Tarot – Tedenska napoved

maNapoved za teden od 2. 12. do 9. 12. 2019.

Ta teden bo v znamenju postavljanja trdnih temeljev za prihajajoče obdobje oziroma za novo koledarsko leto. Podpora energij za vsa naša področja, tako kar zadeva naša čustva, naše odnose z drugimi, naša ljubezenska razmerja in naše notranje čustveno razkošje, pa tudi naše nove projekte, ustvarjalnost in poslovno področje ter zdravje in našo materialno varnost, je močna.
Izziv ta teden bodo predvsem naša stara prepričanja, izogibajmo se pretiranemu razčlenjevanju situacij in nas v njih, dvomom in pretirani samokritičnosti, ukrotimo svoj dvomeči, tudi tiranski um z različnimi tehnikami, ki nas sproščajo, privoščimo si sprehode v naravo, če je le mogoče, telovadimo, razvajajmo svoje čute z vsem, akr nas pomirja in razveseljuje.
Ko dosežemo v sebi mir, spokojnost, se naš um umiri in postane ustvarjalen, povezovalen in nas podpre v načrtovanju novega, vznemirljivega. Pojdimo iz cone udobja in resnično zaposlimo svoj um na ustvarjalen način, povezujmo različne informacije o sebi in o okolju na izviren način, dajmo duška svoji ustvarjalnosti in umski prodornosti ter si pripravimo resnično dober in uresničljiv načrt za prihodnost.

Srečno.
Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)