Tedenski horoskop od 02. do 08. oktober

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Diplomacija bo tista, ki vam bo podarila dodatno energijo. Spoznali boste tudi srednjo pot in ravnovesje. Teden bo v znamenju energije Plutona, ki prinaša magnetičnost in spremembe. Največ se boste učili skozi partnerski odnos. Prijetne besede so tiste, ki najdejo ključ do srca.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Glasba, ples in ritem bodo simbol tedna. Harmonijo odnosov vam bo podarila Venera in Mars, kar obljublja mnogo skladnosti in prijetnih trenutkov. Zadržani boste edino v četrtek in petek, ko vas bo nosila Luna. V ljubezni se boste morali iskreno pogovoriti in najti določeno skladnost.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Pogovori bodo tisti, ki vam bodo odprli vrata do osebne sreče. Aspekt med Merkurjem in Neptunom obljublja nekaj zdrave previdnosti in iznajdljivosti. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas, si zapisujte. Sprostila vas bo skupinska meditacija ali obisk gledališča.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Do polne Lune (četrtek) boste morali tako v prenesem, kot dejanskem pomenu narediti prerez in se ločiti od tistega, kar ste prerasli. Čustvena turbulenca vam bo v pomoč pri osebni rasti in duhovnem razvoju. Na delovnem mestu se bodo uspehi in priznanja odvijali eden za drugim.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Simbol tedna bo ognjeno srce. Tako boste doživeli razcvet na osebni ravni in zadeve reševali učinkovito in drzno. Neptun vam bo podaril sočutje in duhovno usmiljenja, toda od vas bo odvisno, kako in zakaj boste le to uporabili. Precej dinamično bo v komunikaciji in veliko boste na poti.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odločitve, ki bodo sprejete do četrtka, ko bo polna Luna naj bodo preudarne. Občutljivost vam bo prišla prav v ljubezni, kajti tako boste dosegli več. Usmeriti boste morali veliko energije v delo in obveznosti, kajti naklonjena vam bo Venera. Blesteli boste tudi v komunikaciji.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Notranji nemir boste premagali z delom na sebi. Naklonjen vam bo Merkur, ki prinaša neko čarobnost povečano delavnost in sprejemanje tistega, kar je novo in dinamično. Magnetičnost vam bo prinesla dobre iztočnice. Prava sreča se bo skriviva v globini srca. Prijetno bo v ljubezni.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Preobrati se bodo vrstili eden za drugim. Manj znano bo, da vas bo spremljala občutljivost. Aspekt Venere in Marsa vnaša več prijetne energije, čustvene drznosti in učinkovitih rešitev. Simbol tedna bo bela golobica in tako boste našli navdih. Nevezani se bodo lahko zaljubili.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Prijetnosti se bodo nadaljevale. Nekaj previdnosti ne bo odveč v torek in sredo. Kajti tedaj boste težje usmerili energijo in zato sledite bolj sebi. Preobrat bo v četrtek ko bo na nebu polna Luna in prinaša premike na osebni ravni. Naklonjen vam bo Uran, planet nenavadnih odločitev.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. V pomoč in oporo vam bo Merkur, tako boste našli prave odgovore in dobre nasvete. Zelo dinamično bo na delovnem mestu. Roko na srce, drugi ljudje vam bodo ogledalo – zato bo poskrbel Saturn. V četrtek boste bolj občutljivi in tihi.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Aspekt Jupitra in Urana prinaša nenavadne spremembe in preobrate. Kljub temu, da boste dogodke prehitevali boste varno prišli do zastavljenega cilja in bili za omenjeno še nagrajeni. Jasno in glasno se bo potrebno postaviti pravila igre. Dinamično in čarobno bo v ljubezni.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Čas v sebi skriva navdih in odkritosrčnost. S svojo energijo boste pridobili pozornost in s tem naredili najprej simbolične, kasneje dejanske korake naprej. Na kolesu usode bodo na visokem mestu služba in denar. Merkur vam bo pomagal do odprtega pogovora in možnih rešitev.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)