Tedenski horoskop od 14. do 20. avgust

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Retrogradni Merkur vam bo prinesel nova spoznanja v povezavi z delom in delovnimi obveznostmi. Narediti boste morali načrt in bolj slediti sebi. Teden bo v znamenju dinamike med Marsom in Plutonom, kar jasno nakazuje, da se boste morali bolj umiriti in      se sprostiti ob prijetni glasbi.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Pluton planet preobrazbe bo tisti, ki vam bo podaril nova znanja. V prvi vrsti boste morali narediti prerez in slediti tistim stvarem, ki so vam blizu. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in četrtek. V ljubezni bo sledil romantičen preobrat, toda pod pogojem, da se boste iskreno pogovorili.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden bo v znamenju raziskovanja in novih spoznanj. Pomembno bo, da boste iz preteklosti izluščili zrno modrosti. Notranja moč vam bo podarjena v sredo in četrtek. Retrogradni Merkur bo tisti, ki prinaša uspehe na osebni ravni. Narava vam bo povrnila izgubljeno energijo.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in drugi ljudje vam bodo ogledalo. Jupiter bo tisti, ki vam bo prinesel ugodne novosti in sporočila. Mnogo časa boste preživeli med ljudmi, ki vas bodo osrečili. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti ali boli. Lepa beseda najde ključ do srca.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Notranji navdih bo tisti, ki bo prinesel ugodnosti in bo dobra popotnica za osebno rast. Teden bo krojil stari učitelj Saturn, ki bo dodal nekaj resnosti in učinkovitih rešitev. Pridobili boste motivacijo in bili konec tedna za svoj trud nagrajeni. Spremljala vas bo nepričakovana sreča.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za napredek. Združili boste svoje znanje in potrebo po analizi in prišli do zanimivih zaključkov. Po zvezdnih namigih bo tako, da v času retrogradnega Merkurja ne bo vse po vaše. Seveda pa boste navdih našli v prijetni družbi in skozi duhovno resnico.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Dinamičen teden v sebi skriva navdih in določena odgovore na osebna vprašanja, ki jih boste našli v tišini srca. Romantična energija vas bo polepšala. Preobrati, ki se bodo zgodili v torek in četrtek pa bodo tisti, ki vam bodo pomagali do notranje moči. Slediti boste morali glasu svojega srca.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Glasba vam bo odprla srce in tako boste pridobili dodatno motivacijo. Teden bo krojil aspekt med Venero in Plutonom, kar odnaša tisto, kar ste prerasli in prinaša ugodnosti. Za vezene nekaj zdrave previdnosti in preudarnosti ne bo odveč na sredini tedna. Na delovnem mestu bo zabavno.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu bodo klicale po preudarnosti. Retrogradni Merkur bo tisti, ki bo prinesel informacije, katere bo potrebno preveriti. Na delovnem mestu boste reševali nekaj iz preteklosti. Čustveno boste napredovali in našli dodatno motivacijo za osebno rast.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Odlikovala vas bosta notranja moč in trdnost. Dogodki se v dneh, ki prihajajo odvijajo tako kot boste pričakovali. Jasno je, da vam bo naklonjena neka vplivna oseba. Aspekt med Soncem in Saturnom prinaša še dodatna znanja in drugi ljudje vas bodo mnogo naučili, če jim boste le prisluhnili.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Roko na srce za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. Mars v sedmem polju vam bo podaril pravo mero razsodnosti in dinamike. Na čustveni ravni bo modro narediti osebno analizo in ugotoviti, da morate stopiti pogumno naprej po svoji poti.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Romantična energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam podarila krila. Čas prinaša plodno in ustvarjalno noto, kajti naklonjena vam bo Venera. Določiti si boste morali na novo pravila igre. V tišini srca boste pridobili navdih, kaj je tisto, kar morate spremeniti in na kakšen način. Srečen dan: sobota.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)