Tedenski horoskop od 01. januar do 07. januar

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Naklonjena vam bosta Mars in Jupiter, ki prinašata močno potrebo po spremembah in novostih. Ključ do osebne sreče v ljubezni bo pogovor. V primeru, da ste samski, vam bo zelo naklonjena sreda. Navdih boste mnogi iskali vsepovsod in ga našli v globini srca. Služba: po četrtku dinamično.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera in Neptun v harmoniji obljubljata čas romantike, skladnosti in prijetnosti. Jasno je, da boste v svoje življenje privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Po zvezdnih namigih boste blesteli v ljubezni in na delovnem mestu. Sprostila vas bo intimnost doma, romantičen pogovor in prijetna glasba.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Glede na to, da bo Merkur v sedmi astrološki hiši vam bodo drugi ljudje ogledalo. Iz vsake zgodbe boste lahko izluščili zrno modrosti in s tem napredovali na osebno ravni. Teden bo ugoden za pogovore in vsa intelektualna opravila. V ljubezni bo vladala romantika in skladnost.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Ljubezen bo sol in aroma življenja. Polna Luna (torek) vam bo v osebno pomoč in spodbudo. Odkriti boste morali notranje veselje in dokončati nekaj iz preteklosti. Pri vseh natančnih opravilih vam bo naklonjen Merkur. Pozitivne misli bodo pot do osebne sreče in čarobnosti.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Sonce in Neptun bosta krojila teden. V ospredju bo intuicija in duhovna preobrazba. Jasno je, da boste dokončali nekaj iz preteklosti. Sprostila vas bo prijetna glasba in dobra družba. Ognjevitost vam bo koristila tako na zasebni, kot poslovni ravni, kajti naredili boste korak naprej.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Po zvezdnih namigih boste odprli srce in živeli svoje sanje. Naklonjena vam bo čutna lepotiva Venera, katera vam bo v pomoč pri raziskovanju in odkrivanju novosti. Popaziti boste morali na svoje misli. Modro bo, da boste zapisovali svoje občutke ion tako naredili nekaj dobrega zase.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Naklonjena vam bosta Mars in Saturn, kar prinaša teden v katerem bo mnogo obveznosti. Jasno bo, da boste zastavljenim nalogam kot. Poglobiti se morate v nove projekte in pri sebi narediti osebno bilanco. Nenehno tehtanje bo značilno v tem tednu, izjema bo ljubezen, kjer bo štela prilagodljivost.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Aspekt med Marsom in Saturnom boste izkoristili sebi v prid. Teden, v katerem bo štel odkrit pogovor in veliko boste na poti, ter med ljudmi. Poglobili se boste v dejavnosti s katerim ste odlašali. Jasno je, da boste v ljubezni plesali po taktu srčnega izvoljenca. Spremljala vas bo tiha sreča.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Narava vam bo podarila navdih in priložnost za rast. Saturn vam bo podaril lekcijo, ki bo vezana na vrednote, denar in čustva – kaj izbrati bo odvisno od vas. Ognjeno srce se bo izkazalo v plemenitosti. Dovolite si sanjati v sredo in četrtek, kajti zgodili se bodo nenavadni preobrati.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Odlikovala vas bo resnost, doslednost in temeljitost. V tem tednu si boste izbrali daljšo pot in bili za omenjeno nagrajeni. V svojem znamenju boste gostili Venero in Saturna, kar nakazuje na dobre iztočnice za osebno rast. Predelali boste nekaj iz preteklosti in bili opravičeno ponosni nase.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Venera v dvanajstem polju horoskopa vam bo v pomoč pri razmišljanju neznanih zadev. Skozi cel teden se vam bo okrepila ljubezen in prijetnosti se bodo nadaljevale. Nemirni boste v ponedeljek in torek – vpliv polne Lune. Pozitivne misli bodo ključ do notranje modrosti.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Teden bo v znamenju polne Lune (torek), ki bo prinesla kopico novosti in novih obveznosti. Prenova se bo počutila v razmišljanju in dogodkih, ki bodo pozitivni. Romantična energija vas bo polepšala in komunikacija bo pot do osebne sreče. Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)