Tedenski astrološki horoskop

Tedenski Horoskop – Astrologija od 23. 4. do 29. 4. 2018.

 

 

 

Ponedeljek, 23. 4.

Svetobni dan knjige z luno v levu bo potekal dokaj mirno. Če čutite notranje strahove in se vam čustva spreminjajo iz trenutka v trenutek, sta potem kriva retrograden Saturn in Pluton, ki vas bosta prisilila, da sprejmete energije v sebi in do konca septembra naredite notranji red.

Danes ne sprejemajte večjih odločitev, samo sprostite se in preberite kakšno knjigo za prosti čas.

Torek, 24. 4.

Luna preide v devico in dnevni elan se vam bo povrnil. Popoldne preide Venera v znamenje dvojčkov, kar vas bo popolnoma sprostilo v izražanji svoje lepote, kreativne ženske narave in močno povečalo možnosti za dobre zmenke in za srečanje z vašo sorodno dušo ali dušo dvojčico. Sramežčjivost bo manjša in komunikativnost na ljubezenskem področju bo povečana vse do 19. maja, ko bo Venera prešla v občutljivega raka.

Sreda, 25. 4.

Opravite vso potrebno komunikacijo do večera, saj vas bo luna v device podpirala pri učinkovitem delu, zvečer pa se intenzivno povežeta Saturn in Merkur, kar bo otežilo izražanje in dogovarjanje do četrtka zvečer. Zato ne čakajte, temveč danes opravite vse pogovore, ki jih želite pred prazniki še izpeljati.

Četrtek, 26. 4.

Močan pritisk na izažanje in sodelovanje bo vidno vse do večera. Zato danes ne računajte na kakšne hude delovne preboje ali da boste vse uredili pred prazniki. S hitrimi opazkami in neprevidnimi besedami si lahko zakuhate večje prepire, zato vse do petka zvečer previdno, saj sta povezana Pluton in Mars, kralja notranje moči in če Mars, bog vojne zaneti iskro, bo Pluton poskrbel, da se bo odvila cela bitka in da bodo preživeli najmočnejši.

Petek, 27. 4.

Ne najboljši dan za druženje, potovanje, zato previdno na cestah in ne na silo. Danes bo rek: “Potrpežljivost je mati modrosti” , prišel močno prav. Ne zapletajte se v prepire, ki niso nujni in ne skačite v besedo nikomur v okolju, saj ne bo nič dobrega se izcimilo. Počakajte na nov teden, da se energije po nedelji sprostijo. Dobro je, da je luna že od zjutraj v tehtnici, zato boste imeli podporo, če se boste odločili za harmonijo.

Sobota, 28. 4.

Tudi danes velja pozornost, da si po neumnem ne zapravite dobrih odnosov ali dobrih priložnosti. Luna v tehtnici bo blažila odnose in vas podpirala v tem, da se sprostite. Ne vztrajajte v svojih načrtih za vsako ceno, temveč se prilagodite sitaucijam. Če ne greste na potovanja, ja to najboljši dan za čiščenje domov, kleti, podstrešij, da notranji naboj pretvorite v konstruktivno smer.

Nedelja, 29. 4.

Dober dan bo in končno si boste lahko spočili. Danes se bo kar nekaj stvari postavilo na svoje mesto. Možno je, da ste že izgubili upanje na določene rešitve, a se bodo vseeno pokazale. Podpora Saturna in Sonca bo naredila notranji red in veliko veselja se bo sprostilo v vaše življenje. Razmislite in si naredite prioritete v svojem življenju, danes je pravi čas za to. Lepo nedeljo!

Piše: Andreja Novak 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)