mesec. Če bi kaj takega storili sedaj, bi lahko prišlo do nerazumevanja iz strani partnerja in prepirov, ki vam sedaj ne bi prišli popolnoma nič prav.
Obdobje ni preveč dobro za načrtovanje poroke, zaroke, saj bi se lahko za najmanjšo malenkost spričkala s partnerjem, tako da če ste v tej fazi – počakajte na naslednji mesec. Ne dovolite, da partner pomisli, da ste trmasti, zato nikar ne sprejemajte odločitev in nikakor ne na hitro. Zato, če je potrebno tudi 10 x govorite s partnerjem preden se odločite. Ta mesec čim več časa preživite s partnerjem “ v tišini”, brez zabav, druženja z ljudmi, mir vama bo najbolj prijal, tudi za to, da se izognete možnim težavam, ki so najavljene.

Če ste samski:
Obstaja neka oseba, ki je bila vedno ob vas, karkoli se vam je dogajalo, sedaj pa bi želela nekaj več od vas. Čas je, da izveste, kdo je to in mogoče vas bo presenetilo, ko boste izvedeli, da je to oseba, ki jo poznate že vrsto let, pa vendar o njej niste nikoli pomislili kaj takšnega.
Mogoče je to nekdo, ki je všeč tudi vam, pa enostavno niste imeli dovolj poguma, da bi naredili prvi korak, saj je možno, da menite, da je ta oseba za vas popolnoma nedosegljiva.
Težava je v tem, da ta mesec ta oseba ne bo premagala svoje sramežljivosti in bi vam končno dala vedeti, da do vas goji prav posebna čustva. Zaradi Saturna v znaku Strelca bo imela še večjo tremo kakor ponavadi in zato bo vse zadržala v sebi.Zato bodite sproščeni in naravni, nesmejani in vedri z vsemi potencialnimi partnerji. Mogoče bo ta vaš miren odnos deloval in mogoče se bo prava oseba sprostila. Ne dovolite da na vas vpliva kakršna koli vrsta stresa, bodite dobri z vsemi. Dobro se vam bo z dobrim (ljubeznijo) vrnilo.

Zdravje:

Dvojčki, ki se že nekaj časa trudijo rešiti svoje alergije, se bodo z njimi ukvarjali tudi ta mesec, posebaj pa še v drugem delu, ko bi lahko šli skozi vse, kar morajo zaradi alergij, mogoče celo bolj intenzivno kot v predhodnem obdobju. Vremenski pogoji bodo prav tako vplivali na to, da boste bolj občutljivi in s tem bolj podložni alergijam. Tudi zvezdni pogoji vam ne bodo naklonjeni, zato se zaščitite in se pripravite in preventivno obiščite zdravnika.
Utrujenost bi bila lahko največja težava v tem mesecu, zato se psihično in fizično sproščajte in ne dovolite, da vam karkoli uniči imunski sistem.
Če radi proslavite ob dobri kapljici, se proskušajte tokrat izogniti tradiciji, vsaj v prvem delu meseca, saj bi alkohol v tem času lahko malo slabše vplival na vas. Zamenjava letnih časov bi lahko pri vas imela vpliv na to, da boste podložni virusom in prehladom. Vse ostalo – glede zdravja, je tako kot tudi mora biti.

Srečne številke:

3, 12, 17, 26, 30

rakRak

Delo:

Obdobje slabih financ (prvi del meseca) je pred Raki. Ta mesec boste deležni finančnih težav, to se vam sicer dogaja že nekaj časa, pa vendar boste ta mesec končno udarili z roko ob mizo in se boste bolj agresivno lotili svojega dela in ustvarjanja.
Prvo kar morate storiti je, da reducirate stroške, kakor veste in znate in se odrečete vsemu, kar ne potrebujete. Raki ste sicer dobro znani po tem, da radi zapravljate. Ste ljudje, ki jih enostavno osrečuje zapravljanje denarja in kupovanje (ne)potrebnih stvari, vendar se morate zavedati, da niste v situaciji, ko bi lahko zapravljali, kolikor bi želeli.
Nikakor ne podpisujte pogodb za kredite ali obročno odplačevanje, če je mogoče si nikakor ne posojajte denarja , saj si ga je lahko posoditi, težko pa ga je vrniti.
Zaradi tega, že v drugem delu meseca, pod vplivom retrogradnih planetov, dobite voljo in željo ter dozo koncentracije, da naredite več kot kdajkoli. Izkoristite ta nepričakovani nalet energije, mislite na vse, kar si ne morete privoščiti in zanesljivo boste naredili nekaj koristnega. Mogoče ne boste nikoli zadovoljili vseh svojih potreb, vendar pa jih dober del lahko, sicer s predanim in koristnim delom ter razmišljanjem v naprej.
Boljše obdobje je za vse tiste, ki delajo zase in ki niso odvisni od nikogar, od šefov ali sodelavcev. Pazite se prijatelja s katerim sodelujete, lahko bi vas razočaral, psihično in finančno. Raki, vse je v vaših rokah, rezultati pa morajo priti.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Možno je, da vas v tem obdobju napadejo depresivni momenti. Lahko da bo to obdobje, ko boste želeli biti sami, daleč od vseh. V tem primeru, si dajte duška, odidite sami na pot, pa čeprav samo za en dan, če to ni možno (prvotno zaradi že omenjenega varčevanja) pojdite ven iz hiše, sprehodite se, nekako se s tem soočite in to z nasmehom na obrazu.
Odnosi s partnerjem so dobri, brez kakšnih pomembnih težav v tem mesecu. Edina stvar, zaradi katere ste lahko zaskrbljeni, so vaše spremembe razpoloženja. Ne dajte se, ne mešajte težav kakršnekoli vrste s čustvenim življenjem. Konec meseca bo boljši kakor začetek, razpoloženje se bo izboljševalo, takrat pa boste že lahko odšli nekam, vendar ne sami, temveč z ljubljeno osebo.

