Tedenski horoskop od 04. september do 10. september

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Odlikovala vas bo notranja moč in pogum. Aspekt med Merkurjem in Marsom prinaša mnogo dobrih povezav v pogledu komunikacije, intelektualnih del in drznosti. Znali boste izkoristiti planetne vplive na osebni rasti. V ljubezni se boste morali do srede iskreno pogovoriti. Srečen dan: sobota.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Do polne Lune (srede) boste morali narediti osebno bilanco. Globoko v sebi boste našli navdih in tako greste pogumno naprej po zastavljeni poti. Vsekakor pa se bodo zadeve odvijale nekoliko drugače, kajti teden bo krojil Neptun. Lepa beseda najde ključ do srca.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Od torka dalje se bodo zadeve sprostile in tako boste našli povečan navdih. Direkten Merkur vam bo v pomoč pri različnih pogovorih in izmenjavi mnenj. Naklonjen vam bo tudi Mars, kar jasno pomeni, da boste borbeni in direktni. Polna Luna (sreda) bo prinesla mnogo novosti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Odprle se vam bodo nove poti. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni in pri zdravju. Glede na to, da bo teden v znamenju polne Lune (sreda) bodo v ospredju čustva in tako boste morali poglobljeno slediti notranjim smerokazom. Sprostila vas bo prijetna družba, glasba in sprehodi.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Simbol tedna bo ognjeno srce in to pomeni, da se boste znali boriti za resnico in pravico. Odkriti boste morali lastno resnico in jo po potrebi zagovarjati. Do srede bo neugodno za nove začetke in ključne spremembe. Konec tedna, ko vam bo naklonjen Pluton – tako pridobite notranjo moč.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Direktni Merkur (torek) bo prinesel paleto novih idej in zamisli. Na življenje boste pogledali iz duhovnega zornega kota, našli navdih v veri ali občasni osamitvi. Kljub vsemu pa vas čakajo preobrati in nepričakovane rešitve konec tedna. Ključ do uspeha bo pozitivno razmišljanje.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Neptun, planet iluzij, sanj in duhovnosti bo tisti, ki vam bo prinesel določene preizkušnje. Spoznavali boste, seveda korak za korakom, da boste morali sprejeti tudi daljšo pot. Pozitivno bo, da se boste učili in pridobivali nove izkušnje. Romantično bo v ljubezni, kjer bo vladala harmonija.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Odlikovala vas bo intenzivna energija. Simbol tedna bo preobrazba in novosti. Naklonjen vam bo Merkur, kateri prinaša informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. V tem tednu boste uspešni v pogledu službe in delavnih obveznosti. Konec tedna boste prejeli pohvalo, ki vam bo veliko pomenila.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Dogodki se bodo zavrteli s svetlobno hitrostjo v pričakovani smeri. Odkriti boste morali svoje danosti in jih uporabiti v lastno korist. Do srede boste bolj nemirni in neučakani. Napredovali boste v pogledu dela in obveznosti. Privlačila vas bodo tista znanja, ki prinašajo duhovno pustolovščino.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Notranji nemir boste premagali z delom na sebi in kreativno energijo. Polna Luna (sreda) prinese nekaj dobrih iztočnic za učenje. Saturn bo prinesel ugodnosti v pogledu ljubezni. Dogodki se bodo postopoma odvijali v pričakovani smeri. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Rdeča nit tedna bodo odnosi. Modro bo, da boste naredili osebno analizo in se pogovorili. Dinamika tedna bo v raziskovanju, postavljanju mej in dogovorih. V ljubezni se vam odpirajo novosti in določeni novi podvigi za samske. Lepa beseda najde ključ do srce. Srečen dan: četrtek.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pred vami je zelo čustven teden. S svojim znanjem boste lahko pomagali tako sebi, kot okolici. Navdih boste iskali izven sebe in ga našli v svojem srcu. Neptun, s katerim ste povezani vse življenje vam bo prinesel navdih in notranje ravnovesje. Znali boste uživati v čarobnosti ravnovesja.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)