fbpx

Mesečni horoskop za marec 2020.

Prvi dnevi bodo še precej zaspani in obremenilni, še posebej 9. in 10. marec, ko se Merkurjeva pot začne preminjati iz retrogradne v direktno in bo prisotno nekakšno mirovanje tako v energijah, kot v komunikaciji ter razmiljšljanju. Kaj vam prinaša marec in še posebej obrat Merkurja, poreverite spodaj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven 21.03. – 20.4.

Ne ponavljajte napak iz preteklosti. Osredotočite se na sedanjost, da se boste bolj povezali s svojim pravim smislom življenja. Ob Merkurjevem obratu se vam bodo aktivirale dobre povezave v odnosih in postali boste bolj čuteči in zadovoljni z bližnjimi. Za samske možnost srečanja prave ljubezni. Že se veselite pomladi, ki vam običajno prinese dobre spremebe. Tokrat vam bo sreča že prej naklonjena in želeli jo boste deliti z domačimi, kar pa ne bo šlo tako, kot ste načrtovali. Konec meseca se obetajo dobre in večje spremembe, če boste le vlagali energijo v smer, ki se vam bo jasno in čisto odpirala. Pri svojem delu boste tokrat morali biti v prvih aktivnih vrstah, da vam bodo drugi sledili. Samo tako boste resnično dosegli uspeh, ki vas bo osrečil in postavil v vaše življenje nov smisel.

banner-astro

Bik 21.4. – 20.5.

Čustva in odnosi vam bodo še vedno delali preglavice, saj ne boste prevzeli odgovornosti zase, temveč boste želeli, da se drugi pač prilagodijo vašemu počutju. Sprememba Merkurjeve poti vam bo odnesla določene iluzije in lahko, da boste nekatere odnose z ženskami uredili, ne zanemarjajte pa najstarejše ženske v družini, obiščite jo, dokler je še čas. Ne boste razumeli njihovega negodovanja, saj ne boste uvideli, da ste slabe volje že dlje časa in to čisto po nepotrebnem. Pomladansko enakonočje vam bo prineslo večjo spremembo, kot da boste lažje zadihali in bolj realno pogledali na svoje življenje ter spoznali, da ste srečen človek. Že to, da odločate skorajda neomejeno o sebi, je veliko darilo, ki ga marsikdo nima in tega se boste začeli zavedati. Težave se bodo ob mlaju sprostile in lahko boste začeli vse na novo.

0907786

Dvojčka 21.5. – 21.6.

Obdobje notranjega snovanja idej in načrtovanja se bo zaključilo in kar naenkrat boste čutli kreativno silo, ki vam ne bo dala spati. Karkoli se boste lotili, vse vam bo uspelo. Merkurjev preobrat vam bo prinesel več fizične moči in uspeha navzven, kjer se vam bu uresničila želja, da bi vas ljudje upoštevali. Če si želite povečanja družine, je sedaj pravi čas. Imeli boste veliko dobre volje in nič več vas ne bo utrujalo. Lahko, da boste nekaterim šli v nos s svojo dobro voljo, še posebej na delovnem mestu. Ne boste namreč več klonili pod mnenji okolice in se obremenjevali z govoricami, saj boste točno vedeli, da gre za prazne besede. Osredotočeni boste na svoje cilje in zbrani boste sledili notranjim uvidom in načrtom, kar bo prineslo dobre rezultate.

.

Rak 23.6. – 22.7.

Zamišljeni boste, popolnoma predani delu in spremembam. Srčno se boste povezali z vsem, kar imate radi, a ostalo ne boste opazili. Prav tako bodo na vas pozabili drugi ljudje, ki jih boste pustili na miru. Sprememba Merkurjeve poti vam bo aktivirala globljo strast in predanosto odnosom in končno boste lahko presegli stare vzorce. Delo vam bo sveto, kar bo krepilo vašo uspešnost v vseh pogledih. Nesigurni boste predvsem zaradi nekomunikacije in ne boste imeli realne slike o tem, kako vam gre. Vseeno pa boste v sebi trmasti in tudi pogumni. Vse to se bo poznalo pri poslovnih načrtih in idejah, ki jih boste brez težav izrazili nadrejenim. Ko boste ugotovili, da vam raste tudi podpora v okolju in da niste nevidni, temveč da vas ljudje sprejemajo, boste srečni in zadovoljni.

Lev 23.7. – 23.8.

Ne boste v najboljši koži, saj boste ujeti v energije ljudi, tako doma kot v službi. Računali boste na to, da se bo kmalu končalo, zato boste raje tiho. Napaka. Kot magnet za težave drugih boste. Merkurjev preobrat vam bo zakuhal nekatere težave z ženskami, ki bodo vsem na očeh. Ne boste želeli se o tem pogovarjati, a bo prepozno, saj se bodo drugi namesto vas. Nikomur ne boste želeli razkriti, kako ranljivi ste in da resnično potrebujete mir in toplino. Veselili se boste pomladi, ki pa ne bo prinesla bistvene spremembe, ker se ne boste uprli, temveč boste še naprej sprejemali težave drugi. Ne bo vam všeč, da vas jemljejo za samoumevne in občutek, da ne morete nič spremeniti, vas bo pehal v depresijo. Ne skrivajte svoje občutljivosti, temveč priznajte počutje bližnjim in jih poprosite za pomoč.

ljubezenski-horoskop-banner

Devica 24.8. – 23.9.

Neugodno vam bo zaradi nekaterih spodrsljajev iz preteklosti, ki jih boste šele sedaj zares dojeli, ko se bo začelo vaše srce bolj prebujati. Lahko, da boste poiskali te ljudi, ki so bili deležni vašega negativnega naboja in se jim boste opravičili. Srečni boste ker ne bo večjih zamer in boste lahko nadaljevali s kreativnim sodelovanjem. Po Merkurjevem preobratu boste lažje zadihali in imeli večjo vlogo v javnosti. Lahko, da vas bodo povabili v pomembna sodelovanja. Pomlad vam bo prinesla srečo in samozavestni boste glede vsega, kar se vam bo dogajalo. Konec meseca lahko, da boste šli na daljše potovanje ob reki ali na morje. Lahko da se boste odločili za nek študij, kar ste že dlje časa načrtovali. Pri tem boste imeli podporo okolja, tako da odločitev ne bo težka.

Tehtnica 24.9. – 23.10.

»Navada je železna srajca,« bo vaše spoznanje, saj ne boste mogli spremembe tako hitro vpeljati pri sebi, kot ste načrtovali. Ustaljen urnik je premočno zapisan v vas, prav tako se prehitro odzovete na klice drugih ljudi, ki se na vas obrnejo ravno zato, ker vam ni nič težko narediti za druge. Amapak sedaj je čas, da poskrbite zase. Merkurjev preobrat vas bo napolnil s strastjo in vam sočasno predal določene materialne dobrine. V odnosih boste predani, a ne na lastno škodo. Naučili se boste reči NE in se potem zares odmakniti, kar ste poskušali že več let. Pomlad vas bo tako našla v boljši koži, a še vedno ne boste v popolnosti izpeljali svojih skritih načrtov. Želeli boste samo konkretne rezultate in vse ostalo vas ne bo zanimalo. In tokrat boste vztrajali.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Škorpijon 24.10. – 22.11.

Sedaj bo šlo zares. Želeli si boste urediti finance in dom, da boste lahko začeli živeti bolj sproščeno. Merkurjev preobrat vam bo na plano priklical nekatera stara čustva, za kaere ste že mislili, da ste jih prerasli. Ukvarjali se boste s papirji in načrtovali boljše variante za službo ali poslovne uspehe, saj boste želeli priti do večjega in stabilnega denarja. Iskali boste nasvete in ideje, kako v najkrejšem času narediti preboj brez, da se zavežete za daljše obdobje. Mnogi se vam bodo posmihali, a jih ne boste niti opazili. Pomlad vas bo povabila v objem ljubezni in ne boste se ji mogli upreti, čeprav se vam bo zdelo, da ni ravno pravi čas. Nekateri odnosi vam bodo naporni, a boste še naprej vztrajali v njih. Odprite se rešitvam.

