Tedenski horoskop od 13. avgust do 19. avgust

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Mars  vam bo pomagal razumeti skrivnosti življenja in tako boste kos preobratom. Teden bo v znamenju duhovne pustolovščine, ki vam bo prinesla osvoboditev. Merkur prinaša ugodne povezave na področju, komunikacije in v krogu družine. Sledite svojim občutkom!

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Romantična energija bo tista, ki bo odlikovala teden in prinesla ravnovesje in skladnost. Stara modrost pravi, da je previdnost mati modrosti in omenjeno bo potrebno upoštevati. Venera in Neptun vnašata nekaj nemira in nesoglasja. Seveda pa se bodo od četrtka dalje zadeve uredile v celoti.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Sledili boste svoji resnici in jo zagovarjali na dinamičen način. Tako se vam bodo odprle prave poti in doživite tiste izkušnje, ki vam bodo v osebno pomoč in podporo. Sonce in Merkur združita moči v petek in to posledično prinaša ugodne povezave za vse osebne in poslovne obveznosti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Odlikovala vas bo srčnost in tako uvideli tudi nekaj novih in nenavadnih zadev. Spremembe, ki jih piše življenje bo potrebno sprejeti na odprt način, kajti to bo vaša prava pot izbere. Naklonjen vam bo Merkur in Venera, ki prinaša ugodnosti in osebno srečo. Počasi se daleč pride.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ni skrivnost, da vam bodo zvezde zelo naklonjene v ljubezni, ker preživite nekaj čudovit uric ali dni. Odločitve, ki jih piše življenje bodo v tem tednu modre in pravilne, predpogoj pa je, da uporabite svoje srce. V soboto ko se vključi še Saturn pa nekaj previdnosti in doslednosti ne bo odveč.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur, Neptun in Pluton bodo igrali pomembno vlogo in prinesli nekaj preobratov. Odločitve, ki jih piše življenje so v osnovi dozorele in sedaj bo čas, da jih uporabite. Pridobili boste kopico uporabnih informacij in tako dosegli svoje cilje. Uspehi na delovnem mestu bodo osebna nagrada.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Za resnico in pravico se boste pripravljeni boriti na dinamičen način. Omenjeno vam bo dalo krila in skozi to sledi napredek. V pozitivnem smislu izstopa želja po duhovnih načelih. Dejstvo je, da so ravno pozitivne misli tiste, ki največkrat pokažejo pravo pot. Teden prinaša dinamiko v ljubezni.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Mars vam  bo podaril veliko notranje moči, volje in drznosti. S svojimi pravili izstopate še posebej v sredo in četrtek. Obeta se miren in zabaven teden. Nekaj adrenalina ne bo odveč sprostiti skozi paleto fizičnih in športnih aktivnosti. Sreča se skriva na strani pogumnih.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Jupiter vam bo pomagal razumeti določena razpotja in tako boste obveznostim lažje kos. Čas, ki prihaja je ugoden v celoti za vse povezave, ki so deloma ali v celoti vezane na tujino. Nakazana je neka pot ali srečanje, ki vam bo dalo krila. Ni daleč od resnice, da se boste borili za svojo svobodo.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Globoko v sebi sledite svoji resnici in uvidite svojo pravo pot. Sonce in Saturn sta tista, ki prinašata omejitve, toda skozi to dozorite. Cvet je treba negovati in omenjeno simboliko prinesete v svoje življenje, ter najdite moč v sebi. Konec tedna se zadeve pričnejo obračati na bolje.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Teden v sebi skriva mnogo preobratov in nenavadnih idej. Zelo dobro se boste znašli na delovnem mestu in za svoj trud boste v celoti nagrajeni. Seveda se morate na pravilen način postaviti zase. Uran vam bo vlil nove moči in tako boste blesteli. Ključ do notranjega miru bo pogovor.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Začetek avgusta prinaša pozitivne novosti. Problemov, ki jih piše življenje ne smete pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Jupiter vam bo pomagal dometi, da iz majhnega raste veliko. Vir navdiha in osebne sprostitve vam bo narava in glasba. Srečen dan: petek.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)