Tedenski horoskop od 11. oktober do 17. oktober

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Saturn bo tisti, ki vam bo postavil določene omejitve in prej omenjeno sprejmete lažje vam bo. Narediti boste morali pri sebi načrt, kaj si želite in kako pridete do zastavljenih ciljev. Vsekakor bo potrebno uvidite določene ovire, kot priložnost za osebno rast. V ljubezni bo romantično.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera in Saturn bosta krojila teden in prinesla nekaj dobrih iztočnic osebnega napredka. Pomembno bo, da na življenje pogledate iz svetle plati in tako našli ravnovesje in skladnost. Po zvezdnih namigih je nakazano, da se izberete težjo pot, za katero boste kmalu nagrajeni.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Do ponedeljka se boste morali odločiti in sprejeti paleto odločitev. Napredovali boste v znanju, raziskovanju in modrosti. Vaši nasveti bodo dragoceno darilo drugim ljudem. Poglobiti pa se morate v dejavnosti s katerimi ste odlašali. Komunikacija bo sol in aroma v ljubezni.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Mlaj (torek) prinaša napredek v pogledu odnosov in diplomacije. Naredili boste pomembne korake naprej in se lotiti tistega, kar morate spremeniti. Dinamika v pogledu službe se bo nadaljevala, toda izzivom boste v celoti kos. Srečen dan bo četrtek, ko najdete notranji mir in ravnovesje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ognjeno srce bo simbol, da boste v svoje življenje sprejeli vse tisto, kar je drugačno. Odlikovala vas bo tako samozavest, kot plemenitost in tako najdete v sebi notranjo moč. Nekaj fizične energije vam bo odvzel Neptun, torej si morate vnaprej določiti osebne meje in pravila igre.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odprle se vam bodo nove, nekoliko neznane poti in s tem pridobite paleto dobrih iztočnic. Naklonjenost Merkurja in Saturna boste sprejeli v lastno korist in skozi omenjeno napredujete v raziskovanju neznanih znanj. Po zvezdnih namigih je razbrati, da boste več na poti in aktivni med ljudmi.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Naredili boste prerez in na odločilen način rekli bobu bob. Seveda bo to nekaj novega in zato morate biti previdni v besednem izražanju. Notranjo drznost in odločnost vam bo ponudil Pluton, kateri vam bo v osebno pomoč. Sprostili se boste ob pogovoru s srčnim izvoljencem ali prijateljem.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Notranji nemir bo posledica stresa in čas bo, da najdete priložnost za osebno srečo. Mars in Jupiter se srečata v soboto in to pomeni, da vas čaka tudi paleta dobrih iztočnic. Na svoj način boste do srede stopili v ospredje in na pravilen način povedali svoje mnenje. Ljubezen: dinamično bo.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Ljubiti sebe je dar, ljubiti druge je darilo in omenjeno bo izziv tedna. Mars planet dinamike, akcije in drznosti vam bo podaril moč, da boste dokončali zadeve na intenziven način. Potrebovali boste nekaj spodbude in motivacije, v osnovi pa najdete tudi optimizem in dobro voljo.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Drugi ljudje vam bodo ogledalo in prej boste omenjeno sprejeli lažje vam bo. Iz preteklih izkušenj boste lahko izluščili zrno modrosti in tako stopili naprej po začrtani poti. Nekaj več dinamike bo v ljubezni, kajti ne bo vse po vaše. Mlaj (torek) bo priložnost za poslovne razsežnosti.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Opozicija med Soncem in Uranom prinaša spremembe in novosti. Nakazano je, da se boste morali spremeniti in doumeti nekaj novih razsežnosti. Težja pot vam ne bo smela biti breme, ampak darilo življenja. Kanček romantične bo prijeten dodatek v ljubezni in modro bo, da se prilagodite.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Znani ste po tem, da ste največji romantiki zodiaka. Tudi v tem tednu vam bo prijetno in zadeve se bodo odvijale po tisti poti, ki vam je začrtana. Spremembe boste morali sprejeti v torek ali sredo. Naklonjen vam bo Jupiter in Mars kar pomeni, da najdete v sebi moč in delavnost.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)