Mesečni horoskop za avgust 2019.

Zelo dober avgust iz vidika astroloških vplivov se odpira, zato upam, da ste v dobri koži, da boste lahko sprejemali vse dobro, kar vam prinašajo zvezde. Kar 18 zelo dobrih dni in 9 dobrih dni bo na voljo. Pustite se presenetiti poletju, okolju, ljubezni, obilju in vsemu, kar je zapisano v vaših energijah, da je na voljo za vas.  Preverite, kaj avgust prinaša vam?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven 21.03. – 20.4.

Ovni boste v avgustu precej strastni in dovzetni za čuteče zapeljevanje. Sočasno je retrogradni Kiron v vašem znamenju, kar vam daje možnosti notranjega zavedanja svojih talentov in sočasno celjenja globljih ran življenja na področju komunikacije in načina ramišljanja o sebi in o svojih vrednotah ter obilju, ki vam ga (lahko) nudi življenje. Do 17.8. boste želeli uživati življenje v vseh pogledih in redko kdo vam bo lahko pariral v strasti do življenja, do dogodivščin. Življenjska energija vas bo prevzemala in optimistični boste do vsega, česar se boste lotili. Samski boste v tem obdobju lahko stkali precej zanimivih odnosov, izmed katerih se lahko kakšen razvije v bolj resno smer. Po 17.8. preide vaš Mars v znamenje device, kar vam bo dalo moč, da realizirate vse, kar boste strastno želeli. Zanimivo bo…    Dobri dnevi: 10., 18., 23., 24., 26. in 31. avgust.

banner-astro

Bik 21.4. – 20.5.

Biki boste nihali med domom in željo po stabilnosti v družini ter med notranjo potrebo po zabavi in sprostitvi. Vaša vladarica Venera vas bo vabila v ureditev harmoničnih odnosov, še posebej na osebnem področju. V začetku meseca boste ugotovili, kako občutljivi in ranljivi ste zares v odnosih. Od 6. avgusta naprer pa boste se bolj predali strasti in čutenju nasprotnega spola. Precej bo zaljubljenih pogledov, ki vas bodo mamili in sočasno izzivali, da boste ves čas morali biti pozorni na to, kaj si zares želite. Če imate dober partnerski odnos, potem bodite pozorni na to, da ga s spogledovanji naokoli ne uničite. Če ste samski ali pa se vaš partnerslki odnos že krha, pa bo v avgustu priložnost, da najdete sebi bolj primernega človeka, s katerim se boste razumeli včasih tudi brez besed. Dobri dnevi: od 5.-14. avgusta in od 23. do 27. avgusta.

0907786

Dvojčka 21.5. – 21.6.

Dvojčki boste imeli željo na novo postaviti svoje odnose, zato boste izjemni v pomoči tistim, ki jih imate radi. Zgodilo se bo veliko malenkosti, ki vam bodo dale mislisti, kaj in s kom se želite družiti in sodelovati. Do 11. avgusta boste še čustveno malo občutljivi in previdni v komunikaciji. Potem pa pride vaš vladar Merkur v znamenje leva, kar vas bo vse do konca avgusta podprlo pri zelo pozitivnem razmišljanju in komuniciranju. Imeli boste moč in željo se izraziti, narediti nekaj samo zase in osebno boste precej napredovali, še posebej v odnosih in v sproščenosti z ljudmi, ki so vam pri srcu. Konec avgusta boste pričakali zadovoljni in z veliko željo po delu, dejavnostih, kjer ste se našli. Dobri dnevi: 15., 18., 19., 20. in 21. avgust ter 1. september.

.

Rak 23.6. – 22.7.

