Tedenski horoskop od 11. junij do 17. junij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni in v prijateljstvu. Jasno je, da se vam bodo odprle nove poti in ugodne priložnosti. Energija Sonca in Marsa prinaša še mnogo direktnosti in izjemno komunikativnost. Pod črto se obeta dinamičen teden, v katerem bo mnogo priložnosti.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo pokazali modrino neba. Glede na to, da vam bo naklonjen Uran, se bodo spremembe vrstile ena za drugo. Zdi se, da boste do omenjenega malo zadržani. Čas bo namenjen tudi sprostitvi. Narediti bo potrebno načrt in ugotoviti, kdo vašo pomoč resnično potrebuje.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden v katerem se boste pripravljeni boriti za osebno svobodo. Na drugi strani boste združili svoje znanje in prilagodljivost, ter dosegli zanimive rezultate. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo (dan mlaja) v pogledu službe in denarja. Uran vam bo v pomoč pri paleti novosti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

V ljubezni bo romantično in omenjeno vas bo polepšalo in to dobesedno. Teden bo v znamenju duhovnega zorenja in končno boste lahko delili svoje znanje naprej. Mlaj (sreda) prinaša prelomnico, ki bo osebne narave. Na delovnem mestu boste morali zavzeti bolj jasna stališča.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Prijetne besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do srca. Jasno je, da se bodo dogodki v tem tednu zavrteli v pričakovani smeri. Dovoliti si morate sanjati in povedati odločno svoje stališče. Dinamično bo v službi. Novosti bodo vezane na Merkurja, ter posledično na sredo in četrtek.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Do mlaja (srede) boste nemirni, potem vas čaka paleta dobrih možnosti za srečo in za uspeh. Harmoničen aspekt Merkurja in Urana obljublja paleto novih znanj in določena pričakovanja, katera vam bodo v ponos. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Sreča se skriva na strani pogumnih.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

V pomoč in oporo vam bodo pozitivne misli. Dinamiko Marsa boste izkoristili na področju ljubezni. Konec tedna slediti presenečenje in zelo vam bo naklonjena neka oseba, ki jo ljubite srčno. Skozi delo na sebi boste spoznali, kam je modro vlagati energijo in kaj je tisto, kar mora še malo počakati.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Mlada Luna (sreda) vam bo v pomoč pri pridobivanju znanju. Narediti morate načrt, kam boste vlagali energijo in v oporo vam bo intuicija. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjena Mars in tako se bo razrešilo nekaj iz preteklosti in v ospredju bo področje doma in družine.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. V tem tednu boste kljub vsemu nemirni in vendarle boste omenjeno skrili. Zadeve se bodo obrnile v pričakovani smeri. Jasno je, da bo precej dinamično v ljubezni. Mlaj (sreda) prinaša prelomnico pogledu sodelovanja in pridobivanju novih informacij.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Dinamika Merkurja in Saturna obljubljata strogost in da boste jasno zagovarjali svoje mnenje. Prijetne misli vam bodo v pomoč in oporo. Četrtek in petek bosta zelo delavna. Teden bo tudi v znamenju ljubezni, kjer boste imeli mnogo motivacije in srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Skozi cel teden vam bo naklonjena Venera in zaradi tega boste blesteli v ljubezni. Jasno je, da boste čustveno nekoliko bolj nemirni in ravno to bo odskočna deska, da boste naredili korak naprej. Merkur vam bo podaril prave besede ob pravem času. Postaviti se boste morali osebne meje in se jih držati.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Merkur in Jupiter obljubljata mnogo dinamike, drznosti in učinkovitih rešitev. Združili boste moč in srčnost in tako naredili premik na osebni ravni. Spremljala vas bo tiha sreča in morali se boste odločiti, kaj spada v ospredje. Sreda (mlaj) bo prelomna v pogledu doma in družine.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop od 04.06. do 10.06.2018 je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)