Mesečni horoskop za september 2019.

September, poln izzivov, pa tudi dobrih priložnosti se je začel. Priložnosti bodo tako za uresničevanje osebnih želja: tako poslovnih kot ljubezenskih, lahko pa boste celo zbrali pogum (ali imeli dovolj pritiskov iz okolja) in se odločili za spremembe načina življenja.

Obilo srečnih, dobrih dni bo na voljo in le malo takšnih, ki bi vam lahko zagrenili življenje. Zato sprejemajte podporo zvezd sproščeno, odprto in sodelujoče. Ne oklepajte se več preteklosti, ker nima ničesar več za vas. Prihodnosti še ni in nanjo lahko vplivate samo tako, da na polno objamete sedanjost in jo zaživite iskreno in s polnimi pljuči. Srečen september!

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven 21.03. – 20.4.

Ovni boste do 13. septembra na polno delovali in vse vam bo šlo kot po maslu. Optimistični boste in polno podporo boste imeli pri vseh gibanjih, delovanjih v javnosti. V odnosih boste dominirali brez, da bi to sploh opazili, saj vam bodo vsi sledili. Lahko, da vam bo to malo preveč vplivalo na samozavest in boste vse jemali kot samoumevno, kar se bo poznalo v drugi polovici septembra. Ne posegajte v intimo drugih ljudi, če niste povabljeni, saj so lahko posledice rušilne in dolgoročne. Zaupanje se hitro zruši in potem ni poti nazaj. Zato bodite pozorni na harmonijo znotraj in zunaj sebe v drugi polovici meseca ter dovolite drugim, da se izrazijo ter jim resnično prisuhnite pri njihovih željah. To vam lahko pozitivno spremeni življenje.

Dobri dnevi: 2.- 5., 12., 15., 19., 20., 29. september

banner-astro

Bik 21.4. – 20.5.

Bikom bo september prinesel veliko, če boste le sprejeli spremembe in sodelovali v dogajanjih. Največji poudarek bo na zdravju, dobrem počutju in odnosih in prej, ko boste dojeli, kako je to močno povezano, boljše vam bo šlo. Sproščenost je nekaj, kar je nujno, da dosežete v tem mesecu, lahko preko športa ali pogovora s človekom, ki mu zaupate. Do 14. septembra boste dlakocepski in iskali napake povsod ter marsikoga spravili ob živce. V drugi polovici meseca pa se bo nekaj v vas sprostilo in počutje bo manj napeto, kar bodo vsi opazili. Samski imate odlične možnosti za novo ljubezen, še posebej, če boste začeli opazovati in videti lepoto v naravi in drugih ljudeh. Naklonjenost bo namreč sijala iz oči osebe, ki jih morate samo opaziti s srcem. Trenirajte!

Dobri dnevi: 2., 3., 6., 7., 12.,13., 19., 20., 29., 30. september

0907786

Dvojčka 21.5. – 21.6.

Dvojčki boste september preživeli v svojem svetu, pa čeprav se boste gibali med ljudmi. Polno glavo boste imeli želja, delovnih idej in ciljev ter le stažka boste katerega opustili, kjub temu, da se zavedate, da ne zmorete vsega realizirati v izbranem času. Ljubezen vam bo trkala na vrata, a se boste delali, da ni nič novega. 12. in 13. septembra zberite pogum in sebi in osebi priznajte naklonjenost, pa čeprav je že dolgo, odkar ste z besedami izrazili ljubezen. Zaradi odmaknjenosti od okolja lahko spregledate zanimive ponudbe za sodelovanje, novo službo ali novo pot do obilja. Poglejte naokoli brez filtrov svojih želja. Kaj vam ponuja življenje sproti? In sproti se lahko tudi odločate za spremembe.

Dobri dnevi: 4., 5., 6., 12.-18., 22., 24., 30. september

.

Rak 23.6. – 22.7.

