Tarot – Tedenska napoved

Napoved za teden od 14.10. – 21. 10. 2019.

Za ustvarjanje obilja, blaginje so potrebne dobre organizacijske sposobnosti, red, posvečanje podrobnostim, sledenje srcu in dobra in pravočasna komunikacija. Ta teden energije to še posebno močno podpirajo. Bodimo organizirani, disciplinirani, ne spreglejmo pomembnih podrobnosti in datumov, bodimo iskreni in pristni pri sporazumevanju z drugimi in odzivajmo se pravočasno, takrat, ko se pokažejo priložnosti. Izogibajmo se nejasnosti in kaosu.

Želeli si bomo izraziti svojo pravo naravo na vseh področjih svojega življenja, čas je za spremembe, ki peljejo v izražanje svojega nepotvorjenega bistva. Zaupajmo si, vpogledi v naše globlje bistvo, čustva in talente bodo močni in točni. Opustimo kritiziranje sebe in drugih. Ravno kritika bo največji izziv, s katerim se bomo ta teden soočili in ga imeli možnost preseči. Z opuščanjem samokritičnosti in s soočenjem z našo najglobljo resnico pride tudi obilna žetev, ki prinaša srečo, osebno moč in obilje na vseh področjih življenja.

Z jasnim videnjem različnih aspektov svojega življenja se bo okrepila naša potreba po tem, da opustimo negativno razmišljanje, sabotiranje samih sebe in da pogledamo na svoje življenje s širše perspektive, onstran ovir, ki so resnične ali zgolj posledica našega ozkega in negativnega razmišljanja. Podpore za to imamo res veliko.

Alja Špiljak, Prebujenje.siPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)