Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 25. 7. DO 31. 7. 2020.

Ta teden so možni konflikti z drugimi ljudmi, predvsem tistimi,ki so nam res blizu, saj na dan prihajajo dolgo zadrzevane zamere, vse, kar smo že dolgo kuhali v sebi in tudi tlačili. Ti deli nas se na vsak način hočejo pokazati,se izraziti in sprostiti. Nič več ne moremo tajiti teh občutkov in negativnih misli, čas je, da se soocimo s sabo in in z drugimi in govorimo svojo resnico. Morda se kazejo celo rodbinske zadeve, zamere in sodbe prejšnjih generacij, ki jih mi kot nasledniki se nosimo v svojih energijah. Možnost imamo,da prekinemo te rodbinske vzorce in da se staro in zatohlo sprosti.
Druga karta obljublja čustveno nagrado,ko prevetrimo svoja čustva. Karta svetuje,da uživamo vsak dan sproti, da proslavljamo nove začetke. Možna do srečanja z novimi ljudmi, nove ljubezenske zveze, novi družinski člani … Nekaj novega se rojeva. Smo na začetku nove, vznemirljive poti …
Tretja karta proslavlja našo čutnost, spoštovanje telesa, uzitke, ki bogatijo nase zivljenje. Hkrati nas opominja,da je čas,da se naučimo ohranjati svoje materialne vire, da je pomembno znati varčevati s svojo energijo in denarjem. Lahko pomeni tudi,da ste pred kratkim osvojili te veščine ali da se jih v tem obdobju učite. V vaše življenje lahko vstopi nekdo, ki je čas ravnanja z denarjem in postavljanja zdravih meja in prednostnih zadolžitev. Bodite pozorni nanj,ker vam prinaša v življenje pomembno spoznanje, znanje ali veščino.

Srečno!

Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot