Mesečni horoskop za september 2018.

September prinaša večjo sproščenost v energijah in predpriprave na bogato jesen bodo dobre. Komunikacija bo bolj sproščena, mlaj v nedeljo, 9.9. bo prinesel nove možnosti za sodelovanja tako v poslu kot na osebnem področju. Biki si bodo želeli uresničitve v ljubezni, medtem ko bodo škorpijoni uspešnejši v poslu in lastnih individualnih projektih. Srečna znamenja v septembru so: levi, tehtnice in raki, če so pripravljeni na srejemanje sprememb s sprostitvijo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ovan

Oven 21.03. – 20.4.

Ovni boste iskali svojo notranjo resnico in željo po kreativnem ustvarjanju. Če še nimate otrok, si jih boste zaželeli. V vsakem primeru pa se ne boste izogibali stika s sabo in ljudmi, ki vam pomagajo spoznavati samega sebe. Odločili se boste za jasnost v komunikaciji, saj boste imeli dovolj prelaganja stvari in lastnih odločitev. Zato raziščite vse možnosti sprememb in razmislite o tem, kaj si zares želite. V prvi polovici meseca boste imeli možnosti, da položite nove temelje v poslu in razrešite druge materialne težave. V drugi polovici meseca pa boste občutili večjo moč v svobodi in sproščenosti, zato boste potrebovali čas zase.  V pozitivnem sprejemanju vseh sprememb vas bodo podpirali vodnarji in naravni gel za tuširanje Mars.

banner-astro

bikBik 21.4. – 20.5.

Biki boste nihali v tem, da se popolnoma posvetite službi ali svojim odnosom. Nikakor ne boste zadovoljni, ker obojega v tem obdobju ne morete imeti. V odločitvah in idejah boste hitri in nepredvidljivi. Vaša vladarica venera vam bo pomagala pri globljem čutenju in lahko, da se boste nepripravljeno zaljubili. Flirtanje bo namreč postalo vaš nov način komuniciranja z nasprotnim spolom, še posebej v drugi polovici septembra.  Najbolje se vam bodo odzivali škorpijoni. Za sprostitev in harmonijo z okoljem proporočamo naravni gel za tuširanje Venera.

0907786

blizanciDvojčka 21.5. – 21.6.

Dvojčke bo v septembru vodila strast in želja po življenju. Polni boste energije in ne bo časa za preresne ali dolgočasne dejavnosti. Merkur vas bo vodil skozi harmonijo v odnosih in z lahkoto se boste izražali. Lahko, da se boste odločili za novo obliko izobraževanja ali za potovanja, ki vam bodo prinesla nova spoznanja o sebi in o svojih pravih idejah, ki vam lahko spremenijo življenje. Ne zadržujte se v komunikaciji, da ne boste zamudili prave podpore, ki vam jo dajejo planetarne kvalitete v septembru. Vaš harmonični znak v septembru bo tehtnica. V ta namen vam priporočamo naravno kremo Calliope.

.

rakRak 23.6. – 22.7.

Raki boste polni energije, idej in velika želja vam bo, da določene stvari uresničite. V prvi polovici septembra imate za to popolno podporo, samo sodelujte z vsem, kar se bo dogajalo v življenju. V drugi polovici meseca boste sproščeni, celo nagajivi in lahko, da boste povabljeni na potovanje, v nove dogodivščine. Možnosti za poslovna izobraževanja in potovanja so velike. Pozabili boste na svoje stare skrbi in se sprostili. Lahko, da boste dobili povabilo celo iz tujine. Idealni partner za dogodivščine v tem mesecu je dvojček.   sprej Harmonia.

.

lavLev 23.7. – 23.8.

Levi boste v semtembru na vrhuncu svoje moči.  V prvi polovici septembra boste poslovno uspešni in vso energijo in fokus boste dali v svoje delo in poslanstvo. V drugi polovici meseca si boste zaželeli harmonične odnose in spoznali boste, da je potrebno v odnose vložiti več energije in svojega časa, če želite, da so ob vas tisti ljudje, ki so vam dragi.  V tem obdobju imate velike možnosti za osebni preboj, da si postavite svoje življenje na nove tire. Zato sledite sebi in svoji resnici za vsako ceno. Harmonični znak, ki vam bo v tem obdobju držal podporo so tehtnice. Za podporo svojemu lastnemu siju med ljudmi vam priporočamo sprej Dotik Svetlobe.

ljubezenski-horoskop-banner

devicaDevica 24.8. – 23.9.

