Tedenski horoskop od 08. avgust do 14. avgust

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in športne aktivnosti. Odločno se boste postavili zase in se za svoje priznanje pripravljeni boriti. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, kajti Uran je tisti, ki zna spremeniti zadeve in vnaša nemir. Pogovorite se tudi o tistem, kar vas moti ali boli.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Rdeča nit tedna bo pogovor in sodelovanje. Prejeli boste pohvalo in priznanje. Do torka bo vaša fizična energija nekoliko nihala, sprostite se in uživajte. Jupiter vam podari izjemno srečo in dobre iztočnice. S svojim znanjem in izkušnjami morate pomagati v prvi vrsti sebi in zatem okolici.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Na delovnem mestu se bodo zadeve uredile v vašo korist. Tako najdete v sebi moč in greste naprej po svoji poti. Nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo, še posebej v komunikaciji. V soboto se dovrši pomemben aspekt Venere in Saturna, kar pomeni da zaključite nekaj kar ste prerasli.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Čustveno se bodo zadeve obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Prvi krajec (sreda) prinaša prelomnico in simbolično spremembo. Tišina vam bo pomagala premagati nekaj dvomov in skozi omenjeno sledi razplet. Po zvezdnih namigih boste potrebovali neko manjšo pomoč.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Simbol tedna bo ognjeno srce in tako postaja jasno, da se boste pripravljeni boriti za svoje vrednote. Če ste rojeni avgusta se morate sprostiti in si vzeti dovolj časa za razmislek. Venera in Jupiter prinašata dobre iztočnice in srečo, kako boste omenjeno izkoristili pa je odvisno od vas.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Narediti boste morali osebno bilanco in ločiti dobro od slabega. V svojem znamenju gostite Merkurja, ki vam prinaša pravilne in modre odločitve, seveda pa tudi kar nekaj preizkušenj. Dejstvo je, da skozi to najdete moč in vero za naprej. Ob strani vam bo stal srčni izvoljenec.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist na področju prijateljstva. Končno najdete v sebi priložnost, da se osvobodite nekih bremen in stopite v ospredje. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja. Seveda pa vam bo naklonjena Venera, ki prinaša paleto spodbudnih preobratov.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Merkur in Pluton vnašata nekaj drzne energije. Tako postaja jasno, da boste s svojimi idejami blesteli, seveda pa si morate pred tem postaviti osebne omejitve. Nekoliko lažje bo tistim, ki so vezani, kajti omenjeno bo storil srčni izvoljenec. Dejstvo je, da lepa beseda najde ključ do srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Na delovnem mestu sledi sprememba, kaj bo prinesla pa je odvisna od vas. Dejstvo je, da zadev ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Zelo blizu vam bo osebna svoboda in zanjo se boste pripravljeni boriti. Venera in Jupiter prinaša ključ do modrih odločitev.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Duhovna pustolovščina, ki vas čaka v tem tednu prinaša mnogo dobrih iztočnic. Pomembno bo, da se znate pogovoriti in s svojim znanjem pomagati drugim ljudem. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč pri zdravju, telesu morate dovajati dovolj vitaminov in mineralov. Sledite svojemu srcu!

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Notranji nemir bo posledica stresa in najti morate voljo, da premagate neko breme. Razcvet sledi v prostem času, ko počnete zadeve, ki vas osrečijo. Blagodejne učinke bo imela narava in športne aktivnosti na prostem. Teden prinaša mnogo prijetno v pogledu ljubezni in v vseh oblikah sodelovanja.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Iz zvezdnih namigov je razbrati, da boste prepevali vesele pesmi in našli srečo globoko v sebi. Resnica je, da do vse do srede iščete lažjo pot, ko pa pobudo prevzame Jupiter, pa najdete pravilne odgovore. Spremljala vas bo sreča v ljubezni. Romantični izzivi se bodo nadaljevali.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)