Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE 25. 1. DO 1. 2.

Dinamika med kartami napoveduje, da smo v obdobju, ko bomo postavljali svoja omejujoča prepričanja in dvome o sebi nasproti svojemu svobodnemu duhu, ki je zmožen preseči družbeno pogojena pogojevanja, ki v človeku ustvarjajo razkol in dvome o sebi.

Morda vas bodo preplavili stari občutki izgube, tega, da niste dovolj sposobni, daovolj nadarjeni, da ne zmorete poskrbeti za svoje življenje tako, kot bi radi. Na dan bodo verjetno prihajali stari strahovi pred neuspehom ali usephom, ki prinaša nove odgvornosti. V teh trenutkih je smiselno pogledati, koliko se to nanaša na vaše trenutno stanje, na stanje, kos te marsikaj že ozavestili in presegli, koliko pa so to samo še spomini na stare bolečine in občutke neuspeha. Še vedno smo v vmesnem času, ko se čistijo stvari vse globlje in globlje, in tudi polna luna v četrtek bo naplavila vse tisto, kar smo potlačili. Prva akrta hkrati kaže, da bo prihodnje 7-tedensko ali celo 7-mesečno obdobje tudi čas, ko se boste imeli možnost teh starih strahov popolnoma znebiti.
Bodite pozorni na svoje misli v tem času, na svojega notranjega kritika, ki neusmiljeno skritizira vsak vaš dosežek ali uspeh. Vzemite si čas in res prepoznajte, koliko sami sebe sabotirate. Kdo od staršev je bil na neki način neusmiljen do sebe? Kdo nikoli ni bil zadovoljen s sabo, ampaj je vedno iskal napake? Če so se v tem času pojavljale take in podobne misli in posledično tudi strah pred neuspehov, bodisi na materialnem bodisi na čustvenem področju, je zdaj čas, da to ozavestite in prevzgojite svoj um. Sistemi delujejo tako, d anam vcepijo občutek manjvrednosti, nezadostnosti, vse drugo pa potem naredimo sami, ko se neusmiljeno kritiziramo, ceframo svoje lepe potenciale in unikatnost.
Procesi so mogočni, rešujemo se starodavnih pogojevlnih vzorcev, zato bodite v tem času prizasljivi s sabo. In tudi optimistini. Smo generacija, ki ni več pripravljena slepo slediti starim pravilom, vzorcem, normam, ampak se učimo jasno slišati in izraziti svoj avtentični jaz. To je veliko delo in mogočno poslanstvo. Zato pravim, da bodite prizanesljivi s sabo. Pa tudi optimistični.
Tretja karta pritrjuje resnicam, ki jih izražata zgornji dve, in hkrati prinaša močno podporo vsem, da v tem obdobju odložimo vso okostenelost in sledimo svojemu svobodnemu duhu. Podpore za to imamo veliko, dogaja se neke vrste revolucija, tako močne preobrazbe v nas in navzven se dogajajo.
Četrkova polna luna je odličen čas, da naredimo kak lep ritual zase in položimo kot daritev na oltarček svoje strahove, svoje notranje ovire in zaživomo svobodno, kar je naše najbolj resnično bistvo.

Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot