Tedenski horoskop od 12. april do 18. april

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Uranom, kar prinaša nekaj več energije in seveda drznosti. Toda pomembno bo, da si boste znali postaviti meje in tako boste lažje kos obveznostim. V sredo in četrtek morate biti previdni in vendarle se sreča skriva na strani pogumnih.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Mlada Luna vam bo podarila upanje in vero v moč življenja. Skozi omenjeno bodo odločitve pravilne in izkušnje iz preteklosti vam ne smejo biti breme, ampak dobra popotnica za uspeh. Saturn bo tisti, ki vam pomaga razumeti določena razpotja in pokaže nekaj dobrih iztočnic. Srečen dan: torek.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Odprle se vam bodo nove, vam neznane poti. Na delovnem mestu sledi preobrazba in nekaj novosti, za pomoč pa boste morali zaprositi sodelavce. Zelo dobro se znajdete v skupinskem delu. Merkur in Neptun vam pomagata razumeti svet duhovnih znanj in tako stopite po poti osebne legende.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Pogovor bo ključ, da najdete ravnovesje in notranji nemir. Teden bo v znamenju prelomnih trenutkov v pogledu denarja in čustvene varnosti. Določena bremena iz preteklosti boste morali sprejeti. Dinamičen dan bo nedelja, ko se združita Jupiter in Uran. Res pa je, da se počasi daleč pride.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Odprite svoje srce in našli boste notranjo moč in uvideli lepote življenja. Resnica je, da bo želja po pohvali in priznanju močna in posledično iskana. Dovoliti pa si morate, da vam drugi povedo svoje mnenje. Konjunkcija med Soncem in Merkur prinaša dobre popotnico za pogovor.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Sprejeti boste morali lastno drznost in slediti navdihu svojega srca. Omenjeno vam bo uspelo v celoti, toda samo pod pogojem, da si boste resnično zaupali. Merkur in Neptun vam pomaga razumeti svet duhovnih resnic in tistega, kar lahko občutite. Od četrtka dalje sledijo romantični preobrati.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Venera v Ribah bo ugodno vplivala na vaša čustva in tako boste imeli srečo v ljubezni. Po zvezdnih namigih bo modro, da si vzamete nekaj več časa zase in za dejavnosti, ki vas veselijo. Kreativna dela in umetniške dejavnosti vam pomagajo pričarati določeno pot do osebnega ravnovesja.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Na svoj način boste rušili osebne meje in pri tem si morate jasno zastaviti vprašanje, česa si resnično želite. Narava in sprehodi bodo balzam za dušo in priložnost za iskanje smisla. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in četrtek. Popazite tudi na svoje zdravje in šteje optimizem.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Novosti se bodo nadaljevale ena za drugo in omenjeno boste sprejeli na odprt način. Teden bo v znamenju aspekta med Jupitrom in Uranom – prvi vam podari srečo in zaupanje, drugi pa izvirnost in domiselnost. Modro in učinkovito pa bo, da ne iščete nekaj, kar ste tako ali drugače prerasli.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Ljubezen bo tista, ki vam bo vlila upanje in zaupanje. Kolo usode vam bo naklonjeno tudi na delovnem mestu in tako najdete tisto kar iščete. Venera in Saturn poleg omenjenega dodajata še nekaj učinkovitih rešitev. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas, pa si zapisujte. Lažje vam bo.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Teden bo v znamenju raziskovanja, plemenitosti in idealizma. Vse to so vam rojenice položile v zibelko in čas bo, da omenjeno najdete. Saturn vam bo postavil meje in pravila, svobodna volja pa je, ali se jih boste držali. Resnica pa je, da se skozi preizkušnje življenja pilite in veliko naučite.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Jupiter in Uran boste krojila vaš teden in prinesla nekaj več drznosti in neučakanosti. Sprejeti morate modre odločitve in najti notranji mir. Slednji bo v tem obdobju redkost. Najdete pa lahko tudi alternativo, kot je glasba in pogovor. Do srede morate biti posebno previdni na delovnem mestu.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)