Če ste samski:
V tem mesecu boste imeli dobre odnose z najbližjimi člani svoje družine. Zato se družite z njimi, saj za ljubezen ta mesec ni najbolj ugoden čas. Rakom bo ta mesec komunikacija precej šepala, tako da četudi spoznate nekoga, ki vam bo simpatičen in zanimiv, bo odsotnost vašega šarma zmanjšala zainteresiranost iz druge strani. Depresiven mesec, več faktorjev bo vplivalo na to, zato ne izgubljajte časa za iskanjem poznanstev, temveč se posvetite sebi in svojim bližnjim, to vam bo zelo prijalo. V prvih dneh jeseni, pa že lahko greste v ljubezenski lov.

Zdravje:

Tudi zdravje bo ta mesec na majavih nogah, kakor tudi vsi ostali aspekti. Starejši Raki bi bili lahko rizična skupina, zato vse kar vas bo težilo, obvezno rešujte s svojim zdravnikom. Nikakor se ne zdravite na svojo roko, obvezno vse rešujte z zdravnikom, četudi gre za malenkost, ki ste jo do sedaj reševali sami, vendar bi se lahko tokrat kaj zakompliciralo.
Pazite se vseh predhodnih bolezni, imunski sistem ne bo vaša močnejša stran, zato lahko pride do infekcije. Raki, ki so imeli v preteklem obdobju, slabe analize krvi, predvsem glede holesterola, obvezno naredite pregled. Mlajši Raki naj se pazijo poškodb pri delu ali pri športu. Če do sedaj niste, vzemite kakšne naravne preparate za izboljšanje imunskega sistema.

Srečne številke:

8, 17, 18, 24, 26

lavLev

Delo

Izkoristite Sonce ki je na vašem področju financ in dobro boste nagrajeni, vam svetujejo vaši astrologi.  Ne razumeti tega tako, da vam ni treba popolnoma ničesar narediti in da samo čakate, da se idealne priložnosti zvrstijo pred vami in vam padejo direktno iz neba.  Morali boste sodelovati in vse bo v redu. Kadar vidite, da dobite vse na pladnju, veditee da gre za zadeve, ki so nečiste in katere bodo v zameno pričakovale več, kot si mislite ali kakor lahko date. Trenutno je nekaj negativne energije, ki preži okoli vašega področja dela, vendar pa je tudi veliko dobre energije v tem področju, in trenutno vodi dobra, vendar morate ostati budni in mirni. Prva polovica septembra se začenja precej agresivno, nekaj mesecev zaspanega dela se je zaključilo, in sedaj je čas, da se premaknete in se poženete v nove delovne zmage. Po značaju ste tekmovalni, vaša volja, iniciativa in vodilna vloga, ki jo imate radi in ste si jo vedno želeli, se je začela kazati in vidno spočiti in polni idej začenjate s posli. Ste odličen sodelavec, idealni ste za visoke funkcije. Finančno stanje je še malo slabše, vendar  na koncu meseca nenadoma poskoči denarni priliv. Zlasti tisti, ki delajo priložnostna dela, bodo imeli dober dodaten dohodek, po nekaj mesecih  premora. Pazite se konkurence. Eden od znancev, možno je, da je tesen prijatelj, skrivaj absorbira vaše ideje, čeprav se zdi povsem ravnodušen. Kmalu bi lahko bili presenečeni, kdo je vaš tekmec. Torej, bodite previdni, s kom govorite o poslovanju in ne posojajte nikomur denarja!

Ljubezen

Če ste v razmerju:
Situacija na ljubezenskem področju vam prinaša ta mesec veliko lepih trenutkov z ljubljeno osebo, pa čeprav zveza med vama ni kot iz vaših sanj, vam bo lepo in prijetno. Nekaj je v zraku in vpliva na vas, krmilo je seveda v vaših rokah. Sedaj trenutno bi se lahko z vsakim počutili odlično! Mogoče pride do manjših nesporazumov, pa vendar se s tem sploh ne boste obremenjevali, kajti dogajalo se bo preveč čudovitih reči okoli vas. Za vse rojene v tem znamenju je odličen čas za ljubezen in za ojačanje zveze, zato razmislite o možnosti za daljše ali krajše potovanje. Privlačijo vas daljše destinacije, zato prebudite avanturista v sebi in pojdita s partnerjem na potovanje! Uživajte v ljubezni!

Če ste samski:
Samski Levi so pravzaprav vedno samski, odprti za nove avanture, eksperimentirajo in raziskujejo, niso pripravljeni na daljša razmerja. Ta mesec ne bo slab, obdobje samote vas ne moti, kajti vi ste močno znamenje. Ta mesec lahko pride do nekih ljubezenskih zgodb, vendar pa ne bo šlo za nič resnega, nič globokega, vse bo bolj baziralo na seksu. Razen seksa ne bo v vas ničesar bolj čustvenega, ne boste občutili metuljčkov v trebuhu…
Vas sicer to ne pretrese, saj niste lačni ljubezni. Povsem dobro funkcionirate, hodite ven, kominicirate s prijatelji, šarmirate in vse to delate precej zavestno. Obvladate situacijo in to vam je všeč, všeč vam je, da so vse oči uprte v vas. Z vsemi se razumete in z vsemi z lahkoto komunicirate, zelo redki so tisti s katerimi ne morete.

Zdravje

Odporni ste in močni in v dovolj veliki meri, to tudi prinaša rezultate. Nikar se preveč ne poslušajte, kajti s tem že pretiravate, potrebujete malo relaksacije in nekaj časa ne uporabljajte vseh preparatov, ki jih jemljete. Očistite se tako, da to naredite naravno na svežem zraku – Zrak na visoki nadmorski višini, sveže sadje in zelenjava in voda iz izvira. Priporočamo!

Srečne številke

6, 14, 24, 27, 29

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Delo:

Sonce je še naprej vaš prijatelj v tem mesecu. Tudi še naprej je na moči vaš ego. September je mesec poln izzivov, morate biti previdni in paziti, da vam kaj ne uide. Obdobje dopustov je mimo in za mnoge je minilo kakor blisk, tudi vam. Vaša moč je sedaj v vašem umu, zato izbirajte za sodelavce ljudi, ki so inteligentni. V drugem delu septembra pričakujte finančni bum, do takrat pa bodite strpni, prišlo bo do  parih kritičnih dni, ko boste občutili nemoč, vendar takoj za tem pride izboljšanje. Venera je tista, ki prinaša dobro delovno energijo, s tem ko se obrne direktno. Jupiter je zaslužen za evforijo v vas. Vendar pa obstaja ena zadeva, ki zavira ta proces, in sicer komunikacija. Ste opazno molčeči, kadar so v ospredju odločilne zadeve, ali gre za sestanke, večerje s partnerji ali sodelavci, kjer prihaja do različnih stvari, ki niso v naprej definirane. To je za vas sicer nekaj novega, ker imate radi zadeve, katere poznate že v naprej, nimate radi trenutke na katerih vas lahko dobijo nepripravljene. Začnite vsaj tako, da malček sodelujete in tako izgledate, da ste zainteresirani. Nikoli ne veste, kaj se lahko zgodi. Nič, če samo sedite in delujete odsotno!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Ta mesec bo teklo vse po ustaljeni poti. Tisti, ki so v daljših zvezah se boste obnašali, kakor da ste poročeni. Vsi pripadniki tega znamenja boste uživali v mirnem vzdušju na tem področju. Odgovarjala vam bo stagnacija. Pa vendar ta mesec nikar nič ne spreminjajte, ta mesec mora miniti karseda nevidno in ne-slišno. Ta mesec ni ugoden za spoznavanja, dokler ste v zvezi, saj je Merkur retrograden, zato se vzdržite vsega in uživajte v mirnem dogajanju okoli vas.
Dobro bi bilo, če bi delali na osveževanju nekih malenkosti v vaši zvezi. Izberite si desitnacije, kjer lahko s partnerjem skupaj preživita čas in skupaj uživata. Lahko so to wellness, spa ali kaj podobnega, kjer lahko preživita dan in uživata v svojem miru. Tukaj bi lahko celo našla svojo izgubljeno romantiko, saj bi skupaj uživala in se resetirala, vidva in vajina zveza. Kar priznajte da smo malo spodbudili vašo domišljijo…

Če ste samski:
Ta mesec sicer niste ne vem kako navdušeni, ker ste sami, pa vendar niste niti žalostni zaradi tega, saj ta mesec za vas depresija ne obstaja. Večina pripadnikov tega znamenja igra neko igro s simpatijo in ne želi je končati tako, da bi začeli z resno vezo. Verjamete, da ste všeč tej osebi in zabavna vam je igrica, ki jo igrate. V zraku je polno dobre energije med vama, vse se nanaša na smeh in zabavo, obnašata se kakor stara prijatelja. Če se na koncu odločite za vezo, ji vidimo dober pričetek. Vsi vi, ki niste v tem scenariju, se vam smehlja obdobje razburljive, v glavnem nočne zabave. Razpoloženi ste za to, da pričnete neko novo zvezo, pa vendar ta mesec ne bo nič konkretnega, tako da je možno, da bo vse samo predhodnega značaja. Pomembno je, da se bo dogajalo nekaj, kar bo naredilo razburljiv mesec.

