Tedenski horoskop od 08. januar do 14. januar

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Konjunkcija Marsa in Jupitra prinaša dobre iztočnice za rast in raziskovanje neznanih znanj. Teden bo v znamenju vztrajnosti in doslednosti – kar vas bo presenetilo in motiviralo. V ljubezni se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri. Nasmeh in objem bosta prinesla čarobnost trenutka.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Do torka, ko vam bo naklonjen Mars boste izjemno delavni, pridni in temeljiti. Zadanim nalogam boste kos in to v celoti. Od srede dalje, ko vam bo naklonjen aspekt med Soncem in Venero vnaša prijetnosti in skladnosti. Po zveznih namigih boste prejeli pohvalo in boste deležni preobrazbe.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur vam bo pomagal razumeti okolico in vam podaril navdih. Svoje misli boste morali usmeriti v pozitivno in tako dosegli ključne rezultate. Roko na srce, drugi ljudje vam bodo ogledalo in tako se bo krog večnega učenja nadaljeval. Petek in sobota bosta v znamenju resnosti in natančnosti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Zadnji krajec (ponedeljek) bo prinesel razmislek o odpuščanju in raziskovanju preteklosti. Notranje se boste osvobodili nekega bremena in odšli osvobojeni naprej. Teden bo v znamenju preobrazbe in raziskovanju neznanih znanj. Pluton vam bo podaril lekcijo, da se počasi daleč pride.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Pred vami je dinamičen teden. V nedeljo in ponedeljek vam bo naklonjen Jupiter, ki prinaša nekaj dobrih priložnosti za uspeh in delo. Odlikovala vas bo preudarnost in natančnost. Sreda bo ugodna za ljubezen in magnetičnost – kajti naklonjena vam bo Venera. Konec tedna bo čas raziskovanja.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Saturn vnašata določen red, povečano delavnost in učinkovite rešitve. Ključ do uspeha bo v tem tednu pogovor in izmenjava mnenj. Odlično se boste počutili doma in vendarle bo potrebno narediti nekaj korakov naprej. Sreča se skriva na strani pogumnih.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venere, ki bo prinesla kar nekaj dobrih možnosti za rast in razvoj. Popaziti boste morali na svoje misli in besedno izražanje. Doumeti boste morali, da morate narediti prerez in slediti sebi. Pri tem ne spreglejte smerokazov ljudi, ki vas imajo radi.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Osebne meje vam bodo v ponos in oporo. Znali boste slediti intuiciji in osebni preobrazbi. Skozi cel teden vam bo naklonjen Pluton, ki prinaša tudi drznost in notranjo moč. Dogodki se bodo do srede odvijali bolj počasi, konec tedna bo znamenju drznosti in učinkovitega napredka.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Teden v sebi skriva močno potrebo po čustveni in finančni varnosti. Mars vam bo podaril drznost in neposredno komunikacijo. Nekaj nihanja bo v razpoloženju, toda šteje optimizem in dobra volja. Srečo bodo našli tisti, ki bodo pogumni, kajti v ljubezni bo štelo prilaganje in iskren pogovor.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Uran planet nenavadnih preobratov odkriva dobre iztočnice za osebno rast in razvoj. Dovoliti si boste morali sanjati in tako v simboličnem, kot dejanskem smislu narediti korak naprej. Zadnji krajec (ponedeljek) bo ugoden za reševanje stvari iz preteklosti in za duhovno rast.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in če vam bo omenjeno všeč ali ne. Aspekt med Venero in Uranom prinaša nekaj drznosti in učinkovitih rešitev. Zelo zadovoljni boste v sredo in četrtek, ko vam bo naklonjeno Luna. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja. Sledite glasu srca.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Napredek tedna bo v ljubezni. Mars vam bo podaril notranjo moč in drznost, tako boste lahko dokončali nekaj iz preteklosti. Poglobiti se boste morali v preteklost in iz nje izluščiti nekaj dobrih iztočnic. Sprostila vas bo narava, dobra knjiga, pogovor in instrumentalna glasba. Srečen dan: ponedeljek.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)