Tedenski horoskop od 12. februar do 18. februar

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Po prehodu Venere v dvanajsto hišo se obljublja čas osebne bilance in raziskovanje romantike. Umetnost vam bo predstavljala pot do notranje moči. Nemirni boste v petek in soboto, ko bo aktiviran Neptun. Spremljala vas bo navdih in izgubljeno energijo vam bo podarila narava.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Doživeli boste dve prelomnici, prva je vezana na torek in na Urana, ki vam bo prinesel možnost osebne izbere. Spremljala vas bo trma in odgovornost, blizu vam bo tudi privlačnost. Druga prelomnica bo vezana na četrtek in mlaj – sprejeti boste morali nekaj novosti na delovnem mestu.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Aspekt Merkurja in Jupitra prinaša nekaj nemira, bližnjic in ugodnih rešitev za raziskovanje. Skozi cel teden vas bo spremljala tudi dinamika odnosov in hitrost. Zavedati se boste morali, da bo potrebno prebrati drobni tisk. Nagrajeni boste v soboto, kjer bo aktivirano Sonce in bo dan uspeha.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Do mlaja (četrtek) boste delali zaključke. Pomembno bo, da boste umirili svoje misli in našli neko ravnovesje in skladnost. Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Naklonjena vam bo ljubezen in delo. Romantično energijo vam bo podarila Venera, obljublja se čas plodnosti in ustvarjalnosti.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Znali se boste postaviti zase in boriti za svojo resnico in pravico. Skozi cel teden boste povezani z Merkurjem, kar pomeni, da boste močni v komunikaciji in intelektualnih zadevah. Poglobiti se boste morali v notranjo moč. Ljubezen: po zvezdnih namigih vas čaka igrica vroče hladno.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Notranji nemir boste morali premagati z delom na sebi, pri tem vam bo blizu Venera in vam podarila ustvarjalnost. Zaradi mlaja (četrtek) šesta hiša bo   potrebno telesu dodajati vitamine.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za osebno rast. Naklonjena vam bo Venera, ki bo prinašala ustvarjalno energijo v pogledu delovnih obveznosti in kreativnosti. Na delovnem mestu vam bo v pomoč neka ženska. Pogovori prinašajo napredek – koristni bodo v ljubezni.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni. Aspekt Marsa in Urana obljublja nemir in delo na sebi. Spoznati boste morali, da ne bo vse po vaše, ampak da šteje prilaganje. Več izzivov boste imeli do četrtka. Po mlaju se obeta napredek v intimnosti doma in odpuščanje bo darilo vesolja.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Doživeli boste razcvet na osebni ravni. Merkur vam bo pomagal do osebne preobrazbe in analize. Dogodke boste prehitevali po levi in desni. Zavedati se boste morali, da bodo bližnjice iluzija. Prelomnica vas čaka konec tedna, ko vam bo naklonjen Uran in bo čas za alternativne rešitve.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Saturn s katerim ste povezani vse življenje vam bo naklonjen pri odločnosti. Venera vam bo podarila nekaj romantike in skladnosti. Po zvezdnih namigih bo modro, da si boste zapisovali svoje občutke. Mlada Luna od petka dalje bo primerna za raziskovanje duhovnosti in raziskovanje vzorcev.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Dinamika med Marsom in Uranom prinaša nekaj sprememb in novosti. Spremljala vas bo trma in lastna prepričanja. Nagrajeni bodo tisti, ki bodo sledili glasu srca. Prelomnica bo v četrtek, ko boste našli dodatno motivacijo in spodbudo. Novosti se bodo nadaljevale konec tedna.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pred vami je teden romantike in skladnosti. V svojem znamenju boste gostili čutno lepotico mitologije Venero, ki bo podarila dobre iztočnice za strast in prijetne trenutke. Ljubezen vam bo v pomoč pri premagovanju tistih izzivov, ki vas bodo motili. Ključ do uspeha bo pogovor in skupinsko delo.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)