Zdravje:

Astmatiki in vsi, ki imate težave z dihalnimi organi, se boste morali paziti velike vlage v zraku; posebaj še, če dolgo bivate v enem prostoru. Prihajajo hladnejši dnevi in zaprli bomo okna, zato bodo nastale boljše razmere za viruse, na kar pa vi zelo slabo reagirate…
Nasvet je, da več časa preživite zunaj, v naravi, oddaljeni od mesta, odprite okna in prezračite posteljino. Vse ostale težave povezane z virusi, trebušne težave, krči, rešujte tako, da začnite jemati probiotike že sedaj, ter tako pripravite telo na težave, ki bi se lahko pojavile.

Srečne številke:

2, 10, 12, 29, 30

vagaTehtnica

Delo:

Drage Tehtnice, September je mesec, ko se bodo pri vas dogajale zelo pomembne spremembe, zelo pomembni skoki na vseh področjih vašega življenja, v glavnem gre za zadeve, ki se obračajo na bolje. Močna energija, ki jo pošilja Sonce, trenutno je v 12. Hiši, vam pomaga tako, da na vas usmerja svoje žarke, za izboljšanje vas in vaše okolice. Dajalo vam bo smernice, medtem ko iščete zanesljive partnerje za posel, istočasno vam bo dajalo intuicijo, da prepoznate, koga se morate izogniti in kdo vam ne želi dobro. Vaš notranji potencial je dolgo čakal na svetlobo dneva. Planeti so se sedaj odlično postavili, Sonce in Jupiter vas pravzaprav spodbujata k kreativnosti, hkrati pa vam pomagata, če nastanejo težave. Finance stagnirajo na začetku meseca, vendar prihaja do izboljšanja na bančnem računu, in sicer že v drugi dekadi meseca, ko Venera izstopi iz svoje retrogradne smeri in se obrne direktno. To vam bo dodatno dalo zagon in smernice. Ta mesec vas doživljamo kakor medvedka, ki se prebudi iz zimskega spanca! In to vsekakor bo bujenje!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Venera dominira še nekaj časa, ko smo že mislili, da gre naprej, pa prihaja na njeno mesto Merkur, prav tako retrograden, kakor ona. Torej že sami veste, v tem času ne smete ničesar spremeniti, tisti, ki ste nezadovoljni, poskušajte nezadovoljstvo obrniti v vašo korist. Vsem, ki jim odgovarja trenutni partner,  vseeno svetujemo bolj redek kontakt, zaradi možnih sporov, ki bi lahko nastali iz nepomembnih razgovorov in pogovorov in to povsem nepričakovano. Sedaj ni čas za idealno romanco, zato poskušajte v septembru delati drugi zadeve. Rajši se ukvarjajte s kakšnim delom, poslom ali pa z športom. To vam bo pomaglo pri nakopičeni anksioznosti. In nikar tega ne počnite s partnerjem, Merkur se bo en-dva-tri usedel na vajin odnos in ga ppolnoma razmajal.

Če ste samski:
Samske Tehtnice boste ta mesec še posebaj privlačne nasprotnemu spolu, posebaj tiste, ki so se v zadnjem času vidno polešale, ki so delale na sebi in katere vedo kako privleči pozornost. Pa vseeno, polni ste frustracij in prepolni ste nekega besa, pa lahko ta prvi vtis, ki ga ustvarite o sebi, kaj kmalu zameglite s svojo nervozo in zajedljivimi komentarji in nezainteresiranostjo. Planeti so trenutno, zaradi svoje retrogradnosti, neugodni, zato vam svetujemo, da se naslonite nase in se bojujete proti temu notranjanjemu demonu, ki je v vas. To bo težak boj, vendar glejte to kakor na trening za prihodnost. Usoda je lahko v vaših rokah, v velikem delu. Samo potrebna je notranja moč, da pride na površino, kako bi jo lahko prepoznali. Vaša introvertiranost je krivec za to, ker gre to tako težko.

Zdravje:

Zdravi ste, bolj aktivni kot prej, poslušali ste naš nasvet. Vsi ostali pa, čas je da ga poslušate sedaj. Vso nakopičeno negativno energijo in anksioznost, boste lažje prenšali po treningu, in to celo po prvem treningu! Ne pozabite na hidratizacijo, to je eden od osnovnih faktorjev za dviganje dobrega razpoloženja in za jačanje telesa, torej voda. Navadna voda, brez arom in barvil. Hidrirajte se tudi na zunaj. S seboj vzemite majhno stekleničko s pumpico in se vsake toliko časa poškropite po obrazu, počutili se boste kot da ste pravkar prišli izpod tuša.

Srečne številke:

8,10, 12, 23, 27

skorpijaŠkorpijon

Delo:

Mesec pred nami bi se lahko imenoval mesec, ko obiramo plodove. Tako, da vsi tisti, ki so v predhodnem obdobju marljivo delali, vlagali vase in v delo in investicije, lahko končno občutijo olajšanje na področju financ, oziroma lahko poberejo plodove, ki so jih tako pričakovali.
Dobro obdobje bo trajalo prvi 20-dni v mesecu, potem pa boste morali malo zmanjšati stroške, zaradi vpliva Saturna, ki ga bo imel na vaše finančno področje.
Še naprej se boste morali pošteno potruditi, da boste imeli še nekaj dobrih obdobij v tem letu. Torej tudi ta mesec delajte najbolje kakor veste, poslušajte in uporabljajte nasvete partnerjev in sodelavcev in niti v enem trenutku se ne sprostite. Večkrat boste pomislil, da preveč delate, primerjali se boste z nekimi ljudi, ki delajo dosti manj, pobirajo pa vaše plodove. Oni so rojeni pod srečno zvezdo in trenutno imajo takšno obdobje, tako da je brezpomensko razmišljati o tem in se zaradi tega živcirati.
September je posebno dober za vse Škorpijone, katerih delo je odvisno za komunikacije, torej za vse tiste, ki se ukvarjajo z javnim delom, delom z ljudmi… Ne priporoča se začetek novih partnerskih odnosov, kajti partner s katerim bi delali, vas lahko razočara, to pa bi vas lahko ranilo, materialno in psihično.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Mračen mesec je pred nami, katerega bosta začinila Venera in Merkur, ki bosta prinesla s seboj težave na čustvenem področju, na področju odnosov s partnerjem.
V vaši zvezi se bo občutilo, da ni nobene varnosti za prihodnost. Enostavno niti vi niti vaš partner ne bosta imela dovolj zaupanja eden v drugega, To vse pa je ravno to iz česar bi lahko nastale težave. Tako da se izogibajte kakršnim koli spremembam v vajini zvezi, v skupnih načrtih, kajti že samo malenkost bi lahko privedla do dolgoročnih posledic. Malenkosti kot so povabilo partnerja na večerjo (če tega niste že dolgo storili) bi lahko ustvarila v partnerjevi glavi razno razne scenarije…
Potrudite se, da se nekako skrijete v svojo lupino in pustite zvezi da brzi po svojih ustaljenih tirih, tako kot gre to vsaki dan. Ko bo minilo to obdobje (do začetka jeseni) potem pa že lahko delate vse, kar ste si zamislili. Za razliko od odnosa s partnerjem, bodo družinski odnosi bodo naravnost čudoviti , zato izkoristite to obdobje in se družite z ljudmi, ki vam nekaj pomenijo in ojačajte stara prijateljstva.

Če ste samski:
Mesec, ki ga bo obeležilo druženje, spoznavanje novih ljudi, ojačevanje prijateljstva, mogoče pa tudi kakšna prava ljubezen. Najboljše obdobje za samske Škorpijone je konec meseca, začetek jeseni, te dni bodo tisti še posebaj trmasti, ki se nikakor niso hoteli vezati, končno dojeli, da vseeno potrebujejo nekoga, ki bi lahko z njimi delil dobro in zlo. Takšni morajo dojeti, in kmalu tudi bodo, da bi z nekom v njihovem življenju življenje postal drugačno, bolj zanimivo in lepše.
Vrnimo se zopet na prijatelje. Ta mesec se družite s prijatelji kolikor je mogoče, saj bi vas prav oni lahko spoznali s potencialnim partnerjem. Mogočni Jupiter je ob vas, izkoristite to na najboljši možen način.

Zdravje:

Večino meseca bo vaše zdravje dobro, proti koncu pa so možne alergije, kašelj in težave povezane z dihalnimi organi.
Če zbolite, pustite svojemu telesu, da si vzame čas, da si povrne zdravje, nikar se ne naprezajte in ne izsiljujte, nikar ne skočite na noge takoj, ko bolezen popusti (ne samo sedaj, tudi na splošno), to bi vas lahko drago stalo.
Srčni bolniki boste morali v naslednjih dveh mesecih paziti na svoje zdravje, prav tako se izogibajte pretiranemu fizičnemu naporu ali stresu. Škorpijoni, ki so letos že imeli težave z očmi, pa morajo obvezno na redni pregled.

Srečne številke:

8, 17, 24, 28, 30

strelacStrelec

Delo:

September je vas mesec!
Če sedaj ne naredite ničesar zaradi česar bi bili ponosni nase, potem ne boste niti do konca tega leta. Imate podporo Jupiterja v vaši poslovni hiši, a Jupiter je znan po dobrem, tako da kar se financ in posla tiče, vam ta mesec prav ničesar ne more zapreti pot.
Roke imate odvezane in sedaj lahko delate vse kar ste si želeli, ampak niste mogli ali pa niste uspeli. Ne bojte se eksperimentiranja, začnite se ukvarjati z nečim novim, začnite s projekti, ki vam že dolgo hodijo po glavi.
Tisti, ki sami vodijo svoje posle, imajo priložnost, da naredijo nekaj, kar jih bo še dolgo časa hranilo. Če delate za nekoga drugega, potem se samo trudite in delajte, vaš trud bo nagrajen. Ni nemogoče, da dobite tudi povišico, če ne celo bonuse, lepe besede bodo vsakodnevno prihajale, čeprav od njih res ne morete živeti. Obdobje je dobro tudi za honorarna dela, dela od doma. Razmislite v čem ste dobri, samo razmislite in novi vidiki se bodo odprli kar sami, na vas pa je da jih vnovčite.
Ta mesec je dober tudi za zamenjavo dela, tako da če iščete novo delo ali če vam nekdo ponudi nekaj novega, brez razmišljanja ga sprejmite. Nezaposleni naj se vržejo v iskanje dela ali še bolje, naj poskušajo nekaj narediti sami. Nekaj, kar se lahko dela od doma, preko interneta, lahko bi naredili kariero o kakršni lahko samo sanjajo.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Turbulenten mesec je pred vami, v prvih desetih dneh boste koncentrirani predvsem na družinske stvari in seveda delo. S tem boste imeli manj časa za partnerja. Po omenjenih desetih dneh, stvari zopet padejo na svoje mesto, pa boste zopet tisti stari vi in tudi partner bo pozabil na tistih deset dni samote, kakor, da se nikoli pravzaprav sploh niso zgodili. Potem pa zopet pride zadnjih deset dni v mesecu, ko vam bodo skozi glavo šle razne zadeve in zopet boste zapostavili partnerja. Toda tokrat ga bo to že bolj zmotilo in možni bodo pogovori in raznorazna pričkanja…
Potrudite se in bodite malo bolj zainteresirani za svojega partnerja, čeprav se vaš partner zaveda tega, skozi kaj trenutno morate iti, pa vendar vas malo potrebuje, zato mu dajte to kar išče.

Če ste samski:

Možna poznanstva v tem mesecu, vendar so to poznanstva, ki ne bodo postale dolgotrajne ljubezni. Zelo možno je, da z nekom pričnete zvezo, vendar vse bolj boste videli, da ta oseba ni to, kar ste mislili, da je in da to ni to, kar ste pričakovali.
Zato bi bilo dobro, da vse resne priložnosti pustite za naslednji mesec, pa takrat začnete od začetka. Veze ustvarjene v času septembra, bi bile lahko prazne, v njih ne bo energije, ki je potrebna za to, da bi uživali.
Družite se, posvetite se prijateljem, družini, karieri. To so stvari, ki so osbsojene na uspeh, za razliko od avanturic.

Zdravje:

Tisto, kar najbolj potrebujete v največji meri je – spanec. Dovolite si in vzemite si čas za kvaliteten spanec, to nam je res pri roku in ni nam ga treba iskati daleč naokoli. Vzamite si čas in dovolite svojemu telesu spanec, ki ga nujno potrebuje za regeneracijo in obnovo. To bo zdravstvena bomba za vaš organizem.
Če boste podlegli kakšni bolezni, potem obiščite zdravnika in počakajte na diagnozo, če zdravila ne bodo delovala, potem poiščite drugo mnenje. Saj do konca meseca lahko pride do možnih napak na tem področju. Delajte na izboljšanju krvnega obtoka. Vse nervoze, strahove in trpljenja… vrzite ven iz sebe, ne zadržujte jih v sebi, za nobeno ceno.

Srečne številke:

3, 10, 13, 20, 21

jaracKozorog

Delo:

Po parih mesecih počasnega ritma, potovanja in dopusta… prihaja obdobje, ko se bomo malo več nervirali, da bi naredili vse tisto, kar smo si zamislili.
Večino meseca, posebaj pa zadnjih 10 dni, boste mislili, da vas je nekdo preklel in da se je vse obrnilo proti vam. Delo enostavno ne bo šlo dobro in vse kar se lahko zakomplicira, se bo zakompliciralo. Pazite, da vam ne izgine pomembna dokumentacija. Pričakujete lahko več stresa, za vsako malenkost se boste morali potruditi več kakor ponavadi. Dogajalo se vam bo, da bodo minevale ure in ure, na koncu dneva pa boste ugotovili, da niste prav ničesar naredili. Čas bo šel naprej, vi pa se boste nervirali, ker ne boste nič naredili.
Enostavno takšno obdobje je in proti temu se ne morete bojevati. Koncentrirajte se na stvari, ki že dolgo časa čakajo, da jih zaključite. Izogibajte se kakršnim koli verbalnim sporom s poslovnimi sodelavci, prav tako nikar ne začenjajte ničesar novega, vse dokler imate za seboj nezaključene posle. Nikakor pa se ne vržite v posle, ki jih ne morete zaključiti ob času. Ne obljubljajte roke, ki jih ne morete izpolniti. Že v začetku meseca boste občutili pojemajoči pritisk in vse bo postajalo bolj normalno, tako kot bi moralo biti. Do takrat pa potrebujete železne živce in maksimalne napore, to vam bo pomagalo, da se situacija vsaj malo ublaži.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:

Kakor ste lahko videli, poslovni mesec ne bo prav takšen, kakšnega bi želeli imeti, ljubezenski pa je tukaj zato, da vas bo izvlekel iz vseh kriz in depresij in vam ne bo dovolil, da bi ves dan mleli v glavi negativne misli.
Ta mesec boste opazili, da ste zelo pomembni svojemu partnerju, da je vedno ob vas, da se lahko pogovarjata, se nasmejita in celo uživata skupaj v tišini.
Partner bo videl trpljenje, ki ga skrivate globoko v sebi, ne bo vam dal to direktno vedeti, vendar vas bo na vse načine poskušal razveseliti in vam olajšati zadeve, kolikor bo to v njegovi moči. Vrnite partnerju nasmeh, mogoče tudi takrat, ko bi najrajši kar zajokali. Ves prosti čas posvetite vama in ne dovolite ničemur, da bi vam pokvarilo srečo, predvsem pa ne finančno ali poslovnim momentom. Odgovarjali vam bodo dolgi sprehodi, tako da pojdite v naravo, pojdite nekam, kjer ni preveč ljudi, kjer lahko slišite, kako bije partnerjevo srce. Bije samo za vas…
Uživajte z ljubljeno osebo, če pa v tem mesecu pride do kakšnih nesporazumov, odlično, ni dobro da jih kar ni, saj oni samo poglobijo vašo zvezo…