Rake bo september z vso močjo vlekel v odnose in v ugajanje ter sodelovanje. Karma preteklosti pa bo poskrbela, da boste primorani dokončati nekatere stvari in poskrbeti za materialne dobrine, lastno preživetje. Koristno je, da spregledate svoj vzorec in da ne mešate več stanja denarja z odnosi in obratno. Poskrbite zase na način, da boste zadovoljni s tem, kar počnete in kako počnete. Ko začnete kriviti druge za sedanjo situacijo ste že v karmičnem krogu, iz katerega želite pobegniti. Samo sprejmite situacijo in dane vam bodo poti rešitve na najboljši način. Delov

nost v kombinaciji z željo po razumevanjem z drugimi je optimalna rešitev, ki se bo v

tem mesecu lahko realizirala.

Dobri dnevi: 6., 12., 17., 18., 19., 22., 23., 24., 28., 29., 30. september

Lev 23.7. – 23.8.

September bo za leve naporen, saj boste želeli narediti vse tako, kot je potrebno. Priložnosti za spremembe bodo velike, vprašanje pa je, če se boste izpostavili in jih sprejeli. Posel in služba bosta na prvem mestu, sočasno pa boste želeli še drugje vse postoriti, kar bo skorajda nemogoče. Zato boste nestrpni, predvsem do sebe in marsikdo vam bo lahko krojil vaše počutje, ker se ne boste upirali. Od 23. septembra naprej se vam bo počutje izboljšalo. Sprostili se boste, lahko pa, da boste obžalovali nekatere ne-dejavnosti v začetku meseca, zato razmislite, kaj je za vas optimalno, dokler je še čas. Če spremembe ne izkoristite v tem mesecu, se lahko zgodi, da bo precej časa minilo, preden boste imeli podobne priložnosti na svoji poti.

Dobri dnevi: 4., 7., 8., 13., 23. september.

ljubezenski-horoskop-banner

Devica 24.8. – 23.9.

Device, september vam bo pisan na kožo in če ste se vsaj malo osvobodile preteklosti, potem boste lahko ogromno naredile zase in za svoje življenje ravno sedaj. Ogromno komunikacije bo, številne  osebne in poslovne priložnosti bodo trkale na vrata. Naj vas najdejo dobro razpoložene. Slabo počutje, občutljivost in razdražljivost bodo lahko posledica preteklosti, vendar je čas, da izstopite iz kroga žrtve in se ne skrivate takrat, ko vas življenje vabi v dogajanje. Ljubezen bo močna silnica, ki vam lahko spremeni način razmišljanja in komuniciranja, zato se ji pridružite. Srečali boste ljudi, ki to v vas podpirajo. Samske device boste imele priložnosti za srečanja v dvoje, sprostite se in jih sprejmite.

Dobri dnevi: 5., 6., 8., 12., 13., 14., 17., 18., 19., 22., 24., 30. september

Tehtnica 24.9. – 23.10.

Tehtnice boste skozi celoten mesec september rahlo razdvojene. Želele si boste zaživeti bolj intimno življenje, imele pa boste polno dela v poslu in službi. Zato poskrbite, da boste opravile svoje naloge dobro, potem pa se lahko sprostite in uživate v jesenskem druženju in srečevanju s prijatelji. Partnerski odnos boste preveč   zanemarile, kar  se vam lahko maščuje za rojstni dan. Če se ne boste dobro organizirale, boste imele občutek, da  vam je mesec minil brez smisla in nezadovoljne boste. Zato zaživite vsak dan posebej ter v njem najdite čas zase, za stvari in ljudi, ki vas osrečujejo. Samske tehnice boste nihale med številnimi simpatijami, zato se še ne odločajte, temveč počakate, da bodo čustva popolnoma zrela in bo vaše srce odločeno, kdo ga je prevzel. VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!

Dobri dnevi: 2., 3., 4., 6., 7., 12., 13., 14., 19., 20., 23., 25., 29., 30., september

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Škorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijoni boste v septembru naredili določene preboje: hote ali nehote. Imeli boste moč prestavljati stvari in ljudi, ki jo boste tudi uporabili. Kdor se ne bo strinjal z vami, v stvareh, ki so vam pomembne, lahko, da bo v tem mesecu odšel iz vašega življenja, saj ne boste mogli več tolerirati nečesa, v kar ne verjamete. Materialno stanje bo zahtevalo svoj čas, saj se stvari ne bodo same uredile. Zato preverite, kje izgubljate največ in se ne bojte spremeniti načina delovanja in služenja denarja. Poslanstvo je izpolnjeno takrat, ko je tudi materialno stanje prisotno, ne pozabite tega. Letos morate priti na zeleno vejo, kar se tiče finance, zato uporabite vso znanje in intuicijo v to smer.

