Tedenski horoskop od 14. maj do 20. maj

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Združili boste svojo srčnost in pogum, ter tako osvobojeni odšli naprej po poti usode. Mars vam bo pomagal razumeti določene okoliščine in podaril namige, kaj boste morali še spremeniti. Vezano pa bo predvsem na pojem osebne svobode in pri iskanju lastne resnice. Sledite glasu srca.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Odločitve, ki bodo sprejete do srede bodo v sebi skrivale nekaj uporabnih namigov. Odlikovala vas bo vztrajnost in tako boste dosegli več. Naklonjen vam bo Pluton in tako boste ozavestili nekaj iz podzavesti in spoznali na novo osebne meje in pravila igra. Napredek bo na delovnem mestu.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Pred vami je poučen teden v katerem boste izvedeli paleto ugodnih informacij. Po zvezdnih namigih boste več na poti in med ljudmi. Retrogradni Merkur vam bo pomagal razjasniti tiste stvari, ki so vam (ali vam bodo) omejitev. Problemov ne pometajte pod preprogo, ampak jih aktivno rešujte.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Simbol tedna bo bela vrtnica, ki v sebi skriva nežnost in sočutje. Rast Lune vam bo v pomoč pri osebni preobrazbi in do sredine tedna, se boste morali odločiti, kako slediti svojim sanjam. Srčni izvoljen vam bo ogledalo in od njega se boste v tem tednu učili poguma in doslednosti.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Spremljala vas bo tiha sreča, čeprav boste nekoliko obremenjeni sami s seboj in svojo okolico. Tistih stvari, katerih ne boste morali povedati na glas si zapišite. Venera vam bo podarila vztrajnost in stvarem v ljubezni boste prišli do konca. Ljudje vam bodo učitelji in učenci.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Retrogradni Merkur v sebi skriva nekaj ugodnih rešitev in dobrih možnosti za osebni razvoj. Poglobili se boste v paleto znanj, s katerimi ste odlašali in s tem pridobili nekaj dobrih pozicij. Blizu vam bo svet kreativnosti, ustvarjalnosti in umetnosti. Spremljala vas bo sreča in dostojanstvo v ljubezni.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba bo tista, ki vas bo sprostila in vam podarila nekaj dobrih namigov za prosti čas. Daleč v ospredju bo delo in delavne obveznosti. Aspekt med Venero in Plutonom prinaša preobrazbo in nekaj novosti. Popaziti boste morali na svoje zdravje, še posebej na predel grla. V intimnosti doma najdete srečo.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Merkur in Venera po sedmem polju vam podarila zaupanje v moč sodelovanja. Tako se boste sprostili in našli več časa zase in za stvari, ki vas osrečijo. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. Pomembno bo, da boste v tem tednu ločili vzorce na tiste, ki so uporabne in tiste, kateri niso.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Notranji nemir bo posledica nepredelanih zadev. Obrat Jupitra vam bo podaril jasne cilje in želje. Uresničili pa jih boste skozi delo, delavne obveznosti in vidne uspehe. Rezultati bodo prišli samo pod pogojem, da boste verjeli vase in v tisto, kar delate. Osebne omejitve bodo duhovna preizkušnja.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

V ljubezni boste morali narediti prerez in z ponosom reči bobu bob. Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist pri neki osebni srčni želji. Do katere mere se bodo zadeve uredile pa je odvisno od vaših osebnih prizadevanj. Saturn vam bo podaril nekaj  ugodnih rešitev in tišina bo naravna oblika meditacije.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Obiskala vas bo vila kreativnosti in vam podarila uporabne namige. Teden bo minil v znamenju trme in osebnih prepričanj. Izjema boste torek in sreda, ko vam bo naklonjena Luna in to čas naprednih informacij. Rutinska opravila bodo v tem tednu nujnost in če vam bo omenjeno všeč ali pa ne.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Čarobnost preobrazbe boste izkoristili do srede. Vsekakor prihaja obdobje v katerem se vam bo ojačala samozavest in postavili si boste določene trdne temelje. Z veseljem se bose pogovarjali o tistem, kar je novo in drugačno. V pomoč vam bo Jupiter, planet ugodnih možnosti.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)