Tedenski horoskop od 05. junij do 11. junij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Pridobili boste nova znanja in prijetne dogodivščine. Cel teden vam bo naklonjena Venera, do četrtka vam bo v pomoč pri raziskovanju osebne rasti, od petka dalje pri denarju in ljubezni. Teden bo v znamenju romantike in skladnosti. Iskren pogovor bo balzam za dušo. Srečen dan: sreda.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt Venere in Marsa prinaša povečano romantiko in skladnost. Notranja moč vam bo v pomoč pri vseh obveznostih, kjer se bo zahtevala natančnost. Zanimivo bo, da boste našli tako ravnovesje, kot prave besede. Preobrati, ki bodo vezano na soboto bodo romantične narave.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Jupiter planet dobrih želja in širitve vam bo prinesel preizkušnjo osebne narave. Ključno bo, da si boste morali postaviti lastne meje in pravile igre. Moč boste našli pri prilagodljivosti in retoričnih znanjih. Na delovnem mestu bo preobrat v sredo, ko vam bo naklonjena Luna.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Notranji nemir boste morali preobrazbi v kreativni navdih. Daleč v ospredju bo modrost, resnica in duhovna znanja. Polna Luna (petek) vam bo podarila prodorne misli in notranjo srečo. Zapisovati si boste morali občutke in si tako olajšati duši. Pozitivne učinke bodo imele aktivnosti na prostem.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Poglobiti se boste morali v tiste dejavnosti s katerimi ste odlašali. Kvadrat med Soncem in Neptunom prinaša nekaj dobrih iztočnic in omejitev. Seveda bo intuicija tista, katera vas bo vodila po pravi poti. V ljubezni bo v navdih čustvena skladnost in srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Prehod Merkurja v deseto polje vam bo prinesel viden uspeh in nagrado. Roko na srce – kljub vsemu se boste morali potruditi in vnesti neko dinamično energijo. Iskanje resnice bo tako mit, kot ideal. Slediti pa morate sebi in stopiti iz lastnega okvirja omejitev, ter se sprostiti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Obstaja povečana možnost, da boste pridobili neko informacijo, ki bo vezana na tujino. Teden prinaša mnogo osebne svobode in iskanja lastne dinamike. Naklonjena vam bosta Venera in Mars, ki prinašata ključ do čustvene skladnosti. Res pa je, da se boste morali iskreno pogovoriti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Vaš naravni element je voda, toda čaka vas ognjevit teden. Po zvezdnih namigih bodo pred vami tri prelomnice. Prva je vezana na ponedeljek in na prehod Marsa v novo znamenje, ki prinaša plodnost, druga na sredo na moč pozitivnih besed in petek, ko bo polna Luna prinesla nova znanja.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Popaziti boste morali na moč misli in spoznati, da so vam drugi ljudje ogledalo. Če vam je to všeč ali ne, je to druga zgodba. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri, prisoten bo nemir. Merkur vam bo prinesel ostrino besed in mišljenja, ter Jupiter preizkušnjo duhovne narave.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Teden v katerem si boste na novo postavili meje in pravila igre. Naklonjen vam bo Saturn, ki prinaša novosti in ugodne priložnosti. Do srede boste naredili premik na delovnem mestu. Naklonjeni vam bodo tudi sodelavci. Povezovanje bo tisto, ki prinese ravnovesje in ugodnosti med prijatelji.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanje. Vajeti usode boste morali vzeti v svojo roke in tako narediti določen korak naprej. Pozitivne misli bodo prinesle napredek. Čustveno boste napredovali. V ospredju bo izvirnost in nenavadne misli, ki bodo pot do osebne sreče.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Odprle se vam bodo nove in neznanje poti. V ospredju bo Jupiter, planet s katerim ste povezani vse življenje. Spoznali pa boste, da je znanje vrednota, ter da skozi to pridobite nove izzive. Zapisujte si svoje občutke in tako naredite nekaj dobrega zase in za okolico. Srečen dan: sobota.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)