Strelec 23.11. – 21.12.

Zdelo se vam bo, da nikakor ne pridete na zeleno vejo in počasi boste imeli dovolj te usode, ki vam diha za ovratnik. Nekaj časa se boste še trudili, potem pa ugotovili, da nič ne gre v smer, ki si jo želite in boste malo spustili kontrolo in trud. Skozi spremembe gibanja Merkurja boste začutili željo bo bližini v odnosih, a sočasno ne boste mogli spustiti pomembne vloge, ki jo imate v javnosti. Sprostitev vam bo dobro dela in končno se bodo tik pred koncem meseca pokazali rezultati, ki ste si jih sicer obetali že mnogo prej. Upanje se vam bo povrnilo, a ne več toliko, da bi se še želeli za kogarkoli žrtvovati. Lahko, da boste enostavno prepustili odnose usodi in dovolili, da se nekateri odnosi, na katere ste bili navajeni vrsto let, preprosto prekinejo.

Kozorog 22.12. – 20.01.

Sproščeni boste, kot že dolgo ne. Optimistično boste sledili idejam po druženju in sodelovanju in mnogo stvari se bo dobro realiziralo že samo zaradi vaše pozitivne naravnave. Direkten Merkur bo okrepil vaše blagostanje in možnosti za dober ljubezenski odnos saj se boste zmehčali v besedah in dejanjih ter postali bolj sproščeni med ljudmi. Ne glede na to, da dostikrat ne boste vedeli, kam vse skupaj pelje in kako se bo zaključilo, boste veseli, da lahko delate to, kar vam ustreza in da imate vse več ljudi, ki jim lahko zaupate. Tako se vam bo povrnilo tudi zaupanje v življenje in v ljudi. Pomladno enakonočje vam bo dalo še tisto zadnjo piko na i, da boste začutili, da je čas za dobre in temeljne spremembe. Lahko, da se boste odločili za novo službo, selitev ali za sprejetje nove ljubezni v življenje.

0907786

Vodnar 21.1. – 20.2.

Ne glede na vaš trud, se bo preteklost še vedno mešala v vaša čustva in v odločitve, ki jih boste sprejemali. Merkurjev preobrat vam bo prinesel velike možnosti za ljubezen in blaginjo, nekaj lepega se bo prizemljilo, kar vas bo naredilo zadovoljne. Lahko, da boste zaradi tega do nekaterih ljudi prestrogi in do drugih popustljivi, kar bo ustvarilo kaos okoli vas. Ker boste iskali samo načini, kako pobegniti, ne boste niti opazili, kaj je vztrok vsemu temu. Kar precej časa se boste niti opazili namigov in govoric iz okolja. Ne boste dovolili, da se kdorkoli meša v vaše zadeve, a sočasno boste pozabili, da so nekater vpleteni vanje in da je dobro, da jim kdaj prisluhnete. Šele ob koncu meseca boste opustili pretirano kontrolo nad stvarmi ali ljudmi, ki so vam pomembni.

Ribi 21.2. – 20.3.

Poskrbite za zdravje in resnično dobro opravite svoje delo, saj vam bo to pomembna odskočna deska za naprej. Ljudje vam bodo naklonjeni in zato ne potrebujete občutka krivde. Skozi spremembe v Merkurju boste deležni velike podpore javnosti, ki jo dobro izkoristite, še posebej, ker vam bodo tudi vaši bližnji pri tem pomagali. Še pred začetkom pomladi se boste »vrgli« v zdravo življenje in dokaj hitro bodo vidni rezultati. Vse vam bo šlo kot po maslu in če boste zbrani in poslovno pozorni ob koncu meseca, boste lahko prejeli dobre ponudbe in priložnosti. Če iščete nove sodelavce ali novo službo, nove projekte, … karkoli potrebujete za poslovni napredek.. Možnosti za karierni preskok bodo odprte, samo pravočasno odreagirajte in pokažite toliko navdušenja, kot ga resnično čutite.

Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)