Avgust bo mesec preizkušenj, ko boste raki na testu, kako dobro lahko živite brez, da bi zapadli v skrajnosti. Močna čustvena nihanja se vam dogajajo namreč tako ob dobrih, kot ob slabih dogodkih, zato si težko stabilizirate svoje življenje. Avgust vam bo pokazal, kako je lahko dobro življenje, vaša naloga pa je, da ohranite svojo stabilnost in ne zapadete v pretiravanja. Že s 1.8. vam je mlaj odprl novo polje dogajanja, kjer se boste 7.8. samo okrepili. Ljubezen, posel, vsa področja vam bodo cvetela, glede na to, kam dajete svoj miselni (ne čustveni!) tok. 15. 8., na dan polne lune boste v vrhuncu svojega dogajanja in bodite pozorni na to, kaj se bo dogajalo te dni, saj imate to zapisano v svojih energijah. Ko spoznate svoje prave zapise namreč nehate reagirati z okoljem v slabo smer in se začne proces notranjega zdravljenja. Zato si dovolite, da se dogajanja v avgustu odprejo za vse dobro, kar je v vas. Test bo konec meseca, ko se bodo energije umirile in boste prizemljili samo tisto, kar bo v vas v tistem trenutku.

Lev 23.7. – 23.8.

Levi, vladarji meseca avgusta, imate poudarek na odnosih, notranji in zunanji ljubezni, ki jo želite harmonizirati in zaživeti brez pritiskov in kompromisov, ki vam obležijo na srcu. Mesec se je začel s polno podporo za vas, saj so poleg Sonca v vašem znamenju tudi luna (na prvi dan avgusta, ko se je zgodil mlaj, nov začetek). V vašem znamenju se nahajata tudi Mars in Venera, kar bo odprlo novo ljubezensko področje za vas. 12. 8. se v vaše znamenje pridruži še Merkur, kar vam bo dalo zagona v komunikaciji, kreativnost in končno boste začeli razmišljati v svoj prid. Z ljubeznijo do sebe se boste odprli še neznani energiji, ki vas bo prevzela. Ljubezen brez pritiskov, nemira in dokazovanja je lahko vaša stalna popotnica, samo sprejmite jo in se zavedajte, da ste jo vredni in da jo je mogoče živeti, če to želite seveda. Avgust vam bo pokazal, kako bi to lahko šlo, na vas pa je, koliko od priložnosti boste sprejeli v tem obdobju. Skoraj vsi dnevi avgusta so vam naklonjeni, srečni pa so vam od 8. do 22. avgusta brez prekinitve. 17. avgusta preide Mars v znamenje device, zato boste bolj aktivni v doseganju lastnih ciljev in želja. 23. avgusta pa preide Sonce v znamenje device, kar bo prizemljilo vašo osebnost in situacijo, v kateri boste takrat.

ljubezenski-horoskop-banner

Devica 24.8. – 23.9.

Device boste v avgustu imele notranji obračun in s pozornostjo boste spoznavale svoj način razmišljanja, ki se vam najbolj kaže v odnosih. Pomembna spoznanja za življenje boste sprejela v tem času, kar vam bo bolj dragoceno od vsega dopustovanja in lenarjenja. Bodite pozorne na to, kaj sporočate svetu, saj vsi ne delijo vašega navdušenja nad vam pomembnimi stvarmi. Dobro je, da se zavedate smisla komuniciranja in da dovolite, da se vam ljudje v odnosih odprejo. Prisluhnite jim in sočasno opazujte svoje notranje reakcije. Na ta način boste preživele najbolj sproščen avgust in si pridobile tiste prave ljudi, ki vam bodo vedno stali ob strani. Vem, da vam vedno pišem, da se sprostite, ampak tako pač je. Skozi sprostitev boste lahko dojele, kako močno vas ljudje sprejemajo in občudujejo in ne bo potrebe po vaši pretirani analizi in dokazih. Dobri dnevi: 15., 18., 19., 20. in 21. avgust ter 1. september, ki jih izkoristite predvsem za druženje z ljudmi, nasprotnim spolom, še posebej, če ste samski.

Tehtnica 24.9. – 23.10.

Tehtnicam bo avgust prinesel ureditev / izboljšanje odnosov, kar bo na nenaven način izboljšalo kariero in poslovne priložnosti. Vaša vladarica Venera bo poskrbela, da bodo ljudje z vami zadovoljni in še več, precej src boste ogreli, tako da se lahko v poslovnem svetu pojavi tudi ljubezen, ki bo presegla običajno flirtanje in se razvila v dolgoročno dober odnos. S počutjem boste  več kot zadovoljne, kar bo razvidno tudi v vašem izgledu in obnašanju. Ljudje bodo radi v vaši družbi.
Samske tehtnice boste imele priložnosti več kot dovolj, da najdete izbranca srca, medtem ko boste vse tehtnice v vezi testirale svoj odnos in vsaj razmišljale o spremembi. Lahko, da si boste privoščile skok čez plot, ki pa bo ostal skrit pred javnostjo, če ga seveda same ne boste obelodanile. Ob koncu avgusta se bo ljubezen realizirala na zelo hiter in praktičen način. Sprememba bo prišla dokaj nenadno, pa čeprav ste jo že velikokrat preučili in si jo zamišljali. Srečni dnevi: od 5.-14. avgusta in od 23. do 27. avgusta.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Škorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijoni boste avgusta sprostili svoje skrbi, kar vam bo zanimivo prineslo rešitve za vse stvari, ki ste jih želeli pred poletjem urediti, pa ni šlo. Številna poznanstva vam bodo v pomoč, da boste izpeljali nenavadne dopustniške ideje in sočasno še naredili poslovne premike. Izjemno dobro fizično počutje bo posledica preteklih skrbi za telo in prehrano, zato boste dobili nadaljnje veselje za tovrstno skrb. Pretekla leta so vam pustila precej posledic, zato še ne boste optimistnični glede vsega, kar se bo dogajalo v dobro. Postavljate namreč nove temelje za celotno življenje, kar pomeni, da nič, kar je starega, ne bo ostalo v teh okvirjih. Pomembno je, da si priznate svojo neodvisnost in notranjo moč, ki je v vas. Šele, ko jo boste v popolnosti sprejeli, se bo le-ta realizirala tudi navzven. Če imate zdravstvene težave, je proces sprejemanja notranje moči tudi način, da se popolnoma rehabilitirate in si priznate moč misli, ki je v vas. Nič, kar se vam dogaja, se ne dogaja naključno, zato spremljajte svoje misli in jih preuzmerjajte v svoje dobro. Dobri dnevi: 4., 6.-8., 13., 14., 24. avgust.

Strelec 23.11. – 21.12.

Strelci boste v avgustu prekipevali od energije in lahko, da jo boste na veliko razmetavali naokoli misleč, da bo tako dobro obdobje trajalo na vekomaj. Poskrbite za svoj notranji mir, za svoj stik z Dušo, saj je avgust lahko za vas resnično lahko mesec prenove, novega rojstva. Vse, kar si želite pri sebi spremeniti, je to možno doseči v avgustu. Podpora energij je namreč največja prav v tem, da najdete svojo najglobljo resnico, svoje poslanstvo, ki se bo razkrilo navznoter, če boste le dovolili, da se energije kopičijo v vas, da jih prehiro ne porabite za druge. Skozi notranje doživljanje sreče in življenjske energije, strasti, se boste tudi navzven dotaknili ljudi in ustvarjali krog srečnih ljudi. Če pa boste pozabili nase, pa bodo posledice v avgustu večje, lahko, da boste izgubili vam dragocene odnose, ker ne bodo želeli več spremljati vaše izčrpanosti in nesmiselnega pretiravanja.  Dobri dnevi: 5., 7., 8,. 10., 20, 24. in 28. avgust.

Kozorog 22.12. – 20.01.

