Tedenski horoskop od 10. september do 16. september

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Merkur vam bo podaril močne retorične in umske sposobnosti. Tako boste dokončali nekaj iz preteklosti in sledili preobrazbi, ki bo nujna. Po prehodu Marsa (četrtek) v Vodnarja se vam obeta mnogo preobratov in možnosti za osebno rast. Teden bo tudi v znamenju poslovnih uspehov.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Rdeča nit tedna bodo pogovori. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v ponos. Do srede boste pod vplivom Urana, kar pomeni, da bodo v ospredju tako spremembe, kot alternativa. V pretek in soboto vam bo naklonjen Saturn, kar pomeni, da bo življenje prineslo več resnosti in življenjskih lekcij.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Mars vam bo podaril zaupanje in dodatno motivacijo. Roko na srce, kot boste vsem obveznostim in delavnim nalogam. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Srečo boste imeli pri prilaganju, ki bo v tem obdobju izstopalo. Načrti se bodo nadaljevali in vrstili se bodo uspehi.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Skozi cel teden vam bo naklonjena mlada Luna in to bo prineslo preobrazbo in novosti. Rdeča nit tega časa bodo odnosi in drugi ljudje vam bodo ogledalo. Naklonjen vam bo Mars, ki bo prinesel preobrate in novosti. Narediti boste morali tudi načrt, kam je je modro vlagati energijo.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Glasba vam bo prinesla ravnovesje in določeno skladnost. Aspekt Sonca in Urana prinaša kar nekaj novosti in drznih potez. Slediti boste morali sebi in tistim stvarem, katere boste občutili v svojem srcu. Od petka dalje boste blesteli v ljubezni, seveda bodo pri tem tudi prilaganja in priložnost osebne rasti.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Harmonija Jupitra bo prinesla ugodnosti pri učenju in krajših poteh. Naredili boste pravzaprav osebno analizo in s tem stopili v ospredje. Na drugi strani bo modro, da si boste zapisovali svoje občutke. Konec tedna vam bo naklonjen Uran, se bodo zadeve nekoliko spremenile in čas bo za novosti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Neptun vam bo podaril navdih in tako boste lažje stopili korak naprej. V ospredju bo intuicija in če boste sledili sebi, se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri. Z zaupanjem boste prišli daleč, tako na osebni, kot poslovni ravni. Dinamično bo v pogledu izobraževanja in pri raziskovanju.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Pridobili boste pomoč ljudi in naredili korak naprej. Več preobratov boste imeli v pogledu prijateljstva in skupinskem delu. Narediti boste morali tudi osebni načrt in zapisovati svoje občutke. Romantično bo v ljubezni.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pridobljene informacije vam bodo v osebno pomoč in podporo. Jupiter s katerim ste povezani vse življenje prinaša nekaj novosti in osebne svobode. Vendarle boste v tem tednu pripravljeni pomagati drugim. Koristne učinke bo imelo tudi izobraževanje in izmenjava mnenj.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Navdih bo tisti, ki vam bo podaril motivacijo. Ustvarjalnost in umetnost vas bosta polepšali in boste priložnost za notranji mir. Aspekt Venere in Saturna prinaša kar nekaj prijetnih dogodkov, romantike in sprejemanja. Ključ do uspeha bodo pozitivne misli. Sprostila vas bo narava.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Klepet ob kavi bo balzam za dušo. Globoko v sebi boste občutili navdih in sprejeli paleto odgovornosti.  Merkur vam bo podaril prave besede in tako boste lažje naredili osebni prerez. Intenzivno bo v ljubezni. Zavedati se boste morali, da bo srčni izvoljenec tisti, ki vam bo ogledalo.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Mars bo tisti, ki bo prinesel ugodne trenutke in dinamiko odločitev. Blesteli boste poslovno in vendarle bo potrebno popaziti na drobni tisk. Konec tedna boste uspešno opravili preizkušnjo. Sprostila vas bo umetnost, še zlasti ples.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)