Tedenski horoskop od 03. julij do 10. julij

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Mlada Luna vam bo naklonjena še posebej v torek in sredo, ko boste kos obveznostim iz preteklosti in jasno nakazano, da se v tem tednu rešite nekega bremena. Ustvarjalno energijo boste imeli na delovnem mestu. Seveda pa se bo potrebno zavedati, da se počasi daleč pride in štela bo preudarnost.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera v Raku vam bo pomagala najti ustvarjalno energijo in tako se bodo zadeve odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Življenje boste dojemali mnogo bolj sproščeno in tako uvidite lepote življenja. Poseben dan tega tedna bo četrtek, ko se odločite in stopite v ospredje.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Preobrat Marsa vam bo pomagal razumeti določene dogodke iz preteklosti. Pomembno bo, da vam slednja ne bo breme, ampak priložnost za osebno rast. Ljudje, kateri vam bodo v tem tednu prišli nasproti vam bodo ogledalo. Od njih se lahko naučite mnogo uporabnih nasvetov in idej.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju aspekta Sonca in Neptuna, ki simbolična prinaša duhovno očiščenje in transformacijo. Čas v sebi skriva potrebo po osebni bilanci in ločevanju zrna od plevel. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Srečo najdete zvečer, ko bo čas za romantiko v dvoje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Prvi dnevi julija bodo nekoliko bolj naporni in hočete ali nočete vas bo označevala trma. Bodite preudarni in prisluhniti svojim notranjim občutkom. Jupiter vam bo podaril moč in pravilne odločitve, tako boste sprejeli nekaj dobrih poslovnih odločitev. Res pa je, da skozi preizkušnje rastete.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Venera v Raku se bosta dopolnjevala in prvi prinaša nekaj dobrih iztočnic v komunikaciji, pri sodelovanju in druga v prostem času. Začetek julija bo tako simbolično uspešen in dobra popotnica do notranjega miru. Po zvezdnih namigih bo to čas, da se sprostite in uživate.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Venera v Raku, ki je vaša vladarica vnaša nekaj dobrih iztočnic in priložnosti za srečo. Nekaj previdnosti ne bo v nedeljo, še posebej za tiste, kateri si boste želeli preveč. Srčni izvoljenec vam bo zaupnik in svetovalec. Če ste še samski se v sredo odpravite na kakšno umetniško prireditev.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden bo v znamenju trigona Venere in Marsa in to prinaša nekaj intenzivnih sprememb. Nujno bo, da se boste znali umiriti in na zadeve pogledati iz svetle plati. Skozi paleto preizkušenj, ki se bodo vrstile v tem tednu, najdete moč in energijo za naprej. Počasi se daleč pride.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Rast Lune vam bo simbolično vlivala upanje in zaupanje v moč življenja. Ustvarjalne misli so tiste, katere prinesejo nekaj dobrih iztočnic in ugodnosti. Zavedati se bo potrebno, da je previdnost mati modrosti. S srčnim izvoljenec se morate iskreno pogovorite – najkasneje do četrtka.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Pred vami je zvedav teden, tako boste prišli do znanja v katerem napredujete in najdete srečo. Koristne učinke bo imela sprostitev v naravi. Sonce v Raku vam podari zaupanje v moč ljubezni in dobre iztočnice za napredovanje. Problemov ne pometajte pod preprogo, ampak jih aktivno rešujte.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Navdih za ustvarjalne dogodke boste črpali iz svoje notranjosti. Izvedeli boste več zanimivih novic in se osvobodili starega bremena. Prijatelji vam bodo smerokaz in omenjeno vam daje dobre ugodnosti. Srečo bo potrebno deliti in v četrtek se odpravite na neko zanimivo pustolovščino.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

V sredo bosta moč združila Venera in Mars in to prinese ugodnosti in dobre iztočnice. Pri vas se bo to poznalo pri naravi dela, kajti delavni projekti se bodo nadaljevali eden za drugim. Na drugi strani boste iskali odgovore na svoja vprašanja in dobro bo, da si boste zaupali v celoti.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)