Tedenski horoskop od 07. do 13. avgust

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

V ljubezni boste doživeli napredek in preobrazbo. Pri tem vam bo naklonjena Venera, ki bo prinesla tudi večjo potrebo po sprostitvi in zabavi. Polna Luna bo prinesla notranjo moč in energijo. Skozi cel teden boste morali popaziti na fizično energijo in najti ravnovesje v sebi – skozi pozitivne misli.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Teden bo v znamenju romantične in skladne energije. Neptun planet sanj in duhovnosti vam bo namenil notranjo moč in sočutnost. Narediti boste morali preobrat in si na novo postaviti osebne meje. Blesteli boste v komunikaciji in pisanju. Ljubezenska sreča bo namenjena najbolj pogumnim.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Polna Luna (ponedeljek) prinaša dodatno motivacijo in drznost. Odkriti boste morali svoje veselje in slediti tistim stvarem, ki vam bodo blizu. Energiji Merkurja in Venere prinašata napredek na osebni ravni, prijetne besede in srečanja. Slediti boste morali glasu srca. Dan ljubezni bo sreda.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden prinaša osebno napredek in razcvet. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste predelali nekaj iz preteklosti. V ospredju bodo čustva in čustveno življenje. Prelomnici vas čakata v ponedeljek (polna Luna ) in bo vezana na nove projekte in četrtek, ko se boste družili z zanimivimi ljudmi.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Mars bo prinesel določeno drznost in motivacijo. V svojem življenju boste združili znanje in modrost in tako stopili osvobojeni naprej. Spremljala vas bo sreča in blagostanje, saj vam bo naklonjen Jupiter. Projekti, ki bodo pričeti do četrtke obljubljajo uspehe. Sprostila vas bo prijetna glasba.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odpre se vam bodo nove poti in priložnosti. Aspekt med Merkurjem in Jupitrom prinaša dodatna znanja in osebne priložnosti. Odgovoriti si boste morali na vprašanje, kaj vam pomeni osebna sreča. Teden bo v znamenju romantike in skladnosti, saj bo konec tedna naklonjena Venera.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Neptun vam bo podaril sanje in upanje. Tako boste odšli osvobojeni naprej in spoznali nova razpotja. Duhovna znanja vam bodo v osebno pomoč in skozi njih boste zoreli. Romantična energija prinaša polnost in notranjo drznost. Blesteli boste na delovnem mestu in med ljudmi.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Poglobljeni odnosi bodo tisti, ki vam bodo v pomoč in oporo. Popaziti boste morali na svojo fizično energijo in moč misli. Teden bo v znamenju energije Plutona, kar pomeni določeno preobrazbo in nove poglede. V ljubezni in prijateljstvu sledite svojemu srcu in bo kmalu sledila nagrada.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Po zvezdnih namigih vas čaka prijeten teden. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti in slediti notranji želji po modrosti. Naklonjen vam bo Merkur in tako najdete veliko dobrih priložnosti za rast in razvoj. Odgovore na svoja vprašanja pa boste našli v tišini srca.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Ustvarjalna energija bo tista, ki vas bo polepšala. Venera v sedmem polju horoskopa prinaša spoznanja, da vam bodo drugi ljudje ogledalo. Če vam bo omenjeno všeč ali ne bo odvisno od vas. Narava vam bo povrnila izgubljeno energijo. Alternativna oblika sprostitve bo pisanje občutkov.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Aspekt Venere in Urana prinaša nenavadne preobrate in spremembe. Obeta se teden, ki bo poln prijetnosti in določene skladnosti. Zadeve se bodo obrnile korak za korakom v pričakovani smeri. Narediti pa boste morali osebne bilanco in ugotoviti, kaj vas resnično osrečuje.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo dobro izoblikovane. Zdi se, da boste v tem tednu navdih črpali iz tega, kar nosite v srcu in tako pridobili ravnovesje. Prijetnosti se obljubljajo tako na delovnem mestu kot v ljubezni. Naklonjena vam bo Venera, ki prinaša še romantiko in čustveno skladnost.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)