Tedenski astrološki horoskop

Tedenski Horoskop – Astrologija od 13.8. do  19.8. 2018.

Umiritev na vseh področjih in končna sprostitev se obeta ta teden. V ospredju bodo odnosi in družinsko življenje, pa tudi ljubezen.

 

 

Ponedeljek, 13. 8.

Luna v devici bo ponedeljek naredila učinkovit in osredotočeni boste na detajle. Energije novih začetkov po mlaju vam bodo dale vetra v krila vaših želja.

Srečno znamenje danes: device in vodnarji.

Priporočljiva barva: bela, bež in zelena

Torek, 14. 8.

Luna že zjutraj preide v tehtnico in sproščenost bo zaznamovala ta dan. Danes vas bo spremljala sreča, ki jo prinese srečanje Lune in Venere. Idealen večer je za zmenke in za sprejemanje dobrih energij skozi druženje z vam dobrimi ljudmi.

Danes srečno znamenje: tehtnica in raki.
Priporočljiva barva: zelena, bela in rdeča.

Sreda, 15. 8.

Praznik Marijinega vnebovzetja je in sproščnost bo predvsem vidna v komunikaciji. Danes boste stkali odnose in se pogovorili z ljudmi, ki jih že dolgo niste videli. Mnoga nesoglasja se lahko sprostijo in harmonizirajo.
Srečno znamenje danes: dvojčki  in levi.

Priporočljiva barva oblačil: vijolična in modra.

Četrtek, 16. 8.

Luna preide v škorpijona in poglobi zavedanje vseh čustev, ki se kuhajo v vas. Ne podlegajte ljubosumju in nemiru, ki ga povzročajo temperature, temveč samo zaznavajte, kaj se kuha v vas. Dovolite Veneri, ki je v tehtnici, da vam pokaže pravo pot v harmoniji do sebe in do drugih.
Srečno znamenje danes: ribi in strelci .
Priporočljiva barva: vsi odtenki roza in modre.

Petek, 17. 8.

Srečen dan, poln navdihov in sreče. Luna in Jupiter vas vabita v svoj objem nežnosti in daril ter prekupevajočih čustev. Pazite, da ne pretiravate s prehrano.

Srečno znamenje danes: kozorogi in škorpijoni.

Priporočljiva barva: srebrna in modra.

Sobota, 18. 8.

Prvi lunin krajec vam daje podporo za dobre odločitve in nadaljevanje vsega, kar ste dobro začeli. Zvečer luna v strlcu osvobodi stare občutke. Izogibajte se krivde in melanholije.

Srečno znamenje danes: lev in vodnar

Priporočljiva barva: rumena in temno modra.

Nedelja, 19. 8.

Super dan za ljubezen in dobra srečanja ter zmenke. Bodite iskreni in sr-e-čni do sebe in drugih. Čas je za radost in veselje. Merkur sprosti svoje napetosti in začne z direktno potjo.

Srečno znamenje danes: levi in tehtnice

Priporočljiva barva: rumena in sinje modra..

Piše: Andreja Novak 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)