Mesečni horoskop za september 2016.

September bo na splošno mesec poln prijateljskih druženj, ki lahko pripeljejo do dobrih poslovnih idej in odločitev. V tem obdobju bodo retrogradni planeti omogočali dobre osebne preboje. Retrogradni Merkur (od 30.8.do 22.9) bo v Devici želel, da o idejah dobro razmislimo, preden jih predstavimo javnosti. V to nas bo podpiral tudi še vedno retrogradni Uran (od 29.7. do 29.12.), ki bo v tem obdobju spodbujal genialne zamisli in aktiviral na polno vse tiste, ki si želijo iz svojega življenja narediti nekaj več.
V septembru bodo najbolj aktivne ribe in sicer na svojih najljubših področjih, medtem, ko bodo škorpijoni povsem zacveteli po 26. septembru, ko bo Pluton, njihov vladar prešel v normalni tok in jim sprostil notranjo ujetost, ki jih je bremenila od 18. aprila letos.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.ovan

Oven

Veliko se bo dogajalo v začetku septembra in spoznali boste nove ljudi, nekatere tudi zapeljali v ljubezenske afere, saj boste za nasprotni spol zelo privlačni. Ni odveč pozornost na to, kar si res vi želite, da vas okolje ne ponese v popolnoma drugo smer. Idej bo veliko in kar precej se jih lahko tudi uresniči. V prvih dneh septembra se bodo nekatere vaše dileme, iluzije ali čustvene sanje razpršile, aktivirale se bodo prave odose in projekte. Venera, ki bo v prvi polovici meseca v znamenju Device in vas bo podprla pri ureditvi vseh prijateljskih odnosov. V drugi polovici meseca boste bolj uspešni v poslu in materialnih dobrinah, kar vam bo okrepilo samozavest in dalo poleta za dobro jesen.

banner-astro

bikBik

Za vas bo september sicer mesec umirjanja in prijetnega dogajanja, a vseeno ne boste mogli brez določenih organiziranih dejavnosti, ki jih boste želeli izvajati v prijetni družbi prijateljev. Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. V sredini meseca boste na polno padli v delo in pozabili na zaobljube sebi o zdravi prehrani in aktivnostih. Ne smilite se sami sebi, saj boste s tem situacijo še poslabšali. Odločite se in se fizične aktivnosti lotite enako kot svojih delovnih obveznosti – sistematično. V poslu se bodo projekti večali in potrebna bo sistematizacija časa in dejavnosti, zato ne pozabite na svoje ljubezensko življenje, da vam posel ne vzame vseh ostalih podočij.
September vam bo naklonjen še posebej na področju čustev, zato poglejte, kdo v vaši bližini čaka na vašo naklonjenost.

0907786

blizanciDvojčka

September vam bo prinesel mnogo koristnih poznanstev, ki bodo spodbudila oz. spremenila vaš način razmišljanja, dojemanja. Retrograden Merkur vas bo preveč okupiral, da bi se mu lahko izognili. Usmeril vas bo predvsem v izražanje sebe in svojih potreb ter želja v družbi, proti koncu meseca pa se bodo odprli poslovni vidiki. Znanci in prijatelji vas bodo napotili v bolj drzne poslovne vode in vam pri tem pomagali. Če si želite dodatnega dela alivečje izpostavitve na določenem poslovnem področju, potem bodo za to izvrstne priložnosti. Ne komunicirajte pa o nečem, o čemer še niste stoodstotno prepričani, da si to res želite, da pride v vaše življenje. Čas bo, da se prenehate odmikati od intimnih odnosov in se sprostite tudi na tem področju.

rakRak

Vaše zaupanje bo v prvih dneh septembra na večji preizkušnji. Sočasno si boste želeli harmonije doma in varnega partnerstva ter zunanjih zabav in druženj s prijatelji, ne boste pa prepoznali, kdo vam zaupa zares in kdo samo navidezno.Tudi počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje, vendar tokrat brez vašega pretiranega analiziranja in tuhtanja. To bo obrodilo veliko boljše rezultate kot v preteklosti, ko ste bili preveč obremenjeni in posledično tudi neuspešni. Stara čustva bodo imela priložnosti, da se prečistijo in da na novo postavite svoje najpomembneše odnose v življenju.

lavLev

Ljubezenska sreča vam bo naklonjena že na začetku septembra in občutili boste močne impulze, ki vas bodo spodbudili k aktivnejši vlogi v partnerskih odnosih. Pozitivni dogodki, ki bodo zaznamovali vaše družinsko, ljubezensko ali intimno življenje, vas pričakujejo tudi tekom meseca. Nova izkušnja ali zadovoljstvo v ljubezenskem odnosu vam bosta pričarala pozitivno razpoloženje, ki bo celo nalezljivo. Mars v znamenju Škorpijona bo podžgal vašo seksualnost in privlačni boste za nasprotni spol, zato se vam lahko to področje precej zaplete. Ob koncu meseca septembra, ko bo Mars prešel v Strelca, si boste na nek način oddahnili, saj boste spet bolj začutili svojo osebno svobodo in privoščili si boste odmik od vseh odnosov, ki so vas bremenili.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica

