Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 26. JULIJA DO 1. AVGUSTA 2021

Čas je, da opustite stara prepričanja, dvome, strahove, nezaupanje, sodbe, vse tisto, kar vaš um v  strahu pred spremembami tako rad premleva. Zaposlite svoj um z ustvarjalnimi idejami o svoji prihodnosti, tako vam bo dober zaveznik. Opazujte, ali se ‘radi’ kritizirate, in začutite, kaj se takrat zgodi z vašimi čustvi in telesom. Morda boste prvič dojeli, kako na tak način sebi, svojemu telesu, čustvom in umu povzročate rane.

Druga karta vam ponuja rešitev iz zavozlanih misli kritiziranja, obsojanja, pretiranega razčlenjevanja. Odložite določena miselna in čustvena bremena in vaš um bo spet ustvarjalen. Izrabite to obdobje za pridobivanje novega znanja, za skristaliziranje svojih idej, za dobre odločitve glede pomembnih tem oziroma področij življenja. Poglejte na odnose z drugimi bolj nepristransko, celovito in konstruktivno. In poglejte odkrite v odnos, ki ga imate do sebe. Če je treba kaj spremeniti, naredite to, čistite balast in si tako čistite energije za pritok svežih energij, ki podprejo sveže misli, ideje, rešitve.

Karta obešenca vam svetuje, da pogledate na situacijo ali odnos, ki vam delata težave ali o katerih ne veste, kaj naj si mislite ali kako naj ravnate, z novega zornega kota, da obrnete perspektivo in da tudi ravnate sveže, morda čisto drugače kakor doslej. To vas pelje v opuščanje določenih omejitev, ki ste si jih sami postavili ali ki vam jih postavlja družba. Lotite se zadev, ki že dolgo visijo v zraku, razrešite stvari, ki vas mučijo, zdaj je pravi čas za to.

Teden, ko bomo imeli priložnost videti, kaj nas še zadržuje v mrtvem teku na enem ali več področjih v življenju, in to sprostiti, opustiti ali narediti večji preboj.

Srečno!

Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot