Tedenski horoskop od 02. do 08. julij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Odpre se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Preobrate vam bo ponudil Uran, kateri prinaša mnogo novih zadev. Določiti si boste morali na novo osebne meje in se jih držati. Veliko časa boste namenili razmišljanju, raziskovanju, pogovorom in čustveni skladnosti. Srečen dan: sreda.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju osebnosti. V ospredju bo tako trma, kot temeljitost in roko na srce – svoje cilje boste dosegli v celoti. Napredovali boste v odnosih in tam, kjer bo veliko ljudi. Pogumno se boste soočili z tistim, kar bo novo in za vas uganka. Na delovnem mestu bo dinamično.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Rdeča nit tedna bodo odnosi. Naklonjen vam bo Merkur in Neptun, tako boste imeli preizkušnjo v komunikaciji in odločnosti. Do izraza bosta prišli iznajdljivost in prilagodljivost. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Zadeve se bodo obrnile korak za korakom v vašo korist.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Blesteli boste v besednem izražanju in skupinskih opravilih. Naklonjen vam bo Merkur, kateri vam bo podaril modrost in dobro izbero. Po zvezdnih namigih bo nujno, da se boste vzeli čas zase in uživali v čarobnosti danega trenutka.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Jupiter planet dobrih želja in ugodnosti vam bo podaril paleto uporabnih informacij. Narediti boste morali načrt, kako vlagati energijo in spremljala vas bo tudi sreča. Za resnico in pravico se boste pripravljeni boriti. Vzemite si dovolj časa za raziskovanje duhovnosti in pisanje občutkov.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Prijetne besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do uspeha. Poglobili se boste v tista znanja, ki so vam bo v pomoč v preteklosti. Merkur in Venera prinašata prijetnosti, harmonijo in dobre iztočnice. Napredovali boste na osebni ravni in sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Rdeča nit tedna bodo odnosi v pogledu prijateljstva in ljubezenskega življenja. Čas v sebi skriva novosti in spremembe, ki vam bodo v pomoč. Določiti si boste morali nove osebne meje, kajti Uran vam bo pomagal razumeti drugačnost. Kocke usode vam bodo naklonjene na delovnem mestu.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Pred vami je ognjevit in ploden teden. Pluton vam bo v pomoč pri odkrivanju novih obzorij in pri raziskovanju tistega, kar morate spremeniti. V oporo vam bo oseba, ki vam veliko pomeni, najbrž srčni izvoljenec. Pozitivne misli bodo tiste, ki bodo prinesle ravnovesje in skladnost.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Notranji nemir boste morali premagati na kreativen način. Aspekt med Soncem in Jupitrom prinaša več dinamike, nekaj drznosti in učinkovitih rešitev. Poiskati boste morali navdih v sebi in posledično reči bobu bob. Od srede dalje bo več priložnosti za odkrivanje novosti in osebne sreče.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Pozitivne misli bodo prinesle napredek na osebni in duhovni ravni. Merkur v sedmem polju vašega horoskopa vas bo učil prilaganja in sprejemanja. Izstopala bo trma, ki bo v pozitivnem smislu prinesla nekaj ugodnih rešitev. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in če vam bo všeč ali ne.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Utrinek tedna bo odkrivanje tistih zadev, ki vam bodo uganka. Pri tem se boste zabavali in naredili mnogo dobrega zase in za okolico. V ospredju bo idealizem, kajti naklonjen vam bo Neptun, tako se obljublja čas romantike in Mars bo poskrbel za mnogo drznosti in temeljitosti.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pluli boste po mirnem polju in sledili osebnim željam. Aspekt med Merkurjem in Venero prinaša dobre informacije, skladnost in diplomacijo. Sprostitev boste našli med ljudmi. Vezani bodo imeli v tem tednu srečo v ljubezni in nevezani priložnost za nova poznanstva.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)