Tedenski horoskop od 07. maj do 13. maj

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Novice v tem tednu bodo zabavne, kajti življenje vam bo zaradi Neptuna ponudilo navdih in sanje. Poglobiti se boste morali v opravila s katerimi ste odlašali. Konec tedna vam bo Mars prinesel nekaj nemira. V ljubezni bo zelo zanimivo in prijetne besede bodo tiste, ki najdejo ključ do srca.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Napredovali boste doma in intimnosti doma. Naklonjena vam bo Venera in Neptun, kar prinaša kar nekaj omejitev in prijetnosti. Soočite se boste morali s tistim, kar odlašate in slediti tistim stvarem, ki so vam blizu. Zvezde vam sporočajo, da so zaključki novi začetki.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Ljubezen vam bo prinesla prijetnosti in romantična doživetja. Kvadrat Merkurja in Plutona, boste sprejeli za duhovno preobrazbo in nekaj omejitev. Načrti, ki bodo sprejeti v četrtek in petek bodo sprejeti zaradi Lune. Teden bo v znamenju raziskovanja, krajših poti in učenja neznanih znanj.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Soočili se boste s kopico obveznosti in naredili tudi načrt, kaj morate spremeniti. Naklonjeno vam bo Sonce, kar obljublja rast v pogledu skupinskega dela in pogovorov. Od srede dalje boste blesteli v službi in zato prejeli pohvalo.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Znali se boste postaviti zase in zagovarjati svoje mnenje. Glede na to, da vam bosta naklonjena Merkur in Venera čas za prijateljstvo, ideale in skupinske interese. Od prijateljev boste pridobili namig, kaj morate še spremeniti. Ključ do uspeha bo pisanje občutkov in pogovor.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Pluton planet preobrazbe, vam bo v pomoč pri željenih spremembah. Svoje misli boste morali usmeriti v pozitivno – tako pridobite neko simbolično nagrado. Napredek tedna bo v ljubezni, ker bo vladala romantika in skladnost. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in šport.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Preobrati bodo vezani na ponedeljek, kjer se bodo spremembe vrstile ena za drugo. Pozitivna energija vam bo v pomoč pri raziskovanju lastne osebnosti. Premiki v tem tednu bodo vidni v pogledu raziskovanja in učenja. Sanje bodo tiste, ki vam bodo v pomoč pri skritih srčnih željah.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Skozi cel teden vas bo spremljala ognjevitost, sledili boste svojim ciljem in načrtom. Nemirni boste v ponedeljek in torek, zaradi Merkurja, trdno boste zagovarjali svoje mnenje in stališča. Konec tedna sledijo preobrati in novosti. Napredek bo čakal tiste, ki bodo poglobljeno sledili glasu srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pridobili boste znanje, ki vam bodo v ponos in oporo. Glede na položaj Jupitra boste morali popaziti na fizično energijo in telesu dodajati naravne vitamine. Do srede boste morali razrešiti nekaj iz preteklosti. Teden bo v znamenju poslovnih odločitev in dejstva, da se počasi daleč pride.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Osvobodila vas bo resnica in teden prinaša ključ do uspeha. Odlikovala vas bo zrelost in slediti boste morali glasu srca. Naklonjen vam bo Saturn, kateri prinaša ugodnosti in dobre iztočnice za obveznosti. Po zvezdnih namigih si morate vzeti čas za tisto, kar vam pričara notranji mir.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Združili boste svoje znanje in izkušnje ter tako pridobili priložnost za nove izzive. Skozi cel teden vam bo naklonjen Jupiter, ki bo prinesel priložnost, da boste sledili svoji resnici. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo reka, ki bo prinesla novosti in odnesla nekaj kar ste prerasli. Merkur in Venera v četrti hiši pomenita, da se boste usmerili vase in slediti romantičnem izzivom. Obstaja povečana priložnost, da naredite korak naprej. Pokukali boste v svet duhovnosti in jezik simbolov.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)