Tedenski horoskop od 14. maj do 20. maj

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Popaziti boste morali na svoje misli in na fizično energijo. Ujeti boste v aspekt Marsa in Plutona, ki prinaša nekaj omejitev in rešitev. Popolnoma od vas bo odvisno, ali si boste dovoli pomoč ali ne. Komunikacija bo alternativna pot do vašega cilja. Srečna dneva: sreda in četrtek.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Naklonjenost Venere in Jupitra boste izkoristili v lastno korist in napredovanje. Omejitve, ki jih sestavlja življenje bo potrebno sprejeti in vam bodo v pomoč pri osebni rasti. Sprostila vas bo narava, delo na vrtu ali aktivnosti na prostem. Ljubezen: preobrati od srede dalje.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Notranji nemir boste predelali z pogovorom. Prijatelji vam bodo v pomoč in navdih. Če boste odprli svoje srce boste v globini našli odgovore na lastna vprašanja. Rdeča nit tedna bodo pogovori, ki bodo prijetni, saj vam bosta naklonjena Merkur in Venera. Zabavno bo v petek, ko se boste sprostili.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Raziskovanje in pridobivanje novih znanj vam bo v pomoč in oporo. Odgovorno se boste lotili vseh tistih nalog s katerimi ste odlašali. Alternativna oblika sprostitve bo narava. Naklonjen vam bo Mars in tako se boste postavili v ospredje. Kljub vsemu pa sledite svojemu srcu.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Vaš simbol bo ognjeno srce in to bo pomenilo, da se boste znali boriti za resnico. Po zvezdnih namigih se bodo stvari odvijale nekoliko drugače od pričakovanega. Zapisujte si svoje občutke. Jupiter vam bo ponudil preobrazbo in novosti. Dejstvo pa je, da glava vlada srcu.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Teden bo v znamenju povečane odgovornosti in delavnosti. Neptun vam bo podaril zaupanje v moč življenja in tako boste lahko stopili korak naprej. Moč po kateri boste hrepeneli pa je skrita v vas. Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Preobrati bodo v četrtek in petek.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Pogovor vam bo prinesel v prenesem pomenu krila. Aspekt Venera in Jupitra v sebi skriva moč preobrazbe in novosti. Tako v poslovnem, kot zasebnem življenju se vam bo obrestovala odgovornost. Ne iščite lažjih poti, ampak se soočite z lastno resnico. Sprostile vas bodo športne aktivnosti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden bo v znamenju skrivnosti in duhovne modrosti. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in sprejeti preobrazbo, ki vam jo bo ponudilo življenje. Pluton bo soodgovoren za odločitve in spremembe na osebni ravni. Moč nosite v sebi in vaša naloga bo, da boste omenjeno odkrili.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Čeprav boste svojo srečo iskali vsepovsod jo boste našli v globini srca. Odločiti se boste morali in stopiti v ospredje. Pred tem pa se globoko v sebi odločite, kaj si želite. Roko na srce- za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. Prisluhnite pa nekomu, ki mu zaupate.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Odpre se vam bodo nove poti in zanimive priložnosti. Določiti si morate meje in pravila igre, ter se jih držati. V ljubezni vam bo naklonjena Venera, ki prinese paleto romantike in skladnosti. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke in si tako olajšajte dušo.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Nekaj starega se bo zaključilo, da se odpre nekaj novega. Teden bo v znamenju aspekta med Saturnom in Uranom, kar vsekakor pomeni, da boste zelo napredni in raziskovalni. Omejitve vam bodo v pomoč, da boste našli ravnovesje. Na delovnem mestu se morate pogovoriti in prilagoditi.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pred vami je romantičen teden, ki prinese nekaj dobrih iztočnic. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, ki bo poskrbela za romantična doživetja in zabavo. Odlikovala vas bo intuicija in tako najdete v sebi odgovore. Pogovori s prijatelji ali srčnim izvoljencem vam bodo v pomoč.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)