Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 12. 4. DO 19. 4. 2021

Velika svečenica vas ta teden podpira v prizadevanjih, da se iz kritika spremenite
v objektivno pričo in da sledite svojemu srcu tako glede posla kot tudi ljubezenskih in drugih odnosov, da zaupate sebi, svoji notranji moči, intuiciji, svojemu znanju in
veščinam. V tem obdobju boste verjetno čutili, kako si vse bolj (spet) zaupate, kako se vse bolj zanašate tudi na svojo intuicijo, kako so za vas pomembna zdrava, iskrena razmerja. Spoznavali boste, kako je za vas pomembno, da sledite svojemu srcu tudi glede dela, poklica ter da ste ustvarjalni. Patite, da se ne boste kritizirali.
Če vas bo prevzela pretirana zaskrbljenost zaradi financ, položaja v službi, zaradi
ljubezenskega ali kakega drugega odnosa, najdite način, da se sprostite in umirite svoj um, morda s sprehodom, s telovadbo, z dobro knjigo ali v stiku z dobrimi prijatelji. Ko boste mirni in sproščeni, boste laže našli rešitve.
Ta teden bodo energije podprle nove začetke, premike v nove smeri, uresničevanje vaših idej, najglobljih vizij. Pokazale se bodo priložnosti za nove posle, bodite pozorni na okolico, na priložnosti, ko se pojavijo, in sledite svojemu notranjemu glasu, ki bo v tem času še posebno močan kompas, kam se usmeriti in kdaj. Morda boste dobili idejo od starejšega izkušenega, poslovno navdihnjenega moškega ali osebe, ki je rojena v znamenju Ovna, Leva ali Strelca.
Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot