fbpx

Tarot – Tedenska napoved

Napoved za teden od 17. 2. do 24. 2. 2020.

Ta teden se lahko v naše misli prikradejo stari strahovi, kar nas bo verjetno pretreslo, saj se bomo morda spet soočili z dvomi o sebi, s strahom pred propadom bodisi na čustvenem bodisi na finančnem področju, z dvomi o tem, ali smo dovolj močni, dovolj nadarjeni, na splošno ‘dovolj dobri’. Po začetnem dvomu o sebi bomo začutili, da se v nas zbuja volja do tega, da enkrat za vselej opravimo s starim strahovi. Izogibajmo se negativnemu razmišljanju, negativnim vzorcem, ki nas sabotirajo, raje si oglejmo, kaj nas še drži v starem strahu ali dvomih, in začutimo, ali se lahko od tega poslovimo.

Pojdimo globlje vase, v svoj mir, in začutimo, kako se v nas že zbujajo ‘pomladne’ energije, ki obnavljajo našo vitalnost in notranjo moč ter  podpirajo naš pustolovski, svobodni duh. Tako bomo začutili tudi, da smo marsikaj že predelali, se z marsičem v sebi že soočili in premagali. Lahko smo optimistični, dovolj razlogov imamo za to.

V trenutkih, ko nas popade dvom o sebi, se spomnimo, da je bolje počakati s kakršnimi koli odločitvami, dokler ne pridobimo dovolj jasnine v mislih, da lahko bolj objektivno ocenimo svoj položaj. Ne razčlenjujmo preveč položajev ali odnosov, ki nas begajo, ampak delujmo v skladu s staro modrostjo, ki pravi, da se vsaka megla enkrat razkadi in se pot spet jasno vidi.

Srečno!

Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)