Tedenski horoskop od 08. oktober do 14. oktober

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Retrogradna Venera vam bo podarila lekcijo iz ljubezni. Sprejeti boste morali nekaj odločitev in omejitev. Sprostila vas bo narava, športne aktivnosti in delavne obveznosti. Skozi cel teden bodo v ospredju odnosi in diplomacija. Odkritosrčnost vam bo prišla prav v skupinskem delu in med prijatelji.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Drugi ljudje vam bodo ogledalo in zato bosta poskrbela Venera in Mars. V osebno pomoč vam bodo informacije in tako se boste do konca tedna odločili, kako naprej. Prelomnica vas čaka v torek in bo vezana na ljubezen. Na drugi strani bo to teden novosti in prijetnih informacij.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Nekaj previdnosti ne bo odveč do torka. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in Neptun vam bo podaril tudi navdih in intuicijo. Besedno boste izjemno močni in tako prišli do lastnih zaključkov. Na delovnem mestu bo čas preobrazbe in novosti. Učili se boste neznanih znanj.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Mlaj (torek) bo prinesel ugodne spremembe na bolje in osebno srečo. Predelati boste morali nekaj, kar bo vezano na preteklost ali dom. Odkriti boste morali svojo resnico in notranji mir. Naklonjena vam bo Venera, kar prinaša prijetnosti in romantiko v ljubezni. Slediti boste morali glasu srca.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Narediti boste morali prerez in reči bobu bob. Omenjeno vam bo podarilo kar nekaj več volje in dinamike. Pluton planet preobrazbe vam bo pomagal razumeti drugačnost in bo pot do duhovnih znanj. Po mlaju (torek) boste občutili nekaj več kreativnosti in ustvarjalnosti. Dan ljubezni: petek.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Uran vam bo pomagal do željenih preobratov. Po zvezdnih namigih boste nekoliko bolj nemirni, vendarle se bodo zadeve obrnile že do konca tedna v vašo korist. Venera v tretji hiši bo prinesla prijetne besede in raziskovanje. Modro bo, da boste osvobojeni stopili korak ali dva naprej.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba vam bo prinesla ravnovesje, skladnost in bo dobra popotnica do notranjega miru. V ospredju bo kvadrat med Venero in Marsom, kar pomeni, da boste morali jasno povedati svoje mnenje. Dinamika odnosov vam bo ogledalo, kaj morate spremeniti in kaj je tisto, kar je treba sprejeti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Pridobljene informacije boste v tem tednu zelo dobro preverili. Retrogradna Venera vam bo poleg magnetičnosti, podarila tudi nekaj detektivskih sposobnosti. Razrešili boste nekaj iz preteklosti. Mars s katerim ste povezani vse življenje vam bo konec tedna podaril navdih in timsko delo.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Sprostila vas bo narava in vse aktivnosti na prostem. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas za tiste reči, katere vas bodo sprostile. Na ostrino besed bo potrebno popaziti v sredo in četrtek, ko bo aktiviran Uran. Pod črto se vam obljublja teden prijateljstva, romantike in ljubezni.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Retrogradna Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju in komunikaciji. Odločitve sprejete v tem tednu bodo skrivale v sebi navdih in trajnost. Poudarek bo na področju prijateljstva in skupinskem sodelovanju. Mlaj (torek) prinaša paleto novosti in ugodnih sprememb v pogledu službe.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Po zvezdnih namigih se bodo zadeve obrnile po pričakovani poti. Sprejeti boste morali tok dogodkov in narediti prerez in ločiti zrno od plevel. Modro bo, da si boste pisali svoje občutke. Merkur in Uran vam bosta podarila prave besede, nekaj nemira in drznost. Napredek bo v ljubezni.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Modro bo, da boste svoje misli umirili in pridobili informacije, ki vam bodo v pomoč. prelomen bo torek, kajti mlaj vam bo podaril svežo energijo in duhovna razpotja. Magnetična energija vas bo polepšala in vam podarila navdih. Sprostila vas bo prijetna glasba in jesenska razpotja.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)