Tedenski horoskop od 05. marec do 11. marec

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Naklonjena vam bosta Venera in Merkur, katera boste gostili v svoji prvi hisi. To pomeni, da boste morali narediti osebno analizo in slediti svojim sanjam in projektom. Omenjeno vam bo uspelo v celoti. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen četrtek in petek v ljubezni, ter sreda na delovnem mestu.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt Merkurja in Venere obljublja dobre iztočnice za pogovor in izmenjavo mnenj. Poglobiti se boste morali v zadeve s katerimi ste odlašali in narediti osebni prerez. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke. Odlikovala vas bo notranja moč in raziskovanje neznanih znanj.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Umetnost vam bo predstavljala priložnost za sprostitev. Skozi Venero boste spoznali druge dimenzije lepote in uvideli, kako pomembno bo za vas prijateljstvo. Zelo aktivni boste v neki skupini in jasno ter glasno boste povedali svoje mnenje. Zaključke boste naredili do petka – ko bo zadnji krajec.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Odlično se boste znašli tako na delovnem mestu, kot v intimnosti doma. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Pogovori bodo delali čudeže. Glede na to, da vam bo naklonjen Saturn boste zadeve uredili v svojo korist. Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko in paleto dinamičnih rešitev.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Prelomnici vas čakata v ponedeljek in petek. Obe bosta vezani na vrednote zvestobe in doma. Zdi se, da se boste učili ponižnosti in sprejemanja. Precej lahkotno bo v ljubezni, kjer bo vladala romanika, kajti Venera vam bo podarila drznost in učinkovitost. Srečo boste našli v globini srca.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Prilagodljivost vam bo koristila v večji skupini ljudi. Glede na to, da vam bo naklonjen Merkur iz osme hiše to pomeni, da boste kos vsem obveznostim in načelom. Popaziti boste morali vendarle na svoje misli. Skozi neko osebo, ki vam bo pri srcu boste doživeli osebno preobrazbo.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Romantična energija vas bo polepšala, vam podarilo harmonijo in izzivi se bodo nadaljevali. Aspekt Merkurja in Venere prinaša tudi dinamiko v odnosih in sodelovanjih. Ni daleč od resnice dejstvo, da se boste morali nekoliko boriti. Če boste sledili sebi boste že do konca tedna nagrajeni.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Notranji nemir boste premagali z vztrajnostjo in delavnostjo. Optimizem in dobra volja vam bosta v ponos. Glede na to, da se bo Mars sprehajal po drugi hisi to prinaša ugodnosti za finance in čustveno varnost. Zadnji krajec (petek) prinaša neko dodatno motivacijo. Zdravje: popazite na grlo.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Novice v tem tedni tednu bodo zabavne in nekaj posebnega. Jupiter vam bo okrepil notranjo voljo in moč, skozi katero boste pridobili napredek za rast. Ne boste smeli pozabiti na duhovne zakone in mistiko. Alternativna oblika sprostitve bo pisanje občutkov in poslušanje glasbe.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Odpre se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti. Kljub temu, da boste omenjeno znali dobro skriti, boste nadvse občutljivi in dojemljivi. Narediti boste morali načrt, kam je modro vlagati energijo. Pri tem vam bo v pomoč Mars, skozi skupinsko delo. V soboto se vam bo izpolnila srčna želja.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Simbol tedna bo odpuščanje in pri tem vam bo v pomoč Saturn. Uvideti boste morali, da so preizkušnje tiste, ki so sestavni del življenja. Na delovnem mestu vas čaka uspeh in prijeten pogovor, ki bo vezan na sredo. Na splošno vam bo naklonjena Venera, ki prinaša romantiko.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Navdih boste črpali iz notranje zakladnice znanja. Aspekt Sonca in Neptuna prinaša preobrate, ki bodo pozitivni. Po zvezdnih namigih bo jasno, da boste sledili intuiciji in s tem pridobili osebno motivacijo. Zavedati se boste morali, da ne bo lažjih poti in bližnjic. V ljubezni bo romantično.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)