Tarot – Tedenska napoved

Napoved za teden od 13. 1. do 19. 1. 2020.

Naz ačetku tedna se bodo v nas morda še oglašale skrbi, ki so povezane s preteklim obdobjjem ali s preteklimi projekti oziroma s projekti, ki jih še nismo končali. Skrbi se kažejo predvsem, kar zadeva posel, materialno stanje, finance. To nas lahko odmika od tega, da bi videli realno sliko dogajanja ali nekega stanja, situacije. Ne dovolimo si, da bi nas stari miselni vzorci in star način delovanja odmikali od naših poti in naših ciljev. Protiutež tem razpoloženjem in načinu razmišljanja je vztrajanje in to, da sledimo svoji začrtani poti in temu, kar smo si zadali.
Če bomo sledili svoji viziji in jasni nameri, če bomo stvari urejali po korakih in ustvarili neki določen red, če bomo disciplinirani in če bomo sledili svojemu srcu, tako da bodo naše misli, naše srce in naše delovanje usklajeni, nas čaka večja zmaga. Bodimo ustvarjalni in prožni, energije močno podpirajo našo moč intuitivnega zaznavanja in jasnih uvidov v situacije, pa tudi našo ustvarjalno moč. To nam omogoča širjenje na vseh ustvarjalnih življenjskih področjih. Lep teden je tudi za obnovitev naših življenjskih moči, za to, da razširimo svoj krog interresov, da se morda lotimo česa novega, nečesa, kar nas bo resnično pritgnilo in zanimalo.
Vztrajajmo v na novo pridobljeni jasnosti in sproščenosti, poslušajmo sebe in svoje srce in drznimo si narediti nekaj, česar si v preteklosti nismo upali.
Srečno!

Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)