Tedenski horoskop od 01. do 07. avgust

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Mlada Luna vam bo naklonjena še posebej v četrtek, ko boste kos obveznostim iz preteklosti in jasno nakazano, da se v tem tednu rešite nekega bremena. Ustvarjalno energijo boste imeli na delovnem mestu. Seveda pa se bo potrebno zavedati, da se počasi daleč pride in štela bo preudarnost.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera v Levu vam bo pomagala najti ustvarjalno energijo in tako se bodo zadeve odvijale v smeri, ki bo pričakovana. Življenje boste dojemali mnogo bolj sproščeno in tako uvidite lepote življenja. Poseben dan tega tedna bo četrtek, ko se odločite in stopite v ospredje. Dan ljubezni: petek.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur vam bo vlil moč, zaupanje in željo po pridobivanju novega znanja. Pomembno bo, da boste ozavestili svoje prednosti in pridobili zaupanje v moč življenja. Ljudje, kateri vam bodo v tem tednu prišli nasproti vam bodo ogledalo. Od njih se lahko naučite mnogo uporabnih nasvetov in idej.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju trigona Sonca in Saturna, ki simbolično prinaša seme, ki čaka na rast in razvoj. Potrebno bo znali ločiti zrno od plevel. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Srečo najdete zvečer, ko bo čas za romantiko v dvoje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Dnevi, ki prihajajo bodo nekoliko bolj naporni in hočete ali nočete vas bo označevala trma. Bodite preudarni in prisluhniti svojim notranjim občutkom. Venera vam bo podarila moč in pravilne odločitve, tako boste sprejeli nekaj dobrih poslovnih odločitev. Res pa je, da skozi preizkušnje rastete.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Venera v Levu se bosta dopolnjevala in prvi prinaša nekaj dobrih iztočnic v komunikaciji, pri sodelovanju in druga v prostem času. Teden bo v znamenju osebnega napredeja in dobra popotnica do notranjega miru. Po zvezdnih namigih bo to čas, da se sprostite in uživate.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Venera v Levu, ki je vaša vladarica vnaša nekaj dobrih iztočnic in priložnosti za srečo. Nekaj previdnosti ne bo v nedeljo, še posebej za tiste, kateri si boste želeli preveč. Srčni izvoljenec vam bo zaupnik in svetovalec. Če ste še samski se v sredo odpravite na kakšno umetniško prireditev.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden bo v znamenju trigona Sonca in Saturna in to prinaša nekaj intenzivnih sprememb. Nujno bo, da se boste znali umiriti in na zadeve pogledati iz svetle plati. Skozi paleto preizkušenj, ki se bodo vrstile v tem tednu, najdete moč in energijo za naprej. Počasi se daleč pride.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Rast Lune vam bo simbolično vlivala upanje in zaupanje v moč življenja. Ustvarjalne misli so tiste, katere prinesejo nekaj dobrih iztočnic in ugodnosti. Zavedati se bo potrebno, da je previdnost mati modrosti. S srčnim izvoljenec se morate iskreno pogovorite – najkasneje do četrtka.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Pred vami je zvedav teden, tako boste prišli do znanja v katerem napredujete in najdete srečo. Koristne učinke bo imela sprostitev v naravi. Venera vam podari zaupanje v moč ljubezni in dobre iztočnice za napredovanje. Problemov ne pometajte pod preprogo, ampak jih aktivno rešujte.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Navdih za ustvarjalne dogodke boste črpali iz svoje notranjosti. Izvedeli boste več zanimivih novic in se osvobodili starega bremena. Prijatelji vam bodo smerokaz in omenjeno vam daje dobre ugodnosti. Srečo bo potrebno deliti in v četrtek se odpravite na neko zanimivo pustolovščino.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

V ponedeljek bosta moč združila Venera in Uran in to prinese ugodnosti in dobre iztočnice. Pri vas se bo to poznalo pri naravi dela, kajti delavni projekti se bodo nadaljevali eden za drugim. Na drugi strani boste iskali odgovore na svoja vprašanja in dobro bo, da si boste zaupali v celoti.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)