Tedenski horoskop od 10. januar do 16. januar

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Po prehodu Marsa v osmo polje horoskopa pomeni teden preobrazbe, sprememb in raziskovanja. Dogodki se bodo zavrteli drugače od pričakovanega, ampak najdete pri tem tudi paleto pozitivnosti. Od četrtka dalje, ko vam bo naklonjen Merkur napredujete v komunikaciji in blestite v svetovanju.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Teden bosta krojila Venera in Uran, ki prineseta nekaj nenavadnih preobratov, sprememb in novosti. Svoje mnenje boste povedali na odločen način in se pri tem držali starih načel. Po zvezdnih namigih bo čas za napredovanje, tako na delovnem mestu, kot v ljubezni. Romantično bo.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Intelektualni nemir bo priložnost, da boste raziskali sebe, svojo okolico in pridobili ključ do informacij. Svoje misli boste usmerili v dobro in tako najdete v tem motivacijo za osebno rast. Ogledalo vam bo ponudil srčni izvoljenec in vam na zanimiv način predstavil svoja stališča in mnenje.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Pred vami je teden, ko boste napredovali v pridobivanju znanja in modrosti. S svojimi nasveti boste lahko pomagali sebi in svoji okolici in s tem pridobili samozavest. Alternativna oblika sprostitve bo v tem, da ste kreativni, Venera pa bo tista, ki vam bo podarila navdih in magnetično privlačnost.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Kljub vsem opozorilom bo jasno, da boste morali slediti sebi in svojim občutkom. Po zvezdnih namigih boste do četrtka nemirni in potrebovali boste nekaj več osebne spodbude. Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem in pogovor. Naklonjenost Merkurja sprejmite v retoriki in komunikaciji.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Aspekt med Soncem in Merkurjem prinaša paleto ugodnih rešitev in dobrih možnosti za osebni napredek. Teden bo zvezdnih namigih ustvarjalen, ploden in pridobili boste notranjo moč in ustvarjalno energijo. Tako boste lahko predelati nekaj, kar vas že dalj časa moti. Zapisujte si svoje občutke.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Naredili boste korak naprej in se tako simbolično rešili nekega dvoma. Teden bo v znamenju družabnosti in naklonjen vam bo planet Jupiter, ki prinese nekaj dobrih iztočnic. Sledili boste svoji resnici in jo zagovarjali. Konec tedna bo pozitivno, da se umirite in si odgovorite na vprašanje, kaj vas veseli.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Odločitve, ki bodo sprejete do četrtka bodo v sebi skrivale določeno modrost in preudarnost. Če boste naredili bilanco boste lahko opravičeno ponosni nase. Naklonjenost Saturna vam bo podaril lekcijo, ki je v celoti vezana v pogledu denarja in čustvene varnosti. Seveda se počasi daleč pride.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pred vami je teden resnice, dinamičnih odločitev in drznih poslovnih potez. Izkušnje iz preteklosti vam bodo lahko navdih in spodbuda, kaj je prav in kaj morate še spremeniti. Naklonjenost Merkurja in Jupitra lahko sprejmete v iskanju pravih besed in zagovarjanju lastne resnice.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Po zvezdnih namigih vas bo sprostila narava in vse aktivnosti na prostem. Nakazano je, da se osvobodite nekaj, kar je vezano na staro in odpre se nekaj novega in drugačnega. Retrogradni Merkur v vašem znamenju vam podari nekaj skrivnosti, dela na sebi in vam bo v pomoč pri iskanju osebne motivacije.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Romantičen teden je pred vami in ugotovili boste, da ste se preprosto polepšali. Naklonjenost Jupitra vam bo podaril svežino in nekaj dobrih idej in zamisli. Ni daleč od resnica, da boste živeli pred časom. Preudarno po zvezdnih namigih pa bo, da sprejmete tiste okoliščine, ki jih ne morete spremeniti.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Aspekt Merkurja in Jupitra, prinese modre besede, srčnost in izzive, ki so vezane na komunikacijo. Tako postaja jasno, da vam bo šlo učenje in pogovori dobro od rok in da pri tem celo napredujete. Konec tedna bo namenjen duhovni preobrazbi in v prenesem pomenu ločite zrno od plevel.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)