Če ste samski:

tud vam se bo nasmejala ljubezen, bolj točno nasmehnila se vam bo neka oseba, ki ste jo nedavno spoznali, oseba na katero ste pustili dober vtis, samo tega niste opazili. Ta oseba poskuša priti do vas in to ji bo tudi uspelo, vi pa morate potem popolnoma osvojiti to skrivnostno osebo.
Res pa je, da obstaja nekaj, kar ni tako dobro, namreč zveze, ki se bodo pričele v zadnjih nekaj mesecih ne bodo dolgotrajne. Seveda pa je to že odvisno od vaših čustev, dokažite nam nasprotno in naj vaša čustva premagajo nebesne zakone!
Družite se, komunicirajte z vsemi, prav z vsemi…

Zdravje:

Vse težave, ki bi jih lahko imeli ta mesec, bi bile lahko psihične narave. Do sedaj ste nekako šli skozi, brez da bi imeli kakšne posledice, vsaj kar se tiče nervoze in stresa. Sedaj pa se boste morali vseeno malo bolj osredotočiti na vaš duševni mir, Saturn bo zelo vplival na vas, pa tudi situacija okoli vas bo takšna, da ste preveč pod stresom, če si vi to priznate ali pa ne…
Počitek vam bo pri tem pomagal, narava, tišina… Poleg tega je zdrav način življenja obvezen, dajte vse od sebe in se izborite s tistim negativnim, kar vpliva na vaše zdravje.
Ne bodite pa pasivni, zmigajte se in porabite kakšno kalorijo.

Srečne številke:

4, 8, 12, 18, 21

0907786

vodolijaVodnar

Delo:

Vodnarji, s polno paro pojdite naprej! Imate dobre aspekte v celotnem spetembru, zato bi bilo škoda, če to ne bi izkoristili. Upamo, da ste se v preteklih mesecih uspeli odpočiti in da se boste sedaj lahko koncentrirali na delo in finančne rezultate.
Imeli boste podporo vseh, ki so povezani z vašim poslom, vsak se bo trdno držal drugega in bilo bo nemogoče, da se vez med vami razbije. Razdelajte vsako malenkost, vsak mogoč scenarij in se vržite v delo. Če je potrebno vložiti neka sredstva za nove projekte ali pa celo zato, da se vstopi v nov posel – nič se ne bojte, stisnite zobe in pojdite v napad. Enostavno vam je ta mesec usojeno, da uspete. Možno je, da vas vsake toliko časa zablokirajo neke birokratične malenkosti, vendar ne dovolite da bi vam to odvzelo vašo samozavest. Ob vas je močna kombinacija Marsa v znaku Leva, tako da lahko računate na energijo, ki vam do sedaj ni bila znana. Dajte vse od sebe, da se boste drugo leto ob tem času, smehljali z lepim zneskom na varčevalnem računu.
Nezaposleni lahko pričnejo z iskanjem dela, čas je na vaši strani.

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Potrpežljivost in toleranca bi morali biti osnova za uživanje v septembru. Možni so manjši nesporazumi s partnerjem, prvenstveno zaradi neke tretje osebe, ne bo pa to v zvezi z ljubosumjem, vendar bolj zaradi nekih dogovorov, razmišljanj in predsodkov. To se bo vse razrešilo s pogovorom, vendar šele ko boste dojeli, da težava sploh obstaja. Ko boste to dojeli, boste razrešili več kot polovico težave.
Mesec bo tako romantičen, zato boste lahko več časa preživeli s partnerjem med štirimi zidovi, sama v postelji, s čimer boste zavrgli vso negativno energijo, ki jo boste nabrali na poslovnem planu, stres pa bo izginil v trenutku.
Odlično obdobje za druženje, zato pokličite skupne prijatelje, pojdite ven z njimi in se poveselite kadarkoli je mogoče. j.

Če ste samski:
Vaših 5 minut lahko pride v drugi polovici meseca. To je obdobje, ko boste puščali najboljši vtis na sogovornike, obdobje ko boste imeli priložnosti, da nekoga zainteresirate bolj kakor pa ponavadi. Prvih 10 dni preskočite, saj bi vas lahko vaša trma drago stala, pa tudi razpoloženje v tem času ne bo najbolje. Tako da pojdite v akcijo takrat, ko vam zasije nasmeh na obrazu. Pazite se vseh možnih flirtov in akcij z osebami, ki so v daljših zvezah, tudi krajši pogovor s takšnimi osebami bi vas lahko privedel do situacje, ko bi bili nervozni. Ne dovolite si, da v vas prevlada ljubosumje, če se je oseba, ki vam je zanimiva, pričela spogledovati z nekom drugim. Če vam ni usojeno, potem vam ni usojeno in ni se potrebno nervirati zaradi nepotrebnih stvari, ki jih ne morete spremeniti. Uživajte v tuji sreči, vaša se vam bo kmalu nasmehnila.

