fbpx

Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 6.4. DO 12. 4.

Prva karta je karta velike arkane, karta svečenika, podpornika poučevanja, učenja in podpornika družine in globoke vere posameznika vanjo. Tudi zdajšnje okoliščine nas spodbujajo k temu, da se resnično posvetimo svojim najbližjim, da začutimo globoko povezanost med nami in preostalimi družinskimi člani in da začutimo, kaj smo se prišli v tem življenju učit od svojih najbližjih, kaj pa je tisto, kar mi prinašamo njim. Posvetimo se tudi svojim talentom, svojim naravnim darovom, premislimo, ali lahko izboljšamo svoj poklicni status z dodatnim znanjem, čas je tudi za to, da se rpedamo raziskovanju tistih znanj in področij, ki so nas od nekdaj zanimala, a nismo imeli časa zanje. Tudi zdajšnji čas je lahko zelo ploden, zbiramo znanje, ideje in energijo za čas, ko se bomo spet polno aktivirali navzven. Čas je torej pravi za urejanje življenjskih zadev. Karta vas tudi opominja, da si prisluhnete, svojemu notranjemu glasu in da zaupate svojemu najglobljemu bistvu.
To obdobje je tudi ugodno za to, da si podrobneje ogledamo svoje razvade, to, ali igramo vlogo žrtve in zakaj, kaj nas dela zamorjene, potlačene. Morda so to stari vzorci, morda so to dolgo tlačena negativna čustva, morda so to prepričanja, ki smo jih sprejeli za svoja, ko smo bili še majhni, morda so to problemi, s katerimi se ne želimo soočiti. Obrat k družini je hkrati tudi čas, ko se lahko odločimo, da bomo stare družinske ali rodbinske vzorce, ki nas omejujejo, opustili.
Nasproti temu lahko postavimo našo ognjeno, aktivno moč, ki se želi izraziti na nove, inovativne načine. Skupaj z brstenjem narave brstijo tudi v nas nove energije in nas spodbujajo k spremembam in premikom v nove smeri.
Srečno!

Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)