Tedenski horoskop od 10. oktober do 16. oktober

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Aspekt Merkurja in Jupitra vas bo osrečil in vam podaril prave besede, dobro izbiro in deloma diplomacijo. Poiskati boste morali navdih in ob strani vam bo stal srčni izvoljenec. Bolj resno obdobje pa vam zvezde pripravljajo na delovnem mestu. Tokrat boste morali do svojih ciljev na počasen način.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Teden v katerem boste spoznali, da se sreča skriva na strani pogumnih in intenzivnih ljudi. Privlačile vas bodo vse tiste dejavnosti, ki so deloma v celoti vezane na umetnost, modo in barve. Jesenska narava vas bo umirila in čutna lepotica Venera vam bo podarila možnost duhovnega raziskovanja.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden bosta krojila Merkur in Jupiter, ki boste dobra popotnica za srečo in ugodne rešitve. Pomembno bo, da boste v sebi našli moč in se na pravilen način soočite z kopico informacij. Zelo zabavno bo v ljubezni, kjer boste plesali po taktu srčnega izvoljenca – ter če vam bo to všeč ali ne.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Rast Lune bo spremljalo nihanje v vašem razpoloženju. Zadeve se bodo na koncu odvile točno v tisto smer, ki si boste želeli ali pričakovali. Mars iz sedmega polja vam bo podaril zaupanje in duhovno pomoč skozi druge ljudi. Popolnoma od vas bo odvisno, ali boste omenjeno sprejeli.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Novice, katere boste izvedeli v tem tednu bodo nadvse nenavadne in polne preobratov. Vpliv Urana prinaša tudi drznost in neučakanost. Pomembno bo, da si boste na pravi način postavili osebne meje in pravila igre, ter se jih držali. Srečen dan bosta sobota in nedelja, ko uživate v kreativnosti.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur v aspektu z Jupitrom prinaša dobre rešitve in iztočnice. Jasno je, da boste v tem tednu opravičeno ponosni nase in na vse tiste stvari, ki so vam blizu.  Napredek bo v pogledu denarja in čustev. Narediti boste morali korak naprej in se ločiti od zadev, ki ste jih prerasli.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Jesenska narava vam bo podarila upanje in zaupanje v moč življenja. Počutili se boste odlično in naredili nekaj dobrega zase in za okolico. Po zvezdnih namigih bo modro, da si na novo postavite meje in pravila igre, ter se jih držite. Merkur vam bo pomagal do pravih besed ob pravem času.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Daleč v ospredju bo trma – prej ko si boste to priznali lažje vam bo. Svoje naloge boste v osnovi opravljali resno in preudarno in za omenjeno boste prijeli priznanje. Komunikacija vam bo sol in aroma življenja. Zelo modro je, da boste probleme reševali na spontan in kreativen način.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Širitve, takšne in drugačne bodo v ospredju. Naklonjena vam bosta Merkur in Jupiter, ki prinaša paleto ugodnih povezav v pogledu prijateljstva, skupinskih opravil in dogovorov. Popaziti boste morali na moč misli, kajti besede so lahko zelo ustvarjalne. Navdih vam bo podaril srčni izvoljenec.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Dinamika besed bo tista, ki vam bo vlila samozavesti in dobrih poslovnih rešitev. Teden bo v znamenju dinamike Merkurja in Marsa, kar pomeni, da bo poleg vztrajnosti, še ugodnost pravih besed. Notranje se boste morali umiriti in narediti trden sklep, kaj si resnično želite spremeniti.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Odpre se vam bodo nove poti. Po zvezdnih namigih bo modro, da boste odprli tudi svoje srce. Družili se boste z ljudmi, ki vam podarila ustvarjalnost in dobro voljo. Rdeča nit tedna bo povezoval Mars, ki vam bo v pomoč pri raziskovanju neznanih znanj s področja duhovnosti.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Komunikacija vam bo v osebno pomoč in oporo in dejstvo je, da vam bo Merkur naklonil zdravo mero razsodnosti. Globoko v sebi boste morali na sredini tedna preobrat in na intenziven način reči bobu bob. V ljubezni boste pluli po nemirnem morju, a barka bo varno priplula v pristan.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)