Zdravje:

Ker je pred nami definitivno buren in izčrpajoč mesec, bo dober odmor in mir prijal našemu imunskemu sistemu. Bili boste občutljivi na vse vremenske spremembe, ki nas čakajo v začetku jeseni. Zato se pripravite in pripravite na to tudi svoj organizem, napolnite ga z zdravjem. Tisti, ki preveč sedijo bi lahko imeli težave z žilami, krvnim obtokom in kostmi, zato se poskušajte kolikor je mogoče gibati. Nikar se ne razburjajte brez potrebe, izogibajte se hitrih diet, jejte zdravo in umirjeno.

Srečne številke:

7, 10, 14, 23, 24

ribeRibi

Delo:

Če niste zaposleni, ali če že dlje časa iščete delo, je sedaj prava priložnost, da ga najdete. Mogoče ne takšno delo o katerem sanjarite vse življenje, vendar nekakšno delo, s katerim boste začeli boljši jutri, oziroma ki bi bil lahko odskočna deska za prihodnost. Zato preverite kaj se išče, bodite trmasti, potrkajte na vsa vrata, povlecite vse veze, ki jih imate in ki bi vam lahko pri tem pomagale.
Kako pa z zaposlenimi…
Izgleda, da večji del oseb rojenih v znamenju Rib, v času septembra, ne bo preveč dobro plavalo v poslovnih vodah. Odlično, imeli boste čas, da premislite kaj je tisto, kar vam ne gre kakor bi moralo, kako to popraviti in kako dobro narediti načrt za naslednji mesec.
Finančni prilivi bodo boljši konec meseca, zato se lahko veselite boljšemu koncu meseca.
Boljši poslovni mesec bodo imeli tisti, ki so v partnerskih odnosih z drugimi ljudmi in ravno drugi ljudje jih bodo izvlekli iz krize. Zelo težak mesec pa bo za tiste, ki delajo popolnoma samostojno. Poleg slabšega posla kakor ponavadi, boste lahko imeli težave tudi s papirologijo, zato pazite, če vodite vse papirje tako kot morate in ne dovolite da bi vas kakšna napaka drago stala!

Ljubezen:

Če ste v razmerju:
Tiste Ribe, ki živijo od ljubezni, bodo ta mesec v raju. Prav tako, rajsko se bo odvijala vaša ljubezenska situacija v tem mesecu. Pari, ki so skupaj že dlje časa, bodo lahko pričeli s planiranjem koraka naprej – poroko. Tisti, ki pa so to že dali skozi, bodo uživali v mirnem mesecu polnem ljubezni, razumevanja in harmonije.
Nič ne bi smelo stati med vama s partnerjem. Zato pokažite partnerju koliko vam pomeni, negujte vašo zvezo in bodite zaljubljeni, kot ste bili prvega dne. To je nekaj kar ne more biti tistemu, ki vas ljubi nikoli dolgočasno. Ljubezni In denarja ni nikoli dovolj, pa se ta mesec koncentrirajmo na ljubezen, če nam denar ne gre od rok.

Če ste samski:

Pred vami so zanimivi dnevi. Možna so nova poznanstva iz katerih se lahko rodi ljubezen za vse večne čase. In če spoznate nekoga, s komer boste lahko delili dobro in zlo, se nasmejite in razjokate, potem ste naredili že pol stvari.
Družite se z ljudmi iz svoje bližine (šole, sosedje, delo…) obstaja možnost, da vas prav oni spoznajo z nekom novim. Če spoznate osebo iz znamenja Leva, Device, Raka, Škorpijona, bi lahko bilo to to, saj ta mesec Ribam odgovarjjao njihove energije.
Na koncu meseca je možno neko presenečenje, in sicer srečanje z neko osebo, s katero ste si nekoč bila zelo blizu, vendar pa zaradi nekih razlogov dalšji čas niste bila v kontaktu.
Uživajte, družite se…

Zdravje:

Nasploh dobro, od začetka do konca meseca. Če obstaja kaj, kar bi lahko zamajalo vaše zdravje, so vse vrste težav, ki so povezane z želodcem (trebušni virusi, napihnjenost, težave s čiri…) vendar je to predvsem lahko težava pri Ribah, ki so že v preteklosti imele podobne težave. Tokrat, če se bodo težave ponovile, bodo manj intenzivne kakor so bile. Kar je pri tem dobro je, da v kolikor se že pojavijo, bi se jih potem lahko rešili za neko daljše obdobje. Zato, če občutite, da bi se lahko pojavila kakšna težava se pogovorite s specialistom, ki bi vam lahko dal napotke kako naprej. Obrnite se tudi po pomoč k naravni medicine (seveda, zdravnik je na prvem mestu!) pa se zdravite z čaji, zdravo hrano.
Če ne boste imeli težav s trebuhom, nadaljujte v svojem zdravem telesu, tako pa se bo odrazil tudi vaš duh. Seveda, ne pozabite tudi negovati svoje zdravo telo!

Srečne številke:

3, 7, 11, 23, 28

zvezde

The following two tabs change content below.