Kozorogi boste v avgustu pod soju žarometov. Kamorkoli boste šli, kjerkoli izven hiše boste opaženi. Zato si zastavite cilj, da ste sočasno sproščeni in urejeni. Sproščenost je nekaj, kar lahko sistematično dosežete, ko ste zadovoljni s sabo. Okolica vas bo skozi poletje opazila in tudi izzivala v stvareh, ki niso še poceljene v vas. Zato vzemite te opazke kot darilo, ki vam pokažejo, kje ste še šibki in kje morate samo sprejeti sami sebe brez, da si naredite seznam del, ki so za to potrebna. V veseljem vam bo, ko boste spoznali, da imate tudi veliko prijateljev, ljudi, ki vas gledajo z naklonjenostjo in ljubeznivostjo ter vas ne obsojajo za vse, kar ste ali niste. Več, kot boste opazili takšnih ljudi, hitreje boste dosegli sproščenost. Skozi sproščenost pa bo prišla ljubezen v vaše življenje in vam odprla novo poglavje življenja (tako za samske kot vezane). Dobri dnevi: 9., 11., 12., 21. avgust in 1. september.

0907786

Vodnar 21.1. – 20.2.

Vodnarji si boste želeli urediti temelje svojega življenja, a sočasno boste preveč zaposleni z ljudmi, poslom in urejanjem vsakdanjih konkretnih stvari, da bi lahko izpeljali korenite spremembe že v avgustu. Sočasno spremembe niso odvisne samo od vas, temveč od več ljudi, do katerih pa ste vse bolj nestrpni. Praktična komunikacija vam bo na trenutke delala težave, saj boste prehitro sprejeli stanje, ki vam bo pokazano in ne boste sledili svojim ciljem in željam. Ne glede na vrsto odnosov, boste do vseh ljudi, povezanih z vašim domom rahlo nestrpni in težje bo ustvariti harmonijo, ki si jo želite. Izleti, aktivnosti izven doma bodo zato zelo dobrodošle. Ljudje vas bodo opazovali in na njih boste imeli močan vpliv, zato se zavedajte, da si preko vsega zares ustvarjate nove temelje, nov zagon za življenje in kreativnost. Sedaj je čas, da razmišljate o financah, ne odlagajte tega na jesen. Skozi ideje in kreativnost boste pravočasno prišli do materialnega obilja, ki vam bo odprlo nove poti. Ne pozabite pa, da ni dovolj slediti ideji ali rutini, da je potrebno oboje voditi sočasno. Srečni dnevi: 1., 13., 15., 20, 21., 25., 26., 27. avgust in 1. september.

Ribi 21.2. – 20.3.

Ribe boste usmerjene skozi celoten avgust v materializacijo samega sebe, svojih idej in vsega, kar vam veliko pomeni. Zanimivo, da vam bodo ideje in zvezde prinašale način, kako resnično priti do denarja z vsem, kar počnete ter kako se lotiti vsega na pravi način. Avgust vam bo pravo darilo zase, zato se boste izogibali vseh in vsega, kar bi vas lahko odmaknilo od vašega ustvarjanja. Če nimate svoje dejavnosti, potem se lahko zgodi, da boste preobremenjeni z delom in službo, da boste začeli razmišljati v smeri, kaj si zares želite početi do konca življenja. Avgust vas bo pri tem močno podprl in vaš planet Neptun bo sprejemal močno podporo za to in za materialno obilje. Bodite pozorni na svoje misli, način komuniciranja in se zberite na način, da boste celoviti tukaj in zdaj. Sam s tem načinom notranje poveznosti boste lahko dosegli vse, kar si želite v življenju. Ne prehitevajte želja in si ne želite nečesa, v kar so vas drugi prepričali, da si želite. Začutite in odkrijte svojo notranjo povezavo in namero za dobro življenje. Srečni dnevi: 1., 3., 5., 7., 8., 9., 10., 16., 17., 20., 24. in 28. avgust.

Andreja Novak

zvezde

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)