Tedenski horoskop od 07. maj do 13. maj

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Narediti boste morali prerez in slediti svojemu srcu. Tako se bodo okoliščine spremenile v vašo korist. Osrečila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Čas bo namenjen raziskovanju in dogodkov ne boste smeli prehitevati, kajti Mars se giblje nazaj po karti usode. Čarobno bo v ljubezni.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt Venere in Neptuna vam bo prinesel preobrazbo in spremembe boste sprejeli na odprt način. Privlačila vas bo tišina in da boste v miru razmislili, kaj vas bo veselilo in kaj ne. Globoko v sebi boste našli moč in se osvobodili bremena preteklosti. Mars vam bo podaril dar raziskovanja.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Retrogradni Merkur in Mars, prinaša nekaj dobrih iztočnic, vendarle boste navdih našli v sebi. Poiskati boste morali prave odgovore in slediti resnici, ki vam bo podarjena. V ljubezni se bodo zadeve uredile v vašo korist. Po zvezdnih namigih vam bodo drugi ljudje ogledalo.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Rast Lune bo v vas vzpodbudila pravo motivacijo in namige, ter boste tako stopili v ospredje. Določiti pa si boste morali osebne meje in pravila igre, ter se jih držati. Naklonjenost Marsa vam bo pomagala razumet druge ljudi in Saturn bo tisti, ki vam postavi omejitve. Popazite na svoje zdravje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ognjeno srce vam bo koristilo tako na delovnem mestu, kot v zasebnem življenju. Kolo usode se bo zavrtelo na obeh omenjenih področjih v vašo korist. Naklonjen vam bo Pluton, ki je vladal v mitologiji podzemlju, kar pomeni, da se bo okrepilo zaupanje in raziskovanje tistega, kar vam ostaja neznanka.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Narediti boste morali prerez in na odločen način reči bobu bob. Do srede vam bo naklonjen Merkur in tako se bodo zadeve odvijale na učinkovit način. Iskanje pravih odgovorov se bo nadaljevalo tudi v četrtek. Tedaj pa bo priložnost, da boste za mnenje povprašali srčnega izvoljenca ali prijatelja.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Ključ do uspeha v tem tednu bo, da boste svoje misli usmerili v pozitivno in tako pridobili koristne informacije in navdih. Naklonjen vam bo Jupiter, ki se bo sprehajal po vaši dvanajsti hiši, kar pomeni, da vas bodo privlačila duhovna znanja. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo.

Dan ljubezni: petek.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Merkur in Venera prinašata nekaj dobrih namigov, kako najti srečo in ravnovesje tekom tedna. Odlikovala vas bo modrost in spontanost, tako boste dosegli pomemben napredek. Nekaj izzivov vas čaka v pogledu denarja. Od petka dalje pa bo las namenjen romantiki in spontanim odločitvam.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pred vami je ognjevit teden, poln dobrih priložnosti in ugodnih možnosti za osebni razvoj. Na delovnem mestu si boste morali izoblikovati svoje mnenje in slediti morebitnim smerokazom. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila paleto romantičnih možnosti in čarobnosti preobrazbe.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Teden v sebi skriva plodno energijo. Mnogo stvari se bo začelo reševati in pri tem se bo potrebovala dobra volja in dinamika odločitev. Naklonjen vam bo Merkur, kateri vam bo v pomoč pri komunikaciji in sprejemanju izkušenj. Osrečila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Srečni bodo tisti, ki se bodo odkrito pogovorili in tako našli paleto dobrih priložnosti. pred vami je čas unikatnih idej in zamisli. Dogodki pa se bodo v sredo zavrteli nekoliko drugače. Naklonjen vam bo vaš vladar, ki prinaša mnogo ugodnosti. Srečen dan bo petek, takrat boste stopili v ospredje.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Daleč v ospredju bo želja po romantiki in čustveni skladnosti. Naklonjena vam bo Venera in Jupiter, ki obljubljata plodnost in ustvarjalnost. Glede denarja boste morali narediti določen načrt, katerega se bo potrebno držati. Slediti boste morali glasu srca in tako bodo vaše odločitve preudarne.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)