Tedenski astrološki horoskop

Tedenski Horoskop – Astrologija od 12.3. do 18.3. 2018.

 

 

 

Ponedeljek, 12. 3.

Jutranjo budnico bo naredilo srečanje lune in plutona ob 4:45, kar bo luno v kozorogu pretreslo in ji dalo globlje zavedanje. Zato je ponedeljek smiselno preživeti na način, da ste pozorni na svoje miselne vzorce, ki vas delajo čustveno nesigurne, nesproščene in bodo danes prihajali na plano. Do večera imate priložnost sprostiti vse tisto, kar je bilo vsiljeno v vaše življenjske energije. Na istih stopinjah je tudi sonce, kar daje večjo podporo Svetlobe in podporo Duše na vse vaše dogajanje. Zvečer preide luna v vodnarja, kar vas bo sprostilo.

Torek, 13. 3.

Danes je odličen dan za dobro sprejemanje darov in okrepitev vašega optimizma in sprejemanja, saj se povežeta Sonce in Jupiter. Na istih stopinjah se retrogradno pojavlja črna luna, ki vas naredi bolj trmaste, kot sicer. Uporabite to trmo za svojo korist in ne proti sebi. Saturn bo omejil in držal Venero pod svojo roko, tako da poskrbite za urejen videz in dobro držo telesa.

Sreda, 14. 3.

Saturn še vedno vpliva na vašo venero in že včeraj ste čutili, kakšna je njuna dinamika. Ali se počutite ujeto? Ste ponosni nase in na svoj izgled ali bi se te dni raje nekaj skrili? Saturn je namreč lahko kletka vaši Veneri ali pa podpora za rast in razvoj. Prečistite svoje misli in razmislite o potrebnih afirmacijah zase in za svojo Venero, ki jo bo Saturn podprl. Ker se danes spogledujeta tudi sonce in luna, se lahko osvobodite tudi vzorcev dialoga ali monologa staršev, ki se je prijel v vaše energije.

Četrtek, 15. 3.

Luna preide v ribi. in čustva bodo začela prekipevati. Neptun že nekaj časa megli pravo naravo Severnega in južnega luninega vozla, kot da nimate prave moči in energije za odkritje svoje prave poti oz. da sledite temu, kar ste si pred časom zadali. Osvobodite se s pomočjo vode. Pijte jo, naredite si očiščevalne kopeli in se posvetite globinski meditaciji. Sprostite preteklost, očistite dom in telo ter se pripravite na nove začetke – na mlaj, ki bo nastopil v soboto.

Petek, 16. 3.

Luna se sreča z Neptunom ob 14:46, kar vas bo podkrepilo v sanjavosti in čustveni odprtosti. Če ste sledili nasvetu četrtka, potem boste danes v dobri koži in vas bodo energije podpirale. Mars je tik pred prehodom v kozoroga, zato na 29 stopinjah spodbuja jasnovidne uvide za vaše življenje. Imejte v sebi, v svojem srcu in glavi vprašanje: “Katero spoznanje potrebujem, da stopim korak naprej na svoji otpimalni poti? Ali … da razrešim ___________ področje? …

Sobota, 17. 3.

Mlaj prinaša nove začetke, ob 14:12 nastopi. Pri tem vas bo močno podrpl mars, ki danes preide v kozoroga in vam pokaže moč stika z zemljo. Za odriv potrebujete stabilnost na tleh in čas je, da prizemljite vse svoje želje in ideje ter jih podarite Svetobi Duše, da vas pri tem podpre. Zvečer luna preide v kozoroga, kar vas bo pomirilo, a čustveno bolj ohladilo.

Nedelja, 18. 3.

Sonce in kiron se srečata v ribah in to je povezava, ki vam omogoča razrešitev večih življenjskih ran. Je že čas, da dokončate določeno trpljenje in se odprete novemu načinu življenja? Kiron in sonce se bosta v ribah ponovno srečala čez 50 let, zato je danes edinstven dan, ki ga preživite z  ljubeznijo v srcu in podporo Svetlobe Duše, ki je z vami, da vam podari globinsko ozdravitev takoj, ko si priznate svojo občutljivost in ranljivost. Zvečer se vzdušje sprosti in harmonizira s pomočjo Lune, ki sreča venero. Naj bo ta nedelja za vas odrešujoča. Srečno.

Piše: Andreja Novak 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)