Tedenski horoskop od 12. september do 18. september

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Teden prinaša preobrazbo v pogledu sodelovanja in nova pričakovanja. Spremljala vas bo tiha sreča in obveznostim boste v celoti kos. Seveda bo to teden v katerem morate za uspehe trdo delati in popaziti na fizično energijo. Ključ do notranjega miru bo oseben pogovor.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Če ste rojeni maja vam bo naklonjena Venera, ki prinaša nekaj dobrih iztočnic. Do srede, boste morali narediti nekaj zase in se ločiti od preteklosti. Seveda to ne bo enostavno, toda tam, kjer je volja je tudi pot. V četrtek vam bo naklonjen Uran, ki prinaša pozitivne preobrate v ljubezni.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur trigon Pluton v vaše življenje vnaša nekaj več moči, volje in dobrih iztočnic. Jasno bo, da doživite uspeh v pogledu komunikacije in krajših poti. Polni načrtov se odpravite na določeno pot s katero pridobite samozavest. Čas je ugoden za učenje in pridobivanje znanja. Počasi se daleč pride.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Saturn v sebi skriva modrost, ki pa jo bodo pridobili ljudje čistega srca. Ločiti se boste morali od zamer in zadeve preprosto pozabiti. Srčni izvoljenec vam bo ponudil alternativo. Nekaj časa boste kljub vsemu preživeli v tišini in tako pridobili odgovore na svoja vprašanja. Napredek bo v službi.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v pričakovani smeri. Srčni izvoljenec vam bo ponudil čustveno varnost in omenjeno vam bo plod romantike. Venera v Tehtnici obljublja potrebo po finančnih izzivih in osebnem napredku. Najbolj srečen dan bo četrtek, ko boste kos vsem obveznostim.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Pomembno bo, da boste sledili sebi in vsem tistim projektom kateri vam bodo pomembni. V svoje življenje privabljate ljudi, ki vam bodo ogledalo. Venera in Mars prinašata povečano predanost, odgovornost in delavnost. Izgubljeno energijo vam bo v celoti povrnila narava in instrumentalna glasba.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Izvedeli boste več prijetnih novic in omenjeno vas bo osrečilo. Poiskati morate dobre strani življenja in uvideti, kaj vas osreči in kaj ne. Saturn prinaša nekaj omejitev in modrosti. Seveda pa morate izluščiti tisto, kar vam pomeni srečo. Neizmerno blizu vam bodo mistična in ezoterična znanja.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Odpre se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Na osebni preizkušnji bo osebna vera, toda preobrat sledi že v sredo, ko se dovrši mlaj. Bodite odprite za nova znanja in ne bodite pretirano strogi. Intuicija vam bo pomagala razumeti razpotja in telesu dovajajte v naravni obliki dovolj vitaminov.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Obdani boste s brezpogojno ljubeznijo in tako boste naredili nekaj pomembnih korakov naprej. Jupiter in Uran predstavljata napredek tako na osebni, kot duhovni ravni. Ni daleč od resnice dejstvo, da se boste pripravljeni boriti za osebno svobodo. Prilaganje je sestavni del življenja.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Zdravilo za ljubezenske težave bo pogovor. Problemov ne boste smeli pometati pod preprogo in jih aktivno reševati. Čas prinaša preporod na delovnem mestu in službene izzive. Odkrili boste tudi, kaj vas resnično veseli in kaj osrečuje. Zapisujte si svoje občutke in ozavestite, kaj vas boli.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Doživeli boste osebni razcvet in odpirajo se vam neke povezave, ki so deloma ali v celoti vezane na tujino. Odločitve bodo preudarne in dobro premišljene. Občutljivi boste v sredo in četrtek. V ljubezni bo potrebo slediti čustveni preobrazbi, ne bodite ne trmasti in ne sebični, ampak ljubeči.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pridobili boste zaupanje neznane osebe, kar vam bo dalo krila. Teden bo v znamenju aspekta med Venero in Marsom, kar pomeni, da bo čas namenjen skladnosti, romantiki in igrivosti. Koristne učinke bo imela sprostitev in pogovor. Dogodki bodo pozitivni in polno nekih ugodnih rešitev.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)