Tedenski horoskop od 11. julij do 17. julij.

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Mars, bog akcije se sprehaja po Škorpijona, kar prinaša mnogo drznosti, modrosti in učinkovitih rešitev. Odločiti se morate in stopiti korak nazaj, da boste v miru razmisli, čemu bo veljalo slediti. Modro in spodbudno bo, da boste za nasvet vprašali svoje prijatelje. Srečen dan: torek.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Doživeli boste razcvet tako na osebni, kot duhovni ravni. Odločitve, ki jih piše življenje bodo v tem tednu preudarne in usmerjene v dobro. Skozi omenjeno najdete v sebi dodatno moč in voljo. Aspekt med Merkurjem in Saturnom prinaša paleto modrosti, srčnosti in učinkovitih mej.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden prinaša ugoden poslovni razplet. Toda pod pogojem, da ga boste opravili do torka. Merkur se bo sprehajal po Levu in tako boste odprti za nova prijateljstva in nove poti. Partnerjevi namigi ne bodo samo dobrodošli, ampak tudi poučni. Čas bo, da boste rekli bobu bob.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Venera, ki je v astrologiji planet lepote, vam bo pomagala razumeti določene novosti. Poiskati morate navdih in se odločiti, kaj je za vas bistveno. S svojim znanjem in izkušnjami boste z veseljem pomagali ostalim. Kljub paleti obveznosti si morate  vzeti čas zase in za tisto, kar vam je blizu.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Pomirila vas bo mirna glasba in tišina. Sprejeti bo potrebno več modrih in premišljenih odločitev in sledite glasu svojega srca. Dinamičen aspekt med Merkurjem in Neptunom vas bo opozoril na zdravje – pomembno bo, da dovolj pijete in da popazite na svojo denarnico. Srečo najdete v ljubezni.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Premik Merkurja v Leva prinaša v tem tednu sveže ideje in zamisli. Koristne učinke bo imelo sproščanje in morate se telesno razgibati. Na življenje poglejte iz svetle plati. Znali boste stopiti v ospredje in raziskali določene simbole, ki vam bodo prinesle notranji mir in dobro počutje.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Venera vam bo prinesla dobro počutje in sladko razvajanje. Poglobili se boste v svet mode, nakupovanja in umetniškim dejavnosti. Služba: nakazni so dolgoročni premiki na bolje. Od četrtka dalje se boste na svoj način borili za resnico in pravico, seveda pa šteje diplomacija.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Popaziti boste morali na svoje misli in na svojo fizično moč. Modro bo, da telesu v naravni obliki dovajate dovolj vitaminov in mineralov. Neptun je plat duhovnih sfer in vaša prednost bo intuicija. V kolikor svojih občutkov ne morate razložiti na jasen način, si pomagajte s pisanjem.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Jupiter in Saturn boste tista, ki krojita vaš teden. Tako bo jasno, da bo v ospredju neka resnost, načelnost in strogost. Seveda je omenjeno nekaj novega, tako vam bo to izziv. Na prijateljskem področju se vam bo izpolnila srčna želja. Zvezde vam prinesejo nekaj svežine v ljubezni.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Zgodili se bodo takšni premiki, da si boste okrepili samozavest in odšli pogumno naprej. Bodite odprti za vse tiste dejavnosti, ki imajo prizvok alternative. Jupiter vam bo pomagal razumeti srčnega izvoljenca in če ste še samski se boste zaljubili. Ljubezen bo sol in aroma življenja.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Svoje misli boste usmerili v dobro in skozi paleto odločitev našli pot, ki vam je namenjena. Mars vam odpira ugodne povezave za študij in s tujino. Pričakujete lahko pomemben kontakt s tujino ali neko pošto. Seveda pa bo v ospredju tudi močna želja po osebni svobodi. Srečen dan: ponedeljek.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Teden bo v znamenju duhovne pustolovščine in dobre odločitve. Pri tem vam pomaga harmoničen aspekt med Venero in Saturnom. Svoje izkušnje boste z lahkoto delili naprej. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni, srčni izvoljenec bo vaše ogledalo.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)