Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 26. 10. DO 1. 11. 2020

Ta teden se boste morda srečevali z dvomi o sebi, s strahom pred porazom, s tesnobo ali zaskrbljenostjo, zato je smiselno, da iščete ravnovesje v sebi, da se poskušate osredotočiti na svoje močne strani, da si poiščete dejavnost, ki vas sprošča, lahko je to branje knjige, ogled dobrega filma, poslušanje dobre glasbe, nekaj, ob čemer se notranje umirite in uravnovesite. Prva karta prinaša sporočilo o močni podpori za to, da presežete notranje konflikte, dvome, tudi tako, da vidite stvari, ki vas morda v tem obdobju mučijo, z nove perspektive. Če začutite v sebi napetost, bremena, poiščite protiutež, najbolje tako, da se začnete najprej fizično sproščati. Ne popuščajte pod pritiski okolice. Ko se boste notranje umirili in pogledali na stvari z drugega zornega kota, boste našli tudi način, kako združiti različne dele, področja svojega življenja, kako premagati ali preseči morebitne konflikte doma ali v službi, kako najti rešitev, ki je dobra ne le za vas, ampak za vse vpletene. Pri tem poslušajte sebe, svoj notranji glas. Videli boste, da se rešitev nekako že ponuja.

Druga karta vas spodbuja, da sledite svojemu srcu, tako v poslu kakor v zasebnem življenju. Sledenju tistemu, kar ima za vas smisel, v vas vžge strast, to pa vam daje še dodatno motivacijo. Smo v obdobju, ko resnično vse bolj opuščamo stvari, položaje, tudi odnose, ki nas ne podpirajo več, in čutimo in sledimo potrebi po tem, da smo iskreni do sebe, da zaživimo v skladu s svojimi željami in notranjimi potrebami, da se iskreno vprašamo, kako si želimo naprej živeti. Če čutite, da ste nekaj že preživeli, izživeli, je zdajšnji čas pravi za pozitivne spremembe, za gradnjo novih temeljev, ki naj podpirajo vaše bistvo. Smo v neke vrste precej prelomnem obdobju, pripravljamo se na nov cikel in novo obdobje v naših življenjih. Poskušajte se sprostiti in samo čutite, kaj želite od svojega življenja. Ko boste točno vedeli, kaj želite, se pogumno lotite uresničevanja teh zamisli, čas je pravi za to.

Tudi tretja karta kaže, da smo v precej intenzivnem obdobju, ko se čisti naša notranjost in prihajajo na površje najgloblje stvari, stara žalost, stare zamere, stari dvomi, vse, kar smo dolgo tlačili v sebi ali česar se sploh nismo zavedali. Če vas bodo preplavila taka težka občutja, dovolite, da se vse izrazi, hkrati pa se zavedajte, da je to samo proces, da bo tudi to minilo, bodite nežni s sabo, poskušajte pogledati na vse skupaj tudi tako, da imamo ta hip možnost, da resnično počistimo star balast v sebi, da prelomimo vzorce, ki nas omejujejo, in tako sprostimo energije za celjenje naših starih ran, s tem pa se odpremo tudi sočutju in ljubezni do sebe in drugih.

Alja Špiljak, regresoterapevtka



PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot