Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 19.5. DO 26. 5. 2020.

Prva karta vas spominja na to, da boste v tem tednu lahko ustvarili trdne nove strukture, ki podpirajo in ustvarjajo obilje na vseh področjih vašega življenja, če boste le ohranili svojo celovitost, notranjo moč in zbranost ter sledili svojemu srcu. Čas je, da se polno aktivirate, to pa boste lahko dosegli le, če se boste soočili z notranjimi ovirami, ki vam to morda še preprečujejo, in jih presegli. Kar koli vas torej še ovira pri tem, da bi se polno aktivirali za ustvarjanje in sprejemanje obilja, bodisi stare strukture, ki vam ne služijo več, stari strahovi, povezani z denarjem in obiljem, bodisi negativna prepričanja, kot je to, da vam tako ali tako ne more uspeti – energije vas bodo v tem tednu močno podprle pri tem, da te ovire premagate in sledite svojemu srcu in cilju.

Ko se boste soočali s svojimi notranjimi ovirami, si oglejte tudi svoje razvade in negativna čustva, to, ali morda igrate vlogo žrtve in zakaj: začutite, zakaj se počutite brez prave energije, potlačene ali zamorjene. Ali so to neki stari vzorci, dolgo tlačena negativna čustva, ali prepričanja, ki ste jih sprejeli za svoja, ko ste bili še majhni, ali problemi, s katerimi se ne želite soočiti? Morda vas daje zgolj spomladanska utrujenost – v tem primeru prisluhnite svojemu telesu in njegovim potrebam, poskrbite za vitamine in druge snovi z zdravo in redno prehrano in gibanjem na svežem zraku.

Tretja karta vas podpira v tem, da zaupate sebi, svojim sanjam, idejam, željam, načrtom, kar vas vodi tudi v večje samospoštovanje. Delo na sebi rodi sadove in usmerjenost naprej je tisto, kar podpirajo energije te karte v vas. Če se pojavijo strahovi, se osredotočite na ustvarjalno iskanje rešitev. Če boste začutili, da dvomite o svojih idejah, načrtih ali sebi, se spomnite na svoja uspešna obdobja v preteklosti. Spomnite se, kako ste takrat delovali, da vam je uspelo, na katere svoje talente ste se naslonili, jih uporabili, da vam je uspelo premagati notranje in zunanje ovire in speljati neki projekt, uresničiti neko idejo, ustvariti nekaj, na kar ste bili ali ste še ponosni. Naslonite se na te svoje veščine in le pogumno naprej. Karta tudi spominja, da ne ukrepajte, dokler je v vas morda nejasnost ali dokler ne poznate vseh okoliščin. Raje počakajte, da se stvari razjasnijo, da se pojavi cela slika, nato delujte.

Srečno!

Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot