Tedenski astrološki horoskop

Tedenski Horoskop – Astrologija od 21. 5. do 27. 5. 2018.

 

 

 

Ponedeljek, 14. 5.

VSE NAJBOLJŠE DVOJČKI! Sonce se je danes pomaknilo v vaše znamenje in prihaja obdobje odlične komunikacije, odpiranja novim stvarem in dolgčas vam v tem mesecu sigurno ne bo. Izkoristite podporne energije in se izrazite povsod, kjer si želite povečati svoj vpliv.

Torek, 15. 5.

Prvi krajec je danes in luna preide v devico, kar vas bo podprlo pri natačnem in organiziranem delu. Energije dneva rastejo in novi projekti dobivajo večji zagon in vse več stvari vam bo šlo kot po maslu. Danes ni čas za spanje, temveč se usmerite v vse stvari, ki jih želite hitro in temeljito rešiti.

Sreda, 16. 5.

Izjemen dan za posel se obeta in če imate danes razgovore za službo ali pomembnejše poslovne sestanke, potem je to odličen čas,da se vam končno nasmehne sreča. Merkur in Jupiter, največja poslovna planeta vam bosta omogočila dobre preboje tako v poslu, kot pri komunikaciji svojih najboljšij, najbolj optimističnih želja.

Četrtek, 17. 5.

Akcija, akcija in še enkrat akcija. Sonce in Mars sodelujeta pri tem, da vas podpreta v življenjski energiji, ki se želi izraziti, priti na plano. Danes je odličen dan za športne aktivnosti, prijateljska srečanja in druge dejavnosti, ki vam povrnejo voljo do življenja. Na srečo luna preide v tehtnico, zato boste to energijo harmonično doživeli tudi v odnosih.

Petek, 18. 5.

Dobre energije na bivši dan mladosti se obetajo. Lepa povezava Jupitra in Neptuna vas bo podprla pri lepih pripravah na vikend, na povezovanju z dobrimi energijami tako v poslu kot doma. Dovolite, da se danes zgodi kaj čudežnega, bodite odprti za presenečenja.

Sobota, 19. 5.

Strastna sobota se obeta, ki vam lahko spremeni način doživljanja vašega partnerja ali partnerstva. Luna preide v škorpijona in venera se odpre za sodelovanje s Saturnom na lep način, kar bo dalo novo dimenzijo vašim energijam v odnosih. Čas je, da si obnovite ali poslravite garderobo in uredite vse, kar si vaša Venera želi urediti.

Nedelja, 20. 7.

Dan za darila je danes. Poklonite jih in jih tudi sprejmite. Lepa nedelja se obeta, zato se sprostite in se odzovite na vsa povabila ali vi povabite koga na kavo. Uživajte lepo povezavo Lune in Jupitra, ki se bo dovrišila na večer.

Piše: Andreja Novak 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)