Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 16. 5. DO 23. 5. 2022.

Prva karta izraža vašo željo po tem, da bi bilo v vašem življenju več strasti, hkrati pa nakazuje, da se vaša življenjska energija in strast oziroma ustvarjalna življenjska sila že prebujata. Čas je primeren, da se soočite s svojimi senčnimi deli in udomačite svoje notranje zveri, svoje strahove. Kot nakazuje karta, lahko strahove premagujete z ustvarjalnostjo. Karta vas spodbuja, da sprejmete sebe v celoti, svoje nagone, svoje telo in duha, svojo moč in svojo ranljivost, svojo čutnost, kar vas bo v energijah odprlo tudi za sprejemanje obilja na vseh področjih vašega življenja.
Druga karta svetuje, da se sprostite in opustite dvome, zaskrbljenost in strah, in boste lahko začutili ustvarjalno moč in notranjo potrebo po tem, da tudi uresničite svoje ideje, zamisli. Ne predajajte se preveč nihanju v razpoloženju, ne dovolite, da slabo razpoloženje drugih ljudi vpliva na vas, oprite se na svoj praktični um in se bodo tudi dvomi umaknili.
Tretja karta kaže, da imate možnost doživljati situacije z manj čustvenih reakcij, v odnosih se lahko izražate čustveno bolj celovito, zrelo, nevtralno. Če se v vas zbudijo določene reakcije, začutite, ali je to spomin na neko staro stanje in ali je vaše novo stanje drugačno. Začutite, kje v vaši notranjosti je mir, in iz tega miru poglejte na zadevo ali na odnos. Tudi tretja karta vas spodbuja, da ne tlačite (več) čustev, ampak jih sprejmite, predihajte in opustite tista čustva, ki vas bremenijo. Če je breme preveliko, poglejte, kaj je zadaj, kaj je še treba poceliti, spustiti.
Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.