Device boste imele velik uspeh v poslu in poslovna kariera bo kazala nove smeri, ki jih ne smete zamuditi. Posel vam bo v tem obdobju pomenil vse in težko boste razumeli bližnje, zakaj se pritožujejo nad vašo naravnano, saj ne boste imeli časa, da bi ga poklanjali v vam nesmiselno klepetanje.  Odprti boste za nove poslovne odnose in veliko se vam bo dogajalo, če boste sledili svoji notranji želji po uveljavitvi svojega poslovnega  delovanja. V drugi polovici meseca boste imeli večji uspeh navzven in celo srečni boste v širši skupini ljudi. Najbolje se boste razumeli z devicami, saj bodo natančno vedele, kaj preživljate. Naravna krema za telo in obraz Lakshmi vam bo podprla sproščenost in umirjenost v komunikaciji.

vagaTehtnica 24.9. – 23.10.

Tehtnice boste v septembru dobro sodelovale z vsemi ljudmi in nič vam ne bo težko narediti za prijatelje in znance. V drugi polovici septembra, ko se začenja vaše obdobje, boste nadvse komunikativni in vse spremembe boste z lahkoto sprejemali kot svojo srečo. Ne pozabite na čas zase in na stvari, ki vas veselijo. Odlično počutje boste dosegali že z manjšimi spremembami svojih navad, zato se dovolj naspite in uživajte v trenutkih, ko ste sami s sabo. Harmonija je del vas in da to ne pozabite, vam priporočamo naravno kremo Harmonia. V vaših čustvih vas bodo najbolje razumeli in sprejemali Levi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


skorpijaŠkorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijoni boste v septembru doživljali prenovo in čas bo, da se ponovno pokažete svetu. Imeli boste moč in željo določene projekte plasirati navzven. Pri tem si lahko obetate veliko uspeha, tako družabnega kot finačnega, saj ste pripravljeni na življenje z valiko žlico. Notranji strahovi popuščajo in vse več ljudi vas razume v tem, kaj želite doseči. Zato ne dovolite, da vas potiskajo v senco, niti se sami ne skrivajte. Vaš harmoničen znak v septembru bodo strelci.  Za podporo čutenju in globlji sprostiti pa vam priporočamo naravno kremo Abudantio.

strelacStrelec 23.11. – 21.12.

Strelci  boste v septembru želi večje uspehe. Povsod, kjer se boste pojavili, se bodo dogajale spremembe v vaše dobro. Zato se ne skrivajte doma, temveč pokličite prijatelje, znance in se udeležite srečanj, ki vas mikajo. Vaše globoko čutenje in sprejemanje življenja vam lahko spremeni tudi vaš način življenja, lahko, da boste dobili željo in moč, da zamenjate službo. Vsekakor vas bodo silnice usode peljale v smer boljšega zaslužka in sočasnega uživanja življenja.  Podpora za vas v tem obdobju: sprej Athena, ki vam bo podpiral modrost za prave odločitve v življenju.

jaracKozorog 22.12. – 20.01.

Kozorogi boste v septembru praktični in usmerjeni v konkretno reševanje stvari. Ne bo vam težko komunicirati in veliko zamujenega lahko sedaj nadoknadite. Velika moč je v vaših mislih in besedah, zato se začnite zavedati vsega, kar z njimi ustvarjate. Pri tem vas bodo najbolje podpirale device, ki bodo želele jasno komuniciranje in vas tudi v to usmerjale. V drugi polovici meseca bo čas za notranjo inventuro: katere stvari želite postaqviti na novo in kaj je v vašem življenju takšnega, da puščate iz navade. Pretehtajte svoje energije in ohranite stik z vsem, kar vas veseli in izpoljnjuje, ostalo pa opustite.  Pri tem vam priporočamo sprej Freya, da se sprostijo vaša čustva in notranji strahovi.

0907786

vodolijaVodnar 21.1. – 20.2.

Vodnarji boste v septembru uspeli skomunicirati vse, kar si prej v sanjah ne bi upali. Iskreno in pogumno boste vstopali v vsak odnos in z iskrenostjo boste dosegli več v enem mesecu kot prej v nekaj letih. Ideje bodo prihajale po tekočem traki in vse bodo izjemno praktične in materialno usmerjene. Zato se v tem času lotite svojega življenja tam, kjer si želite okrepiti pritok materialnih dobrin in ureditev praktičnega življenja doma in v službi.  Z uporabo naravnega gela za tuširanje Eros boste še bolj strastno sledili svoji življenjski poti. Pri tem pa vas bodo na svoj način podpirali tudi biki.

ribeRibi 21.2. – 20.3.

Ribe boste v septebru kljub vsemu dogajanju v okolici predvsem usmerjene vase, v svojo kreativnost in tudi vso druženje boste vpeljale tako, da boste vi ali center pozornosti ali pa popolnoma predane lastnemu čutenju. Velik vpliv boste imele na otroke in na živali ter ljudi, ki so vam blizu, zato to uporabite v pozitivno smer. Vsi odgovori so v vas, zato nsprejmite svojo resnico na polno in jo zaživite vsak dan znova.  V ta namen vam priporočamo  naravno kremo Aprhodite.

Lep september, Andreja

zvezde

The following two tabs change content below.