Tedenski horoskop od 12. marec do 18. marec

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Aspekt Marsa in Urana prinaša zanimive poglede na življenje in iztočnice za osebno rast.  Teden v katerem boste našli ravnovesje in skladnost. Zelo aktivni boste v sredo in četrtek, ko bodo vaše ideje dobile zagon in preobrazbo. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Kvadrat med Venero in Saturnom prinaša določene dobre poti in duhovno napredovanje. Zaščitni znak tedna bodo preizkušnje, ampak počasi se daleč pride. Odgovornost vam bo prišla prav na delovnem mestu, kot v ljubezni. Sprostila vas bo romantična večerja ali pogovor s prijatelji.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Saturn vam bo podaril moč in tako boste dokončali nekaj iz preteklosti. Bližnjic v tem tednu ne bo, boste pa nagrajeni za vestnostjo in vztrajnostjo. Po zvezdnih namigih boste oboje spilili do potankosti. Odkritosrčnost vam bo v pomoč pri lastnem raziskovanju. Sprostila vas bo narava.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Jupiter vam bo v pomoč pri vseh aktivnostih, kjer se bo pričakovala izvirnost. Spremljala vas bo sreča in ugodne rešitve. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo v pomoč. Napredek tedna bo skozi pogovor in kreativne dejavnosti. V ljubezni bo romantično in polno navdiha.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Pozitivne misli bodo našle ključ do srca. Naklonjen vam bo Pluton in tako boste poleg omenjenega dosegli še preobrazbo. Sledili boste svojim ciljem in ambicijam. Potreba po pohvali in priznanju bo močna in iskana. V petek ali soboto boste doživeli prijetno presenečenje.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas veseli. Merkur vam bo podaril nova znanja, Saturn nekaj preizkušenj in piljenja. Pod črto se boste znali postaviti zase in za tisto, kar vam je blizu. Sprostila vas bo prijetna glasba, dogovori in narava. Sreča se bo skrivala v globini srca.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Romantična energija bo tista, ki vas bo dobesedno polepšala in vam prinesla prijetna sporočila. Na toplo pomlad bo potrebno še malo počakati in vendarle se bo odvijala v vašem srcu. Glede na to, da bo v ospredju Saturn nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč tako v službi, kot pri denarju.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Duhovna razpotja vam bodo v pomoč pri raziskovanju sebe. Spoznali boste, da je ravno previdnost mati modrosti in skozi to misel boste predelali ali ozavestili nekaj iz preteklosti. Uran vam bo podaril alternativo in zanimivo izkušnjo. Notranji nemir boste spremenili v kreativnost.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Odkrito boste sledili resnici in pri tem bodite pazljivi in ne preveč neposredni. Merkur prinaša besedna sporočila in intelektualno dinamiko. Vzeti si boste morali čas zase in za stvari, ki so vam blizu. Rdeča nit tedna bo izmenjava mnenj. Sprostila vas bo prijetna glasba in pogovor v dvoje.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Naklonjena vam bo čutna lepotice mitologije Venera, ki vam bo podarila navdih in motivacijo. Po zvezdnih namigih vas čaka določena sreča. Nekaj preizkušenj boste imeli z vzorci in skozi to boste raziskovali sebe. Tisti, ki bodo naredili korak naprej bodo nagrajeni.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Odgovornost vam bo prišla prav tako na delovnem mestu, kot v ljubezni. Pričakovati je mnogo aktivnosti, ugodnih priložnosti in uspeha. Naklonjen vam bo Mars, ki vam bo podaril tudi notranjo moč in drznost. Konec tedna obstaja povečana možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Dogodki se bodo v tem tednu zavrteli v pričakovani smeri. V ospredju bo navdih, ki vam bo podaril pogum in okrepil notranjo moč. Glede na to, da se sestavi aspekt Sonca in Jupitra prinaša napredovanje na osebni in duhovni ravni. Blizu vam bo pogovor in potrebovali boste čas zase.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)