Tedenski horoskop od 06. avgust do 12. avgust

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Teden v katerem boste naredili bilanco in izluščili določeno modrost iz preteklih izkušenj. Odkrito se boste morali pogovoriti, tako v ljubezni, kot na področju prijateljstva. Venera in Mars bosta v harmoniji, kar pomeni mnogo romantike in skladnosti. Sreča se bo skrivala na strani pogumnih.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera in Mars bosta krojila teden prinašata mnogo prijetnih trenutkov in čarobnosti. V ljubezni bodo mnogi napredovali in pridobili tiste vrednote, ki so jim blizu.  Tisti, ki boste odprli srce boste našli dodatno motivacijo. Sprostila vas bo umetnost, kreativnost in vrtne aktivnosti.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur vam bo podaril vztrajnost in temeljitost. Razmisliti boste morali, kaj vas veseli, osrečuje in kaj bo tisto, kar bo prineslo veselje. Dodatno pomoč vam bodo ponudili tako prijatelji, kot delavne aktivnosti. Ljubezen bo tista, ki vam bo prinesla kopico uporabnih informacij.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Do mlaja v petek boste morali narediti analizo in slediti tistim stvarem, ki vam bodo blizu. Pogovori bodo tisti, ki vam bodo v pomoč in oporo. Od srede dalje vam bo naklonjen srčni izvoljenec. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Moč misli bo tista, ki bo delala čudeže.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ognjeno srce vam bo v osebno pomoč. Glede na konjunkcijo Sonca in Merkurja se vam obeta intelektualen teden, v katerem se bodo zadeve odvijale na drzen način. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in petek. V ljubezni vam bo naklonjena Venera, kar pomeni harmoničnost.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Retrogradni Merkur vam bo v duhovno oporo. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Harmonija med Venero in Marsom prinaša spodbudo v ljubezni in romantična doživetja. Zdi se, da se boste dobesedno polepšali. Narava vam bo povrnila izgubljeno energijo. Zapisujte si svoje občutke.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba vam bo prinesla določeno harmonijo in prijetnosti. Mars vam bo podaril dodatno pomoč in tako boste lahko dokončali zadeve iz preteklosti. Glede na to, da bo aktivirana peta hiša boste več časa in volje namenili aktivnostim, ki vas veselijo. V ljubezni boste doživeli razcvet v petek.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Magnetična energija bo tista, ki vam bo v osebno pomoč in oporo. Dovolili si boste stopiti korak naprej in v oporo vam bo Mars. Uspehi v tem tednu se bodo odvijali eden za drugim. V petek, ki bo nastopil mlaj bo prinesel določeno osvoboditev. Prijetne besede bodo našle ključ do srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pomembno bo, da boste slišali sogovornika in si šele potem ustvarili svoje mnenje. Do srede ko bo aktiviran aspekt Sonca in Jupitra prinaša več nemira, drznosti in neučakanosti. Odkrili boste, da moč skrita v sebi. Če boste odprli svoje srce, boste v njem našli določene odgovore.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

V ljubezni se bo občutil napredek in to vam bo podarilo motivacijo. Zvezde vam bodo prinesle ugodne rešitve in dobre popotnico za rast. Dovoliti si boste morali ustvarjati popolnost in to bo odskočna deska za naprej. Venera vam bo v pomoč pri vseh delovnih obveznostih.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Rdeča nit tedna bodo odnosi. Na preizkušnji boste v ponedeljek in torek. Pod črto se obete teden navdiha, svobode in osebne sreče. Glede na to, da vam bosta naklonjena Merkur in Venera to pomeni, da boste morali narediti globoko pri sebi osebno bilanco. Spremljala vas bo tiha sreča.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Odgovorno se boste lotili zastavljenih nalog. Morda boste zaradi aspektov Jupitra bolj nemirni in neučakani. Spoznali boste, kaj vas veseli in kaj vam bo prineslo notranji mir. Drznost bo tista, katera vam bo v pomoč in oporo. Besede bodo tiste, ki vam bodo v pomoč pri duhovni preobrazbi.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)