Dobri dnevi: 6., 7., 8., 9., 13., 19., 20., 30., september

Strelec 23.11. – 21.12.

Strelci boste to jesen doživeli svoj preporod in že v septembru boste imeli možnosti vse postaviti na novo. Ne bojte se sprememb in ne ostajajte nekje, kjer se ne počutite dobro. Čas je, da se nehate skrivati v ozadju ter se pokažete svetu iskreno, sproščeno. To kar ste, je popolnoma dovolj, da na polno zaživite srečno življenje zase. Zato se izogibajte kompromisov in/ali odgovornosti, ki jih zares niste želeli sprejeti, pa so nekako prišle do vas. Upajte si narediti spremembe in pokazati, kaj je tisto, kar želite delati in kdo so ljudje, s katerimi se želite družiti. Čas vas bo pri tem podprl. September je torej mesec, ko ste iskreni najprej do sebe, nato do drugih in da se vržete v delo, ki vas veseli, da sebi dokažete, da lahko to opravljate tako, kot ste sanjali nekoč.

Dobri dnevi: 2., 3., 6., 8., 11., 12., 24. september

Kozorog 22.12. – 20.01.

Kozoroge v septembru čakajo spremembe v odnosih. Najpomembnejši odnos bo postal lasten odnos do sebe, do sprejemanja sebe v vseh pogledih. September vas bo pri tem podprl, zato si dovolite biti introvertirani in samosvoji do te mere, da najdete ključ za sodelovanje s sabo. Ne načrtujte sprememb v odnosih ali v službi prej, preden se čisto ne pomirite s sabo in zares ne ugotovite, kakšne so vaše želje. Precej imate namreč ciljev iz preteklosti, ki so sedaj že zamegljeni in niso več realni, zato jih samo opustite ter se usmerite na tiste stvari, ki vas zares veselijo. Nekateri ljudje vas bodo presenetili v dobro in čeprav še ne boste vedeli, kako jim to povrniti, boste veseli in zadovoljni ter boste sprejeli lepe spremembe.

Dobri dnevi: 5., 8., 9., 22., 23., 25. september

0907786

Vodnar 21.1. – 20.2.

Vodnarji boste september preživeli brez večjih pretresov in sprememb. Obilo komunikacije bo v vse smeri na vseh področjih, pri tem boste konec meseca ugotavljali, da ste se samo od tega izmučili in da bi lahko s pol manj  besed in napora naredili isto. Rutinsko delo vam bo šlo dobro od rok, za kaj več pa boste čakali na prilike in navdihe, ki pa se v septembru ne bodo pojavili. Čustveno boste malo otopeli in ne glede na dogajanje v okolici, se ne boste zmogli popolnoma odpreti, temveč boste znotraj sebe čakali na ugodnejši čas. Akumulirajte svojo energijo in jo usmerite na področja, kjer najprej potrebujete spremembe. Nikakor ne bo šlo sočasno povsod, zato se pomirite in začnite sodelovati na dolgi rok. V sredini meseca boste na preizkušnji, kako stabilni ste čustveno in ne glede na učinke, imejte v sebi destinacijo življenje, ne iščite hitrih rešitev.

Dobri dnevi: 17., 18., 19., 20., september

Ribi 21.2. – 20.3.

Ribe boste nekako uspele preživeti september po svoje, kar pomeni dokaj skrito in brez pretiranih prilagajanj okolici. Postavljate pa temelje za svoje nadaljnje življenje, zato se ne zanašajte preveč na druge, temveč naredite vse, kar je potrebno, da ste srečne in uspešne. Odnosi naj vam bodo ogledalo in ne pobeg od lastne odgovornosti za svoje počutje. Številne ideje in navdihi vas lahko vodijo do dobrega poslovnega uspeha, ki ima večje razsežnosti, kot pričakujete. Malo vas bo motilo to, kako  vas vidijo drugi, ampak če želite to spremeniti, potem se začnite obnašati tako, kot mislite, da se. J

Dobri dnevi: 4., 7., 10., 12., 13., 18., 24.september

Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)