POLETNI HOROSKOP

Zvok kitare, dobro družba, prijetna senca, hladna pijača so samo nekateri pojmi, ki spominjajo na poletje, na čas povečane romantike in skladnosti. Človek si mora v prvi vrsti postaviti določene meje in pravila, ter se jih držati in to v celoti, samo tako pride daleč. Ključ do osebne sreče je tudi pogovor in izmenjava mnenj to pa je pot do osebne blaginje.

POLETNI-HOROSKOP

Oven

21. 3. – 20. 4.

Poletje v sebi skriva notranjo moč, voljo in pogum. Junija se boste veliko ukvarjali z vprašanji čustvene varnosti, prenove doma in raziskovanja. Julija in avgusta pa boste sledili sebi in vsem tistim stvarem, ki vam bodo pomenile pojem osebne sreče in povečala se bo plodna energija. Kljub paleti delavnih obveznosti se boste vseeno vzeli čas zase in našli ključ do osebne sreče. Čarobno bo v ljubezni.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Plesali boste po taktu srčnega izvoljenca in omenjeno vam bo okrepilo samozavest. Življenje vam bo ponudilo paleto dobrih iztočnic in priložnosti. Napredek časa bo v pogledu čustvene varnosti in korak za korakom boste sprejeli spremembe in novosti. Adrenalinsko obdobje vas čaka v juliju. Zadeve pa se bodo obrnile v tisto smer, ki bo iskana. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Odpre se vam bodo številčne možnosti in tako se boste morali umiriti in zadeve zelo dobro preučiti, kako vlagati energijo in zakaj. Čustveno boste do sredine julija bolj občutljivi, popaziti bo potrebno na moč misli. Za samske bo na delu Amorjeva puščica in slediti morate tistim občutkom, ki vas sprostijo. Seveda pa se boste veliko pogovarjali in bili tudi na poti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Če boste prisluhnili glasu srca, potem se vam bodo zadeve obrnile v pričakovano smer. Pred vami je čas ravnovesja, čustvene skladnosti in notranje modrosti. Dokončali boste nekaj iz preteklosti in se tako odločili, da greste osvobojeni naprej. Vodni element vam je prirojen in tako se boste sprostili v bližini reke. Čustveno se pričakuje napredek v avgustu.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Po zvezdnih namigih vas čaka mnogo romantike in delavnosti. Omenjeno boste morali združiti v logično celoto in tako pridobiti motivacijo. Simbol poletja bo mavrično drevo, ki združuje moč, drugačnost in spremembe. Vse pa boste potrebovali za osebni napredek. Pomemben bo odkrit pogovor. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Poletje bo namenjeno spoznanju o osebni resnici. Seveda bo to čas tudi sprostitve in osebne motivacije. Prijatelji in znanci vam bodo v pomoč pri razpotju življenja. Veljalo se bo pogovoriti, kajti samo tako greste osvobojeni naprej. Narediti pa bo potrebno prerez in v drugi polovici julija reči bobu bob. Notranji pogum pa boste pokazali v ljubezni in tako narediti korak naprej.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Izpolnila se vam bo srčna želja in slediti boste morali tistim stvarem, ki vam nekaj pomenijo. Sprostila vas bo prijetna glasba in poletne radosti. Zdi se, da bodo omejitve tiste, ki vam bodo v pomoč, da si boste na pravilen način postavili svoja pravila. Odgovornost vam bo koristila predvsem v pogledu obveznosti. Notranja modrost pa vas bo vodila po pravih razpotjih in preizkušnjah.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Spremljala vas bo tiha želja po spremembah, ki pa bodo prihajala postopoma. Dovoliti si boste morali sanjati in si tako pridobili motivacijo. Vsekakor bo poletje tudi čas uspeha in ugodnih priložnosti. Prirojena vztrajnost bo nagrajena, seveda pod pogojem, da boste delali na sebi. Sprostila vas bo umirjena družba, premišljevanje in duhovna znanja. Sledite glasu srca!

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Odprle se vam bodo nove in popolnoma neznane poti. V tem poletju boste združili adrenalin in svoje znanje in poiskali nove izzive. Odkriti morate svojo resnico in tako boste po poti življenja odšli na osvobojen način. Rešitve bodo prihajale ena za drugo. Pomembno pa je, da se ukvarjate s tistim kar vas veseli in vam prinaša željo po osebnem napredku.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Harmonični odnosi bodo tisti, ki vas bodo dobesedno polepšali. Simbol poletja bo seme, ki v sebi skriva vse informacije do notranje modrosti. Zopet si boste izbrali daljšo pot, za katero pa boste nagrajeni. Veselje in dobra volja vas boste spremljala tekom poletja in prinašala napredovanje. V ljubezni se boste morali na novo postaviti osebne meje. Sprostila vas bo narava.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Reka življenja bo odnesla vse tisto, kar ste na svoj način prerasli. Okrepila se bo iskrenost in odločnost in tako boste dosegli mnogo dobrih iztočnic. Notranje se boste morali sprostiti in si zaupati, vendarle le ne površinsko, ampak v celoti. Poletje bo čas osebnega napredka in izpolnitve srčne želje. Odlično se boste počutili med ljudmi, pomembno mesto bo imelo prilaganje.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Diplomacija vam bo v pomoč in oporo. Skozi pomoč srčnega izvoljenca boste dosegli prave vrednote in s tem priložnost za rast in razvoj. Morebitnih problemov ne pometajte pod preprogo, ampak jih rešujte dinamično in omenjeno se vam bo obrestovala.
Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem. Pomembno pa bo, da si boste priznali, kaj vas veseli in kaj osrečuje.

tadej-sink-astrologTadej Šink

Obiščete me lahko na www.tadej-sink.si
Dosegljiv na telefonski številki 041 428 966
SMS SVETOVANJE: Pošljite sms na 6060 ključna beseda TADEJ (napišite še vprašanje in rojstne podatke, datum, uro in minuto rojstva)

Zvezdni pozdrav!
Tadej Šink, horarni astrolog

The following two tabs change content below.