Tedenski horoskop od 04.06. do 10.06.2018

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Komunikacija vam bo v pomoč in oporo. Naklonjen vam bo Merkur, kar bo pomenilo, da boste združili svoje znanje in modrost. Rdeča nit tedna bo učenje in pridobivanje informacij. Klepet s prijatelji vas bo polepšal in vam bo v osebno pomoč. Nemirni boste v četrtek, zato se sprostite.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera in Pluton bosta krojila teden in prinesla neka spoznanje. Po zvezdnih namigih se bo nekaj starega zaključilo, da se lahko odpre novo in drugačno. V ljubezni bo dinamično in plesali boste po taktu srčnega izvoljenca. Nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo v pogledu denarja.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Prijetne besede bodo tiste, katere bodo našle ključ do srca. Napredovali boste skozi pridobivanje znanja in izkušenj. V prvi hiši boste gostili Merkurja, kar jasno pomeni tudi prilagodljivost in paleto novosti. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in od njega se boste učili.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Globoko v sebi boste odkrili veselje in romantiko. Skozi cel teden vam bo naklonjena Venera, kar jasno nakazuje, da vas bo spremljala sreča in blagostanje. V sredo, ko bo aktiviran Pluton nakazuje, da boste morali predelati nekaj iz preteklosti. Balzam za dušo bo sprehod ob mirni reki in pisanje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ponedeljek in torek. Spoznali boste, da je ključno, da si na novo postavite osebne meje in pravila igre. Konjunkcija Sonca in Merkurja v sredo prinaša prave besede ob pravem času. Ugoden teden za reševanje nerešenih vprašanj in nova spoznanja.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Narava vam bo v osebno pomoč in tako se boste sprostili. Glede na to, da vam bo naklonjen Merkur boste izjemno delavni, pridni in analitični. Pričakovati je, da boste do srede prejeli priznanje. Na drugi strani morate narediti osebno analizo. V ljubezni bodo namigi tako romantični, kot poučni.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Napredek tedna bo skozi pogovor. Narediti boste morali načrt in se držati zastavljenih nalog. Pluton, planet preobrazbe vam bo podaril moč in tako boste šli v globino. Morda ne bo šlo vse po začrtani poti in tako se boste mnogo naučili. Na delovnem mestu najdite moč in stopite korak naprej.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden bo v znamenju intenzivne energije in spoznanj, kaj lahko predelate in kaj ne. Aspekt Venere in Plutona prinaša za vas nekaj nemira v pogledu denarja in ljubezni. Toda s pogovorom najdete ravnovesje. V veliki meri vas bo sprostila narava in pozitivne misli bodo prinesle preobrazbo.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Simbol tedna bo ognjeno srce in za resnico se boste pripravljeni boriti. Toda na drugi strani bo modro narediti načrt in slediti boste morali svojim občutkom. Nemirni boste do torka, kasneje pa najdete tudi moč in energijo, ko vam bo naklonjen Merkur. Čarobno bo v ljubezni.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Preobrazba bo tista, ki vam bo v pomoč in oporo. Venera in Pluton vam bosta v pomoč pri izražanju občutkov in raziskovanje neznanih znanj. Roko na srce srčni izvoljenec vam bo lahko ogledalo. V osebno pomoč vam bo diplomacija. Služba: pred vami so odgovorni dnevi.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Prijatelji vam bodo v pomoč in oporo. Znali se boste boriti in pri tem vam bo blizu Merkur. Teden bo v znamenju kreativne energije in umetnosti. Spoznati boste morali, kam je modro vlagati energijo in kaj mora počakati. Naj vas vodi univerzalna modrost, da se počasi daleč pride.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Reka življenja bo odnesla nekaj iz preteklosti in to bo tudi priložnost za rast. Naklonjen vam bo Merkur in Neptun in lekcija tedna bo v smislu univerzalne resnice in modrosti. Dogodki se bodo razvili v pričakovani smeri. Popaziti boste morali na svoje misli in slediti svojemu srcu. Ljubezen – romantika.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop od 04.06. do 10.06.2018 je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)