Tedenski horoskop od 10. december do 16. december

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Napredek tedna bo v ljubezni, kajti določene zadeve se bodo odvile v vašo korist. Izkoristili boste naklonjenost Sonca in Saturna in tako pridelali nekaj, kar je deloma ali v celoti na raziskovanje, tujino ali poslovne priložnosti. Na življenje boste znali pogledati pozitivno in tako našli svojo srečo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Stari modrec mitologije Saturn vam bo podaril nekaj iztočnic za razmislek, vezane pa bodo na samozavest, sprejemanje sebe in raziskovanje. Notranja moč vam bo v pomoč in tako boste odšli naprej po svoji poti. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu denarja in v ljubezni bo v prednosti zaupanje.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Prilagodljivost s katero ste povezani vse življenja vam bo prišla prav v torek ali sredo. Iskreno se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti ali sprejeti druge okoliščine življenja. Dinamika med Merkurjem in Jupitrom pokaže tudi nekaj adrenalinskih užitkov, glava vlada srcu.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Do četrtka boste delali bilanco in osebno analizo. Po zvezdnih namigih je nakazano, da bodo vaše izkušnje mnogim v pomoč in navdih, predvsem pa je ključno, da boste predelali nekaj iz preteklosti. Naklonjenost Merkurja vam bo koristil v zasebnem življenju, še posebej v krogu družine.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Zanimiv teden bo pred vami in vaš srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Naklonjenost Merkurja in Urana boste imeli priložnost sprejeti v pogledu določenih odgovorov, pogovorov in pri raziskovanju. Vsekakor bo začetek decembra tisti, ki vam bo prinesel plodno in ustvarjalno energijo.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Usmeriti boste morali svoje misli v pozitivno gledanje na življenje in tako pridobiti motivacijo. Na delovnem mestu vas čaka določena preizkušnja.  Merkur in Jupiter, dajeta dobre iztočnice za osebno rast, toda na drugi strani šteje previdnost in doslednost.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba vam bo prinesla sprostitev in osebno motivacijo. Po dinamiki Sonca in Neptuna je moč sklepati, da boste v tem tednu nekoliko bolj občutljivi fazi in da je ključno, da si postavite osebna pravila. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v dogovorih, na poti in v poslovnem sodelovanju.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Dan za ljubezen: torek. Rdeča nit tedna bo diplomacija in raziskovanju tistih stališč, ki so drugačna in temeljijo na novostih. S svojim znanjem in izkušnjam boste lahko pomagali drugim ljudem. Doumeti pa bo potrebno, da je vse povezano in da se krog učitelj učenec nikoli ne zaključi.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Kolo usode vam bo naklonjeno v pogledu službe, sodelovanja in poslovnih projektov. Zadeve se bodo v tem tednu odvijale po pričakovanjih in to vam bo vlilo samozavest. Na platno življenja boste simbolično vnašali bolj svetle barve. Osebna preizkušnjo vam v torek podari Saturn.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Nakazano je, da bo vaša energija magnetična in da boste kos vsem nalogam in obveznostim. V ljubezni vam bo srčni izvoljenec ogledalo in z njegovo pomočjo pride do zaključkov. Splošen oris tedna pa bo predvsem v tem, da najdete moč v sebi in tako sledite svojim osebnim ciljem.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Sonce in Saturn  v sebi skrivata moč, preudarnost in povečano delavnost. S svojimi idejami boste blesteli in se aktivno posvetili neki večji skupini ljudi. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas pa si zapišete. Odlikovala vas bo plemenitost in tako boste dosegli več.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Naklonjenost Jupitra vam bo vlil zaupanja in motivacije za naprej. Tako boste določene premike naredili briljantno in najbolj pomembno bo, da sledite svojemu srcu in tistim stvarem, ki jih vi čutite. Mnenje drugih ljudi bo pomemben vidik, ali ga boste resnično upošteval je že druga zgodba.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)