Saturn v znamenju Škorpijona s svojimi aspekti v prvi polovici septembra prinaša nekaj omejitev, ki se bodo kazale predvsem v zunanjim izgledom in slabšim fizičnim počutjem.Določenim stvarem se boste morali odreči, oz. narediti red v svojih željah po ugajanju navzven. Poslovne zadeve bodo v septembru cvetele, kar bo za vas, ki ste zelo podjetni, ključnega pomena. Postavili si boste stabilne temelje in posel vas bo začel veseliti, ko boste videli, da se vam vrača vložena energija in trud. V ljubezni boste občutili novo zadovoljstvo in partnerjevo privrženost. Če ste prosti, je možna nova ljubezenska romanca ali priložnost, da polepšate svoje ljubezensko življenje. Pojdite v družbo in bodite samozavestni, saj boste s takšnim načinom dosegli ustaljeno stanje in uspeh, ki si ga želite.

vagaTehtnica

Čeprav se veselite septembra in počitka, ki ga sicer  že dolgo načrtujete, a ga kar ne bo, saj boste v ozadju nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, kar pa vam ni pisano na kožo. Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. V zadnjih dneh meseca boste deležni mnoge podpore in priložnosti, da se odprete novim projektom, ki bodo ne samo poslovni, temveč tudi družabni in boste s tem zadovoljili več področij naenkrat. V ljubezni vas bo vznemirjal nekdo, ki vam bo dal vedeti, da vidi v vaše srce in da ga ne motijo vaše ekstravagantne navade.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,40 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.skorpijaŠkorpijon

Venera v znamenju Device vas bo v prvih dneh meseca septembra navdihnila, da boste razmislili o svoji ljubezni in nežnih čustvih, ki jih gojite do osebe, za katero se vam zdi samoumevno, da je ob vas, ne glede na vse. Prišli boste do zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili glede posla.V drugi polovici meseca pa se bodo okrepili poslovni vidiki in veliko boste komunicirali ter uspešno postavljali na ralna tla vse tisto, kar ste zadnje pol leta tako skrbno negovali in načrtovali.Pogumno sprejmite pomoč nekoga, ki vam na vsak način želi pomagati in svetovati, saj vam je naklonjen v več pogledih. Po 26. septembru boste postali zelo privlačni za nasprotni spol in marsikaj se lahko na novo zgodi od tega dne naprej.Sledite srcu in ne tuhtajte preveč.

strelacStrelec

V prvi polovici meseca se bodo začele za vas dogajati sanjske situacije, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in nasmeškom na obrazu. Jupiter v znamenju pogumne Device vas vodi v srečno obdobje. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v drugi polovici meseca, takrat boste postali uspešni  tudiv širši družbi.Vsi bodo želeli sodelovati z vami.Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat ne bo spodletelo.Umirite se in vedite, da je posel, ki ga delate s srcem, za vas pomemben več kot marsikaj drugega. V ljubezni pa se bo zgodilo marsikaj, kar vas bo pripeljalo bolj v realne  vode v odnosih in to vam ne bo strlo srca, kvečjemo dalo pogum za nov način življenja.

jaracKozorog

Z Marsom v znamenju Škorpijona se boste v prvi polovici septembra zagnali v delovno polje in priplezali stopničko višje, saj boste polni energije in motivacije, kljub temu, da bodo vsi okoli vas počivali. To vam bo dalo še večji zagon, da dosežete svoje cilje, s katerimi boste ponovno pridobili na samozavesti. To je za vas ključnega pomena, saj težko funkcionirate v ozadju. Ljubezen bo imela nad vami moč, še posebej v zadnjih dneh septembra, ko si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste oklevali. Ne bojte se svoje notranje moči, ki bo se bo aktivirala po 26.septembru, ko bo Pluton prešel iz retrogradnega v normalno gibanje in sprostil vse vaše skrite ambicije in globoka čustva. Lahko vas popelje tudi v ljubezenske avanture, ki pa se ne bodo končale s poroko, zato jih jemljite res kot avanture.

0907786

vodolijaVodnar

Planetarna kombinacija bo v prvi polovici septembra prinesla v vaše življenje več priložnosti za ureničitev idej,  ki jih v sebi nosite že kar nekaj časa, pa nikoli ni bilo pravega časa ali priložnosti za to. Tokrat se boste vsega lotili bolj premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša boljše rezultate. Tisti, ki vas v septembru čaka dopust, si ga boste znali odlično organizirati in si resnično nabrati nove energije za prihodnje mesece, ki bo za vas naporne narave. Ljubezen bo dobila najlepšo obliko v zadnjih dneh meseca, ko boste bolj spontani in vas bo tudi spustila energija retrogradnega Plutona, ki se je v vas nabirala in ste potem doživljali nekontrolirane izbruhe. Ljudje se bodo sprostili do vas, saj ne bodo čutili več vaše napetosti in samokontrole.

ribeRibi

Z veseljem se boste v prvi polovici septembra aktivno usmerili v nove delovne podvige, ne pozabite pa tudi na nekaj prostega časa, ki bo nujen, če boste želeli še naprej funkcionirati s polno paro. Odnosi bodo izpostavljeni sredi meseca, takrat boste sposobni tudi zaključiti odnos, ki vas obremenjuje, vendar brez odvečne razlage in brez slabe vesti. V zadnjih dneh septembra vam bo pomembna predvsem materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja oz. postavili svoj posel na način, da bi vi lahko ukvarjali res samo z vami pomembnimi stvarmi. Ljubezen bo v tem obodobju na stranskem tiru za vse tiste, ki ste v vezah. Samske ribe pa boste občudovane, a se na to občudovanje ne boste preveč aktivno odzivale, saj vam bo bolj pomemben lasten notranji mir.

Pripravila – Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.