Tedenski horoskop od 14. november do 20. november

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Vaše ideje bodo zelo zanimive in uporabne. Tako boste pritegnili pozornost drugih ljudeh in pridobili dodatno samozavest. V nedeljo imate priložnost, da se soočite s tistim, kar ste odlašali. Nekaj zdrave diplomacije vam bo zelo koristilo na delovnem mestu. Sledite svojim osebnim ciljem!

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Teden prinaša finančni preobrat, kateri se bo zgodili do četrtka. Spremembe, ki jih boste deležni boste morali sprejeti na odprt način. Tako boste lahko našli neko alternativno rešitev. Pomembno bo, da si zapisujete svoje občutke in tako ozavestite, kaj ste že predelali in kaj še morete.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in skozi njega boste korak za korakom spoznavali sebe. Teden v sebi skriva neko dodatno motivacijo in energijo. Blesteli boste v besedah in dovolite si, da stopite korak naprej. Nemirnost se bo občutila v krogu doma, zato najdite srečo v svojem srcu.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Simbolika tedna bo školjka bisernica, ki v sebi skriva zaklad. Ravno tako boste tudi vi s svojim znanjem in pridobljenimi izkušnjami pomagali drugim ljudem. Prijatelji vas bodo lahko razveselili in vam podarili upanje. V ljubezni se boste morali odločiti in stopiti tako ali drugače v ospredje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Merkur je tisti planet, ki je odgovoren za komunikacijo in intelektualne izzive. Pred vami bo tega veliko in tako se boste znali na pravilen način odločiti in narediti prerez. Finančno se bodo zadeve odvijale v pozitivnem smislu. Modro pa bo, da si že vnaprej postavite pravila igre in jih sledite.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Če ste rojeni avgusta potem bo pred vami teden ugodnosti in dobrih iztočnic. Pridobili boste nova poznanja, ki vam bodo koristila. Tisti rojeni septembra pa boste obdobje preživeli zelo delavno, pridno in marljivo. Na splošno pa velja, da ne iščite lažjih poti, kajti so zgolj zavajajoča iluzija.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Nedelja vam bo prinesla neko ugodno iztočnico in posledično rešitev. Nakazano je, da boste imeli polne roke dela in delavnih obveznosti. Čas si bo potrebno razporediti tako, da znate uživati v vsakem trenutku. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca. Srečen dan: četrtek.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Odlivala vas bo vztrajnost, vendarle se boste morali soočiti s kopico obveznosti in določenih ovir. Vsekakor si boste izbrali težjo pot in bili nagrajeni. Alternativna možnost sprostitve vam bodo vaši prijatelji. Konec tedna se vam bo izpolnila srčna želja in slediti morate svojim notranjim občutkom.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

V ponedeljek, si morate dodobra izdelati načrt, kaj se boste lotili in kje so pravzaprav prednosti in slabosti. Daleč v ospredju bodo vse zadeve, ki so vezane na ljubezen. Na delovnem mestu se boste na pravilen način postavili zase in tako se bodo uspehi vrstili eden za drugim.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Srečo boste na intenziven način delili z drugimi. Odkrito se morate pogovoriti in slediti tistim nalogam, za katere boste prepričani v njihov uspeh. Pozitivno bo, da se odpravite na kakšno krajšo pot ali potovanje, ki je izobraževalne narave. Izgubljeno energijo vam bo povrnila tišina in svet spiritualnosti.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Privlačile vas bodo vse tiste dejavnosti, ki temeljijo na raziskovanju. Odkrili boste, kako malo je pomembno, da človek najde srečo in da so drobni trenutki tisti, ki polepšajo dan. Notranji nemir bo posledica stresa in zato se sproščajte. Koristne učinke bo imela narava in vse dejavnosti na prostem.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Izkušnje bodo bogat vir navdiha in priložnost, da najdete novosti. Nekaj časa boste morali preživeti ob vodi in tako najti svoj mir in ravnovesje. Ljubezenska sreča bo popolnost in čaroben vidik za izpolnjenost. Seveda si morate vzeti čas zase in tako ali drugače stopiti v ospredje.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)