Tedenski astrološki horoskop

Tedenski Horoskop – Astrologija od 16.10. do 22.10. 2017.

 

 

 

Ponedeljek, 16. 10.

Dokaj sproščen dan po energijsko aktivnem vikendu se obeta. Danes je Merkur še zadnji dan v tehtnici in v prepripravah na mlaj v četrtek je koristno, da danes skomunicirate vse stvari, ki bi jih naj s sodelavci ali domačimi do četrtka zaključili.

Torek, 17. 10.

Merkur prestopi v škorpijona, kar vam bo dalo v naslednjih 3 tednih globje vizije za svoje življenje. Resnice boste lažje sprejeli in jih tudi hitreje videli. Bodite pozorni, da sprostite čustva, da vam ne zameglijo um, kajti Merkur v škorpijonu resnično lahko prinese globoka spoznanja za vas in vaše življenje. Danes tudi sreča Luna Marsa, zato bodite pozorni na svoje besede in čustva, da ne boste zaktivirali preveč reakcij v okolici.

Sreda, 18. 10.

Merkur se sreča z Jupitrom in to je dober dan za sestanke ali če morate koga navdušiti za svoje ideje. Dober dan za iskanje sponzorjev, novih perspektivnih strank in za aktiviranje energijskih ritualov za uresničitev vaših želja. Luna in Venera se srečata, zato je tudi idealen dan za zmenke. Odprite oči in glejte naokoli. Mogoče uzrete pravega / pravo.

Četrtek, 19. 10.

Mlaj – prazna luna v močni povezavi z Uranom lahko prinese dobre nenadne preobrate. Lahko se boste odločili in izpeljali stvari, o katerih ste še včeraj samo sanjali. Ker je luna v tehtnici, se bo veliko dogajalo na spoznanjih in spremembah v odnosih. Dovolite svobodo sebi in drugim ter imejte odprti um za prava spoznanja.

Petek, 20. 10.

Luna preide v škorpijona in se sreča z Jupitrom in Merkurjem. Odličen dan za izlet v tujino, za sklepanje poslovnih sodelovanje in razmišljanje o velikopoteznih rešitvah. Dopoldne bo izjemno aktivno in produktivno, zato si popoldne privoščite oddih in se pripravite na izjemen vikend.

Sobota, 21. 10.

Luna in Jupiter sta v škorpijonu, Sonce še v tehtnici in Venera že v tehtnici, Mars pa se danes poslavlja od device, kar pomeni, da postorite še zadnje stvari, ki jih morate dokončati, kajti volja se bo potem preusmerila v odnose. Večer je dober za zabave, zmenke in za sprostitev, za praznovanje življenja.

Nedelja, 22. 10.

Mars popoldne prestopi v tehtnico, kar vam bo aktiviralo voljo, da se aktivno lotite urejevanja vaših odnosov. Potrudili se boste, da boste naredili vse, kar lahko, da se zadeve razrešijo v skupno dobro. Odlično popoldne za skupno druženje.

Srečno nedeljo!

Piše: Andreja Novak